Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
typeOnegative

#81026 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

bit ce , samo da se kinezi otrijezne od kineske nove godine pa da mogu nastancat nove :lol:
dembele

#81027 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

typeOnegative wrote:bit ce , samo da se kinezi otrijezne od kineske nove godine pa da mogu nastancat nove :lol:
Ima li neki korisnik blizu kineske ambasade u Sarajevu pa da malo ubrza stvar? :D
semirsar

#81028 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

c_g wrote:
Telemach wrote:@semirsar,
U obavijesti o emitovanju SK4K kanala je navedeno da je isti promotivno omogućen za D3 Cam modul sa UHD TV prijemnicima.
Obavijest možete pogledati na: https://telemach.ba/a33491/podrska/vije ... onudi.html
Kanal na drugim uređajima nije ni emitovan i kao što smo naveli, može se gledati putem Eon Box-a.
Ne kontate vi očigledno šta vam čovjek piše.
Kad uzmeš EON Premium paket, nigdje ne piše da vam na drugom TV treba EON box da bi gledali SK 4K. :-)
Kad uzmes EON PREMIUM TV paket ne pise nigdje da je uopste obavezan EON Box, cak ni u novom cjenovniku od 05.02.2019. Ako neko vidi da pise nek pokaze :twisted:
https://telemach.ba/Binary/10684/Cjenov ... 2.2019.pdf
c_g

#81029 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by c_g »

semirsar wrote:Kad uzmes EON PREMIUM TV paket ne pise nigdje da je uopste obavezan EON Box, cak ni u novom cjenovniku od 05.02.2019. Ako neko vidi da pise nek pokaze :twisted:
Ma to manje više, jer ono dobijaš gratis EON Box.
semirsar

#81030 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

c_g wrote:
semirsar wrote:Kad uzmes EON PREMIUM TV paket ne pise nigdje da je uopste obavezan EON Box, cak ni u novom cjenovniku od 05.02.2019. Ako neko vidi da pise nek pokaze :twisted:
Ma to manje više, jer ono dobijaš gratis EON Box.
Ma nek ga daju Nailovoj materi, meni ne treba, samo zelim ono sto nude u svojoj reklami i sto sam pokazao u svom postu na vrhu stranice.
Kao sto gore napisah;
Ovo je ponuda sa vaseg sajta, nije iz moje glave, dali ste ponudu i cijenu za istu, prihvacam je, i ocekujem da me ispostujete kao regularnog korisnika koji sve svoje obaveze redovno izvrsava.
Ako i dalje ustrajete u vasoj izjavi da je obavezan EON BOX i nema druge mogucnosti da se usluga koristi u punom kapacitetu kao sto reklamirate, tad priznajete da svoje korisnike svjesno dovodite u zabludu i na taj nacin vrsite direktnu prevaru istih.
Dakle, ono sto pise na njihovoj stranici, ponuda i cijena za istu, ne zelim box, samo sto nude i modul koji vec imam zelim da zadrzim, pa majku mu, jel ja to komu sto kradem. Ako odes na pijacu i trazis kruske a prodavac ti kaze mozes dobiti ako uzmes i ovu kilu truhlih sljiva, hoces li pristati na tu ucjenu zivota ti?

ali kao sto smo vidjeli, @Telemach svjesno nastavi isto pricati, i na taj nacin potvrdi da nas direktno lazu i varaju.
Ne, nije meni mjesto ovdje i na ovoj temi, do daljnjeg, nije to vrijedno, bas nimalo... haj vozdra
avaks

#81031 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Sema udario na vjetrenjače jbt :meza1:
probook

#81032 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by probook »

Haha cuj polotike ne mozes preko CAM kartice gledati SK 4K????

Da li bar imaju neko logicno objasnjenje tipa ne mozemo otkljucati samo pojedincu nego moramo svima kao sto je bilo promotivno :lol:

Ja ne znam cemu pomama za eon boxovima, ne bih rekao da rade fino i fludino citajuci forum :roll:
sencobih

#81033 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

EON je predstavljen kroz medije kao projekt godine, mora se forsirati i imati nešto što drugi paketi nemaju
diablobih

#81034 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Ma dok ne dodje nova verzija, nista od ovoga nema. Ili barem da ga izapdejtuju dovoljno da radi kao D3 resiveri. Do tada CAM modul/D3 resiver i stari paketi.
dinao

