Ne znam na koju drugu ce preći, evo u Sarajevu ima Logosoft(Mtel) i Telemach, ne znam za još neke. Telemach ukida isto, ostaju im ove srpske. Najbolje im je riblja kost , a Hayat neka pretvore na fazon nacionalne televizije Sjeverne Koreje. Ujutru neka ide himna sa video kolažom slika Bakira, Seke, Zahiragića, Genjca,Osmice, sa nekom patriotskom parolom. Posle dječiji program čitanje slikovnice "Naš dedo Alija". Onda serijski program ona turska serija "Alija" , al samo epizoda kad je Bakir ranjen. Dnevnik ukinuti, samo " Istraga " svaku noc. Zabavni program Almasa po sijelima, al da Miran prestane da prži samo piletinu , ispašće da Bošnjaci nemaju za teletine. Završetak programa emisija sa sadržajem tipa : Nevini Fadil, sposobna Seka, pošteni Bakir, mudri Dzevad Mahmutović, hrabri Zaha...ljubijankic wrote: ↑05/02/2026 09:32 Pa nisu Hayatu dali 25 milion, znaci mogu izgubiti 30.000 korisnika na godinu dana i opet su u plusuMislim da broj otkazanih pretplata nece preci 2.000 svakako su zeleni jaki na rijecima, a ne na djelima
![]()
![]()
Hayat
Moderator: anex
- I naravno Dzej
#8126 Re: Hayat
-
palermo
#8127 Re: Hayat
Kakve korjenite promjene ? Postanu ateisti ? Ili predju na katolicanstvo ? Na sta mislis?ljubijankic wrote: ↑05/02/2026 10:20IZ ne treba ukidati niko bilo ko normalan spominje njeno ukidanje. Ali su joj potrebne korjenite promjenepalermo wrote: ↑05/02/2026 10:15Mislis da je moguice ukinuti Islamsku zajednicu ? ? Ne.znam bogami, bit ce tesko...al eto, ako ne probas ne's ni uspjeti....F&N wrote: ↑05/02/2026 09:49 Sjebat ce ovo SDA dobro ce ih sjebati.
Hayat mislim da moze samo kljuc u bravu, znaci svi sponzori i reklame koje su imali sada zovu i otkazuju ugovore.
SDA gubi jedan oooogromni medij sa svojim birackim tijelom.
Dobar dio ljudi je po inerciji gledao Hayat. Ovdje govorim o onom standardnom SDA birackom tijelu,a koji je na Hayatu mogao cuti samo jednu "istinu".
Sada toga nema. A vremena je puno do izbora.
1 od 3 stupa trovanja i iskoristavanja bosnjaka je unisten.
Ostala su jos 2, jedan se doobro klima a to je SDA, i jos islamska zajednica tj njeno politicko lice.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#8128 Re: Hayat
i sta ce onda? ne kontam da ljudi nisu sposbni da razumiju zasto se ukuda Hayat
sto kaze onaj jedan, pogledajte znacenje rijeci hayat i vidjet cete da je ovo sve samo protiv Bosnjaka
-
TouchMyTip
#8129 Re: Hayat
Mozda da ne budu munafici, ako tako riječ ide 
-
ljubijankic
#8130 Re: Hayat
Ne, nego da se ne bave politikom vec vjerom. Da smanje (u idealnom slucaju suzbiju) kriminal u svojim redovima. Da ne pozivaju muslima da brane presudjene kriminalce, lopove, lazove jer je to grijeh. Da ne usnose smutnju među narod, da otvoreno ne lazu jer su sve stvari koje nisu bas vjerskepalermo wrote: ↑05/02/2026 10:24Kakve korjenite promjene ? Postanu ateisti ? Ili predju na katolicanstvo ? Na sta mislis?ljubijankic wrote: ↑05/02/2026 10:20IZ ne treba ukidati niko bilo ko normalan spominje njeno ukidanje. Ali su joj potrebne korjenite promjene
-
ljubijankic
#8131 Re: Hayat
