Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
zdruzdjo

#81326 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zdruzdjo »

crnivrag wrote:
zdruzdjo wrote:Vec sam navikao na zatamnjivanje. Sport, igrane serije balkanske produkcije, zvezde koje-kakve....
Medjutim veceras film Fury zatamnjen na rts1.
Pa koji ce nam qur.. rts1. Da gledam desavanje iz niodaklevaca donjih negdje u srbiji.
Eto zivo me interesuje razlog za zatamnjivanje filma koji je star par godina i ide na otkljucanom drzavnom kanalu(druge drzave do duse) ali eto.
RTS naredio, a isti film je bio zatamnjen i na Mojoj TV, kao i putem Orion aplikacije.

Pa sto njemacki rtl ne naredi zatamnjivanje necega. Ili zdf ili pro7....
Mislim faaaakat vise. Iako sam gledao fury ali vise kenjaju brate previse. Razumijem sve oko sporta i ovih nekih serija ali ovo je vec sada izdrk....
crnivrag

#81327 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

zdruzdjo wrote:
Mislim faaaakat vise. Iako sam gledao fury ali vise kenjaju brate previse. Razumijem sve oko sporta i ovih nekih serija ali ovo je vec sada izdrk....
Nafurao se RTS da je premium TV kuća, pa traže po euro po korisniku operaterima u regionu, a ekskluzivno i besplatno nude svoj paket kanala Telekomu Srbije (RTS1 HD, RTS2 HD, RTS3 HD, RTS Svet HD, RTS Drama, RTS Život, RTS Kolo, RTS Poletarac, RTS Muzika i RTS Trezor).
Last edited by crnivrag on 11/02/2019 00:16, edited 2 times in total.
Maharadza

#81328 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

đikanska posla, pih! a ni susjedi "evropejci" nisu ništa bolji, ugl. ja bi sve te kanale gdje traže "zatamnjivanje" uklonio sa progr. šeme pa nek' se hebu da prostite! :skoljka:
crnivrag

#81329 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Maharadza wrote:đikanska posla, pih! a ni susjedi "evropejci" nisu ništa bolji, ugl. ja bi sve te kanale gdje traže "zatamnjivanje" uklonio sa progr. šeme pa nek' se hebu da prostite! :skoljka:
A i hoće da za masne pare uvale ovu svoju "platformu" korisnicima diljem svijeta :-)

Image

Znači ako hoćemo da neometano gledamo RTS kanale, svako od nas im treba izdvojiti 50€ na godišnjem nivou :-)
Boban0726

#81330 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Boban0726 »

crnivrag wrote:
zdruzdjo wrote:
Nafurao se RTS da je premium TV kuća, pa traže po euro po korisniku operaterima u regionu, a ekskluzivno i besplatno nude svoj paket kanala Telekomu Srbije (RTS1 HD, RTS2 HD, RTS3 HD, RTS Svet HD, RTS Drama, RTS Život, RTS Kolo, RTS Poletarac, RTS Muzika i RTS Trezor).
Nije tacno ovo sto si napisao.RTS je za reemitovanje u BiH trazio oko 0,1 € po korisniku sto UG nije prihvatila.Tacno je da su trazili oko 1 € za Hrvatsku i inostranstvo ali za BiH i CG trazena je gore navedena cijena.I ne nude besplatno svoje kanale Telekomu Srbije vec je Telekom za 3-4 godine platio 4,5 miliona €.
sencobih

#81331 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Boban0726 wrote:
crnivrag wrote:
zdruzdjo wrote:
Nije tacno ovo sto si napisao.RTS je za reemitovanje u BiH trazio oko 0,1 € po korisniku sto UG nije prihvatila.Tacno je da su trazili oko 1 € za Hrvatsku i inostranstvo ali za BiH i CG trazena je gore navedena cijena.I ne nude besplatno svoje kanale Telekomu Srbije vec je Telekom za 3-4 godine platio 4,5 miliona €.
treba ih skroz isključiti iz šeme , ionako samo siju režimsku propagandu, zajedno sa pinkovima i ostalim grand kanalima
Telemach

