Uranili zoru prevarili
Navodno sad ce napast izrael - samo sto nisu
IS spreads video on al Aqsa Mosque & describes strategy & tactic to hit Israel
Code: Select all
https://twitter.com/RosannaMrtnz/status/889869814600282113IS spreads video on al Aqsa Mosque & describes strategy & tactic to hit Israel
Code: Select all
https://twitter.com/RosannaMrtnz/status/889869814600282113Today Ahrar filth (Turkey mercenaries) claimed 2 have taken Til Jihan from SDF, SDF says all lies. Not 1 meter taken
SDF has liberated Mustafa mosque in Nazlah al-Shehada neighbourhood. Southern Raqqa city.
Ahrar prekrsio dogovor-udarili na Zaviju-medutim malo su se preracunaliIdlib : HTS accuses Ahrar al Sham affiliated Soqour al Sham of violating the agreement and is sending reinforcements to Jabal Al Zawia.zaboravili su da Zaviju ima ko da brani-zazaclice ahrarovska pseta dan kad su udarili na vukove s Tian ŠenaJabal al-Zawiya region, wherein about 2500 fighters live under the banner of the Islamic Party of Turkestan.![]()
Ahrarovci shvatili da su udarili na tvrd orahIdlib : A new agreement between Ahrar al Sham and HTS has been made to reduce the military build up in the Jabal al Zawia area.
Cevlani pis oyunlarına Türkistanlılarıda alet etti.
turski clanovi ahrara i njihovi telali optuzuju casnog lidera Opozicije Đevlaniju da iskoristava Ujgure i Uzbeke za borbu protiv ahrarovske ublehe, te izrazavaju tobozu zabrinutost za dobrobit ujgurske i uzbecke zajedniceCevlani, Ahrar Şam'a karşı Türkistanlıları, Selkin ve Serakib'de kullanmıştı şimdi de Cebeli Zaviye'de kullanıyor!

http://www.independent.co.uk/voices/syr ... 60586.htmlSome generals only speculate on dates – a sound precaution in the Syrian war – but General Khadour does not hesitate to tell me that he will reach and “liberate” Deir ez-Zour by the end of August, just 30 days away.

veća baza jedinice za podršku mupa ks nego američke vojskedječak sa šibicama wrote:Ogromna vojna baza je nesto ovako
ne jedna stazica sa tri hangara pored
ovo samo nuklearna bomba moze biti - nista manje.Kikibombona wrote:
Konvoj na putu za Kobani, ne zna se sta prevozi i kome ide!
![]()
SUPPORT CHILD MARRIAGE, SAYS HEZBOLLAH
The head of Hezbollah, backed by past Grand Muftis of Australia, says child marriage should be encouraged. It was good enough for Mohammed, Hassan Nasrallah says, and "those who spread the culture of opposition to early marriage in our society are unknowingly serving Satan".
http://www.heraldsun.com.au/blogs/andre ... 06576392c3
Nista to, ustat pa rec hezbolahasurbanipal wrote:![]()
![]()
![]()
SUPPORT CHILD MARRIAGE, SAYS HEZBOLLAH
The head of Hezbollah, backed by past Grand Muftis of Australia, says child marriage should be encouraged. It was good enough for Mohammed, Hassan Nasrallah says, and "those who spread the culture of opposition to early marriage in our society are unknowingly serving Satan".
http://www.heraldsun.com.au/blogs/andre ... 06576392c3
desničarsko katolibansko smećeQUEENSLAND SCHOOLS PERSECUTE CHRISTIANS
DAWKINS LOSES THE LOVE OF THE LEFT
Rita Panahi says atheist Richard Dawkins has lost the love he got for criticising Christianity: "Last weekend Dawkins suffered the ignominy of being disinvited from a speaking engagement in Berkeley, California after radio station declared that his disparagement of Islam amounted to hate speech."
ABC'S SOURCE: ABC WAS NOT FAIR IN SMEARING CHRISTIANITY
ABC'S DEFENCE OF BAIRD'S SMEAR SHOWS HATRED OF CHRISTIANITY
RACE-BAITED INTO BLINDNESS
How the race industry makes police scared to protect us: "An African refugee who won a payout from Victoria Police after claiming he was 'racially abused ' has been exposed as a violent criminal... Jibril God ... was awarded a payout reportedly worth tens of thousands of dollars after claiming that he was stopped and searched because he was black."
WHY THE GREENS ARE DYING
EXPOSING THE ABC'S SICK WAR ON CHRISTIANITY
ABC'S SILLIEST ANTI-CHRISTIAN SMEAR YET
PETER DUTTON: U.S. WON'T TAKE MANUS "REFUGEES" UNTIL OCTOBER AT LEAST
THE MOST STUPID QUESTION THAT WARMISTS ASK
Ko se buni, ne kontam?rajv0sa wrote:A nigdje nije spomenuo nikakvu djecu niti anderejdž, al hajde znaju bolje tumači od njega samoga neznam šta se akiusa buniš pa i ovi tvoji desničari forsiraju priču o ranom braku i potenciranju nataliteta, da se ćunom etnički očisti određeni nacionalno primamljiv prostor
KAMI666 wrote:Naravno da je dozvoljeno i da je to normalno i sa "prirodom", kada djevojka dobije prvo menstruaciju, ona onda moze i da se uda. To sto ovosvjetski zakoni koje je covjek napravio i koji prkosi onom cemu je vec predvidjeno vrijeme, pa nekakvu liniju podvukli od 18 ili sta ja znam, to je do nasih umova i ljudske gluposti.