Opet cu ponoviti da su zeleni jaki na rijecima ali ne na djelima...I naravno Dzej wrote: ↑05/02/2026 10:23Ne znam na koju drugu ce preći, evo u Sarajevu ima Logosoft(Mtel) i Telemach, ne znam za još neke. Telemach ukida isto, ostaju im ove srpske. Najbolje im je riblja kost , a Hayat neka pretvore na fazon nacionalne televizije Sjeverne Koreje. Ujutru neka ide himna sa video kolažom slika Bakira, Seke, Zahiragića, Genjca,Osmice, sa nekom patriotskom parolom. Posle dječiji program čitanje slikovnice "Naš dedo Alija". Onda serijski program ona turska serija "Alija" , al samo epizoda kad je Bakir ranjen. Dnevnik ukinuti, samo " Istraga " svaku noc. Zabavni program Almasa po sijelima, al da Miran prestane da prži samo piletinu , ispašće da Bošnjaci nemaju za teletine. Završetak programa emisija sa sadržajem tipa : Nevini Fadil, sposobna Seka, pošteni Bakir, mudri Dzevad Mahmutović, hrabri Zaha...ljubijankic wrote: ↑05/02/2026 09:32 Pa nisu Hayatu dali 25 milion, znaci mogu izgubiti 30.000 korisnika na godinu dana i opet su u plusuMislim da broj otkazanih pretplata nece preci 2.000 svakako su zeleni jaki na rijecima, a ne na djelima
![]()
![]()
-
palermo
#8132 Re: Hayat
Skontao sam. Van iz politike, onako kako rade katolicka I pravoslavna crkva, u njih je samo bozja rijec nikada ne's.cuti nista o politici.ljubijankic wrote: ↑05/02/2026 10:29Ne, nego da se ne bave politikom vec vjerom. Da smanje (u idealnom slucaju suzbiju) kriminal u svojim redovima. Da ne pozivaju muslima da brane presudjene kriminalce, lopove, lazove jer je to grijeh. Da ne usnose smutnju među narod, da otvoreno ne lazu jer su sve stvari koje nisu bas vjerskepalermo wrote: ↑05/02/2026 10:24Kakve korjenite promjene ? Postanu ateisti ? Ili predju na katolicanstvo ? Na sta mislis?ljubijankic wrote: ↑05/02/2026 10:20
IZ ne treba ukidati niko bilo ko normalan spominje njeno ukidanje. Ali su joj potrebne korjenite promjeneMozda su patriotske, ne znam
![]()
![]()
-
ljubijankic
#8133 Re: Hayat
Našao si odličan prijedlog na koga treba da se ugledajupalermo wrote: ↑05/02/2026 10:32Skontao sam. Van iz politike, onako kako rade katolicka I pravoslavna crkva, u njih je samo bozja rijec nikada ne's.cuti nista o politici.ljubijankic wrote: ↑05/02/2026 10:29Ne, nego da se ne bave politikom vec vjerom. Da smanje (u idealnom slucaju suzbiju) kriminal u svojim redovima. Da ne pozivaju muslima da brane presudjene kriminalce, lopove, lazove jer je to grijeh. Da ne usnose smutnju među narod, da otvoreno ne lazu jer su sve stvari koje nisu bas vjerskeMozda su patriotske, ne znam
![]()
![]()
- Chloe
- Photo mod
#8134 Re: Hayat
Znaš ti dobro šta sam htjela reći.DaysleepeR wrote: ↑05/02/2026 10:11Državna firma, nije sarajevska.Chloe wrote: ↑05/02/2026 09:57DaysleepeR wrote: ↑05/02/2026 09:54
Offtopic draga koleginice.
Svakako Vlada KS nisu vaše pare, fokusirajte se na Vladu USK.... Plaćam i u Sa usluge BH Telecoma.
Godinama.
Napisala sam SVOJE mišljnje i viđenje,
nikom nisam pametovala šta treba raditi sa svojim parama,
niti sam spuštala raspravu na osobni nivo.
Kritika BH Telecomu. Razmišljam o odjavi njihovih usluga,
moje pare, radim s njima šta ja hoću.
Ustalom nije li vam ispod nivoa citirati seljakušu.
Ohladite malo pa da idemo dalje ...
-
TouchMyTip
#8135 Re: Hayat
I ja sam za Slavenski Paganizambasicm wrote: ↑05/02/2026 10:21I da se vratimo vjeri predaka onda jeli?F&N wrote: ↑05/02/2026 09:49 Sjebat ce ovo SDA dobro ce ih sjebati.
Hayat mislim da moze samo kljuc u bravu, znaci svi sponzori i reklame koje su imali sada zovu i otkazuju ugovore.
SDA gubi jedan oooogromni medij sa svojim birackim tijelom.
Dobar dio ljudi je po inerciji gledao Hayat. Ovdje govorim o onom standardnom SDA birackom tijelu,a koji je na Hayatu mogao cuti samo jednu "istinu".
Sada toga nema. A vremena je puno do izbora.
1 od 3 stupa trovanja i iskoristavanja bosnjaka je unisten.
