Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Stjui

#8126 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

Joe McCarthy wrote: BPNP is strong in this one.
reče lik koji je za lokaciju naveo ime šugave rasističke pjesme u izvedbi šugavih white power miševa.
Cyrax

#8127 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Cyrax »

Stjui wrote:
reče lik koji je za lokaciju naveo ime šugave rasističke pjesme u izvedbi šugavih white power miševa.
Samo na klixu :lol:
Joe McCarthy

#8128 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Joe McCarthy »

Stjui wrote:
Ovo je dio isječka iz komentara na pjesmu Burden of the Whiteman.
area51

#8129 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by area51 »

ZV Keli wrote:Moj hitlere sta si ostavio da zivi..

A stvarno odvratnijih nema od zidova, pogledajte te fizionomije, ja cu jos jednom ortodoxnim jevrejima reci svaka cast na svom putu borbe protiv cionisticke gamadi kada vecina arapskih vodja se lize sa tim genocidasima...
:roll:
Avetinho

#8130 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

A stvarno odvratnijih nema od zidova, pogledajte te fizionomije, ja cu jos jednom ortodoxnim jevrejima reci svaka cast na svom putu borbe protiv cionisticke gamadi kada vecina arapskih vodja se lize sa tim genocidasima...
:? .
FreedomUSA

#8131 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by FreedomUSA »

Zapravo si kontradiktoran. Hvališ jednog genocidaša - Hitlera - koji je između ostalog peko djecu i male bebe... pa nazivaš židove najodvratnijim narodom, i onda u slijedećoj zečenici hvališ "ortodoxne jevreje". Ma živi cirkus.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8132 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Chmoljo »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» ZV Keli

trajno

@Joe McCarthy, promijeniću ti lokaciju. napišeš li nešto slično, letiš i ti.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8133 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

papa je trenutno u izraelu
nadam se da neće biti problema vidim voza se helikopterom od jednog do drugog mjesta
bezbeli da ne vidi ceste samo za izraelce :D
zapravo ne bi se ni smio tuda voziti :-x
Truba

#8134 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

bombardirana područja u gazi
uhapšeno 80 palestrinskih predstavnika/aktivista
3 izraelska učenika oteta
:?
Fantassin

#8135 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Fantassin »

Black swan wrote:bombardirana područja u gazi
uhapšeno 80 palestrinskih predstavnika/aktivista
3 izraelska učenika oteta
:?
Redosljed malo drugaciji...
3,2,1 je malo priblizniji istini..
Truba

#8136 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

ma da nisam to htio
nego sam samo nabrajao vijesti koje sam čuo
harač

#8137 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by harač »

đavo je u detaljima
Avetinho

#8138 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

Ne boj se, nece proci dugo, a citacemo kako su atlintisticko-cionisticki imperijalisti oteli svoju djecu da napakoste Hamasu. A sve ce se dati lako provjeriti u advancetu i Ruskajoj Pravdaji.
Truba

#8139 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

ajd bez zezanja molim te
napiši za koga si ti :D

al kratko i jebitačno bez internih fora koje ne razumijem
Avetinho

#8140 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

Black swan wrote:ajd bez zezanja molim te
napiši za koga si ti :D

al kratko i jebitačno bez internih fora koje ne razumijem
Mora biti zezanje kad si postavio onaj gore redoslijed dogadjaja.

Evo za sta sam ja: za sveobuhvatni i pravedni mir izmedju Izraela i Palestinaca, kojeg bi garantovale sve zemlje regiona. Mir mora obuhvatiti napustanje ideje o unistenju Izraela iz vise razloga: Izrael je gotovo nemoguce unistiti, i ta ideja samo proizvodi sve vise i vise patnji, narocito na palestinskoj strani. Svakom je odavno jasno da produzavanje sukoba, makar i ovog hinjskog, latentnog, samo doprinosi radikalizaciji svih zemalja regiona. Palestincima je u interesu da to prestane. Takodje, Izrael mora biti aktivni sudionik u stvaranju stabilne Palestine i biti garant suvereniteta i integriteta Palestine.

