http://sportske.ba/ekskluzivno-zeljezni ... ica-u-bih/Godinama se u Željezničaru mijenjaju treneri, predsjednici, direktori, odlaze i dolaze kompletne uprave, a značajnijeg pomaka nema. Činilo se da je Senad Misimović sa svojim timom na dobrom tragu da udari temelje “Evropskog Želje”, ali je zaustavljen na pola puta. Gradilo se oko stadiona, uradilo dosta posla, ali je zakazao sportski sektor.
Navijači su s oduševljenjem pozdravili povratak Amara Osima i dolazak novih ljudi na čelo kluba. Nihad Selimović bio je optimista sve dok se nije suočio, prema vlastitom priznanju, s brojnim opstrukcijama bivših čelnika
Ukoliko Željezničar ne dobije licencu za nastupe u Evropi, gotovo je sigurno da će “pasti vlada” na Grbavici.
To ne znači da je Željo na sporednom kolosijeku. Naprotiv. Sportske saznaju iz pouzdanih izvora kako bi klub mogla “preuzeti” jedna od najbogatijih porodica u BiH. Pa i u regionu.
Saznajemo kako je to gotova stvar. Sređuju se “finese” . Ključne upravljačke poluge preuzet će Mujo Selimović, ugledni i uspješni biznismen. Selimovići u svom “carstvu” imaju nekoliko uspješnih kompanija, a (su)vlasnici su printanih i elektronskih medija na ovim prostorima.
Selimovići bi Želji dali potpuno novi izgled. U vrlo kratkom roku Željo bi dobio sportski kompleks, kakav nema niti jedan klub u regionu. Kako god završi priča oko licence za Želju dolaze bolji dani.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
made_in_sarajevo
#81251 Re: Premijer liga BiH
kako ono ide prica, mi se ne prodajemo, nema te cifre za koji bi dali klub, glavni sponzor mora milione istresti da bi nam stajao na dresu, mi smo radnicki klub, borci protiv sistema, saveza, uefe, cifra ne postoji na svijetu, ali zato postoji gajba pive
-
todd_smith
#81252 Re: Premijer liga BiH
Zajebanciju na stranu, ali ako trubis da si najveci klub u drzavi, imas najvise navijaca, najvecu posjetu, najvise trofeja, imas vlastiti stadion
Zasto ides okolo i prosis da investitor uloze u tebe? Zar ti sami ne bi trebali dolaziti?
Zasto ides okolo i prosis da investitor uloze u tebe? Zar ti sami ne bi trebali dolaziti?
- BlueBlood
#81253 Re: Premijer liga BiH
gledaj karte, na balkanu sve rezimski klubovi
sa proslave, sta su rekli ljudi iz sporta:
Bakir Izetbegovic: "cestitam fks"
Abdulah Skaka: "jako mi je drago da se nas san ostvario"
Mirvad Kuric: "Nama je bio cilj da sve titule dodju u fks, to je izmedju ostalog i moj posao"
Kemal Avdagic: "bhtelecom je ponosan sto je dupla kruna u fks, bhtelecom premier liga je najinteresantnija liga u regionu i sire"

Mirvad Kuric: "Nama je bio cilj da sve titule dodju u fks, to je izmedju ostalog i moj posao"
Kemal Avdagic: "bhtelecom je ponosan sto je dupla kruna u fks, bhtelecom premier liga je najinteresantnija liga u regionu i sire"
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#81254 Re: Premijer liga BiH
Nisi u pravu, itekako se pitaAlfa_i_Omega wrote:Tomahawk11 wrote:Ništa se ne šuška, dok završi sezona, pa prvo s Husrefom da vidimo hoće li čovjek dalje
Ne pita se Husref, pola pola ste pa ko pobijedi.
Moj me "insekt" nikad ne vara.
Da li će dalje raditi ili ide je isključivo njegova odluka.
-
made_in_sarajevo
#81255 Re: Premijer liga BiH
bake nam sredio titulu samo da vas radnike zajebe.BlueBlood wrote:gledaj karte, na balkanu sve rezimski klubovi![]()
Novoizabrani član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda veliki je navijač Željezničara. Komšić je često viđen gost na Grbavici, a osim toga, nedavno je priznao da u svojoj kancelariji drži i malu zastavu ovog sarajevskog kluba...Baš kao i Komšić, i Fahrudin Radončić poznat je kao navijač FK Željezničar
ma jebe se tebi, sa clanskom zelje sarajevska piva 20 feninga manje
-
todd_smith
#81256 Re: Premijer liga BiH
Osim sto ovo nije bila izjava, ima cak i video dokaz za to, klasicna mitomanijaBlueBlood wrote:gledaj karte, na balkanu sve rezimski klubovi![]()
-
Alfa_i_Omega
#81257 Re: Premijer liga BiH
Ako ti tako kazes. Pola pola koliko ja znam, a tvoja teorija je ponuda koju ima, uz vec navedeno da ga pola uprave zeli zamijeniti.Tomahawk11 wrote:Nisi u pravu, itekako se pitaAlfa_i_Omega wrote:Tomahawk11 wrote:Ništa se ne šuška, dok završi sezona, pa prvo s Husrefom da vidimo hoće li čovjek dalje
Ne pita se Husref, pola pola ste pa ko pobijedi.
