Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kikibombona wrote:
Nije nas covjek tako hrabar. Belaj ce praviti samo kada zna da nece dobiti po glavi i po dzebu. Baciti ciglu iz mase, to nam je specijalnost.
Samo jako obezbjedjenje i rigorozne kazne. I obavezno zakon za govor mrznje. Ne bi niko smio pisnuti.
nisu oni kontrolisali doživljaje jer je islam religija mira, već što su pi*ketine sad se trebalo šehiditi
p206 wrote:najbitnije je da ovi i ovakvi ne mogu imati potomke
i da to zakonski nije dozvoljeno skoro u svim zemljama
a za njih je već kasno
Pa zapitaj se kako su oni nastali? Je li misliš da ih je roda donijela?
Možda za 5 10 godina zaparadira Titovom i tvoj sin ili kcerka
pročitaj opet sta sam napisao
meni oni ne smetaju, nek rade sta hoce... ali da sutra izađu najljepše normalne žene i paradiraju na ovakav način gdje nameću neke svoje stavove reagovao bih isto
velika većina njih je duboko frustrirano suprotnim polom i zato su se okrenuli traženju pažnje kod istog pola...sad da ih staviš na poligraf i postaviš par pitanja o tome potvrdili bi to
ja samo ne želim da takvi ljudi uče i utiču na omladinu, jer djeca su čista i neiskvarena
dječak sa šibicama wrote:
Ja mislim da se ispravno pise "cega se budala ponosi.." jer ovo "cim" je u ovom slucaju odrednica za vrijeme ili tako nesto
Kada pitamo "s kim", ili "s cim", mi, ustvari, odredjujemo vrijeme
Sto jes jes, kad kazes "cim dodjes kuci" i "cime dodjes kuci", mislis na jedno te isto
Sto jes', jes', kad kazes "nicim/ni sa cim te nisam uvrijedio" i "nicime te nisam uvrijedio", ili "ne zali ni za cim", ili "ne zali ni za cime", mislis na jedno te isto.
archi_a wrote:I odobrimo zakon o istospolnim brkovima i o zajedničkoj imovini.... Ok, dobro. I naučimo se okrenuti glavu ako se dvojica zajašu na klupi dok prolaziš sa djetetom.... Ok, dobro. Šta je sljedeće????
Da se pravim da je i ovo ok ?!?!!!!
Treba imati malo mjere, u svemu!!!!!
Ovako izgleda pola likova iz video igrica. Djeca naučena odmalena.
POLOŽEN ISPIT: Uspješno osigurani javni skupovi tokom vikenda u Sarajevu, MUP zahvalio građanima
Tokom vikenda, 7. i 8. septembra, policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo uspješno su planirali i realizovali osiguranje javnih skupova održanih u organizaciji Udruženja građana "Svjetlo", kao i Udruženja građana "Inicijativa Iskorak", naveli su iz MUP-a KS.
Ovom prilikom građanima i posjetiocima glavnog grada Bosne i Hercegovine i Kantona Sarajevo upućujemo izraze zahvalnosti za razumjevanje i podršku u provođenju aktivnosti koje je realizovala Uprava policije uz pomoć i saradnju sa partnerskim policijsko-sigurnosnim agencijama, naveli su iz MUP-a KS
Bas se osjetila neka pozitivna energija medju ucesnicima skupa, i na kraju pjesme, lijepo.
Za razliku od ovih kontra skupova, na kojim nisam vidio nikog nasmijanog. Vehabije nemaju smisla za humor,
Nego jeste vidjeli onog brata sa majicom, lik Samre u duginim bojama?
archi_a wrote:I odobrimo zakon o istospolnim brkovima i o zajedničkoj imovini.... Ok, dobro. I naučimo se okrenuti glavu ako se dvojica zajašu na klupi dok prolaziš sa djetetom.... Ok, dobro. Šta je sljedeće????
Da se pravim da je i ovo ok ?!?!!!!
Treba imati malo mjere, u svemu!!!!!
Ovako izgleda pola likova iz video igrica. Djeca naučena odmalena.