Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#81151 Re: Premijer liga BiH
Ja bih, ali se to ne smije raditi. Hoće moderatori da ruže onoga ko to radi.
- East_side
#81152 Re: Premijer liga BiH
Nego raja, ko ce nam dogodine igrati u PL BiH?
Moze li Velez izdrzati do kraja? Hoce li Celik i Sloboda dobiti te licence na drugostepenoj?
Moze li Velez izdrzati do kraja? Hoce li Celik i Sloboda dobiti te licence na drugostepenoj?
- avetinja
#81153 Re: Premijer liga BiH
Ulazi Velež, a Čelik i Sloboda neće niđe, ostaju gdje jesu. 
Slijedeća sezona će biti najjača sezona po imenima.
- East_side
#81154 Re: Premijer liga BiH
avetinja wrote:Ulazi Velež, a Čelik i Sloboda neće niđe, ostaju gdje jesu.
Jos kad bi malo reorganizovli ovaj treci dio sezone, da ekipe s vrha prvo igraju s ovim sa dna tabele a pred kraj prvenstva medjusobni dueli vodecih ekipa. Lijepo (nadati se) vrijeme, derbiji, odlucivanje o tituli... Valjda bi i posjeta opcenito malo zivnula.
- emigrazione
#81155 Re: Premijer liga BiH
Sto nam se profesor trpa
- avetinja
#81156 Re: Premijer liga BiH
Svaka utakmica će biti kao derbi. Sarajevo, Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar, Čelik, Sloboda, Velež i Borac. Od ostalih bih dodao Radnika kao jaku ekipu. Oko Evrope i titule će biti pokolj, kao i u kupu. Ovo me podsjeća na sezonu 2015/16 kada je liga bila vrlo izjednačena i neizvjesna. Posjeta će biti mnogo bolja nego ove sezone. Kao što kažeš, samo da vrijeme posluži. Ove sezone nije bilo par tekmi lijepo vrijeme. Sve kiša i zima.East_side wrote:avetinja wrote:Ulazi Velež, a Čelik i Sloboda neće niđe, ostaju gdje jesu.
Slijedeća sezona će biti najjača sezona po imenima.![]()
Jos kad bi malo reorganizovli ovaj treci dio sezone, da ekipe s vrha prvo igraju s ovim sa dna tabele a pred kraj prvenstva medjusobni dueli vodecih ekipa. Lijepo (nadati se) vrijeme, derbiji, odlucivanje o tituli... Valjda bi i posjeta opcenito malo zivnula.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#81157 Re: Premijer liga BiH
Jel iko vidio manijaka1? 
-
Bazinga1234
#81158 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote:Jel iko vidio manijaka1?
-
horhe_valdano99
#81159 Re: Premijer liga BiH
Jesam ja na treningu Plavih što 
- East_side
#81160 Re: Premijer liga BiH
I vidjet ces kad izmedju ovih 6-7 favorita eksplodira npr. MDK i zauzme drugo mjesto na krajuavetinja wrote:
Svaka utakmica će biti kao derbi. Sarajevo, Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar, Čelik, Sloboda, Velež i Borac. Od ostalih bih dodao Radnika kao jaku ekipu. Oko Evrope i titule će biti pokolj, kao i u kupu. Ovo me podsjeća na sezonu 2015/16 kada je liga bila vrlo izjednačena i neizvjesna. Posjeta će biti mnogo bolja nego ove sezone. Kao što kažeš, samo da vrijeme posluži. Ove sezone nije bilo par tekmi lijepo vrijeme. Sve kiša i zima.
Evo zamisli da je sad bio ovaj sistem kojeg sam spomenuo iznad. Zadnje kolo na Kosevu Sarajevo - Zrinjski za titulu se bore, na Grbavici npr. Zeljeznicar - Siroki itd itd. Sama zavrsnica prvenstva bi sigurno bila interesantnija. Doduse i stresnija ali sta's
- animus
#81161 Re: Premijer liga BiH
Ja bih samo da izjavim da nisam ocekivao da ce biti ovako hladno krajem maja. Da se najezis, trenutno -20 u pojedinim dijelovima sarajeva. Brrrrr koja hladnoca.
Kome je do fudbala u takvoj situaciji.
Kome je do fudbala u takvoj situaciji.
- emigrazione
#81162 Re: Premijer liga BiH
Sve su to kokuzaneri mrtvi koji jedva kraj sa krajem sastavljaju i vecini ce opet cilj biti samo da ostanu u ligi, Sarajevu bi samo Siroki trebao biti manji problem....Svaka utakmica će biti kao derbi. Sarajevo, Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar, Čelik, Sloboda, Velež i Borac. Od ostalih bih dodao Radnika kao jaku ekipu. Oko Evrope i titule će biti pokolj, kao i u kupu. Ovo me podsjeća na sezonu 2015/16 kada je liga bila vrlo izjednačena i neizvjesna. Posjeta će biti mnogo bolja nego ove sezone. Kao što kažeš, samo da vrijeme posluži. Ove sezone nije bilo par tekmi lijepo vrijeme. Sve kiša i zima.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#81163 Re: Premijer liga BiH
Aaa, pa lijepo je znati da je ziv i zdravhorhe_valdano99 wrote:Jesam ja na treningu Plavih što
- Leopard_SA
#81164 Re: Premijer liga BiH
Sa onolikim dugom, mislim da ce Borac imati cilj samo da opstane u Premijer ligiemigrazione wrote:Sve su to kokuzaneri mrtvi koji jedva kraj sa krajem sastavljaju i vecini ce opet cilj biti samo da ostanu u ligi, Sarajevu bi samo Siroki trebao biti manji problem....Svaka utakmica će biti kao derbi. Sarajevo, Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar, Čelik, Sloboda, Velež i Borac. Od ostalih bih dodao Radnika kao jaku ekipu. Oko Evrope i titule će biti pokolj, kao i u kupu. Ovo me podsjeća na sezonu 2015/16 kada je liga bila vrlo izjednačena i neizvjesna. Posjeta će biti mnogo bolja nego ove sezone. Kao što kažeš, samo da vrijeme posluži. Ove sezone nije bilo par tekmi lijepo vrijeme. Sve kiša i zima.