Moj me "insekt" nikad ne vara.![]()
Da li će dalje raditi ili ide je isključivo njegova odluka.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#81258 Re: Premijer liga BiH
Nema tu još uvijek nikakvih ponuda, ali čovjek koji je osvojio duplu krunu sam odlučuje hoće li ići ili će ostati.Alfa_i_Omega wrote:
Ako ti tako kazes. Pola pola koliko ja znam, a tvoja teorija je ponuda koju ima, uz vec navedeno da ga pola uprave zeli zamijeniti.
Puno ti znaš, sigurno piješ kafu sa Hadžićem ili bar sa Jahićem.
De nam još kakvih info da razbijemo dosadu.
-
Alfa_i_Omega
#81259 Re: Premijer liga BiH
Tomahawk11 wrote:Nema tu još uvijek nikakvih ponuda, ali čovjek koji je osvojio duplu krunu sam odlučuje hoće li ići ili će ostati.Alfa_i_Omega wrote:
Ako ti tako kazes. Pola pola koliko ja znam, a tvoja teorija je ponuda koju ima, uz vec navedeno da ga pola uprave zeli zamijeniti.
Puno ti znaš, sigurno piješ kafu sa Hadžićem ili bar sa Jahićem.
De nam još kakvih info da razbijemo dosadu.
Ide vam komplet odbrana.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#81260 Re: Premijer liga BiH
Pidro ne ide garant.
-
Alfa_i_Omega
#81261 Re: Premijer liga BiH
Stub odbrane. Da ne shvatis pogresno, solidan momak kojeg ste istrpili i ja.sam za, ali sutra kada se od njega bude ocekivalo nesto vise, pogledati pod Amir H. i nasu sezonu nakon Standarda.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#81262 Re: Premijer liga BiH
Šta stub odbrane? Lazić? Mujakić?
-
mosa rajvosa
#81263 Re: Premijer liga BiH
Nadjose investitora i to bas Bosnju da da pare i da se ne pita nista
NI MILIMETRA
NI MILIMETRA
-
VPSA
#81264 Re: Premijer liga BiH
Mujo Selimovic je unistio sve sto je dotakao.
-
Nadzorna_ploca
#81265 Re: Premijer liga BiH
Fakat mi nije jasno zasto mu replicirate. 
- Charuga
- Globalni moderator
#81266 Re: Premijer liga BiH
Sportske.ba ... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#81267 Re: Premijer liga BiH
Vijest je nigdje veze. Ono, daj da se nešto piše.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#81268 Re: Premijer liga BiH
Dupli sport sjahao, sportske uzjahaleCharuga wrote:Sportske.ba ...
A admin one stranice Premijer liga je pitar. Iz aviona se vidi.
- Logovan
#81269 Re: Premijer liga BiH
Alfa_i_Omega wrote:
Ide vam komplet odbrana.
Kakav lik.
-
todd_smith
#81270 Re: Premijer liga BiH
nema gdje nas nema, i charuga je nasplain vanilla wrote:Dupli sport sjahao, sportske uzjahaleCharuga wrote:Sportske.ba ...
A admin one stranice Premijer liga je pitar. Iz aviona se vidi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#81271 Re: Premijer liga BiH
I odbrana i golmanLogovan wrote:Alfa_i_Omega wrote:
Ide vam komplet odbrana.![]()
Kakav lik.![]()
Valja nam se akademcima okrenuti...
- plain vanilla
#81272 Re: Premijer liga BiH
Ima vas svugdje osim na utakmicamatodd_smith wrote:
nema gdje nas nema, i charuga je nas
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#81273 Re: Premijer liga BiH
Inače kod ostalih prosjek 10 000 +plain vanilla wrote:Ima vas svugdje osim na utakmicamatodd_smith wrote:
nema gdje nas nema, i charuga je nas![]()
- plain vanilla
#81274 Re: Premijer liga BiH
Sto nisi replicirao na ono da je Charuga pitar, kad se vec mijesas u razgovorTomahawk11 wrote:
Inače kod ostalih prosjek 10 000 +
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#81275 Re: Premijer liga BiH
Ne bih ja ulazio u njegovo opredjeljenjeplain vanilla wrote:Sto nisi replicirao na ono da je Charuga pitar, kad se vec mijesas u razgovorTomahawk11 wrote:
Inače kod ostalih prosjek 10 000 +
Ima čovjek pravo da bude šta hoće