Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#8126 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
da se razumijemo, stoke ima, ali takvi obicno nisu makli od svoje MZ, profesionalci daju desni zmigavac, sklanjaju se na prosirenja i slicno.
mi vozaci malih auta kada naidjemo u datom trenutku na takve ne bi trebali skakati na prvu.
tako da generalizovati nije preporucljivo jer to moze i da skodi.
neki dan uz karaulu na vrh kolone kamion A2B, hudnik od tereta meda ne moze, solo kamion, dok se popeo na vrh brda desni zmigavac i na makadam.
meni ne budi mrsko, nazovem druga u A2B-u i pohvalim mu tog vozaca....
mi vozaci malih auta kada naidjemo u datom trenutku na takve ne bi trebali skakati na prvu.
tako da generalizovati nije preporucljivo jer to moze i da skodi.
neki dan uz karaulu na vrh kolone kamion A2B, hudnik od tereta meda ne moze, solo kamion, dok se popeo na vrh brda desni zmigavac i na makadam.
meni ne budi mrsko, nazovem druga u A2B-u i pohvalim mu tog vozaca....
-
mirzet87sa
#8127 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja vozim s vremena na vrijeme slepera s tovarom opasnih materija. Odgovorno tvrdim kada bih stao na vecem nagibu, na prosirenju, ne bih mogao krenuti. Taman i da krenem, to bi bila brzina od par kilometara. A haj se vrati rikvercom da uzmes zalet. Sta sam postigo na kraju, nista.. Stvorio jos vecu kolonu.. Sklanja se jedino kada se moze, a ne moze gdje moze i auto, do tad prestizi cim se ponudi prilika.. i nije sleperu zaustavni put ko autu, kombiju, autobusu pa da samo tek tako upadne na prosirenje..
-
530i
#8128 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Šta kad vam se desi udes ili neki kvar ili bilo šta zbog čega morate stati? Osim što vas treba kontrolisati po pitanju sklanjanja treba malo i na vagu, razumijem i ja da je malo poteško 70 tona uzbrdo 
-
tempuser
#8129 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Od Olova do vrha prevoja imas bar 5-6 ugibalista, da ne brojim kafane, gora je situacija sa strane Stupara...Bakir1 wrote:gdje su uz samu karaulu ima skoniti kamion? isto tako nigdje....
-
tempuser
#8130 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Stipu suplju kamiondzijsku...530i wrote:Šta kad vam se desi udes ili neki kvar ili bilo šta zbog čega morate stati? Osim što vas treba kontrolisati po pitanju sklanjanja treba malo i na vagu, razumijem i ja da je malo poteško 70 tona uzbrdo
-
mirzet87sa
#8131 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Osilio se dumbo opet, dodji na porciju klempi. Bujrum, stavi me na vagu. Ne prevozim drva, a ni sljunak, bude tu baruta, zapaljivih plinova, kiselina, a i onako se ide uz policijsku pratnju 
-
tempuser
#8132 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jesi ti onaj sa je upotpunio listu glupih? 
Last edited by tempuser on 28/09/2016 18:34, edited 1 time in total.
-
mirzet87sa
#8133 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam onak koji baci sajlu oko te teleche glave da ne poleti
moram te propisno vezati
-
tempuser
#8134 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ti si onaj koji voli da ga malo progugla...
Dovidjenja...
Dovidjenja...
-
mirzet87sa
#8135 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ko se ljuti, uvalim mu kruti..
- pustopoljina
#8136 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kamion se ili smakne ili da znak da mozes preteci...nikad do sad problem sa kamionom...tempuser wrote:Naravno bude th poteza, kad nema gdje da se makne - nema. Takodjer, po zakonu duzni da propuste kolonu bez obzira na uspon, al ne *ebe nas kamiondzija nista, kretanje uzbrdo mu odma' kvari racunicu za gorivo!Bakir1 wrote:evo ja sinoc u neka doba uz komar od d.vakuf-a, nigdje ama bas nigdje do pred sami vrh kamion se nema pomaknuti da prodje kolona....
ali zato problem sa idiotima koji nece da preteknu, a prilijepe ti se zu guzicu i jos vozis malo brze od dozvoljenog. idioti koji se potrpaju u 3 auta, voze kao da su vagoni u vozu...a onda kad prvi i krene preteci kamion i ona druga dvojica misle da mogu i oni za njim.
treba poznavati cestu, na komaru su mnogi nervozni zaginuli fol zureci u zemlji u kojoj se nema gdje zuriti, a kamiondzije uglavnom znaju sve rute i rijetko kad ugrozavaju saobracaj, nije njemu racunica za gorivo preca od glave.
- pustopoljina
#8137 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i nerviraju me svi idioti kojima je mrsko oboriti svjetla, a ti kulturno oboris svoja. i tu ne mislim na ove nove mercedese,audije, koji li su...sto bljeste bila duga ili kratka i ne mislim na one koji leze pod teretom pa je ugao ionako los i ne mislim na kamione.
