Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#8126 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Nije Luka los igrac, tacnost pasova mu je poprilicna, a nisu to sam pasovi tipa Xavia, ko je gledao Totenhem zna da Luka zna cesto prebacit loptu na drugu stranu i tako organizovat brzu akciju...
Sad je pitanje kolko ce se uklopiti, ali igra Totenhema je koliko-toliko slicnija Realovoj, vec recimo Barcinoj, pa valjda se brze uklopi :D
Muhamed Đakmić

#8127 Re: Real Madrid C.F.

Post by Muhamed Đakmić »

Ja sam ubijeđen da će Luka biti nosilac igre Reala. Možda i najbolji veznjak bude ubrzo.
hrastov žižak

#8128 Re: Real Madrid C.F.

Post by hrastov žižak »

Pustinjski skočimiš doskočio u Madrid. :) i bilo je vala neobično bez velikih transfera za real .
Last edited by hrastov žižak on 27/08/2012 21:43, edited 1 time in total.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#8129 Re: Real Madrid C.F.

Post by Entropio »

pussysmoke

#8130 Re: Real Madrid C.F.

Post by pussysmoke »

Kako mogu Ronaldo i Modrić igrat u istoj ekipi? :-?
BHF_Manijak

#8131 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Vidim ja onaj famozni Gojko velicanstveni sa facebooka mi lici sa onom slikom na nekoga, kad ono pljunuti Modric! :lol: :mrgreen:

I dalje ne kontam gdje ce im Modric igrati, al' eto...
hrastov žižak

#8132 Re: Real Madrid C.F.

Post by hrastov žižak »

pussysmoke wrote:Kako mogu Ronaldo i Modrić igrat u istoj ekipi? :-?
što, misliš Ronaldo će se zabrinut za pad estetskih vrijednosti u ekipi? :lol:
Mustang1

#8133 Re: Real Madrid C.F.

Post by Mustang1 »

simonese

#8134 Re: Real Madrid C.F.

Post by simonese »

BHF_Manijak wrote:Vidim ja onaj famozni Gojko velicanstveni sa facebooka mi lici sa onom slikom na nekoga, kad ono pljunuti Modric! :lol: :mrgreen:

umjesto Mesuta
pussysmoke

#8135 Re: Real Madrid C.F.

Post by pussysmoke »

hrastov zizak wrote:
pussysmoke wrote:Kako mogu Ronaldo i Modrić igrat u istoj ekipi? :-?
što, misliš Ronaldo će se zabrinut za pad estetskih vrijednosti u ekipi? :lol:
Dobar! :lol:

Djeluje previše tromo. Igro bi, al mu mrsko.
mrtva kokoš

#8136 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

BHF_Manijak wrote:Vidim ja onaj famozni Gojko velicanstveni sa facebooka mi lici sa onom slikom na nekoga, kad ono pljunuti Modric! :lol: :mrgreen:

Image
Image

modric dominira :lol: :lol:
ultima_palabra

#8137 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Protiv slabijih ekipa:

Modrić-Alonso
Di Maria-Ozil-CR
Benz

Protiv jačih:
Modrić-Alonso-Khedira
Ozil-CR
Benz

Alonso povrijeđen, suspendovan ili umoran:

Modrić-Khedira
Di Maria-Ozil-CR
Benz
Dr. Kuca

#8138 Re: Real Madrid C.F.

Post by Dr. Kuca »

Image

8-)
amko76

#8139 Re: Real Madrid C.F.

Post by amko76 »

Oho mogao bi Džeko da ostane bez Amre Silajdžić :D Sad je Luka najskuplji, go Amra :D
BHF_Manijak

#8140 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

simonese wrote:

umjesto Mesuta
JAsta posla da izbace radi skocimisa najboljeg asistenta u proktel dvije godine! :mrgreen: :dance:
Vrtač Kurble

#8141 Re: Real Madrid C.F.