Ostala su jos 2, jedan se doobro klima a to je SDA, i jos islamska zajednica tj njeno politicko lice.
- MarlboroGold
#8136 Re: Hayat
Dakle, spremaš pare za pretplatu ako Hayat pređe na model PAY TV kanalaChloe wrote: ↑05/02/2026 10:35Znaš ti dobro šta sam htjela reći.
Ustalom nije li vam ispod nivoa citirati seljakušu.![]()
Ohladite malo pa da idemo dalje ...![]()
A ko te nazvao seljakušom ovom prilikom ga nabijam nogom u dupe

-
palermo
#8137 Re: Hayat
Nisi na to.mislio ? Ne znam onda na koga si.mislio, mozda na Jevreje ili one Evangeliste....al haj, ti valjda znasljubijankic wrote: ↑05/02/2026 10:33Našao si odličan prijedlog na koga treba da se ugledajupalermo wrote: ↑05/02/2026 10:32Skontao sam. Van iz politike, onako kako rade katolicka I pravoslavna crkva, u njih je samo bozja rijec nikada ne's.cuti nista o politici.ljubijankic wrote: ↑05/02/2026 10:29
Ne, nego da se ne bave politikom vec vjerom. Da smanje (u idealnom slucaju suzbiju) kriminal u svojim redovima. Da ne pozivaju muslima da brane presudjene kriminalce, lopove, lazove jer je to grijeh. Da ne usnose smutnju među narod, da otvoreno ne lazu jer su sve stvari koje nisu bas vjerskeMozda su patriotske, ne znam
![]()
![]()
![]()
Ako svi tako rade onda moramo i mi
Iz patriotskih razloga naravno
![]()
-
TouchMyTip
#8138 Re: Hayat
Iako je PINK Škart i treba ga zatuć motkom
da uporedimo šta se danas može gledati na pink kanalima a šta na hajatu

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]- DaysleepeR
#8139 Re: Hayat
Mnogo voliš drugima stavljati riječi i kontekste u usta.Chloe wrote: ↑05/02/2026 10:35Znaš ti dobro šta sam htjela reći.
Ja nemam nikakve loše namjere, a hayatovce poznajem vrlo dobro i lično i profesionalno i presmješno mi je za kakve ljude su neki spremni samim sebi stvoriti neugodnosti i probleme.
-
palermo
#8141 Re: Hayat
Odlicna analiza.sta se jos moze.dodati osim nade da ce biti jos vise pinkova ( raznih) u ovoj zemlji...a i .ako se iplaca, ima se sta platiti..TouchMyTip wrote: ↑05/02/2026 11:07 Iako je PINK Škart i treba ga zatuć motkom
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8142 Re: Hayat
Sto da gledam Oscarom nagradjene filmove kad mogu gledat Reufa Bajrovica kako analizira uz sekundiranje Jahje Muhasilovica 
- nivla
#8143 Re: Hayat
reuf i jahja dobitna kombinacija, pomalo jos imamovica i komsica kad ubace, pa onda almasa i miran i tako ukrug do mehmeda osvajaca
-
TouchMyTip
#8144 Re: Hayat
Svako normalan ce radije geldati Mehememede nego Tvin Piks_BataZiv_0809 wrote: ↑05/02/2026 12:18 Sto da gledam Oscarom nagradjene filmove kad mogu gledat Reufa Bajrovica kako analizira uz sekundiranje Jahje Muhasilovica![]()
- Chloe
- Photo mod
#8145 Re: Hayat
MarlboroGold wrote: ↑05/02/2026 10:58Dakle, spremaš pare za pretplatu ako Hayat pređe na model PAY TV kanalaSpoilerShowChloe wrote: ↑05/02/2026 10:35Znaš ti dobro šta sam htjela reći.
![]()
A ko te nazvao seljakušom ovom prilikom ga nabijam nogom u dupe![]()
onako na kafu ... taman se odrekla obroka dnevno ...
Identifikujem se sa penzionerima, dedama i nanama, "malim" narodom i običnim građanima,
onima koju su dali svoje godine, zdravlje. muževe, djecu, braću za odbranu države,
koji su "odradili" i dali svoje pa ih sad treba šutnuti,
sramota su za državu.
Hayat im ušao u domove i postao dio njihove svakodnevnice, pa su i zbog toga
predmeti ismijavanja i ponižavanja.
Ništa se ne može gledati bez politike,
ispada da i moji sugrađani prate i podržavaju Hayat zbog SDA i politike,
izgleda došli tobe ...
No dobro, koga briga građani USK.a
Đe si, šta mai?
