ako nema kad ce biti
Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- velikibrnjo
#8126 Re: Dres reprezentacije BiH
Ima li gdje kod nas da se kupi oriĐinal novi dres
ako nema kad ce biti
ako nema kad ce biti
- phillie
#8127 Re: Dres reprezentacije BiH
Treba mi pomoc. Da li je neko od vas kupovao dres u onom fan shopu u Sa i da li je radio stampu kod njih, sa mogucnoscu stavljanja svog prezimena na dres? Ako jeste, koje su cijene? Pisao bih na njihov mail, ali ne znam prate li oni ove nove tehnologije 
- velikibrnjo
#8128 Re: Dres reprezentacije BiH

hej ovih cistokrvnih belgijanaca
- Logovan
- phillie
#8130 Re: Dres reprezentacije BiH
Ubio se za Zlatana i Muamera

evo i "rezervne" garniture (preko noci bijela postade rezervna) :
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ovako- ... /151110024
Nasim u savezu je ovo najbitnije:
evo i "rezervne" garniture (preko noci bijela postade rezervna) :
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ovako- ... /151110024
Nasim u savezu je ovo najbitnije:
a boje, spure, sare...ma ko to jos gleda....Kako je u jučerašnjem razgovoru za Klix.ba rekao predsjednik Nogometnog saveza BiH (NSBiH) Elvedin Begić, Adidas je kao sponzor krovnoj kući bh. nogometa u 2014. godini uplatio milion KM.
- Laertes
#8131 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja imam primjedbu: Ovaj natpis "Bosna i Hercegovina" nazad - đe je ćirilica?
Il' se Ogijeva tetovaža računa kao nacionalni balans?
Il' se Ogijeva tetovaža računa kao nacionalni balans?
-
Stari
#8132 Re: Dres reprezentacije BiH
Pripovjedali su to stari, i u moje doba je to više-manje bila općepoznata stvar. Ali izgleda je počela tonuti u zaborav ' pa rekoh ....možda ne bi bilo zgoreg....
Vako je nakako to išlo... bilo je to davno ....tamo nekako s početka prošlog stoljeća....šta-znam...možda 1905 ili 1906
Osnovali su italijanski došljaci nogometni klub...i bila je euforija entuzijazam bez kojeg se nikad ni jedna velika stvar nije desila....
I sve su se nekako zdogovorili ...ali klupske boje nikako. Jedni su htjeli jednobojno....drugi su htjeli na štange/pruge... treći karirano .... I tako u raspravi i svađi su hodali i došli do luke ... Prijepodne u buenosajreskoj teretnoj luci je tog dana bilo ko malo maglovito .... ali glasna družina je stala i pogledom se nijemo složila ... suplje price je nestalo ....
Usidren na glavnom doku je stojao teretni trgovački brod "narodni heroj Husnija Hašimović" - pod žuto-plavom ....jah....državnom zastavom republike Bosne i Hercegovine ... pretovarao je sol iz Tuzle i mrki ugljen iz Kaknja
Klub je već mjesecima imao ime- Boca Juniors .......a od te sekunde je imao i boje za dres

Vako je nakako to išlo... bilo je to davno ....tamo nekako s početka prošlog stoljeća....šta-znam...možda 1905 ili 1906
Osnovali su italijanski došljaci nogometni klub...i bila je euforija entuzijazam bez kojeg se nikad ni jedna velika stvar nije desila....
I sve su se nekako zdogovorili ...ali klupske boje nikako. Jedni su htjeli jednobojno....drugi su htjeli na štange/pruge... treći karirano .... I tako u raspravi i svađi su hodali i došli do luke ... Prijepodne u buenosajreskoj teretnoj luci je tog dana bilo ko malo maglovito .... ali glasna družina je stala i pogledom se nijemo složila ... suplje price je nestalo ....
Usidren na glavnom doku je stojao teretni trgovački brod "narodni heroj Husnija Hašimović" - pod žuto-plavom ....jah....državnom zastavom republike Bosne i Hercegovine ... pretovarao je sol iz Tuzle i mrki ugljen iz Kaknja
Klub je već mjesecima imao ime- Boca Juniors .......a od te sekunde je imao i boje za dres