Je li dovoljno kratko i jebitacno?
Truba

#8141 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

stvarno nisam imao namjeru da remetim redoslijed događanja u ovom konkretnom slučaju...ionako će se sva tri događaja uskoro izgubiti u novim događanjima

jasan je odgovor u ovom konkretnom topiku i zadovoljan sam

ali više sam mislio na generalno političko pitanje :D
pravimsefrancuz

#8142 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by pravimsefrancuz »

Svake godine poubijaju na desetine maloljetnika bez da iko napise ista u stranim medijima ili da neko postavi cionistickim fasistima neko pitance . Da ne pricamo o svakodnevnom maltretiranju civila , djece , zena i staraca a o otimanju zemlje od kojih palestinski siromasi zive ne treba ni pricati . I opet krivi Palestinci , Kako ? pa isto kao i u nasem ratu . Samo mi krivi , sami bacili bombe na Markale , Tuzlu , Mostar , Gorazde samo da bi Alija prikazao Srbe i Hrvate kao zlotvore pa se nije libio ubijati svoj narod svakodnevno . A da, i mi smo ko Palestinci prekrsili na stotine UN rezolucija pa su zato podrzavali okupaciju i genocid nad Bosnjacimá a to rade i Palestincima . Onaj Hamas stvarno dodje i pobije svoju djecu zabranjenim fosfornim bombama ( odluka UN ili sto bi se prevelo united nothing) i onda kada zidvi uzvrate ....cccc
bogoljub

#8143 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bogoljub »

pravimsefrancuz wrote:Svake godine poubijaju na desetine maloljetnika bez da iko napise ista u stranim medijima ili da neko postavi cionistickim fasistima neko pitance . Da ne pricamo o svakodnevnom maltretiranju civila , djece , zena i staraca a o otimanju zemlje od kojih palestinski siromasi zive ne treba ni pricati . I opet krivi Palestinci , Kako ? pa isto kao i u nasem ratu . Samo mi krivi , sami bacili bombe na Markale , Tuzlu , Mostar , Gorazde samo da bi Alija prikazao Srbe i Hrvate kao zlotvore pa se nije libio ubijati svoj narod svakodnevno . A da, i mi smo ko Palestinci prekrsili na stotine UN rezolucija pa su zato podrzavali okupaciju i genocid nad Bosnjacimá a to rade i Palestincima . Onaj Hamas stvarno dodje i pobije svoju djecu zabranjenim fosfornim bombama ( odluka UN ili sto bi se prevelo united nothing) i onda kada zidvi uzvrate ....cccc
Savršen odgovor na tvoju konstataciju da nakon svakog zločina ili ubijanja nedužnih Palestinaca niko ne postavi cionistima neko pitance je sljedeće:
''MUSLIMANI'' NEMAJU KAD RJEŠAVATI TO PITANJE, JER MORAJU NAPADATI NA LIBIJU, BAHREJN, EGIPAT, SIRIJU I IRAQ tako barem kažu fetve muftija iz Rijada sa potpisom Pentagona i pečatom upravo ONIH CIONISTA koji konstantno ubijaju Palestince. Ipak mislim da se ti i dalje praviš Francuz!!!
pravimsefrancuz

