Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#8126 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Jebo vas otac i Tourea i Mignoleta! Jebo te dan i odbrana!!!
perfect_guy

#8127 Re: Liverpool FC

Post by perfect_guy »

oojj mati mila, kud ova prođe
BHF_Manijak

#8128 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma i ovaj Sturridge je neviejna zvijer! On i Suarez najjaci napadacki tandem lige, ubjedljivo! Eh da je bar bio tu protiv Citya ili Chelsea! :( :roll:
vaučer

#8129 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Koja neman je Sturridge.
Kakva utakmica.
Uf.

Napokon tri boda s ovog gostovanja.
Bravo Liverpool, stvarno gledamo neki novi Liverpool ove sezone koji se ne da slomiti lako.
horion_bosona

#8130 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

pobjeda tamo nakon 30 godina

povratkom Sturridgea, biće pravo karanje protivničkih odbrana u nastavku sezone :izet:
Charuga
Globalni moderator

#8131 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Ima li ikakve price o pojacanjima u odbrani? Ali bas pojacanjima.
King_Kenny

#8132 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Sturridge odlican. Mnogo konkretniji od Coutinha. Sterling konstantno dobar. Njih trojica vjerovatno igraju narednu tekmu u napadu. Mugnolet je imao i dobrih odbrana ali Toure je kiksao nekoliko puta.
Ali Stikeu dati peticu na gostovanju je snaga.
Edin H.

#8133 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Stvarno mi se svi vise gadi ova liga zbog sudjenja, dva puta pokradu Liverppol protiv bogatijih timova, onda pokradu Stoke protiv Liverpoola.
Gandalf

#8134 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Gledam onog Croutcha, p..... li mu materina, dobio je danas duela protiv Liverpoola više nego protiv svih ekipa protiv kojih je igrao u Liverpooluvom dresu u onih 100 i kusur utakmica, ma gdje god neka strvina loptu nabaci, tu je Croutch, primanje Messija, skok Jane Ahonena, glavuša od vola šampiona s Čevljanovića, sve u jednom čovjeku danas, da mu je svala utakmica protiv LFC-a vrijedio bi jedno 50-60 miliona funti, ovi mafijaški klubovi bi trčali da ga dovedu.

Stanje u odbrani najbolje pokazuju tri vrsna driblera : Arnautović, N'zonzi i Adam, tri ultra majstora s loptom :oops:
Ovako sa strane kada ih neupućen posmatrač gleda protiv LFC-a zbunjeno bi prokomentarisao : " Zašto ova tri tehnička bisera nisu makar u Barceloni "

Napad je svjetska klasa, SAS je premoćan duo, dva fudbalska genija koji mogu šta hoće raditi protivnicima, još da ih klub podrži sa dva jaka veznjaka, srušili bi sve rekorda što ima u Engleskoj. Sterling ponovo odigrao odlično, momak rijetko koji duel izgubi uprkos tjelesnoj težini štiglića, dobra kontrola lopte, znatno brži nego na početku sezone, kada je i duele mahom gubio, izrasta u jakog igrača iz utakmice u utakmicu, Coutihno za zatvora, treba mu 6 kamiona lopti da pogodi gol :evil:
BHF_Manijak

#8135 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

I mene nervira Coutinhova (ne)efikasnost ispred gola, morao bi imati barem 3-4 gola vise na kontu, nego sto sad ima, ali njegovo nije da daje golova. Momak ima strasan zadnji pas, tehniku, a realizacija manje-vise. No slazem se, mora poraditi na davanju golova.

Opet moram odbranu spomenuti, s kojom i Mignolet iz utakmice u utakmicu gubi na samopuzdanju! Strasno kako su losi.
Towelie

#8136 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Dali smo 5 golova Stouku na gostovanju na kojem nismo pobedili 30 godina u ligi. Sjajno. :-D
Droog

#8137 Re: Liverpool FC

Post by Droog »

Gandalf

#8138 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Dva veznjaka se moraju dovesti da osvježe i poprave vezni red, šteta bi bilo pored ovakvog SAS-a u skorijoj budućnosti ne osvojiti barem jedan veliki trofej i naravno vratiti se na staro mjesto stalnih učesnika LP-a.

Nadam se Flanaganovom povratku čim prije, gdje je više Jose, k'vrapcu, nema ga već milion utakmica , Glenn :cry: :cry:ne mogu se plaho zajebat' ako na njegovo mjesto stave akademca, zašto nikada Ilory nije dobio priliku, Kelly ako ništa ima visinu i defanzivne sposobnosti, on se makar ne zalijeće s loptom sa pozicije RB-a u napad, pa da bezglavo gubi lopte.
Edin H.

