Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
gidra

#8126 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

StupskaBitanga wrote:šta znači ovaj problem na d3go
Došlo je do greške, kod=1 'Could not connect to VCAS'
ma ni oni sami u Telemachu ne znaju šta im znače ti kodovi :lol:
uglavnom refreshuj taj kanal, a ako ne proradi reinstaliraj plugin.
kakavdanakneiskustvu

#8127 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

@Telemach,zbog čega ne mogu gledati cinestar action,mgm,axn kanale,do prije par dana sam ih mogao gledati?
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 30/07/2013 17:36, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#8128 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

StrelacAB80 wrote:Samo neka telemach vise ne "otkljucava" sve kanale,kao prethodna 2-3 dana,jer,mislim,kako ih nije stid,nisu zenicani,ono sto oni misle mozda da jesu,a cim to rade,itekako misle! Uzalud da uvedu,ne znam ti koje kanale,uzalud,gospodo SBB Srbija,odnosno Telemach BiH,raja i narod je sebi "uzeo" pretplatio se na pakete koje je zelio,i to vam je sve od zenicana! Dosta brate,"ne valja " biti pohlepan,halapljivac!"

kakve veze to ima sa zeničanima?
rajv0sa

#8129 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rajv0sa »

I naravno ovo sranje od vaterpola koje se moze gledati I na PTPC ne zatamnjujete na HRT, a kao sto gledam vcrs nema Dinama :evil:
kakavdanakneiskustvu

#8130 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

bELMIN_666 wrote:I naravno ovo sranje od vaterpola koje se moze gledati I na PTPC ne zatamnjujete na HRT, a kao sto gledam vcrs nema Dinama :evil:

jebo lud zbunjenog
kakavdanakneiskustvu

#8131 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Telemach wrote:
ami8 wrote:
doff wrote:
Donese njihov kurir na adresu. Doduše u zadnje vrijeme lik pravo kasni
Em kasni em, nekad ne donese racun nikako
Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.
#Telemach

Posto ste zaredali za odgovorima, molimo da odgovorite na jedno pitanje.

Zasto se HRT 2 zatamljuje u Sarajevu, a ne zatamljuje u Mostaru u Vasem kablovskom sistemu kada je zakon isti na cijeloj teritoriji BiH u vezi sa zatamljivanjem kanala?

Molimo brz odgovor kao sto dajete na ostala pitanja i sugestije

Pozdrav[/quote]

odgovorio ti je @Telemach jelde?
StrelacAB80

#8132 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StrelacAB80 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
StrelacAB80 wrote:Samo neka telemach vise ne "otkljucava" sve kanale,kao prethodna 2-3 dana,jer,mislim,kako ih nije stid,nisu zenicani,ono sto oni misle mozda da jesu,a cim to rade,itekako misle! Uzalud da uvedu,ne znam ti koje kanale,uzalud,gospodo SBB Srbija,odnosno Telemach BiH,raja i narod je sebi "uzeo" pretplatio se na pakete koje je zelio,i to vam je sve od zenicana! Dosta brate,"ne valja " biti pohlepan,halapljivac!"

Nikakve!
kakaljin

#8133 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:
ami8 wrote:
Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.
#Telemach

Zasto se HRT 2 zatamljuje u Sarajevu, a ne zatamljuje u Mostaru u Vasem kablovskom sistemu kada je zakon isti na cijeloj teritoriji BiH u vezi sa zatamljivanjem kanala?

Pozdrav

odgovorio ti je @Telemach jelde?[/quote]

odgovorio mi je na PP ali nista konkretno mi nije rekao sem da se sigal preljeva preko granice :-D :-D :-D :-D :-D :-D

a nije odgovorio zasto se u kablovskom sistemu ne zatamljuje jer to nije vise preljevanje signala vec gledanje kroz kablovski sistem
Reglan

#8134 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Nisu zatamnili plivanje,vidjecemo hoce li veceras fudbal.
Mustang1

#8135 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Hoce
Maharadza

#8136 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

arshavin wrote:Nisu zatamnili plivanje,vidjecemo hoce li veceras fudbal.
Misliš na dinamo?! Naravno da hoće ALI ne mogu ni na D3GO! 8-)
kakavdanakneiskustvu

#8137 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

StrelacAB80 wrote:

Nikakve!

tako sam i mislio
kakavdanakneiskustvu

#8138 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

hoće,100 %
Maharadza

#8139 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

hoće,100 %
...uz napomenu da je postojala šansa da zaborave, ali nakon što je to ovdje spomenuto bojim se da će se ipak sjetiti! :D
kakavdanakneiskustvu

#8140 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Maharadza wrote:

hoće,100 %
...uz napomenu da je postojala šansa da zaborave, ali nakon što je to ovdje spomenuto bojim se da će se ipak sjetiti! :D

:mrgreen:
van helsing

#8141 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

kakaljin wrote:
Telemach wrote: Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.
#Telemach

Pozdrav

odgovorio ti je @Telemach jelde?
odgovorio mi je na PP ali nista konkretno mi nije rekao sem da se sigal preljeva preko granice :-D :-D :-D :-D :-D :-D

a nije odgovorio zasto se u kablovskom sistemu ne zatamljuje jer to nije vise preljevanje signala vec gledanje kroz kablovski sistem[/quote]

a gdje se to preljeva signal? U Mostaru? Ok,mozda. A kako se preljeva onda u Srednoj Bosni? Jbt, poceli su i po nacionalnom kljucu da nas dijele. Ev predlazem da i mi u Sarajevu napravimo ilegalni predajnik,preko kojeg bi isli Hrt kanali,pa neka se preljeva i kod nas. Jedna velika laz, ne smiju da iskljuce Hrt tamo gdje su Hrvati vecina. Ponavljam, ne smiju. Pa vecina bi korisnika odjavila usluge ako bi hrt zatamnili. Kakvo preljevanje signala,price za malu djecu.