#81332 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

rizibizi » Yesterday, 11:29 pm

@Telemach jel iko ikad od vasih kolega iz nekog sektora i sluzbe za razvoj proizvoda dosao na ideju da narodu tj. korisnicima, tj. nama, ponudi powerline adaptere i wifi ekstendere jer nam ne stoji svima box pored gatewaya a i pokrivenost wifi signalom moze uvijek biti bolja. markica dvije mjesecno i svi bi bili zadovoljni. Cisto prijedlog, ne kosta puno a pomoglo bi garant nekome.
Hvala na dostavljenom prijedlogu, uvijek uzimamo u obzir feedback korisnika. O svim novostima, rado ćemo Vas obavijetiti.
aditon

#81333 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

Mustang1 wrote:Ovo sto promovisu besplatan video klub, sta je besplatno? Sta god kliknem pise 4 marke.
isto je i kod mene, ma ono, marketinška prevara u telemach stilu, ništa novo...
kad sam im skrenuo pažnju na to, lafo nešto kao do mene, traže mi broj ugovora u pp, a moj broj ugovora imaju 5 godina...prosipanje iz šupljeg u prazno...meni taj VoD ne treba, ali ako misle da lažu mene, varaju se, lažu samo sebe.
Benq

#81334 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

aditon wrote:
Mustang1 wrote:Ovo sto promovisu besplatan video klub, sta je besplatno? Sta god kliknem pise 4 marke.
kad sam im skrenuo pažnju na to, lafo nešto kao do mene, traže mi broj ugovora u pp, a moj broj ugovora imaju 5 godina...prosipanje iz šupljeg u prazno...meni taj VoD ne treba, ali ako misle da lažu mene, varaju se, lažu samo sebe.
Nema nikakve prevare, uloguj se u EON aplikaciju i dostupno je:
Katalozi: Top Play, Vavoom Play, Pikaboo Play, Pickbox, CineStar Premiere, AXN Now, Epic Drama, Zauder, National Geographic +, Minimax Plus, Hopster i My Baby TV.

Mnoge ove kataloge nemaš u okviru D3 ponude, i tamo se ponuda više neće širiti, dok putem EON-a možeš pristupiti svim ovim katalozima i gledati skoro 14000 naslova.
zateznistub

#81335 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

aditon wrote:
Prevara par exelance, znači MORAŠ preci i plaćati skuplje da bi imao punu uslugu. Hrak pljuc

Glede zatamnjivanja, izbaciti svaki kanal koji se zatamnjena makar na sekundu, šta koji k plaćam ako ne mogu gledati
aditon

#81336 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

[quote="Benq"]
Nema nikakve prevare, uloguj se u EON aplikaciju i dostupno je:

prije svega, oni reklamiraju besplatno sve naslove u okviru VoD-a za SVE KORISNIKE. EON niti koristim niti mi treba. Moja je dužnost da ukažem na laži koje plasiraju. VoD nije besplatan, sve što se plaćalo i dalje se naplaćuje i nema potrebe da se iko od vas zauzima za Telemach ovdje, osim ako naravno niste plaćeni za to.
Telemach

#81337 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@zateznistub

EON aplikacija dostupna je besplatno korisnicima paketa usluga, te korisnicima EON digitalne televizije.
Koje usluge Vi koristite?
Telemach

#81338 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@aditon

Preko EON Smart box-a i preko EON aplikacije, korisnicima su na raspolaganju svi SVOD katalozi (osim HBO OD, koji je dostupan korisnicima HBO Premium paketa kanala)
Za korisnike D3 digitalne televizije, dostupni su svi katalozi (osim HBO OD) iz sekcije Market koja je vidljiva u Video klubu.
Boban0726

#81339 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Boban0726 »

aditon wrote:
Benq wrote: Nema nikakve prevare, uloguj se u EON aplikaciju i dostupno je:

prije svega, oni reklamiraju besplatno sve naslove u okviru VoD-a za SVE KORISNIKE. EON niti koristim niti mi treba. Moja je dužnost da ukažem na laži koje plasiraju. VoD nije besplatan, sve što se plaćalo i dalje se naplaćuje i nema potrebe da se iko od vas zauzima za Telemach ovdje, osim ako naravno niste plaćeni za to.
Naplacuje se samo HBO OD ko nema HBO Premium paket.Ostali katalozi su besplatni do kraja mjeseca.
Benq