#81035 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dinao »

Telemach wrote:
dinao wrote:Koji je smisao Eon aplikacije ako na drugim mrezama ne radi?
@dinao,
Samo pojedini kanali su rezervisani za Telemach mrežu. Ostali rade nesmetano.
Znaci potvrdili ste da nema smisla. Koji ce mi k ta aplikacija da gledam na laptopu na telemach mrezi lad mogu gledati na tv. Ja koji god sam tv kanal otvorio na drugoj mrezi - ne moze!
A mogli ste napisati jedinu prednost te aplikacije je da, dok sam u kuci na vasem internetu, mogu vratiti program unazad, ako sam nesto propustio na tv. Ne znam tacno koliko unazad. To bi bio jedini smisao.
kakaljin

#81036 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:
semirsar wrote:
Telemach wrote: @semirsar,
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do nesporazuma u komunikaciji. Trudimo se biti što precizniji. Kanal SK 4K se može pratiti isključivo preko Eon Smart Box-a, a korisnici Cam Modula sa UHD TV prijemnikom su kanal mogli pratiti do 15.1. Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju.
Vodjen vasim marketingom, odem na ovaj link https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi i vidim ovaj "EON PREMIUM TV" koji mi se onako na prvu ucinio bas ono sto mi treba i zelim. Znajuci poslovicnu neposlovnost vasih prethodnika koje ste kupili, a cini mi se u paketu ste dobili i izdasno koristite i njihovu opstepoznatu neposlovnost, odnosno nesposobnost, sacekao sam da se sve malo izbistri i iskristalise. Nakon odredjenog vremena se javim i objasnim sta zelim i pitam da li je ono sto se promovise na vasem sajtu zaista tako, odnosno da se ponuda moze koristiti u punom kapacitetu, a to naravno podrazumjeva sve navedeno u ponudi pa i famozni SK 4K, onako kako pise na vasem sajtu, na sta sam dobio vas potvrdan odgovor a koji sam prezentovao postavljanjem linka upravo na taj moj upit i vas explicite odgovor.
Danas u vasim postovima na zalost citam nesto drugo, da bi se gledao sadrzaj sa SK 4K, obavezan je STB EON Box, sto je u potpunoj suprotnosti sa svime dosad izrecenim i napisanim na ovoj temi. ZASTO?!!
Slijedom ovog linka https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi kad se ode na "NARUCI" dobije se slijedece
Image

Molim vas da mi objasnite gdje se ovdje vidi da je obavezan EON Box?!!

idemo dalje

Image

gdje se na gornjoj slici moze vidjeti da se stikliranjem EON Boxa u sustini ne dobija nista vise nego bez njega, osim znatno vise cijene cijelog paketa kao sto se na slijedecoj slici moze vidjeti
Mozete li ikako objasniti gdje ovdje pise da je obavezan Box?!!

Image

Dalje...
Reklama od 01.02.2019.
slika dolje

Image
u kojoj jasno pise i nikako se drugacije ne moze protumaciti nego upravo tako, citiram;

" Uz EON Smart TV aplikaciju korisnici će moći da uživaju u cjelokupnoj ponudi kanala i svim EON naprednim funkcionalnostima, kao što su 7 dana unazad na svim kanalima, pristup najvećem Video klubu sa preko 14.000 hit naslova filmova i serija domaće i strane produkcije, jednostavan elektronski programski vodič, pauziranje programa i formiranje sopstvene liste kanala, i sve to pomoću jednog daljinskog upravljača svog televizora.

Za gledanje EON televizije potreban je samo internet, na Telemach mreži ili van mreže[/i][/b]
."

Opet vas pitam: Gdje u svemu ovom pise da je obavezan EON Box?!!
Dali vi kao kompanija svoje korisnike smatrate za debile i ovce za sisanje.
Ovo je ponuda sa vaseg sajta, nije iz moje glave, dali ste ponudu i cijenu za istu, prihvacam je, i ocekujem da me ispostujete kao regularnog korisnika koji sve svoje obaveze redovno izvrsava.
Ako i dalje ustrajete u vasoj izjavi da je obavezan EON BOX i nema druge mogucnosti da se usluga koristi u punom kapacitetu kao sto reklamirate, tad priznajete da svoje korisnike svjesno dovodite u zabludu i na taj nacin vrsite direktnu prevaru istih.