#8144 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by pravimsefrancuz »

bogoljub wrote:
pravimsefrancuz wrote:Svake godine poubijaju na desetine maloljetnika bez da iko napise ista u stranim medijima ili da neko postavi cionistickim fasistima neko pitance . Da ne pricamo o svakodnevnom maltretiranju civila , djece , zena i staraca a o otimanju zemlje od kojih palestinski siromasi zive ne treba ni pricati . I opet krivi Palestinci , Kako ? pa isto kao i u nasem ratu . Samo mi krivi , sami bacili bombe na Markale , Tuzlu , Mostar , Gorazde samo da bi Alija prikazao Srbe i Hrvate kao zlotvore pa se nije libio ubijati svoj narod svakodnevno . A da, i mi smo ko Palestinci prekrsili na stotine UN rezolucija pa su zato podrzavali okupaciju i genocid nad Bosnjacimá a to rade i Palestincima . Onaj Hamas stvarno dodje i pobije svoju djecu zabranjenim fosfornim bombama ( odluka UN ili sto bi se prevelo united nothing) i onda kada zidvi uzvrate ....cccc
Savršen odgovor na tvoju konstataciju da nakon svakog zločina ili ubijanja nedužnih Palestinaca niko ne postavi cionistima neko pitance je sljedeće:
''MUSLIMANI'' NEMAJU KAD RJEŠAVATI TO PITANJE, JER MORAJU NAPADATI NA LIBIJU, BAHREJN, EGIPAT, SIRIJU I IRAQ tako barem kažu fetve muftija iz Rijada sa potpisom Pentagona i pečatom upravo ONIH CIONISTA koji konstantno ubijaju Palestince. Ipak mislim da se ti i dalje praviš Francuz!!!
Fulio si , nije blo u sridu . Mislio sam na zapadni , pravedni svijet :run: . Doduse , vidim da si zelen u politici pa se ne snalazis bas najboljse . Pa zasto je ´taj zapadni svijet
dozvolio da se demokratski izabrana vlast srusi i dovede zlocinac Sisi u Egiptu :-) pa naravno ato sto je cijeli zapad u raljama cionista najveceg zla 20 vijeka poslije nacizma i komunizma
bogoljub

#8145 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by bogoljub »

To, o čemu ti govoriš je jasno svima i pticama na granama. Međutim, šta Evropa ima reagovat i štititi Palestincee, kada njihova braća Arapski kraljevi prijateljuju sa cionistima, kada arapske muftije trasiraju put džihada prema svakoj islamskoj državi, ali ne i prema cionistima, u tome je kvaka, a ti se i dalje pravi francuz i misli da znaš politiku. Takva politika u kojoj se očekuje da evropa ili neko drugi reaguje i da tebe ilii tvoju braću u Palestini zaštiti, dok se cijela snaga i potencijal uprava muslimana i njihovih država upotrebljava u krivom smijeru, praveći haose upravo po islamskim zemljama i nanoseći bol i patnju samim muslimanima.
mO k3

#8146 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mO k3 »

bogoljub wrote:To, o čemu ti govoriš je jasno svima i pticama na granama. Međutim, šta Evropa ima reagovat i štititi Palestincee, kada njihova braća Arapski kraljevi prijateljuju sa cionistima, kada arapske muftije trasiraju put džihada prema svakoj islamskoj državi, ali ne i prema cionistima, u tome je kvaka, a ti se i dalje pravi francuz i misli da znaš politiku. Takva politika u kojoj se očekuje da evropa ili neko drugi reaguje i da tebe ilii tvoju braću u Palestini zaštiti, dok se cijela snaga i potencijal uprava muslimana i njihovih država upotrebljava u krivom smijeru, praveći haose upravo po islamskim zemljama i nanoseći bol i patnju samim muslimanima.
:thumbup:

Strašno sta se dole dešava ....
Drinski

#8147 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Drinski »

amoninan

#8148 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by amoninan »

Let's Stop Pretending Israel’s Crackdown Has Anything To Do With the Missing Teens

https://news.vice.com/article/lets-stop ... sing-teens
Fantassin

#8149 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Fantassin »

Izraelski tinejdzeri nadjeni mrtvi...http://m.bbc.com/news/world-middle-east-28097164

Mislim da bi,sada Palestincima bilo pametno da kopaju prema dole i da ne izlaze bar mjesec dana :D
Truba

#8150 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

e jbg nadao sam se da će biti kakva otkupnina ili razmjena za zatvorenike
Locked