#81340 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

aditon wrote: prije svega, oni reklamiraju besplatno sve naslove u okviru VoD-a za SVE KORISNIKE. EON niti koristim niti mi treba. Moja je dužnost da ukažem na laži koje plasiraju. VoD nije besplatan, sve što se plaćalo i dalje se naplaćuje i nema potrebe da se iko od vas zauzima za Telemach ovdje, osim ako naravno niste plaćeni za to.
Ne citas obavjestenja i pricas napamet: https://telemach.ba/a33666/podrska/vije ... klubu.html
Kompletan promotivni sadržaj bit će dostupan korisnicima EON Smart Box-a, kao i svim Telemach korisnicima EON aplikacije kojoj pristupaju putem Moj Telemach naloga. Korisnicima na D3 platformi bit će dostupni svi katalozi ( osim HBO OD ) iz sekcije Market koji su im vidljivi u Video klubu.
aditon

#81341 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

možda sam ja u nekom paralelnom univerzumu ili šta...ja u ploču, drugi u klin
VoD nije besplatan i tačka. Naplačuje se sve što se i do sada plaćalo. Želite da vam dokažem? Ja koristim D3, paket Duo Net Grande Extra i ono što je u mom paketu uvijek besplatno i sada je, ono što se plaćalo i dalje se plaća. Stvarno me nervirate svojim pokušajima da me ovdje diskreditujete. Eon ne koristim niti na jednom uređaju, jer mi ne treba, ne provodim život pred televizorom, a i ovo s VoD-om sam htio samo provjeriti neki dan, i uopšte nisam iznenađen što je cijela priča ubleha, i ranije je bilo X slučajeva gdje tvrdite jedno a u stvarnosti sasvim nešto drugo. Varate i dovodite u zabludu korisnike. Možda ste zaista omogući besplatan Vod za ovaj mjesec ali samo korisnicima EON paketa, korisnicima D3 niste iako tvrdite da jeste. Nemam više šta dodati na ovu temu!
Pozdrav.
cincilator2012

#81342 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by cincilator2012 »

Jedno glupo pitanje, posto nigdje na stranici telemacha ne vidim link za gledanje EON preko weba (na PC), koji je link za pracenje istog?
Benq

#81343 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

cincilator2012 wrote:Jedno glupo pitanje, posto nigdje na stranici telemacha ne vidim link za gledanje EON preko weba (na PC), koji je link za pracenje istog?
https://eon.tv/
cincilator2012

#81344 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by cincilator2012 »

Benq wrote:
cincilator2012 wrote:Jedno glupo pitanje, posto nigdje na stranici telemacha ne vidim link za gledanje EON preko weba (na PC), koji je link za pracenje istog?
https://eon.tv/
hvala
Tiger 033

#81345 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Šta se dešava sa Discovery kanalom :?:
c_g

#81346 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

Ovi novi kanali samo idu preko EON boxa?
Benq

#81347 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

c_g wrote:Ovi novi kanali samo idu preko EON boxa?
Da, preko EON STB-a i EON aplikacija.
Telemach

#81348 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Tiger 033 » 6 minutes ago

Šta se dešava sa Discovery kanalom :?:
Provjerit ćemo sa kolegama.
kakaljin

#81349 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Tiger 033 wrote:Šta se dešava sa Discovery kanalom :?:
Snijeg, treba ocistiti antene i ugraditi grijace da se ne zadrzava snjeg na njima.

PS: Crni Vrag, ako mozes prelistaj sve kanale preko dvb-c, a ne preko interneta. I javi koliko ih ne radi trenutno.
Tiger 033

#81350 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

kakaljin wrote:
Tiger 033 wrote:Šta se dešava sa Discovery kanalom :?:
Snijeg, treba ocistiti antene i ugraditi grijace da se ne zadrzava snjeg na njima.

PS: Crni Vrag, ako mozes prelistaj sve kanale preko dvb-c, a ne preko interneta. I javi koliko ih ne radi trenutno.
Ja.konto i njega zatamnili ....i onako sve što valja je zamraceno ili su lokalni kanali...sve to placam 60KM
Locked