FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Charuga
Globalni moderator

#81151 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Burdus wrote:Ako nije tajna, zbog cega posljednja opomena? Sta sam to napisao da nije podobno?
Moj sud o nekom clanu uprave kluba?
Nije problem tvoj sud, ili tvoje mišljenje, imaš pravo na njega, pa kako god ono bilo, i sviđalo se to nekome ili ne.

Problem je što stalno pišeš jedno te isto. Svaki post, a dosta sam ih i obrisao, je protiv uprave, i protiv Amara. Daj nešto malo konstruktivno jebem ga, malo o igračima, pripremama, prinovama, treninzima, ... Pa nije se valjda sva priča svela kako su jedni bili dobri, a drugi loši. Samo o tome čitamo u tvojim postovima.
Burdus

#81152 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Charuga wrote:
Burdus wrote:Ako nije tajna, zbog cega posljednja opomena? Sta sam to napisao da nije podobno?
Moj sud o nekom clanu uprave kluba?
Nije problem tvoj sud, ili tvoje mišljenje, imaš pravo na njega, pa kako god ono bilo, i sviđalo se to nekome ili ne.

Problem je što stalno pišeš jedno te isto. Svaki post, a dosta sam ih i obrisao, je protiv uprave, i protiv Amara. Daj nešto malo konstruktivno jebem ga, malo o igračima, pripremama, prinovama, treninzima, ... Pa nije se valjda sva priča svela kako su jedni bili dobri, a drugi loši. Samo o tome čitamo u tvojim postovima.
Dobro, nisam znao da moramo uvijek nesto novo napisati.
Probacu :D
Rodinu je bila odkupna klauzula 300 milja €.
Bio je uvrsten u idealnih 11 jesenjeg dijela prvenstva. Na proljece nije igrao. Zasto?
Samim tim smo mu oborili cijenu. Da ne spominjem ocajnu igru stoperskog dvojca koji je igrao. Starkelje na stoperima su odron. Umjesto da forsiramo mlade mi ih prodajemo za sicu ili ih saljemo na posudbe. Stalno povrjeďeni Zec, debeli Alispahic i penzioner Bogicevic nece nista dobro donjeti.

Posto je bitno da se braca namire gleda se jeftina ekipa a ne ekipa koja ima perspektivu.

Mislim da sam sada bio dosta originalniji. Komotno moze 3- :-D :-D :-D
printer

#81153 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Burdus wrote:Badzak nema damu da bude predsjednik. Ali zato voli palamuditi kako dobro rade, kako ce biti iznenaďenja za navijace, kao smo dobri. :lol:
Provincijalac koji je docekao 5 min pred svjetlima medija pa ne zna kud udara. Nit bi piskio nit bi kakio a natjeralo ga nesto :mrgreen:
Umri
Burdus

#81154 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

printer wrote:
Burdus wrote:Badzak nema damu da bude predsjednik. Ali zato voli palamuditi kako dobro rade, kako ce biti iznenaďenja za navijace, kao smo dobri. :lol:
Provincijalac koji je docekao 5 min pred svjetlima medija pa ne zna kud udara. Nit bi piskio nit bi kakio a natjeralo ga nesto :mrgreen:
Umri
Hvala na lijepim rijecima :kiss:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#81155 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

printer wrote:
Umri
:roll:
Al vas sanka pitar :-)
Radio Sarajevo

#81156 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Kita mu otpala ko mu odgoovori i citira ga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ultima_palabra

#81157 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

sime_cipol wrote:
printer wrote:
Umri
Frajer nosi najpitarskije moguce prezime, kofol zeljovac koji truje po internetu.
Burdus

#81158 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

ultima_palabra wrote:
sime_cipol wrote:
printer wrote:
Umri
Frajer nosi najpitarskije moguce prezime, kofol zeljovac koji truje po internetu.
Doslo je do provale.
Moje prezime nikada nije bilo niti u maloj vezi sa anamo onim. Od 1921 familijarno uz Zelju. Cak je to prezime i u skupstini kluba sada. :-D
nosara

#81159 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Od 1921. :lol: :lol: :lol: :lol:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#81160 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Dzaba skreces trag.
Znamo ko si, sta si, gdje si :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#81161 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

:(

Image
Burdus

#81162 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

sime_cipol wrote:Dzaba skreces trag.
Znamo ko si, sta si, gdje si :D
Dobro, kada ti kazes :-D
Burdus

#81163 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Drugi igraju evropu a ti se Muzafere kupaj.

Bitno je da je kredit lego. :lol:
zipoo

#81164 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Burdus wrote:Drugi igraju evropu a ti se Muzafere kupaj.

I tebi drago. I jos kaze navijac.
Charuga
Globalni moderator

#81165 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Burdus wrote:Drugi igraju evropu a ti se Muzafere kupaj.

Krediti su lijegali i u upravi koju ti podržavaš, ili koju si podržavao.
I sa njima smo jedne sezone fulili Evropu, pa ih nismo odmah tjerali.

Polako, strpiti se godinu, ako ne bude uspjeha ovi će sami otići.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#81166 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

Sigurno nismo fulili Evropu tada zbog uprave, kao sada, jer je neko amaterski zaboravio uplatiti pare ranije, nego jer igraci i Mulalic nisu izborili Evropu a imali su sve uslove.