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8133 Re: Dres reprezentacije BiH
Sta je problem sa dresom?
Adidas ionako pravi varijacije od zemlje do zemlje, par detalja, boja, al kalup je isti.
Meni je ok.
Adidas ionako pravi varijacije od zemlje do zemlje, par detalja, boja, al kalup je isti.
Meni je ok.
-
manki
#8134 Re: Dres reprezentacije BiH
Gdje ce se u SA ovo moci nabaviti? Pretpostavljam u Adidas shopu, Sport Life, Fan Shop NFSBiH? Jesam propustio sta? Cisto da imam sve opcije otvorene

- karanana
#8135 Re: Dres reprezentacije BiH
hocemo li dobiti i nove shushke?
da papetu odmah posaljemo koju.
da papetu odmah posaljemo koju.
-
archi_a
#8136 Re: Dres reprezentacije BiH
Mlada repka igra u četvrtak. Kontam, možda ćemo već tada vidjeti nove dresove na njima. 
-
Stari
#8137 Re: Dres reprezentacije BiH
Bez zezanja .. i bez obzira na snobove lijevo i malogradjane desno .... ja bih volio , ako neko ima podatke o tome , gdje bi se mogao naruciti .... ovdje u svedskoj bi mi bila pozeljnija zimska garnitura (misim sa dugim rukavima) .... susksavac i vjetrovka odavezno ..... ako imaju 2XL ...ili 3XL.
-
vedatoor
#8138 Re: Dres reprezentacije BiH
Zar nemaju vec u shopu fsbih ?manki wrote:Gdje ce se u SA ovo moci nabaviti? Pretpostavljam u Adidas shopu, Sport Life, Fan Shop NFSBiH? Jesam propustio sta? Cisto da imam sve opcije otvorene![]()
- luckylaka
#8139 Re: Dres reprezentacije BiH
Posto sam propustio raspravu o dresu a citao sam komentare u medjuvremenu tako sam procitao i jedna komentar gdje jedan forumas trazi ako je ko u mogucnosti da mu kupi dres bio bi zahvalan.Ako je doticni jos na ovoj temi neka se javi i ako ima paypal account (ili neko koga zna)poslacu pare da sebi kupi dres do utakmice.
- phillie
#8140 Re: Dres reprezentacije BiH
pa dje me nadje

- insomnia78
#8141 Re: Dres reprezentacije BiH
E bravo majstore, fala ti dje cuo i ne cuoluckylaka wrote:Posto sam propustio raspravu o dresu a citao sam komentare u medjuvremenu tako sam procitao i jedna komentar gdje jedan forumas trazi ako je ko u mogucnosti da mu kupi dres bio bi zahvalan.Ako je doticni jos na ovoj temi neka se javi i ako ima paypal account (ili neko koga zna)poslacu pare da sebi kupi dres do utakmice.
Sad cu ti se ja javiti u inboks
- phillie
#8143 Re: Dres reprezentacije BiH
Vi ste mucki provokatori... lucky ne slusaj Hin

- luckylaka
#8145 Re: Dres reprezentacije BiH
@Insoman.mislio sam na ovog forumasa .Sorry.I ako je jos tu neka se javi.Poz.Astrix wrote:Ja sad da imam pare bi išao uzeti onaj stari plavi, ljepši mi je sa onim bijelim adidas linijama nego ovo žuto... Ima l' ko da mi posudi?missko wrote:Stari plavi bolji nego ovaj sad a bijeli karirani je ok
- insomnia78
#8146 Re: Dres reprezentacije BiH
Laki, morel Evianov?
Original, nije replika no isti ko u igraca

Original, nije replika no isti ko u igraca

- phillie
#8148 Re: Dres reprezentacije BiH
Haj nek mu je sa srecom
Sad kontam, hoce li "stari" dizajn biti s popustom? Jbg red bi bio, ako su imalo pametni I obrazli....hm ja mene budale sta I ja pisem nebuloze
Sad kontam, hoce li "stari" dizajn biti s popustom? Jbg red bi bio, ako su imalo pametni I obrazli....hm ja mene budale sta I ja pisem nebuloze
- karanana
#8149 Re: Dres reprezentacije BiH
laki, uzmi jednu shushku novu i fedex it to safet.