Nije vam ovo trebalo, opustili ste se previse, da ne kazem obezobrazili. Ocito da vam ja i meni slicni nisu potrebni, ali vjerujte, niste ni vi bez alternative, ima, uvijek je bilo, mogucnosti da se vasa exluziva kao SK kanali gledaju djaba odnosno na crno. Moj jedini problem je sto sam zelio, a i dalje to zelim, biti posten prema vama i placati ono sto gledam. ali... postenje izgleda dolazi samo sa moje strane.

do daljnjeg sam zavrsio sa ovom temom i ovim PDF-om

Lijep pozdrav,

Semir
@semirsar,
U obavijesti o emitovanju SK4K kanala je navedeno da je isti promotivno omogućen za D3 Cam modul sa UHD TV prijemnicima.
Obavijest možete pogledati na: https://telemach.ba/a33491/podrska/vije ... onudi.html
Kanal na drugim uređajima nije ni emitovan i kao što smo naveli, može se gledati putem Eon Box-a.

Da li vi znate sta ste postavili na vasu strainicu i sta na njoj pise i da li procitate sa razumjevanjem post koji je korisnik postavio i vi mu odgovarate na njega?

Izgleda da vi ne znate nista od ovoga jer sa ovim odgovorom na konkretno pitanje ste dali potpuno pogresan odgovor i demantovali sami sebe i vasu web stranicu i sta na njoj pise.
MTV

#81037 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Da nije Adra Kadra iza Telemachovog nicka?!
shalla

#81038 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shalla »

Ja fino napisah danas, džaba naprđujemo kad ćemo dobiti generički odgovor :roll:
Evo čovjek im sve napisao, opisao bolje nego što bi oni sami i oni napišu odgovor kao da je bot odgovorio...
Ja danas kome god sam opisao svoj "problem" ljudi se ibrete, plaćam paket skuplje od drugih a imam manje funkcionalnosti nego isti, pa ako to nije nonsens ne znam šta je :run:
tap3ah75

#81039 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 »

telemach Imam pitanje ...
koliko košta duo tel grande senior paket?

I šta ćemo ako je neko od vaših radnika prevario penzionere i uvalio im nakon godinu dvije korištenja SENIOR paketa paket bez onog SENIOR?

Ovi moji penzioneri potpisali nekada davno za duo tel grande senior - kad je bio 26 KM i nešto .... danas im gledam račun 33 KM + još koliko potroše telefona i piše da je paket DUO GRANDE ... nigdje ovog SENIOR - za penzionere.
Naravno da nemaju pojma šta im poture i kakav poslije (pri obnovi) ugovor potpišu - vjerovatno su ih nekad uzeli na foru pri obnovi ugovora i uvalili im DUO GRANDE bez ovog SENIOR.
Sad mi je to nemoguća misija tražiti cijene na telemahovim stranicama - jer je sad svuda EON .... ali ima li neko od vas ovdje duo tel grande senior paket i koliko je to para? Jer je kod ovih mojih čini mi se 19.90 + 13 ili 14 KM.
Ili da mi nađe cjenovnik da vidim.
aktivacija

#81040 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aktivacija »

Imal habera za giga mrezu?
r_faruk

#81041 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by r_faruk »

jesam li ja jedini ovdje koji je ostao na HS :D :-D
afannedim

#81042 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

semirsar wrote:
Telemach wrote: @semirsar,
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do nesporazuma u komunikaciji. Trudimo se biti što precizniji. Kanal SK 4K se može pratiti isključivo preko Eon Smart Box-a, a korisnici Cam Modula sa UHD TV prijemnikom su kanal mogli pratiti do 15.1. Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju.
Vodjen vasim marketingom, odem na ovaj link https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi i vidim ovaj "EON PREMIUM TV" koji mi se onako na prvu ucinio bas ono sto mi treba i zelim. Znajuci poslovicnu neposlovnost vasih prethodnika koje ste kupili, a cini mi se u paketu ste dobili i izdasno koristite i njihovu opstepoznatu neposlovnost, odnosno nesposobnost, sacekao sam da se sve malo izbistri i iskristalise. Nakon odredjenog vremena se javim i objasnim sta zelim i pitam da li je ono sto se promovise na vasem sajtu zaista tako, odnosno da se ponuda moze koristiti u punom kapacitetu, a to naravno podrazumjeva sve navedeno u ponudi pa i famozni SK 4K, onako kako pise na vasem sajtu, na sta sam dobio vas potvrdan odgovor a koji sam prezentovao postavljanjem linka upravo na taj moj upit i vas explicite odgovor.
Danas u vasim postovima na zalost citam nesto drugo, da bi se gledao sadrzaj sa SK 4K, obavezan je STB EON Box, sto je u potpunoj suprotnosti sa svime dosad izrecenim i napisanim na ovoj temi. ZASTO?!!
Slijedom ovog linka https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi kad se ode na "NARUCI" dobije se slijedece
Image