Ako ove sezone ne bude titula, sto se mene tice, svi mogu napustiti klub, 30 igraca i kompletna uprava, kao i Amar koji ih je doveo.
Charuga
Globalni moderator

#81167 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

JOINT_1921 wrote:Sigurno nismo fulili Evropu tada zbog uprave, kao sada, jer je neko amaterski zaboravio uplatiti pare ranije, nego jer igraci i Mulalic nisu izborili Evropu a imali su sve uslove.

Ako ove sezone ne bude titula, sto se mene tice, svi mogu napustiti klub, 30 igraca i kompletna uprava, kao i Amar koji ih je doveo.
Sve to stoji, nisu je izborili, ali nismo nikoga tjerali.

Eto sada smo je izgubili djelom zbog prošle uprave (što nisu odmah isplatili Petorvića), i djelom zbog ove. Kažnjeni su navodni krivci, mi smo popušili pare i Evropu, ali ne treba odmah ljude tjerati. Treba im dati vremena da pokažu znaju li, i mogu li.

Ako ne uspiju, vjeruj da će se sami pokupiti.
JOINT_1921
Vozim: odlično

#81168 Re: FK Željezničar

Post by JOINT_1921 »

Pa niko ih ne tjera odmah, komentarisemo ovo do sad, a tu su vec 8 mjeseci. A to, ako ne uspiju, je relativno tj. kako sebi ko predstavlja. Prema ovom do sad ekipa nam je katastrofa ziva, odbrana i krila narocito.
Burdus

#81169 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Prva 4 kola ce pokazati pravu sliku.
Nemojte onda opaliti pricu treba vremena, ovo ono.
Ne sjecam se da smo imali losiju ekipu u zadnjih 20 godina.
Tromblon

#81170 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Burdus wrote:
zipoo wrote:Posudio je i Badzak, a jos nije vratio. Misimovic je odmah vratio
Badzak kada da jednu marku u klub zvone zvona kao da je milion dao. Koliko je to on dao? Da je tako siroke ruke nebi mu radnici u prljavoj tehnologiji radili za minimalac. Pored toga ima i zenu koja se pita za pare. Sve oko njega je movokomponovani mit.
Ne postoji 'ercegovac koji nije uzeo a ne dao.
Badzak je lazov na kub.
Šta je rekao i slagao?
printer

#81171 Re: FK Željezničar

Post by printer »

Lose je brate, drama lose. Nama treba novi pravac, sok terapija. Mi smo na aparatima vec godinu dana.
Burdus

#81172 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Nas domet je u ovoj sezoni borba za izlazak u evropu. Grcevita borba.
Sa ovim rosterom mozeno ocekivati plasnan od 4. do 6. mjesta. Ovisno o kolicini srece.
Charuga
Globalni moderator

#81173 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Burdus wrote:Prva 4 kola ce pokazati pravu sliku.
Nemojte onda opaliti pricu treba vremena, ovo ono.
Ne sjecam se da smo imali losiju ekipu u zadnjih 20 godina.
Imali smo lani "bolju" pa smo se borili sa Radnikom za Evropu, pa imali niz od koliko poraza, pa nismo kući mogli dobiti nikoga, pa su nam bodove uzimali ekipe iz mjesta sa par hiljada stanovnika, pa smo popišani na Grbavici od komšija, pa smo svašta nešto negativno doživjeli ...

Vidjet ćemo kakva je ova ekipa, ne treba ih kuditi dok ne počnu pokazivati na terenu šta (ne)mogu.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#81174 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Ono sto je stvarno steta za ovaj prelazni rok je to sto smo propustili Hadzica i Lendrica jer opet nam se napad svodi na Krpica koji moze sutra otici i odlicnog Ermina Zeca koji na zalost ima sve vise i vise staklene noge. Na zalost otjerli smo Curjurica koji je standardan u Zrinjskom a koji u Zelji nije uopste lose igrao. I sa ta tri igraca ovaj roster bi bio puuuuuunooo respektabilniji.
Medjutim ja podrzavam ove navijece koji kazu "ajde da im damo priliku da pokazu sta znaju i koliko mogu" jer ruku na srce Osim je uvijek imao nos za te "no-name" igrace da ih dovede i da postanu vrlo vrlo dobri i korisni.
Ja licno nisam bio za to da ide Misimovic ali otisao je i sad fakat treba prestat pricat o njemu jer nije on jedini koji je otisao. Vidjet cemo par prvih kola nece ispricati pricu ali ce dati naznake da li sve ide na bolje ili odosmo definitvno u boziju mater.
Burdus

#81175 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Da bi neka ekipa nesto napravila mora imati igru. Za igru mora biti izbalansirana startna 11torica plus jaki ďokeri sa klupe. Mi nemamo balans. Stoperi su nam kriminalni.
Sa Dadom pokusava dobiti igru iz zadnje linije. Ok, mozda i moze, ali je zestoko opasno ako sjevne kontra. Tada nas nema nigdje. Vecina ekipa ce protiv nas igrati na kontru. Zato je igra sa Dadom na stoperu narakiri.
A na zalost i sa Bogicevicem. Sipovic je spor da bi bio od koristi.
Zbog svega toga se ne moze napasti protivnik punom snagom. Stalno cvikas da ti ga ne metnu.
Post Reply