Ramazan, opet ;)
- hadzinicasa
#8126 Re: Ramazan, opet ;)
blagos majci 
- Irish
#8127 Re: Ramazan, opet ;)
Selam!!
Ja samo da kazem da se radujem zajednickom iftaru i da napomenem zainteresovane da se za detaljne informacije obrate wewi
ako vas kisa nece omest da dodjete

Ja samo da kazem da se radujem zajednickom iftaru i da napomenem zainteresovane da se za detaljne informacije obrate wewi
ako vas kisa nece omest da dodjete
- wewa
#8128 Re: Ramazan, opet ;)
Svaki dan, Bozji dan, pa tako i kisni - nema izgovora, dijelimo ukore za pomisao o neopravdanom izostankuIrish wrote:Selam!!
Ja samo da kazem da se radujem zajednickom iftaru i da napomenem zainteresovane da se za detaljne informacije obrate wewi![]()
ako vas kisa nece omest da dodjete![]()
Irish, i ja se radujem - posebno sto sad znam kako je fino druziti se s dzematom
ne znam za majku, ali djuvegiji se blagohadzinicasa wrote:blagos majci
- kolega
#8129 Re: Ramazan, opet ;)
hm, pomalo se počinjem plašiti da li će đuvegija da izdrži

- BHF_Manijak
#8130 Re: Ramazan, opet ;)
Ccc kakve su to teme u dzematu?!

