BlueBlood wrote:
vidim euforija te drma

sad stani malo, udahni duboko i zamisli, cijeli zivot si cekao na ovih 5min a nama je tako cijeli zivot sa vama do ove sezone

sto se tice dominacije za jednom duplom kasnite 18 godina a za drugom 7 godina
a za akademiju sto spominjes... sta se desava ?
Spomenuh da se treba nastaviti prica sa akademijom, sto hoce da kaze da je daleko od idealne, i iskreno nemam pojma sta se desilo u odnosu na proslu godinu kada izdominirasmo sve kategorije.
A sto se dominacije tice, nije pitanje samo titula, puno vece je pitanje sistema od instant uspjeha. Zato nisam ni pricao o tome kada uzesmo titulu 2015., jer realno jebo to, uletila lova, sve to ulozis, na neku silu uzmes titulu i onda te nema nigdje (to je vama jako poznato). Ja pricam o dominaciji kao sistemu, gdje ne samo da si superiorno uzeo duplu titulu, nego je u istoj ucestvovala jedna od najmladjih ekipa u drzava (ja na prvu u glavi nabrojah nekih sedam dojucerasnjih juniora), uz konstantno odrastanje uz ove iskusnije.
Jebo i trenere i par kapitalaca i jednu ili dvije titule, sve to dodje i ode, sistem je jedina stvar koja moze garantovati uspjeh. Bez obzira na to sto sam pitar, ovo je stvarno momenat kada gledam sta radi FKS i vjerujem da grade taj sistem koji hoce doniijeti dugogodisnju dominaciju.
Ali hajde, naleti opet za godinu, pa cemo vidjeti ima li ta moja prica ikakvog smisla...