Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zdruzdjo wrote:Vec sam navikao na zatamnjivanje. Sport, igrane serije balkanske produkcije, zvezde koje-kakve....
Medjutim veceras film Fury zatamnjen na rts1.
Pa koji ce nam qur.. rts1. Da gledam desavanje iz niodaklevaca donjih negdje u srbiji.
Eto zivo me interesuje razlog za zatamnjivanje filma koji je star par godina i ide na otkljucanom drzavnom kanalu(druge drzave do duse) ali eto.
RTS naredio, a isti film je bio zatamnjen i na Mojoj TV, kao i putem Orion aplikacije.
Pa sto njemacki rtl ne naredi zatamnjivanje necega. Ili zdf ili pro7....
Mislim faaaakat vise. Iako sam gledao fury ali vise kenjaju brate previse. Razumijem sve oko sporta i ovih nekih serija ali ovo je vec sada izdrk....
zdruzdjo wrote:
Mislim faaaakat vise. Iako sam gledao fury ali vise kenjaju brate previse. Razumijem sve oko sporta i ovih nekih serija ali ovo je vec sada izdrk....
Nafurao se RTS da je premium TV kuća, pa traže po euro po korisniku operaterima u regionu, a ekskluzivno i besplatno nude svoj paket kanala Telekomu Srbije (RTS1 HD, RTS2 HD, RTS3 HD, RTS Svet HD, RTS Drama, RTS Život, RTS Kolo, RTS Poletarac, RTS Muzika i RTS Trezor).
Last edited by crnivrag on 11/02/2019 00:16, edited 2 times in total.
đikanska posla, pih! a ni susjedi "evropejci" nisu ništa bolji, ugl. ja bi sve te kanale gdje traže "zatamnjivanje" uklonio sa progr. šeme pa nek' se hebu da prostite!
Maharadza wrote:đikanska posla, pih! a ni susjedi "evropejci" nisu ništa bolji, ugl. ja bi sve te kanale gdje traže "zatamnjivanje" uklonio sa progr. šeme pa nek' se hebu da prostite!
A i hoće da za masne pare uvale ovu svoju "platformu" korisnicima diljem svijeta
Znači ako hoćemo da neometano gledamo RTS kanale, svako od nas im treba izdvojiti 50€ na godišnjem nivou
zdruzdjo wrote:
Nafurao se RTS da je premium TV kuća, pa traže po euro po korisniku operaterima u regionu, a ekskluzivno i besplatno nude svoj paket kanala Telekomu Srbije (RTS1 HD, RTS2 HD, RTS3 HD, RTS Svet HD, RTS Drama, RTS Život, RTS Kolo, RTS Poletarac, RTS Muzika i RTS Trezor).
Nije tacno ovo sto si napisao.RTS je za reemitovanje u BiH trazio oko 0,1 € po korisniku sto UG nije prihvatila.Tacno je da su trazili oko 1 € za Hrvatsku i inostranstvo ali za BiH i CG trazena je gore navedena cijena.I ne nude besplatno svoje kanale Telekomu Srbije vec je Telekom za 3-4 godine platio 4,5 miliona €.
zdruzdjo wrote:
Nije tacno ovo sto si napisao.RTS je za reemitovanje u BiH trazio oko 0,1 € po korisniku sto UG nije prihvatila.Tacno je da su trazili oko 1 € za Hrvatsku i inostranstvo ali za BiH i CG trazena je gore navedena cijena.I ne nude besplatno svoje kanale Telekomu Srbije vec je Telekom za 3-4 godine platio 4,5 miliona €.
treba ih skroz isključiti iz šeme , ionako samo siju režimsku propagandu, zajedno sa pinkovima i ostalim grand kanalima
@Telemach jel iko ikad od vasih kolega iz nekog sektora i sluzbe za razvoj proizvoda dosao na ideju da narodu tj. korisnicima, tj. nama, ponudi powerline adaptere i wifi ekstendere jer nam ne stoji svima box pored gatewaya a i pokrivenost wifi signalom moze uvijek biti bolja. markica dvije mjesecno i svi bi bili zadovoljni. Cisto prijedlog, ne kosta puno a pomoglo bi garant nekome.
Hvala na dostavljenom prijedlogu, uvijek uzimamo u obzir feedback korisnika. O svim novostima, rado ćemo Vas obavijetiti.
Mustang1 wrote:Ovo sto promovisu besplatan video klub, sta je besplatno? Sta god kliknem pise 4 marke.
isto je i kod mene, ma ono, marketinška prevara u telemach stilu, ništa novo...
kad sam im skrenuo pažnju na to, lafo nešto kao do mene, traže mi broj ugovora u pp, a moj broj ugovora imaju 5 godina...prosipanje iz šupljeg u prazno...meni taj VoD ne treba, ali ako misle da lažu mene, varaju se, lažu samo sebe.