- wewa
#8131 Re: Ramazan, opet ;)
Manijace, reci kolegi da ne prica svastaBHF_Manijak wrote:Ccc kakve su to teme u dzematu?!![]()
i da ne sumnja
- Irish
#8132 Re: Ramazan, opet ;)
wewa wrote:Svaki dan, Bozji dan, pa tako i kisni - nema izgovora, dijelimo ukore za pomisao o neopravdanom izostankuIrish wrote:Selam!!
Ja samo da kazem da se radujem zajednickom iftaru i da napomenem zainteresovane da se za detaljne informacije obrate wewi![]()
![]()
Irish, i ja se radujem - posebno sto sad znam kako je fino druziti se s dzematom
ne znam za majku, ali djuvegiji se blagohadzinicasa wrote:blagos majci
a nije dzaba da djuvegija treba u svakoj kuci..eto vidis, kad zahladni, mora neko znat grijanje otvoriti
- hadzinicasa
#8133 Re: Ramazan, opet ;)
bajramskeBHF_Manijak wrote:Ccc kakve su to teme u dzematu?!![]()
- wewa
#8134 Re: Ramazan, opet ;)
ih, sto ti je mudro zensko!Irish wrote:wewa wrote:Svaki dan, Bozji dan, pa tako i kisni - nema izgovora, dijelimo ukore za pomisao o neopravdanom izostankuIrish wrote:Selam!!
![]()
ne znam za majku, ali djuvegiji se blagohadzinicasa wrote:blagos majci![]()
tako je profesorice
![]()
a nije dzaba da djuvegija treba u svakoj kuci..eto vidis, kad zahladni, mora neko znat grijanje otvoriti![]()
![]()
- kolega
#8135 Re: Ramazan, opet ;)
dobro, dobro ... evo kolega neće ništa progovoriti na temu bio i ekološki prihvatljivog grijanja 
- BHF_Manijak
#8136 Re: Ramazan, opet ;)
Sto ove dzematlijke znaju fino upakovati stvar,to ti je za pricu...Jel de Irish?!
Samo vi....Dok sejd ne dodje,pa ce te onda fasovati....
Samo vi....Dok sejd ne dodje,pa ce te onda fasovati....
- wewa
#8137 Re: Ramazan, opet ;)
govorio, ne govorio - nacisto smo sta ti se po glavi muti... raaaaaaaaazne planete, susjedne narocitokolega wrote:dobro, dobro ... evo kolega neće ništa progovoriti na temu bio i ekološki prihvatljivog grijanja
- hadzinicasa
#8138 Re: Ramazan, opet ;)
kolega, ti si sve ovo i zakuhaokolega wrote:dobro, dobro ... evo kolega neće ništa progovoriti na temu bio i ekološki prihvatljivog grijanja
- kolega
#8139 Re: Ramazan, opet ;)
ja sam uvijek bio za dijalog i razmjenu iskustava i znanja (saznanja) iz svih oblasti ljudskog djelovanja 
- BHF_Manijak
#8140 Re: Ramazan, opet ;)
Jok vala,nemojte mi na Kolegu,co`ek nije A progovorio....Wewa je ovo sve zakuhala sa svojim djuvegijomhadzinicasa wrote:kolega, ti si sve ovo i zakuhaokolega wrote:dobro, dobro ... evo kolega neće ništa progovoriti na temu bio i ekološki prihvatljivog grijanjanema sad izvlacenja...
- wewa
#8141 Re: Ramazan, opet ;)
filozofe, prokuzen sikolega wrote:ja sam uvijek bio za dijalog i razmjenu iskustava i znanja (saznanja) iz svih oblasti ljudskog djelovanja
- hadzinicasa
#8142 Re: Ramazan, opet ;)
vid' sto si cuvaju ledja 
- Muminka
#8143 Re: Ramazan, opet ;)
Selam mojim dragim postacima
evo mene opet nakon dugo vremena online iako sam zakasnila na druzenje s vama u vrijeme sehura i iftara
neko cini mi se upita dali je iftar gotov, ma odavno je gotov samo jos da se i malo pdgrije
neznam kako vi ali moj dzuvegija i ja i ne jedemo puno samo limunada, sok i malo tope i to je to sto se tice iftara
pa nas ljudi zbog toga i zovu na iftare nemoraju plaho da se muce oko nas
a ni za sehur nije nista bolje supa i kafa i to je to
eto prodje i ovaj Ramazan ko da udaris dlan o dlan i neku neopisivu tugu zbog toga osjecam
evo mene opet nakon dugo vremena online iako sam zakasnila na druzenje s vama u vrijeme sehura i iftara
neko cini mi se upita dali je iftar gotov, ma odavno je gotov samo jos da se i malo pdgrije
neznam kako vi ali moj dzuvegija i ja i ne jedemo puno samo limunada, sok i malo tope i to je to sto se tice iftara
pa nas ljudi zbog toga i zovu na iftare nemoraju plaho da se muce oko nas
a ni za sehur nije nista bolje supa i kafa i to je to
eto prodje i ovaj Ramazan ko da udaris dlan o dlan i neku neopisivu tugu zbog toga osjecam
- kolega
#8144 Re: Ramazan, opet ;)
ma treba biti objektivan ovako ko bhf_mhadzinicasa wrote:vid' sto si cuvaju ledja
Last edited by kolega on 06/09/2010 18:54, edited 1 time in total.
- wewa
#8145 Re: Ramazan, opet ;)
nije tacno! kolega je prvi spomenuo bio grijanjeBHF_Manijak wrote:Jok vala,nemojte mi na Kolegu,co`ek nije A progovorio....Wewa je ovo sve zakuhala sa svojim djuvegijomhadzinicasa wrote:kolega, ti si sve ovo i zakuhaokolega wrote:dobro, dobro ... evo kolega neće ništa progovoriti na temu bio i ekološki prihvatljivog grijanjanema sad izvlacenja...
![]()
- hadzinicasa
#8146 Re: Ramazan, opet ;)
nijej wewo, ja sam rekla da sam palila grijanje.
a kolegu je to asociralo na nekakva bio grijanja
i prije je bila kokos pa jaje
a sto me hoce danas kokoske
a sto me hoce danas kokoske
- kolega
#8147 Re: Ramazan, opet ;)
alejkumusselam, nemoj biti tužna, mu'minu i mu'minki je Ramazan cijelu godinu (jeste da nema fadileta Ramazana u ostalim mjesecima) ali zato ima namaza, dobrovoljnog posta, dijelenja sadake, druženja (na iftarima) sa dragim osobama ...Muminka wrote:eto prodje i ovaj Ramazan ko da udaris dlan o dlan i neku neopisivu tugu zbog toga osjecam
ne bih sad pravio paralelu ali ako se neko sjeća kad je drug Tito umro, onda su tadašnji političari rekli poznato "i poslije Tita Tito" ... dakle, "poslije Ramazana Ramazan" (naravno ko to može okabuliti)
- wewa
#8148 Re: Ramazan, opet ;)
i mislila sam na bio grijanjehadzinicasa wrote:nijej wewo, ja sam rekla da sam palila grijanje.
a sto me hoce danas kokoske![]()
sjoooooooo, zene, ne da da svalim na kolegu
- kolega
#8149 Re: Ramazan, opet ;)
sve se podobrilo a nadam se i kolega (namjerno oblačim zeleno da me podjeća na dobre)

- wewa
#8150 Re: Ramazan, opet ;)
pripazi ti na bijeli luk, lahko je za zelenokolega wrote:sve se podobrilo a nadam se i kolega (namjerno oblačim zeleno da me podjeća na dobre)![]()