ma ni oni sami u Telemachu ne znaju šta im znače ti kodoviStupskaBitanga wrote:šta znači ovaj problem na d3goDošlo je do greške, kod=1 'Could not connect to VCAS'
uglavnom refreshuj taj kanal, a ako ne proradi reinstaliraj plugin.
Moderator: Benq
ma ni oni sami u Telemachu ne znaju šta im znače ti kodoviStupskaBitanga wrote:šta znači ovaj problem na d3goDošlo je do greške, kod=1 'Could not connect to VCAS'
StrelacAB80 wrote:Samo neka telemach vise ne "otkljucava" sve kanale,kao prethodna 2-3 dana,jer,mislim,kako ih nije stid,nisu zenicani,ono sto oni misle mozda da jesu,a cim to rade,itekako misle! Uzalud da uvedu,ne znam ti koje kanale,uzalud,gospodo SBB Srbija,odnosno Telemach BiH,raja i narod je sebi "uzeo" pretplatio se na pakete koje je zelio,i to vam je sve od zenicana! Dosta brate,"ne valja " biti pohlepan,halapljivac!"
bELMIN_666 wrote:I naravno ovo sranje od vaterpola koje se moze gledati I na PTPC ne zatamnjujete na HRT, a kao sto gledam vcrs nema Dinama
#TelemachTelemach wrote:Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.ami8 wrote:Em kasni em, nekad ne donese racun nikakodoff wrote:
Donese njihov kurir na adresu. Doduše u zadnje vrijeme lik pravo kasni
Nikakve!kakavdanakneiskustvu wrote:StrelacAB80 wrote:Samo neka telemach vise ne "otkljucava" sve kanale,kao prethodna 2-3 dana,jer,mislim,kako ih nije stid,nisu zenicani,ono sto oni misle mozda da jesu,a cim to rade,itekako misle! Uzalud da uvedu,ne znam ti koje kanale,uzalud,gospodo SBB Srbija,odnosno Telemach BiH,raja i narod je sebi "uzeo" pretplatio se na pakete koje je zelio,i to vam je sve od zenicana! Dosta brate,"ne valja " biti pohlepan,halapljivac!"
kakve veze to ima sa zeničanima?
kakavdanakneiskustvu wrote:#TelemachTelemach wrote:Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.ami8 wrote:
Em kasni em, nekad ne donese racun nikako
Posto ste zaredali za odgovorima, molimo da odgovorite na jedno pitanje.
Zasto se HRT 2 zatamljuje u Sarajevu, a ne zatamljuje u Mostaru u Vasem kablovskom sistemu kada je zakon isti na cijeloj teritoriji BiH u vezi sa zatamljivanjem kanala?
Molimo brz odgovor kao sto dajete na ostala pitanja i sugestije
Pozdrav
Misliš na dinamo?! Naravno da hoće ALI ne mogu ni na D3GO!arshavin wrote:Nisu zatamnili plivanje,vidjecemo hoce li veceras fudbal.
StrelacAB80 wrote:Nikakve!kakavdanakneiskustvu wrote:StrelacAB80 wrote:Samo neka telemach vise ne "otkljucava" sve kanale,kao prethodna 2-3 dana,jer,mislim,kako ih nije stid,nisu zenicani,ono sto oni misle mozda da jesu,a cim to rade,itekako misle! Uzalud da uvedu,ne znam ti koje kanale,uzalud,gospodo SBB Srbija,odnosno Telemach BiH,raja i narod je sebi "uzeo" pretplatio se na pakete koje je zelio,i to vam je sve od zenicana! Dosta brate,"ne valja " biti pohlepan,halapljivac!"
kakve veze to ima sa zeničanima?
arshavin wrote:Nisu zatamnili plivanje,vidjecemo hoce li veceras fudbal.
...uz napomenu da je postojala šansa da zaborave, ali nakon što je to ovdje spomenuto bojim se da će se ipak sjetiti!kakavdanakneiskustvu wrote:arshavin wrote:Nisu zatamnili plivanje,vidjecemo hoce li veceras fudbal.
hoće,100 %
Maharadza wrote:...uz napomenu da je postojala šansa da zaborave, ali nakon što je to ovdje spomenuto bojim se da će se ipak sjetiti!kakavdanakneiskustvu wrote:arshavin wrote:Nisu zatamnili plivanje,vidjecemo hoce li veceras fudbal.
hoće,100 %
odgovorio mi je na PP ali nista konkretno mi nije rekao sem da se sigal preljeva preko granicekakaljin wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:#TelemachTelemach wrote: Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.
Zasto se HRT 2 zatamljuje u Sarajevu, a ne zatamljuje u Mostaru u Vasem kablovskom sistemu kada je zakon isti na cijeloj teritoriji BiH u vezi sa zatamljivanjem kanala?
Pozdrav
odgovorio ti je @Telemach jelde?
i bića nam poznata rečenica kad ih ubace "Novo u ponudi telemacha CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 za samo 8 km mjesečno"gidra wrote:Neće nam uvesti Pink kanale ali kao odgovor na to ubacit ce još 2 nova Cinestar kanala i to:
CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 koji će biti u HD rezoluciji...(ova informacija je sa jednog srbijanskog foruma na temi sbb)
http://liderpress.hr/lider-trend/novi-c ... ki-kanali/
kakavdanakneiskustvu wrote:#TelemachTelemach wrote:Kompanija koja radi distribuciju računa za Telemach će biti obaviještena o Vašoj reklamaciji. Molimo Vas da nam u PP dostavite adresne podatke kako bismo provjerili i zahtijevali obrazloženje zašto ne dobivate račune na adresu. Nastojaćemo da ubuduće dobivate račune u periodu dok traje distribucija.ami8 wrote:
Em kasni em, nekad ne donese racun nikako
Pozdrav
Molimo Vas odgovorite nam na PP.the_stick wrote:koji je ovima k??? vec puna dva dana ne radi ni net, ni tv, ni analognog signala... nista... prijavio kvar odmah, jos niko ne dolazi... prvo sto je apsurdno da se za ovakve stvari reaguje u roku od 48 sati... a drugo sto je apsurdno da ni u roku od tih 48 sati jos niko nije dosao :S
da potvrdim, ni meni rak odgovorio nijetačno,ali nije Telemach za to kriv nego RAK koji mi nije odgovorio na mail,a par puta sam im slao
un1ted wrote:da potvrdim, ni meni rak odgovorio nijetačno,ali nije Telemach za to kriv nego RAK koji mi nije odgovorio na mail,a par puta sam im slaoIma li kakav nacin da se zali na to !?