Molim vas da mi objasnite gdje se ovdje vidi da je obavezan EON Box?!!

idemo dalje

Image

gdje se na gornjoj slici moze vidjeti da se stikliranjem EON Boxa u sustini ne dobija nista vise nego bez njega, osim znatno vise cijene cijelog paketa kao sto se na slijedecoj slici moze vidjeti
Mozete li ikako objasniti gdje ovdje pise da je obavezan Box?!!

Image

Dalje...
Reklama od 01.02.2019.
slika dolje

Image
u kojoj jasno pise i nikako se drugacije ne moze protumaciti nego upravo tako, citiram;

" Uz EON Smart TV aplikaciju korisnici će moći da uživaju u cjelokupnoj ponudi kanala i svim EON naprednim funkcionalnostima, kao što su 7 dana unazad na svim kanalima, pristup najvećem Video klubu sa preko 14.000 hit naslova filmova i serija domaće i strane produkcije, jednostavan elektronski programski vodič, pauziranje programa i formiranje sopstvene liste kanala, i sve to pomoću jednog daljinskog upravljača svog televizora.

Za gledanje EON televizije potreban je samo internet, na Telemach mreži ili van mreže[/i][/b]
."

Opet vas pitam: Gdje u svemu ovom pise da je obavezan EON Box?!!
Dali vi kao kompanija svoje korisnike smatrate za debile i ovce za sisanje.

Nije vam ovo trebalo, opustili ste se previse, da ne kazem obezobrazili. Ocito da vam ja i meni slicni nisu potrebni, ali vjerujte, niste ni vi bez alternative, ima, uvijek je bilo, mogucnosti da se vasa exluziva kao SK kanali gledaju djaba odnosno na crno. Moj jedini problem je sto sam zelio, a i dalje to zelim, biti posten prema vama i placati ono sto gledam. ali... postenje izgleda dolazi samo sa moje strane.

do daljnjeg sam zavrsio sa ovom temom i ovim PDF-om

Lijep pozdrav,

Semir
A jes nam Sema ljut :evil: :evil: :D :D
Benq

#81043 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

tap3ah75 wrote: Sad mi je to nemoguća misija tražiti cijene na telemahovim stranicama - jer je sad svuda EON .... ali ima li neko od vas ovdje duo tel grande senior paket i koliko je to para? Jer je kod ovih mojih čini mi se 19.90 + 13 ili 14 KM.
Bar sto se tice cjenovnika, sve je jasno napisano.

Stari paket Duo Tel Grande Senior 30,90KM ( https://telemach.ba/Binary/10684/Cjenov ... 2.2019.pdf str. 56 )
Duo Tel Grande 32,90KM ( isti cjenovnik, str. 52 )

U novoj ponudi postoje Duo Tel i Duo Tel Senior paketi, cijenom od 33,90KM i 30,90KM ( str. 39 )
Telemach

#81044 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

c_g wrote:
Kad uzmeš EON Premium paket, nigdje ne piše da vam na drugom TV treba EON box da bi gledali SK 4K. :-)
@c_g,
U Eon premium paket je uključen EON Box, Eon Smart TV aplikacija i Eon mobilna aplikacija. Kada je u pitanju renta dodatnog uređaja, korisnici sami biraju koji uređaj će koristiti. Renta D3 Mini, CAM modula je 3,5 KM, a renta uređaja PDS 2, PDS 3 je 5,00 KM. Priključna taksa Eon Smart Boxa, kao dodatnog prijemnika, uz Ugovor na 12 mjeseci je 150,00 KM, a uz Ugovor na 24 mjeseca je 80,00 KM. Mjesečna renta Eon Smart Boxa je 5,00 KM.
Telemach

#81045 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

tap3ah75 wrote:telemach Imam pitanje ...
koliko košta duo tel grande senior paket?

