Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Sir Charles

#8126 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Sir Charles »

Sramota i blamaza. Fuj

Tapatalked
House

#8127 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by House »

simonese wrote:
House wrote:Nigerija-BIH 0:2
BIH-Iran 4:0

Idemo :bih:
Argentina ?

Argentina-BIH 1:2
Last edited by House on 30/05/2014 19:18, edited 1 time in total.
hrastov žižak

#8128 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hrastov žižak »

čeka se petsopetica, on je pričo da ima neke izvore koji teku od zukanovića
simonese

#8129 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by simonese »

House wrote:
simonese wrote:
House wrote:Nigerija-BIH 0:2
BIH-Iran 4:0

Idemo :bih:
Argentina ?

Argenitna-BIH 1:2
to,tako to ide :D
szlava

#8130 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by szlava »

swanfilter wrote:[quote="szlava"Jesi to ti Safete 8)
Ne brini, otac tvoj je ...[/quote]

Sami dokaz tko si ;-)
swanfilter

#8131 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

szlava wrote:Sami dokaz tko si ;-)
Fino, da me za oca imas ...
Last edited by swanfilter on 30/05/2014 19:19, edited 1 time in total.
House

#8132 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by House »

@simonese

:D :D

juriiiiš !
szlava

#8133 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by szlava »

swanfilter wrote:
szlava wrote:Sami dokaz tko si ;-)
Fino, da me za oca imas ...
Njonji :thumbup: .
IlijaLadin

#8134 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IlijaLadin »

Ovo nam nije trebalo.

Zukanoviću da srlja u medijima, nakon što je kroz medije atmosferu narušio Pandža.
Savezu što je vjerujem prenaglo reagovao!
A nama što ćemo sve to dočekati na nož i sami sebi zgaditi makar heftu života.
Romanista 101%

#8135 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Romanista 101% »

ovdje se tacno ne zna ni ko pije ni ko placa, pozavidjeli bi im i oni najkorumpiraniji savezi tipa Chad, Kirgistan, Moldavija itd.

kao prvo ja mislim da mi ne znamo ni 30% onoga sta se stvarno desava unutar reprezentacije, nikakve prave informacije ne dolaze do nas obicnih ljudi, pravu istinu saznat cemo tek nakon par mjeseci al tad ce biti kasno

novinari sute jer "ne treba unositi negativnu atmosferu" pred sam pocetak SP a kad se vrate pognutih glava nece se znati ko koga napada: novinari-savez, savez-igrace, trener-sve nabrojane...

u svim normalnim zemljama postoji odnos savez-igraci-novinari i svakog dana se salju izvjestaji sa treninga drzavnim televizijama koje to emitiraju u sportskom dijelu dnevnika jer je to kao prvo obaveza prema svojim gradjanima dok kod nas to mozemo samo sanjati

od pocetka nije postojao nikakav plan kao da idu na Mediteranske igre a ne SP, tacno se po izrazima lica igraca kakva vlada atmosfera kod njih, a o slucajima Zukanovic, Tin Susic, Rahimic, Pandza...to ce se tek saznati ali nakon SP kada novinarima dodje u pamet da istinu kazu kao i samim igracima sta se stvarno desavalo u ova zadnja 2-3 mjeseca, do tada nama obicnim posmatracima ne preostaje nista drugo nego nadati se da ce barem igraci izvuci motiva nakon ovih poplava da malo unesu radosti medju ovaj narod.
Brat

#8136 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Brat »

Da bog da debakl u svakoj tekmi doživjeli. Mrš bagro korumpirana.
IcedMFEarth

#8137 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Brat wrote:Da bog da debakl u svakoj tekmi doživjeli. Mrš bagro korumpirana.
Ovo je ono najgore što sam prinuđen čitati. Ma ustvari nisam, forum zdrravo.
Baresi 6

#8139 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Baresi 6 »

jesu li to oni zadnji dan, na dan leta, dobili te vize? zar se nije to trebalo znati vec ranije? nije u redu stvarno, ide jedan hadzic koji nije odigro minue u kvalifikacijama a igrac koji nam je mnogo valjao ne ide.
simonese

#8140 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by simonese »

House wrote:@simonese

:D :D

juriiiiš !
naravno,cekam 20 godina
almir1977

#8141 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by almir1977 »

Romanista 101% wrote:
kao prvo ja mislim da mi ne znamo ni 30% onoga sta se stvarno desava unutar reprezentacije, nikakve prave informacije ne dolaze do nas obicnih ljudi, pravu istinu saznat cemo tek nakon par mjeseci al tad ce biti kasno
Nakon SP-a će biti spektakl. Raspad sistema u Srbiji nakon zadnjeg Svjetskog će za nas biti mala maca.
Logovan

#8142 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Brat wrote:Da bog da debakl u svakoj tekmi doživjeli. Mrš bagro korumpirana.
Navijaš protiv svoje reprezentacije? :-)
agent_zero

#8143 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by agent_zero »

Romanista 101% wrote:ovdje se tacno ne zna ni ko pije ni ko placa, pozavidjeli bi im i oni najkorumpiraniji savezi tipa Chad, Kirgistan, Moldavija itd.

novinari sute jer "ne treba unositi negativnu atmosferu" pred sam pocetak SP a kad se vrate pognutih glava nece se znati ko koga napada: novinari-savez, savez-igrace, trener-sve nabrojane...