- pustopoljina
#8138 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i ovo kad sijeku krivinu me nervira, jos kad sam cula da jedan od takvih "stedi auto"...pa haharu, skote...cesta je dvosmjerna, bosanska, brdska...sarajevo-x.com wrote:Ne znam vala, bolje da smanji i na 20 nego da siječe krivinu
nisi sam, pas ti mater. drzi se svoje strane i uspori u krivini, hebale te komputerske igrice...mladi momci, bez porodica, to treba na psihicko vjestacenje, pa ako prodju, onda u auto. njima auto nije sredstvo transporta, to je njima produzetak penisa.
stedi hudnjak svoje plasticno auto od 4000km, a ne stedi svoj zivot. a tek tudji sto ga zanima...
-
mirzet87sa
#8139 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hoces da te provozam u jednom takvom mercedesu, da bljestimo zajednopustopoljina wrote:i nerviraju me svi idioti kojima je mrsko oboriti svjetla, a ti kulturno oboris svoja. i tu ne mislim na ove nove mercedese,audije, koji li su...sto bljeste bila duga ili kratka i ne mislim na one koji leze pod teretom pa je ugao ionako los i ne mislim na kamione.
- supercali
#8140 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sladak si al nes jebatmirzet87sa wrote:Hoces da te provozam u jednom takvom mercedesu, da bljestimo zajednopustopoljina wrote:i nerviraju me svi idioti kojima je mrsko oboriti svjetla, a ti kulturno oboris svoja. i tu ne mislim na ove nove mercedese,audije, koji li su...sto bljeste bila duga ili kratka i ne mislim na one koji leze pod teretom pa je ugao ionako los i ne mislim na kamione.
-
mirzet87sa
#8141 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vrijedi pokusatisupercali wrote:Sladak si al nes jebatmirzet87sa wrote:Hoces da te provozam u jednom takvom mercedesu, da bljestimo zajednopustopoljina wrote:i nerviraju me svi idioti kojima je mrsko oboriti svjetla, a ti kulturno oboris svoja. i tu ne mislim na ove nove mercedese,audije, koji li su...sto bljeste bila duga ili kratka i ne mislim na one koji leze pod teretom pa je ugao ionako los i ne mislim na kamione.
- supercali
#8142 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pazi gledaj i uci
- supercali
#8143 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I mene isto ajmo na kafu da to fino razmotrimopustopoljina wrote:i nerviraju me svi idioti kojima je mrsko oboriti svjetla, a ti kulturno oboris svoja. i tu ne mislim na ove nove mercedese,audije, koji li su...sto bljeste bila duga ili kratka i ne mislim na one koji leze pod teretom pa je ugao ionako los i ne mislim na kamione.
-
mirzet87sa
#8144 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ti ides postepeno, a ja bi odma da predjem na stvar...
- pustopoljina
#8145 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
lol, neka Falamirzet87sa wrote:Hoces da te provozam u jednom takvom mercedesu, da bljestimo zajednopustopoljina wrote:i nerviraju me svi idioti kojima je mrsko oboriti svjetla, a ti kulturno oboris svoja. i tu ne mislim na ove nove mercedese,audije, koji li su...sto bljeste bila duga ili kratka i ne mislim na one koji leze pod teretom pa je ugao ionako los i ne mislim na kamione.
- pustopoljina
#8146 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dragi resposupercali wrote:I mene isto ajmo na kafu da to fino razmotrimopustopoljina wrote:i nerviraju me svi idioti kojima je mrsko oboriti svjetla, a ti kulturno oboris svoja. i tu ne mislim na ove nove mercedese,audije, koji li su...sto bljeste bila duga ili kratka i ne mislim na one koji leze pod teretom pa je ugao ionako los i ne mislim na kamione.
ovo zapravo nije smijesno
-
mirzet87sa
#8147 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako se kad predomislis, javi mi.. idemo pored city loungea da mamimo poglede i uzdahe lokalnih furacha (respe)...pustopoljina wrote: lol, neka Fala
- supercali
#8148 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naravno da nije kad razmatramo kako da stanemo u kraj?pustopoljina wrote:dragi resposupercali wrote:I mene isto ajmo na kafu da to fino razmotrimopustopoljina wrote:i nerviraju me svi idioti kojima je mrsko oboriti svjetla, a ti kulturno oboris svoja. i tu ne mislim na ove nove mercedese,audije, koji li su...sto bljeste bila duga ili kratka i ne mislim na one koji leze pod teretom pa je ugao ionako los i ne mislim na kamione.![]()
ovo zapravo nije smijesno
- supercali
#8149 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bas cu ja gledati u tebe pored onih treba sto stojemirzet87sa wrote:Ako se kad predomislis, javi mi.. idemo pored city loungea da mamimo poglede i uzdahe lokalnih furacha (respe)...pustopoljina wrote: lol, neka Fala
Nerviraju me oni sto ispred city lounge-a uspore kao da su na guranje samo da ih neko vidi
- commendatore
#8150 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
što ja volim pametne naše bošnjakoide - sama solomonska rješenja - šta kad te gazda natjera da voziš 70t - neš ti hoće neko drugi Pametislave moj....530i wrote:Šta kad vam se desi udes ili neki kvar ili bilo šta zbog čega morate stati? Osim što vas treba kontrolisati po pitanju sklanjanja treba malo i na vagu, razumijem i ja da je malo poteško 70 tona uzbrdo