Post by Vrtač Kurble »

uopste ne igraju iste pozicije Mesut je vise ofanzivniji,a moze igrati jedino umjesto Diarre ili Khedire, eventualno neka slabija tekma umjesto Xabija.

bolje bi bilo da smo kakvog stopera valjanog doveli za ove pare :oops:
senty

#8142 Re: Real Madrid C.F.

Post by senty »

Eto Modrića u Realu. A kao da je jučer Wenger izjavio, nakon utakmice Arsenal-Dinamo, da je Modrić presitan za Premiership. :D Tempus fugit, štaš.

Sumnjali su u njega mnogi. Evo i zadnjih mjeseci su se ismijavali ideji Modrića u Realu (prelistajte par stranica samo na ovom forumu prije), ali eto njega. I tamo će se dokazati, karakter je on. Ako bude igrao kao u Engleskoj, s Realovom efikasnosti i nekim trofejčićem bit će kroz par godina najbolji veznjak svijeta. Najbliže je Iniesti i Xaviju trenutno u svijetu.

No, vidjet ćemo. :)
skafiskafsnjak

#8143 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

senty wrote:Eto Modrića u Realu. A kao da je jučer Wenger izjavio, nakon utakmice Arsenal-Dinamo, da je Modrić presitan za Premiership. :D Tempus fugit, štaš.

Sumnjali su u njega mnogi. Evo i zadnjih mjeseci su se ismijavali ideji Modrića u Realu (prelistajte par stranica samo na ovom forumu prije), ali eto njega. I tamo će se dokazati, karakter je on. Ako bude igrao kao u Engleskoj, s Realovom efikasnosti i nekim trofejčićem bit će kroz par godina najbolji veznjak svijeta. Najbliže je Iniesti i Xaviju trenutno u svijetu.

Et te Boga mi k'o oni 'rvati ... u zvijezde ga zakovali. K'o fol , "Kaka vidio da nema sta da trazi pored Modrica" .
Puuu !! sta ima najbolji veznjak svijeta. Ne sumnjam da je dobar igrac... ali da bude jedan od najbolji veznjaka... nema sanse
BHF_Manijak

#8144 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

senty wrote:Eto Modrića u Realu. A kao da je jučer Wenger izjavio, nakon utakmice Arsenal-Dinamo, da je Modrić presitan za Premiership. :D Tempus fugit, štaš.

:lol: :lol: :lol:

Odvadi malo... :roll:
darius_maximus

#8145 Re: Real Madrid C.F.

Post by darius_maximus »

Kao simpatizeru Barcelone nije mi obicaj javljati se na Realovoj temi, ali ovo moram prokomentarisati...
Modric i Iniesta/Xavi ne da su razliciti svjetovi, nego vasione... Jebote, ko god dodje u Real je naj-naj, a na klupi trunu i Diarra i Kaka (ovisno sta ovaj misli sa Modricem)... Moguce je da se Modric uklopi u Spaniju, ali ne mislim da ce bas biti udarna igla Reala... Mislim da je kupljen kao zamjena za Kaku koji je na izlaznim vratima, ali bumo vidjeli...
LSD

#8146 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Dobar je Modrić igrac, zapravo jako dobar i trebao bi biti pojacanje Madridu....e sad hoce li snaci i uspjeti u Realu, to ostaje da vidimo...da sad ne ponavljamo pricu o našem Baljiću....Real, kao veliki klub sa ogromnim ocekivanjima i pritiskom, je "pojeo" mnoge dobre i talentovane igrace, jer se tu ne trpi prosjek...godina, maximalno dvije se da vremena, ako se ne uspiješ prilagoditi i snaci - slijedi nogiranje....možda Modrić uspije ostaviti trag, a možda se ispostavi kao veliki flop....pa jbt jedan Kaka nije opravdao ogromne pare uložene u njega i ogromna ocekivanja kad je dolazio.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#8147 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