u svim normalnim zemljama postoji odnos savez-igraci-novinari i svakog dana se salju izvjestaji sa treninga drzavnim televizijama koje to emitiraju u sportskom dijelu dnevnika jer je to kao prvo obaveza prema svojim gradjanima dok kod nas to mozemo samo sanjati

od pocetka nije postojao nikakav plan kao da idu na Mediteranske igre a ne SP, tacno se po izrazima lica igraca kakva vlada atmosfera kod njih, a o slucajima Zukanovic, Tin Susic, Rahimic, Pandza...to ce se tek saznati ali nakon SP kada novinarima dodje u pamet da istinu kazu kao i samim igracima sta se stvarno desavalo u ova zadnja 2-3 mjeseca, do tada nama obicnim posmatracima ne preostaje nista drugo nego nadati se da ce barem igraci izvuci motiva nakon ovih poplava da malo unesu radosti medju ovaj narod.
Kad tad i ti pakashi (novinari) trebaju doći na tapet i tefter . Dosta se i njih trpilo i to njihovo dupeuvlačenje savezu, selektoru i pojedinim igračima.
N.N.

#8144 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by N.N. »

Jesmo mi i nakaradni u *cku materinu :-)
Od pocetka je sve slutilo na belaje, od samog spiska, pa do izbora mjesta za pripreme i sada ove zajebancije po medijima sa Pandzom i Zukom.

*ebo ih i poziv za 24- tog igraca, koji ce im to qurac. Pa Mujdza je bio na pregledu, poceo pripreme, dakle spreman. Ovaj 24-ti je mogao i sa sestoricom onih hairlija sto su kao pozvani hladiti muda kod kuce. Ovako je Zuka ispao, a i da je bilo koji drugi, nekako ne bi bilo fer, a pripreme se prosle.
Sta ja znam, amateri smo, neprofesionalci, ne znamo se ponasati i jbga. :)

Kako je krenulo u Brazilu bi mogli izgubiti opremu, selektora, neko biti upucan ili sta vec :D
todd_smith

#8145 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

agent_zero wrote:
Romanista 101% wrote:ovdje se tacno ne zna ni ko pije ni ko placa, pozavidjeli bi im i oni najkorumpiraniji savezi tipa Chad, Kirgistan, Moldavija itd.

Kad tad i ti pakashi (novinari) trebaju doći na tapet i tefter . Dosta se i njih trpilo i to njihovo dupeuvlačenje savezu, selektoru i pojedinim igračima.
Pa i njima polahko dolazi da dopizde zbog Spahe i odnosa kojeg je on doveo u Savez sa novinarima, njima to dosta smeta, ali eto opet je guzi draze sjediti tu i keziti se Papetu u lice, nego pisati istinu i raditi svoj posao.
Muhamed Đakmić

#8146 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

A šta da pišu, kad ne mogu dobiti jednu jedinu izjavu, a kada se Savez optuži za aroganciju, onda su mediji krivi što ruše atmosferu. Nisu svi Sinan Sinanović, većina ih nije ni nalik na njeg.
Artest

#8147 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Artest »

Auuu, koja igranka. Tacno da ti se sve smuci. Od pocetka je smrdilo. Jer, koja je svrha pozivanja propaliteta iz austrijskog davljenika, Hadzica, ako ce otpasti kao 24. igrac? Moralo se naci zrtveno janje.

Satro viza, ovo ono. Onda posalju novinara po zadatku da namjerno razjari Zukanovica, ne bi li mu izvukli neku inkriminirajucu izjavu. Jerbo ne mogu mu tek tako reci ne dolazi u Brazil. Treba im dobar alibi - ovo kvazi prozivanje uhljeba iz saveza.

Zukanovic je samo legao na rudu. Predvidili su njegov potez jer su imali dovoljno vremena da upoznaju njegov karaketer; znaju da nije mulac koji ce presutit neke stvari.

Ono djubre Begic ne smije biti amnestiran za ovaj tihi atentat, a o kriminalnoj fameliji Dalton je sve odavno jasno.
Sve bih to postrojio na jedno mjesto i tretirao bacacem plamena. Jebem li vam majku kroz majku.

Fujjj
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8148 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Velkoski »

Artest wrote:Onda posalju novinara po zadatku da namjerno razjari Zukanovica, ne bi li mu izvukli neku inkriminirajucu izjavu.
Nije ovo tačno, vjeruj mi da je danas najteže novinaru koji je nazvao Zukanovića, a bilo je logično da će ga neko nazvati i pitati kako se osjeća povodom ostanka u BiH.
Artest

#8149 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Artest »

Velkoski wrote:
Artest wrote:Onda posalju novinara po zadatku da namjerno razjari Zukanovica, ne bi li mu izvukli neku inkriminirajucu izjavu.
Nije ovo tačno, vjeruj mi da je danas najteže novinaru koji je nazvao Zukanovića, a bilo je logično da će ga neko nazvati i pitati kako se osjeća povodom ostanka u BiH.
Ma jebat ga i da nije. Nasli bi oni drugi izlaz: nisi prosao pripreme isl.

Poenta je da je Zukanovic davno odabran za odstrijel. Priznajem da sam i sam kontao da je Hadzic Taj. Ali opet, kad malo bolje prokontam, nije mi bilo logike.

Sad je sve sjelo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8150 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Velkoski »

To se apsolutno slažem. :thumbup:

I to sam i rekao momku koji je uradio intervju jučer, da nije bilo "ispada" u medijima, našli bi oni nešto drugo..
Post Reply