-
tokio25
#8146 Re: Hayat
predaj zahtjev da se zaposlis ili na hajat ili u sda da pises ove patriotske tekstove zasto biti clan sda i zasto gledati hajat
- DaysleepeR
#8147 Re: Hayat
Hayat je ujedno izdao sve te nane i dede i branioce države što im je ponudio samo jednu političku opciju.Chloe wrote: ↑05/02/2026 13:57MarlboroGold wrote: ↑05/02/2026 10:58Dakle, spremaš pare za pretplatu ako Hayat pređe na model PAY TV kanalaSpoilerShowChloe wrote: ↑05/02/2026 10:35
Znaš ti dobro šta sam htjela reći.
![]()
A ko te nazvao seljakušom ovom prilikom ga nabijam nogom u dupe![]()
svakako ću im plaćati, bez ili sa odjavom BHT ... ma kad se prkos Krajiški probudi, plaćala bih im troduplo,
onako na kafu ... taman se odrekla obroka dnevno ...![]()
Identifikujem se sa penzionerima, dedama i nanama, "malim" narodom i običnim građanima,
onima koju su dali svoje godine, zdravlje. muževe, djecu, braću za odbranu države,
koji su "odradili" i dali svoje pa ih sad treba šutnuti,
sramota su za državu.
Hayat im ušao u domove i postao dio njihove svakodnevnice, pa su i zbog toga
predmeti ismijavanja i ponižavanja.
Ništa se ne može gledati bez politike,
ispada da i moji sugrađani prate i podržavaju Hayat zbog SDA i politike,
izgleda došli tobe ...![]()
![]()
No dobro, koga briga građani USK.aili TK.a...
![]()
Đe si, šta mai?![]()
- zubi
#8148 Re: Hayat
Sta je to narodni TV?Chloe wrote: ↑05/02/2026 08:36Odjave će ići postepeno, i to Kovačević zna vrlo dobro.zubi wrote: ↑04/02/2026 18:39 https://www.klix.ba/vijesti/bih/amel-ko ... /260204174
Reakcije korisnika su očekivane u situacijama promjena u TV ponudi, ali podaci ne ukazuju na značajnije poremećaje. Zabilježili smo oko 150 otkazivanja Moja TV paketa, dok je u istom periodu evidentirano oko 300 novih korisnika.
![]()
Nakon nekoliko mjeseci do godinu dana,
će moći praviti analizu posljedica.
Imaju ljudi uređaje koje otplaćuju, i ne žele plaćati penale,
(ako se u međuvremenu "ne ohlade" na šta BH Telecom i računa),
bit će itekako odjava usluge Moja TV.
Živi bili pa vidjeli.![]()
Rijetko gledam TV, ako gledam to je film za šta koristim Netflix, HBO, Disney ...
plaćam Moju TV, znači plaćam i PINK paketi nisam se bunila dok su
primitivci kukali nakon njegovog ukidanja, digli su nam cijenu usluge i vratili PINK paket
i sad narodni TV ukinuli jer bi ga trebalo platiti, bez da pita krajnje korisnike
šta oni žele. Neprofesionalno. Monopoloski.
Ozbiljno razmišljam o odjavi Moje TV,
30 godina plaćanja srednje usluge po punoj cijeni BH Telecomu,
od mene bi bilo dosta patriotske podrške.
Svakako je BH Telecom je izabrao građane čiju podršku želi.![]()
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#8149 Re: Hayat
Uplatio sam hayat play, roditeljima na tv.
Nije loša aplikacija za android tv,ali mora bolje. Pogotovo sad kada bude više pretplatnika nakačeno.
Također moraju omogućiti više načina plaćanja, nemaju svi paypal.
Nije loša aplikacija za android tv,ali mora bolje. Pogotovo sad kada bude više pretplatnika nakačeno.
Također moraju omogućiti više načina plaćanja, nemaju svi paypal.
- ZoomZoomKiwi
#8150 Re: Hayat
Hahahah Hayat narodni TV.
Jest u očima SDA.
Hayat najbezveznija privatna TV kao i svaka druga. Bez kvalitetnog programa, s prelošom dikcijom voditelja i nazadnom uređivačkom politikom. Uz to naravno glavni promotor vrijednosti jedne i jedine SDA.
Nijedan kablovski operater nema obavezu da nudi Hayat u svojoj programskoj shemi, hvala Bogu dragom.
Fascinantno je kako biste vi veliki patriote iz SDA tako velikodušno dali ogromne novce iz budžeta da se finansira neka tamo privatna televizija. Patriote nema šta.