jarane, ovi su fakat gori od nas :-)
kory_galaktikos

#8148 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ja mislim da je modric bas ono sto je trebalo realu u protekloj sezoni..to se najvise vidi protiv bajerna dje jak vezni red zatvori xabia i onda nema ko prenijet tu loptu sa 40m do napada sad je on tu,e samo sad ako bi oni igrali zajedno bez khedire to je mnogo ofazivnija formacija vise prostora protivnicima pozadi al zato je tu murinju haman najbolji treber na svjetu da ih poslozi,ko ce gdje igart na kojoj poziciji vidjet cemo..ja mislim da on itekako moze pomoci realu i da ovo nije propala stvar samo je pitanje koliko se on uklopi u sve to,pritisak je prevelik i da ga neke povrede na pocetku ne zahebu
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#8149 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

ma vidi, iako ja nešto modrića nikad nisam plaho nešto gotivio kao igrača, čim je toliko cijenjen od trenera očito je riječ da ja to ipak gledam nekim amaterskim očima.

Samo me nervira ovo mahanje plemenskim osjećajima kad je sport u pitanju, malo mi se šta više gadi od toga. Hajde OK je da je nekome derago kad ti sunarodnjak uspije u nečemi, pošteno i radom svojim, ali da to postane nešto jako bitno i nešto čime se maše anamoonima, to je fakat jadno...

šjooo, modrić u realu, džeko u cityu, vidić u unitedu... ima da janjetina sama dođe na sto, i da se kirija sama plati :D

mimo toga što mi je drago naravno, plaho me zalibo što je džeko u cityu, a pogotovo me zalibo što je modrić u realu što onaj gore jedan sugeriše ko biva - kakav džeko, modrić sad igra u realu... vas sam se naježio od muke :D
senty

#8150 Re: Real Madrid C.F.

Post by senty »

darius_maximus wrote: Modric i Iniesta/Xavi ne da su razliciti svjetovi, nego vasione...
Smiri nerve. Do sada je burek in space banirao za psovanje. To naravno ne vrijedi za svih. Ja i ne rekoh da je Modrić trenutno u rangu Inieste i Xavija, nego da bi to mogao postati u Realu. Ova dvojica se su se naigrali proteklih godina i vjerojatno najboljem timu na svijetu trenutno, i naravno da se Modrića u ovom trenutku ne može uspoređivati. Ja samo jedva čekam da Modrić pokaže što može sa suigračima kvalitetnijim od onih u Tottenhamu i hrvatskoj reprezentaciji, pa ćemo ih onda moći uspoređivati. Da je potencijal, i da bi mogao, to mislim ne može nitko osporiti. Bar ne onaj tko je gledao što Luka može posljednjih 5-6 godina. Ne mogu sad forumaši reći da je nekakav luzer kad je prema svim mišljenjima, puno objektivnijih od vaših, bio najbolji vezni igrač Premiershipa. Nije džaba doveden u Real za tolike pare.

Nije Premiership baš za zenemarivanje. Vidješte koliko je Džeki teže u Premiershipu nego u Bundesligi, pa ne znam kako to možete zanemariti u slučaju Modrića.

Bit će on odličan. Radnik je, talentiran je, karakter ima i uspio je svugdje gdje je došao. A nije bio loš ni protiv samih veličina Xavija i Inieste, štoviše, u toj utakmici ih je zasjenio :)

https://www.youtube.com/watch?v=bXybd-plfqU

Još jedna stvar - tko je gledao Tottenham - Bale ove godine neće biti ni upola dobar kao prošle, jer više nema Modrića da mu onako daje lopte u prostor. Vjerujem da je Modrić u Real doveden da radi isto za Ronalda što je radio za Balea. Bale i sterilni napadači Tottenhama nisu iskoristili ni 5% od skoro 300 prilika (pogledati statistiku na Guardianu) koje im je Modrić priredio, ali Ronaldo bome hoće.
Post Reply