#8139 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Nabavio sam kartu preko navijaca West Bromwicha :D za to gostovanje u Liverpoolovoj sekciji :D
horion_bosona

#8140 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

Edin H. wrote:Nabavio sam kartu preko navijaca West Bromwicha :D za to gostovanje u Liverpoolovoj sekciji :D
ponesi Željin šal da te možemo prepozanti :D, uz transparent

POZDRAV ŽOHARI
maksuz selam za AmiDJU

:D
Edin H.

#8141 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

horion_bosona wrote:
Edin H. wrote:Nabavio sam kartu preko navijaca West Bromwicha :D za to gostovanje u Liverpoolovoj sekciji :D

POZDRAV ŽOHARI
maksuz selam za AmiDJU

Gdje cu ba tamo plavi sal? :D
Da kontaju da navijam za Everton :shock:

Al' za Amidju bi definitivno nesto trebalo skontati :izet:
Ili onaj njegov Bosnian Liverpool supporters club :D

Puno mi je bolja navijacka atmosfera na gostovanjima, nego na Anfieldu, ne znam jeste li obratili paznju kako su grmili protiv Newcastle-a.
Vala su trebali Begovica kupiti da se moze BiH zastava ponijeti.
horion_bosona

#8142 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

dres Liverpoola i Željin šal i neće te niko dirati :D
BHF_Manijak

#8143 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Kolo za qrac. Nad'o sam se barem da ce dva tima iz vrha kiksati, City kod Newcastlea i Arsenal kod Ville, a ono qrac. Hladno dobise i jedni i drugi.
Sljedece kolo svi na svom igraju. Sanse za kiks nekog - ravne nemogucem. Pardon, Chelsea igra derbi sa Unitedom, ali dobice to mourinhovski 1:0. :zzzz:
Towelie

#8144 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

BHF_Manijak wrote:Kolo za qrac. Nad'o sam se barem da ce dva tima iz vrha kiksati, City kod Newcastlea i Arsenal kod Ville, a ono qrac. Hladno dobise i jedni i drugi.
Sljedece kolo svi na svom igraju. Sanse za kiks nekog - ravne nemogucem. Pardon, Chelsea igra derbi sa Unitedom, ali dobice to mourinhovski 1:0. :zzzz:
Ako cemo realno, i mi smo mogli da kiksnemo kod Stouka.
BHF_Manijak

#8145 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Jebi ga, ja gledam samo na konkurente! :mrgreen:
MyTao

#8146 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Slijedece kolo United gostuje na SB-u... to moramo iskoristiti, sta god da se desi bit ce dobro za nas u slucaju da pobjedimo.
BHF_Manijak

#8147 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ima li koga na vidiku, planiraju li ovi hahari iz menadzmenta ikoga dovesti u odbranu, sredinu, bilo gdje?! :-) :roll: U prelaznom roku 15 dana proslo, a niko u Redsima ni mukajet.
MyTao

#8148 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Spominje se Rakitic ponovo, sto bi po meni bio odlican transfer. Al' vec je pocela i prica kako ce uprava cekati do ljeta za pojacanja :-)
vaučer

#8149 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Pa nek čekaju, ne treba nam kupovanje samo da bi kupili.
Momčad je u fazi gdje su potrebna pametna i planska kupovanja manjeg broja igrača - ako ti nisu dostupni (a rijetko jesu) u zimskom prelaznom roku onda čekamo ljeto nadam se s Ligom Prvaka u džepu. Imamo dobru ekipu, vratit će nam se uskoro nekoliko bitnih igrača nakon ozljeda i možemo bez problema s ovim ljudstvom završiti sezonu.
AmiĐa_Idriz

#8150 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Edin H. wrote:
horion_bosona wrote:

POZDRAV ŽOHARI
maksuz selam za AmiDJU

Gdje cu ba tamo plavi sal? :D
Da kontaju da navijam za Everton :shock:

Al' za Amidju bi definitivno nesto trebalo skontati :izet:
Ili onaj njegov Bosnian Liverpool supporters club :D

Puno mi je bolja navijacka atmosfera na gostovanjima, nego na Anfieldu, ne znam jeste li obratili paznju kako su grmili protiv Newcastle-a.
Vala su trebali Begovica kupiti da se moze BiH zastava ponijeti.
Edine ako vidim svoj forum nick na utakmici liverpoola bio bih ti do groba zahvalan :D
Post Reply