Tapatalk 4 Beta
bato99

#8142 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

gidra wrote:Neće nam uvesti Pink kanale ali kao odgovor na to ubacit ce još 2 nova Cinestar kanala i to:
CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 koji će biti u HD rezoluciji...(ova informacija je sa jednog srbijanskog foruma na temi sbb)

http://liderpress.hr/lider-trend/novi-c ... ki-kanali/
i bića nam poznata rečenica kad ih ubace "Novo u ponudi telemacha CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 za samo 8 km mjesečno"
Mustang1

#8143 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Ako ih ubace u HD paket onda dobro .. Ali ako ih ubace u saseban paket ..
Pitarrr82

#8144 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pitarrr82 »

I za "ESPN" tj neku zamjenu ni rijeci, lagano i ovaj Telemach postaje...

http://www.broadbandtvnews.com/2013/07/ ... ca-rights/

http://www.broadbandtvnews.com/2013/07/ ... pn-rights/
the_stick

#8145 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by the_stick »

koji je ovima k??? vec puna dva dana ne radi ni net, ni tv, ni analognog signala... nista... prijavio kvar odmah, jos niko ne dolazi... prvo sto je apsurdno da se za ovakve stvari reaguje u roku od 48 sati... a drugo sto je apsurdno da ni u roku od tih 48 sati jos niko nije dosao :S
kakavdanakneiskustvu

#8146 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Telemach wrote:
ami8 wrote:
#Telemach

Pozdrav

odgovorio ti je @Telemach jelde?[/quote]

a nije odgovorio zasto se u kablovskom sistemu ne zatamljuje jer to nije vise preljevanje signala vec gledanje kroz kablovski sistem[/quote]

a gdje se to preljeva signal? U Mostaru? Ok,mozda. A kako se preljeva onda u Srednoj Bosni? Jbt, poceli su i po nacionalnom kljucu da nas dijele. Ev predlazem da i mi u Sarajevu napravimo ilegalni predajnik,preko kojeg bi isli Hrt kanali,pa neka se preljeva i kod nas. Jedna velika laz, ne smiju da iskljuce Hrt tamo gdje su Hrvati vecina. Ponavljam, ne smiju. Pa vecina bi korisnika odjavila usluge ako bi hrt zatamnili. Kakvo preljevanje signala,price za malu djecu.

Tapatalk 4 Beta[/quote]

tačno,ali nije Telemach za to kriv nego RAK koji mi nije odgovorio na mail,a par puta sam im slao
Telemach

#8147 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

the_stick wrote:koji je ovima k??? vec puna dva dana ne radi ni net, ni tv, ni analognog signala... nista... prijavio kvar odmah, jos niko ne dolazi... prvo sto je apsurdno da se za ovakve stvari reaguje u roku od 48 sati... a drugo sto je apsurdno da ni u roku od tih 48 sati jos niko nije dosao :S
Molimo Vas odgovorite nam na PP.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#8148 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

tačno,ali nije Telemach za to kriv nego RAK koji mi nije odgovorio na mail,a par puta sam im slao
da potvrdim, ni meni rak odgovorio nije :) Ima li kakav nacin da se zali na to !?
kakaljin

#8149 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

un1ted wrote:
da potvrdim, ni meni rak odgovorio nije :) Ima li kakav nacin da se zali na to !?

Mozemo se svi zajedno zaliti vodovodu.

Dok zajedno svi ne pokrenemo peticiju prvo prema svojim kablovskim operaterma da se zale na one kablovske operatere koji krse zakon i ne zatamljuju kanale a sami oni dobijaju kazne za istu stvar. Pa tek onda kolektivno da se zalimo RAK-u, a i dalje
van helsing

#8150 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Ja to gledam ovako...
Kakve veze ima RAK sa tim sto kablovske kuce postuju zakone djelomicno?
Sada govorimo o Telemachu,sutra ce to biti neko treci.
Ako neka tv kuca/stanica iz regiona nije obezbijedila autorska prava za distribuciju odredjenog programa za teritoriju BiH,ili ako je RAK izdao neku uredbu kojom se zabranjuje emitovanje odredjenog programa,zasto se to postuje samo u kantonu Sarajevo?
Zasto se taj zakon/uredba samo provodi u kantonu Sarajevo?
Neke godine,mislim da je bilo svjetsko prvenstvo u fudbalu,tada je bio Elob,HRT je redovno bio zatamnjen za vrijeme utakmice,dok recimo u Visokom,Kiseljaku,Zenici i sl.je isao sasvim normalno.
Kako sad to,u kantonu Sarajevo se mora zatamnit,a u Ze-Do ili SB kantonu ne?
A sada vidimo da Telemach takodje ne postuje ta pravila. Sprovodi ih samo gdje smije.
Dajte jednom za sva vremena neka se rijesi to u svim kablovskim kucama,ne samo Telemach.
Ja ne zelim placati pretplatu za nesto sto nemam.
Ili pustite kanal da gledamo sve sto nudi,ili ga maknite da ga nema nikako.
Ovako nije ok,pogotovo nije ok jednom dijelu korisnika zatamnit ekran,a drugima ne.
A ista firma.

Tapatalk 2
Locked