Mustang1 wrote:Ovo sto promovisu besplatan video klub, sta je besplatno? Sta god kliknem pise 4 marke.
kad sam im skrenuo pažnju na to, lafo nešto kao do mene, traže mi broj ugovora u pp, a moj broj ugovora imaju 5 godina...prosipanje iz šupljeg u prazno...meni taj VoD ne treba, ali ako misle da lažu mene, varaju se, lažu samo sebe.
Nema nikakve prevare, uloguj se u EON aplikaciju i dostupno je:
Katalozi: Top Play, Vavoom Play, Pikaboo Play, Pickbox, CineStar Premiere, AXN Now, Epic Drama, Zauder, National Geographic +, Minimax Plus, Hopster i My Baby TV.
Mnoge ove kataloge nemaš u okviru D3 ponude, i tamo se ponuda više neće širiti, dok putem EON-a možeš pristupiti svim ovim katalozima i gledati skoro 14000 naslova.
Prevara par exelance, znači MORAŠ preci i plaćati skuplje da bi imao punu uslugu. Hrak pljuc
Glede zatamnjivanja, izbaciti svaki kanal koji se zatamnjena makar na sekundu, šta koji k plaćam ako ne mogu gledati
[quote="Benq"]
prije svega, oni reklamiraju besplatno sve naslove u okviru VoD-a za SVE KORISNIKE. EON niti koristim niti mi treba. Moja je dužnost da ukažem na laži koje plasiraju. VoD nije besplatan, sve što se plaćalo i dalje se naplaćuje i nema potrebe da se iko od vas zauzima za Telemach ovdje, osim ako naravno niste plaćeni za to.
Preko EON Smart box-a i preko EON aplikacije, korisnicima su na raspolaganju svi SVOD katalozi (osim HBO OD, koji je dostupan korisnicima HBO Premium paketa kanala)
Za korisnike D3 digitalne televizije, dostupni su svi katalozi (osim HBO OD) iz sekcije Market koja je vidljiva u Video klubu.
Benq wrote:
prije svega, oni reklamiraju besplatno sve naslove u okviru VoD-a za SVE KORISNIKE. EON niti koristim niti mi treba. Moja je dužnost da ukažem na laži koje plasiraju. VoD nije besplatan, sve što se plaćalo i dalje se naplaćuje i nema potrebe da se iko od vas zauzima za Telemach ovdje, osim ako naravno niste plaćeni za to.
Naplacuje se samo HBO OD ko nema HBO Premium paket.Ostali katalozi su besplatni do kraja mjeseca.
aditon wrote:
Kompletan promotivni sadržaj bit će dostupan korisnicima EON Smart Box-a, kao i svim Telemach korisnicima EON aplikacije kojoj pristupaju putem Moj Telemach naloga. Korisnicima na D3 platformi bit će dostupni svi katalozi ( osim HBO OD ) iz sekcije Market koji su im vidljivi u Video klubu.
možda sam ja u nekom paralelnom univerzumu ili šta...ja u ploču, drugi u klin
VoD nije besplatan i tačka. Naplačuje se sve što se i do sada plaćalo. Želite da vam dokažem? Ja koristim D3, paket Duo Net Grande Extra i ono što je u mom paketu uvijek besplatno i sada je, ono što se plaćalo i dalje se plaća. Stvarno me nervirate svojim pokušajima da me ovdje diskreditujete. Eon ne koristim niti na jednom uređaju, jer mi ne treba, ne provodim život pred televizorom, a i ovo s VoD-om sam htio samo provjeriti neki dan, i uopšte nisam iznenađen što je cijela priča ubleha, i ranije je bilo X slučajeva gdje tvrdite jedno a u stvarnosti sasvim nešto drugo. Varate i dovodite u zabludu korisnike. Možda ste zaista omogući besplatan Vod za ovaj mjesec ali samo korisnicima EON paketa, korisnicima D3 niste iako tvrdite da jeste. Nemam više šta dodati na ovu temu!
Pozdrav.
cincilator2012 wrote:Jedno glupo pitanje, posto nigdje na stranici telemacha ne vidim link za gledanje EON preko weba (na PC), koji je link za pracenje istog?
cincilator2012 wrote:Jedno glupo pitanje, posto nigdje na stranici telemacha ne vidim link za gledanje EON preko weba (na PC), koji je link za pracenje istog?