nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
citroen xm

#8126 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Pa pazi, ovde je krasičan čeoni sudar sudeći po slikama. A bezbjednosni i generacijski jaz između auta je ogroman. Jedino logično je da je suvozač poletio naprijed i da ga je dočekao jastuk ispaljen brzinom metka ili ako nije aktiviran jastuk fino je izgravirao šajbu glavom.

Prevrtanje je druga stvar.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#8127 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

Bakir1 wrote:Em powa
ne vidim naljepnicu caffe anchy...jel se to ogulila ?
commendatore

#8128 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by commendatore »

danas sam moro stat doslovno da debiloidni mongoloidi sa razbacanim svjetlosnim snopovima prodju najmanje 3-4 puta.... kretena u srebrnom Pajeru MK3 kod Viteza ne racunam koji mi je u 5:45 jutros presao na moju stranu ne racunam jer je 100% bio stoniran.....

tacno ako ikad mognem cu kupit sebi pickup ala hilux navara ili neki jeep navarit dodatne celicne branike i pucat po kocnicama pa sta bog da.... nekim idiotima izgleda treba davat zestoke lekcije u zivotu.... 5 metara iza auta na 80km/h sa dugim svjetlima i maglenkama ko da je Rej Carls za volanom.....

definitivno treba poostrit zakon o ispravnom podesenju svjetlosnih snopova, jacini svjetala i vrsti lampi u autima koja danas imaju visestruko jace svjetlosne snopove nego prije 20-30g.... nepodeseni farovi da se tretiraju kao ugrozavanje zivota lica i drugih ucesnika u saobracaju + bespotrebno upaljena dodatna svjetla da se dodatno sankcionisu....

mislio sam da ima nade za nas - ali ocito je sam retardirani sljam ostao u BIH.... nevjerovatno....
direstraits0078

#8129 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by direstraits0078 »

bitanga_sa_otesa wrote:
Bakir1 wrote:Em powa
ne vidim naljepnicu caffe anchy...jel se to ogulila ?
Prao WAPom pa se odlijepila.
tempuser

#8130 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

insomnia78 wrote:Ma sve je to relativno. Ja sam im'o prevrtanje. Bilo nas cetvorica, niko vezan. Vatrogasci nisu mogli vjerovati da nikom nije nista bilo. Ljudi kazu, i oni i policija da kad su vidjeli auto 100% su bili sigurni da ima mrtvih a nama, skoro nista nije bilo ni jednom.
Hvala mocnom Manituu pa vam nije nista bilo, ali su vam sve rekli, bili ste izuzetak koji potvrdjuje pravilo!
quarterback

#8131 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

commendatore wrote:mislio sam da ima nade za nas - ali ocito je sam retardirani sljam ostao u BIH.... nevjerovatno....
pa farove nisu kod registracije provjerili na autu sigurno 15 godina, prosle godine ja im kazem - hocete li provjeriti, tip se pravo iznenadio sto ga pitam :evil:

nije ni cudo sto je tako kako je, ali me jos vise cudi kad neko "ne vidi" ili ga nije briga sto su mu takvi, vala me niko ne moze ubijediti da su ljudi tako glupi da ne kontaju da nesto nije ok kad vidi da osvjetljava unutrasnjost kabine auta ispred sebe recimo
bitanga_sa_otesa

#8132 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

quarterback wrote: vala me niko ne moze ubijediti da su ljudi tako glupi
jos vise su glupi ....naginje na retardaciju...
citroen xm

#8133 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Pored gluposti bitna osobina je bezobrazluk. Bitno je da je meni dobro, za ostale me boli ona stvar.
BadBoy

#8134 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by BadBoy »

commendatore wrote:danas sam moro stat doslovno da debiloidni mongoloidi sa razbacanim svjetlosnim snopovima prodju najmanje 3-4 puta.... kretena u srebrnom Pajeru MK3 kod Viteza ne racunam koji mi je u 5:45 jutros presao na moju stranu ne racunam jer je 100% bio stoniran.....

tacno ako ikad mognem cu kupit sebi pickup ala hilux navara ili neki jeep navarit dodatne celicne branike i pucat po kocnicama pa sta bog da.... nekim idiotima izgleda treba davat zestoke lekcije u zivotu.... 5 metara iza auta na 80km/h sa dugim svjetlima i maglenkama ko da je Rej Carls za volanom.....