Ovaj covjek nista nije rekao pogresno niti lose nego onako kako je Bog odredio, a ovi sto se javljaju, to su licemjeri koje ni Bozije slovo ne stuju, a kamoli sta drugo, ali kad je rijec o brige o muslimanima, na prvoj su liniji svojim jezicima.
Za muslimane je Bozije slovo vaznije od ovozemaljskog zakona. Njegovi zakoni se sta vise ne kose sa ovozemaljskim. Dopusteno je ali nije da moras. Mozes ali i ne moras ako bi zbog toga isao u zatvor, znaci sacekas. Sve je u skladu.
Ako se vec smatrate muslimanima pojedini, procitajte stogod, to vam je duznost, i ne budite licemjerni i pokvareni, ne vole takve ni Bog ni ljudi.
Prozvakana tema x puta do sadaKAMI666 wrote:Naravno da je dozvoljeno i da je to normalno i sa "prirodom", kada djevojka dobije prvo menstruaciju, ona onda moze i da se uda. To sto ovosvjetski zakoni koje je covjek napravio i koji prkosi onom cemu je vec predvidjeno vrijeme, pa nekakvu liniju podvukli od 18 ili sta ja znam, to je do nasih umova i ljudske gluposti.
Ovaj covjek nista nije rekao pogresno niti lose nego onako kako je Bog odredio, a ovi sto se javljaju, to su licemjeri koje ni Bozije slovo ne stuju, a kamoli sta drugo, ali kad je rijec o brige o muslimanima, na prvoj su liniji svojim jezicima.
Za muslimane je Bozije slovo vaznije od ovozemaljskog zakona. Njegovi zakoni se sta vise ne kose sa ovozemaljskim. Dopusteno je ali nije da moras. Mozes ali i ne moras ako bi zbog toga isao u zatvor, znaci sacekas. Sve je u skladu.
Ako se vec smatrate muslimanima pojedini, procitajte stogod, to vam je duznost, i ne budite licemjerni i pokvareni, ne vole takve ni Bog ni ljudi.
Ocekivo si da derogira Kur'an?asurbanipal wrote:KAMI666 wrote:Naravno da je dozvoljeno i da je to normalno i sa "prirodom", kada djevojka dobije prvo menstruaciju, ona onda moze i da se uda. To sto ovosvjetski zakoni koje je covjek napravio i koji prkosi onom cemu je vec predvidjeno vrijeme, pa nekakvu liniju podvukli od 18 ili sta ja znam, to je do nasih umova i ljudske gluposti.
Bojim se da je ta granica dosta niže. Da ne spominjem Muhammedov odnos sa Aišom i sl...
Pa imaš i dokaze od samih šijja, koji navode citate iz djela Tahrir-al Wasilah od Homeinija da je dozvoljen seks sa novorođenčetom...
Ovdje imaš od Imama Tawhidija, slobodoumnog šiitskog klerika iz Australije, koji otkriva šta je Homeini pisao.
https://www.facebook.com/TheImamofPeace ... o_guests=0
Iako ovo nije vezano za temu, samo želim reći i naglasiti da me je ova izjava od Nasrallaha razočarala. Mislio sam da je mudriji, ali kada je u pitanju dogma i religija, tu mudrost prestaje.
http://www.aljazeera.com/news/2017/07/a ... 58437.htmlsarajevoxxxx wrote:- Hezbollah u Kalemunu prolazi mnogo teže od očekivanog. Danas u potpunosti uništen još jedan režimsku vojni konvoj. Ubicama djece iz Libanona ni velika vojna nadmoć ne koristi baš mnogo.
"Lijepi li su Idlibski ducani,The ceasefire was confirmed by Hezbollah's al-Manar TV website and Lebanese National News Agency (NNA), which said the pause was part of a deal brokered by the country's general security agency chief Major General Abbas Ibrahim.
"The al-Nusra fighters and their families will go to Idlib," a province in northwestern Syria largely under the control of the jihadists, NNA said.
Slobodno spomeni, sta ima tu lose ili mislis da se je to nesto cudno sto je stariji covjek ozenio dosta mladju zenu od sebe? Danas tih primjera koliko hoces, ne vidim da se nesto zgrozate na danasnje odnose takve vrste.Bojim se da je ta granica dosta niže. Da ne spominjem Muhammedov odnos sa Aišom i sl...
Koliko sam ja informisan, ta fetwa je donesena prije 60 godina i sluzila je da zabrani tadasnjim zaostalim narodom da IMA seks sa malodobnim djevojcicama, jer je to kod nekih bilo kod nekih normala, jer su poruku pogresno shvatali ili uzimali samo zdravo za gotovo.Pa imaš i dokaze od samih šijja, koji navode citate iz djela Tahrir-al Wasilah od Homeinija da je dozvoljen seks sa novorođenčetom...
Ovdje imaš od Imama Tawhidija, slobodoumnog šiitskog klerika iz Australije, koji otkriva šta je Homeini pisao.
https://www.facebook.com/TheImamofPeace ... o_guests=0
Iako ovo nije vezano za temu, samo želim reći i naglasiti da me je ova izjava od Nasrallaha razočarala. Mislio sam da je mudriji, ali kada je u pitanju dogma i religija, tu mudrost prestaje.