- emigrazione
#81165 Re: Premijer liga BiH
Ma svi ce imati cilj da opstanu u ligi, Borac, Celik, Sloboda, Velez, Zeljeznicar bez licence se moze realno jebat, Zrinjski u totalnoj rekonstrukciji tima ne moze stalno ubadati sa izraubovanim i polovnim igracima...nemas osim Sirokog nikoga ozbiljnog, a kada pogledas šatro imena ono uau jebote 
-
north
#81166 Re: Premijer liga BiH
Stani malo, je li ovo skrivena kamera se snima
..mislim na podjebavanje plave krvi i alfe
..fali jos mensur i imamo trio fantasticus
... umjesto da se ugledaju na starije i iskusne kolege forumase koji se ne smiju pojaviti , opravdano
, oni bi da nas jos ismijavaju u ovakvoj sezoni
...haj plava krv je jos zelen, vidi se to iz postova odavno, ali ovaj alfa se predstavljao kao ozbiljniji a kleberi se na silu ko da mu je 15 i jos pise da znate sta se sprema naredne sezone, kao trebamo se sad zamisliti i zabrinuti
...jos da isto izjavi ovaj sto replicira i imamo potpun ugodjaj
...cirkus 
- avetinja
#81167 Re: Premijer liga BiH
Jedino ako će Sloboda biti prva, ali onda govorimo o Prvoj ligi FBiH.East_side wrote:I vidjet ces kad izmedju ovih 6-7 favorita eksplodira npr. MDK i zauzme drugo mjesto na kraju![]()
Evo zamisli da je sad bio ovaj sistem kojeg sam spomenuo iznad. Zadnje kolo na Kosevu Sarajevo - Zrinjski za titulu se bore, na Grbavici npr. Zeljeznicar - Siroki itd itd. Sama zavrsnica prvenstva bi sigurno bila interesantnija. Doduse i stresnija ali sta's
Bilo bi zeznuto, pogotovo da se mi spojimo.
-
Alfa_i_Omega
#81168 Re: Premijer liga BiH
Sada znas da grad je nas!avetinja wrote:Osvojiše duplu, a plavi tabor ih sabi u svoj podforum. Golem li si Željezničare, čak i kada si u krizi.
Od vjecne do Azela.
-
Alfa_i_Omega
#81169 Re: Premijer liga BiH
Divovi, ko vam je pjev'o na "fešti"? 
- Leopard_SA
#81170 Re: Premijer liga BiH
Ne bih se bas u potpunosti slozio.emigrazione wrote:Ma svi ce imati cilj da opstanu u ligi, Borac, Celik, Sloboda, Velez, Zeljeznicar bez licence se moze realno jebat, Zrinjski u totalnoj rekonstrukciji tima ne moze stalno ubadati sa izraubovanim i polovnim igracima...nemas osim Sirokog nikoga ozbiljnog, a kada pogledas šatro imena ono uau jebote
Hajmo redom:
Borac:Kao sto rekoh, imaju ogroman dug, njima ce opstanak predstavljati uspjeh
Sloboda:Sloboda, meni se cini, polahko ide ka propasti. Gomilanje dugova, izostanak podrske Kantona i opcine su glavni razlozi zbog kojih smatram da ce se Sloboda boriti za opstanak.
Vjerovatno bi se i ove godine borili za opstanak, ali ih je izvukao Nalic.
Celik:Ove sezone Celik je iznenadjenje. Dolazak investitora je popravio situaciju u klubu, tako da su umjesto borbe za opstanak, vodili borbu za Europu. Ako ne popuste pod pristiskom mahale i ne otjeraju investitora, za nekoliko godina bi opet mogli postati znacajan faktor u bh. fudbalu.
Velez:Nakon nekoliko godina provedenih u Prvoj ligi Federacije, Velez se izgleda vraca tamo gdje pripada, medju najbolje. S obzirom na dosadasni rad kluba, gdje su prvo otjerali raznorazne kriminalce od kluba, a zatim poceli izgradnju novog stadiona i dobrim skautingom okupili dobar tim i za kriterije Premijer lige. Ako nastave sa ovako, Velez bi mogao postati tim koji ce uz Sarajevo i Zeljeznicar, biti jedan od favorita za trofej.
-
Nadzorna_ploca
- armin071
#81172 Re: Premijer liga BiH
Hej dupla teska li si 
- ZonFon
#81173 Re: Premijer liga BiH
Alfa_i_Omega wrote:Sada znas da grad je nas!avetinja wrote:Osvojiše duplu, a plavi tabor ih sabi u svoj podforum. Golem li si Željezničare, čak i kada si u krizi.
Od vjecne do Azela.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#81174 Re: Premijer liga BiH
21.05.2017 - 21.05.2019

Last edited by Pitar sa Kariba on 21/05/2019 08:23, edited 2 times in total.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#81175 Re: Premijer liga BiH
Juni samo sto nije a - 20
bwwwwwww
bwwwwwww