definitivno treba poostrit zakon o ispravnom podesenju svjetlosnih snopova, jacini svjetala i vrsti lampi u autima koja danas imaju visestruko jace svjetlosne snopove nego prije 20-30g.... nepodeseni farovi da se tretiraju kao ugrozavanje zivota lica i drugih ucesnika u saobracaju + bespotrebno upaljena dodatna svjetla da se dodatno sankcionisu....

mislio sam da ima nade za nas - ali ocito je sam retardirani sljam ostao u BIH.... nevjerovatno....
Mene je večeras oslijepila policijska petica sa raštimanim farovima, šta onda očekivati od "običnog svijeta"?
zdruzdjo

#8135 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

quarterback wrote: pa farove nisu kod registracije provjerili na autu sigurno 15 godina, prosle godine ja im kazem - hocete li provjeriti, tip se pravo iznenadio sto ga pitam ......

Isto sve ko i kod mene.

I ja sam ove godine trazio da mi pogleda farove prilikom tehnickog u strojoradu. Vidim da se iznenadio. Vidio sam da nesto mi nije u redu sa desnim farom ali.....
Odmah mi je rekao covjek da je do sijalice a ne do fara. Promjenio istu i super.
KB9

#8136 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by KB9 »

ja kad sam na forumu fakticki piso da su tehnicki pregledi najvece leglo problema sto se tice auta onaj me napo :lol:
autoskolee

#8137 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by autoskolee »

KB9 wrote:ja kad sam na forumu fakticki piso da su tehnicki pregledi najvece leglo problema sto se tice auta onaj me napo :lol:
Pa jbg kod nas ako nesta platis automatski to moras proci nema tu dalje price. Da je besplatan pa haj da obaraju hahaha
quarterback

#8138 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

KB9 wrote:ja kad sam na forumu fakticki piso da su tehnicki pregledi najvece leglo problema sto se tice auta onaj me napo :lol:
ko te napo da mu pregledamo farove :D
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#8139 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

Nasi nazovi trkaci koji nose kackete u autu, nek mi neko objasni koji je fazon nositi kacket u autu, pogotovo mladja raja i golf 4 :lol:
muha_sa

#8140 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by muha_sa »

Leon16v wrote:Nasi nazovi trkaci koji nose kackete u autu, nek mi neko objasni koji je fazon nositi kacket u autu, pogotovo mladja raja i golf 4 :lol:
dodaj još suncane cale :D
bitanga_sa_otesa

#8141 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Leon16v wrote:Nasi nazovi trkaci koji nose kackete u autu, nek mi neko objasni koji je fazon nositi kacket u autu, pogotovo mladja raja i golf 4 :lol:
đastin biberizacija? mada su gori oni s vunenim kapama u autu i grijanje na max....
muha_sa

#8142 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by muha_sa »

bitanga_sa_otesa wrote:
đastin biberizacija? mada su gori oni s vunenim kapama u autu i grijanje na max....
a kad izadje iz aVta na njemu ganjc nova trenerka
O'zone
Globalni moderator

#8143 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

Da bi olakašali vozilo a samim time postigli bolje ubrzanje i krajnju brzinu, poskidaju sve što je nepotrebno. Tako da ta vozila nemaju one štitnike za sunce iznad šoferšajbne koji su jelte skinuti...e tu ondaK upada kaĆket da ga sunce ne zaslijepi
zforumas

#8144 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zforumas »

Vidjeli od Turcina po Dojclandu u Bembarama :lol:
bitanga_sa_otesa

#8145 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

muha_sa wrote: a kad izadje iz aVta na njemu ganjc nova trenerka
jel ona eurosport trenerka?
muha_sa

#8146 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by muha_sa »

bitanga_sa_otesa wrote:
jakako---još torbica preko ramena :thumbup:
bitanga_sa_otesa

#8147 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

muha_sa wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:
jakako---još torbica preko ramena :thumbup:
pa to je neki bruda garant :D
tempuser

#8148 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Meni nije jasno kad u autu nabije slusalice u usi, a to sve cesce i cesce vidjam!
amar1994

#8149 Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

tempuser wrote:Meni nije jasno kad u autu nabije slusalice u usi, a to sve cesce i cesce vidjam!
Skup je CD, a i moderniji radio :izet: :D
Zato kad mu jebes mater, da vidis kako dobro cita sa usana :wink: :mrgreen:
holowey

#8150 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by holowey »

tempuser wrote:Meni nije jasno kad u autu nabije slusalice u usi, a to sve cesce i cesce vidjam!
da tebi u autu nesto struze, zavija, lupka i ti bi nabio slusalice da to ne cujes :lol:
Post Reply