I šta ćemo ako je neko od vaših radnika prevario penzionere i uvalio im nakon godinu dvije korištenja SENIOR paketa paket bez onog SENIOR?

Ovi moji penzioneri potpisali nekada davno za duo tel grande senior - kad je bio 26 KM i nešto .... danas im gledam račun 33 KM + još koliko potroše telefona i piše da je paket DUO GRANDE ... nigdje ovog SENIOR - za penzionere.
Naravno da nemaju pojma šta im poture i kakav poslije (pri obnovi) ugovor potpišu - vjerovatno su ih nekad uzeli na foru pri obnovi ugovora i uvalili im DUO GRANDE bez ovog SENIOR.
Sad mi je to nemoguća misija tražiti cijene na telemahovim stranicama - jer je sad svuda EON .... ali ima li neko od vas ovdje duo tel grande senior paket i koliko je to para? Jer je kod ovih mojih čini mi se 19.90 + 13 ili 14 KM.
@tap3ah75,
@Benq je odgovorio na upit. Dostavite nam podatke korisnika u pp i provjerit ćemo Ugovor.
tinarog

#81046 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tinarog »

semirsar wrote:
c_g wrote:
Kad uzmes EON PREMIUM TV paket ne pise nigdje da je uopste obavezan EON Box, cak ni u novom cjenovniku od 05.02.2019. Ako neko vidi da pise nek pokaze :twisted:
https://telemach.ba/Binary/10684/Cjenov ... 2.2019.pdf
I dalje meni nije jasno šta je na stanju oko SK 4K. Nije mi bilo mrsko zamoliti dva svoja poznanika, uz moj poziv call centru Telemachu, i postavljeno pitanje operatorima, da li može ako se uzme Eon Premium paket, gledati SK 4K bez Eon boxa. Odgovor iz call centra Telemacha je u sva tri slučaja, od ljubaznih operatera, "naravno da može, u punom kapacitetu". Zamolio sam i poznanika u Srbiji (znam da je korisnik SBB) da postavi isto pitanje i kod njih, i dobio je sljedeći odgovor" naravno da može".
Ja ipak najviše vjerujem ovom ovdje nicku Telemach, (dosad se uvijek pokazao kao najpouzdaniji izvor informacija), i mislim da ne može, samo što to ovaj put ljubazni Telemach ne umije objasniti, zašto ne može. Molim nick Telemecah da svojou ponudu isprave (da ne varaju građane ponudom) i da u dijelu gdje piše SK4K u zagradi stave samo preko EON boxa, i mislim da bar tada neće biti nesporazuma može li ili ne može. Lijep pozdrav Telemachu!
corei3

#81047 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by corei3 »

Trenutno imam DUO Net Grande, i nuđeno mi je par puta da pređem na EON FULL DUO. Nikad mi niko nije rekao da je to za 10KM skuplja ponuda, nego svaki put ja to moram spomenuti, gdje onda obično glas sa druge strane žice malo zanijemi.
Da sam neko ko blage veze nema vjerovatno bi popušio foru.
Ja bih prešao na EON LIGHT DUO ali kad se bolje pogleda ponuda tu se ne dobiva uopšte EON Smart Box i EON Smart TV aplikacija je samo promo.
Tako da sam ostavio D3 digitalnu, a posto mi je istekao i ugovor a novi nisam potpisao uvijek mogu otkazati uslugu.

DUO Net Grande plaćam 45,90 puta 24 mjeseca je = 1101,60KM
EON FULL DUO recimo bi imao promo 6 mjeseci po 32,90×6=197,6, pa onda 18 mjeseci po 57,90=1042,2, ukupno = 1239,8.
Znači izbili bi mi još 138,2KM.
Valjda sam ovo dobro :D
Telemach

#81048 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

corei3 wrote:Trenutno imam DUO Net Grande, i nuđeno mi je par puta da pređem na EON FULL DUO. Nikad mi niko nije rekao da je to za 10KM skuplja ponuda, nego svaki put ja to moram spomenuti, gdje onda obično glas sa druge strane žice malo zanijemi.
Ja bih prešao na EON LIGHT DUO ali kad se bolje pogleda ponuda tu se ne dobiva uopšte EON Smart Box i EON Smart TV aplikacija je samo promo.
Tako da sam ostavio D3 digitalnu, a posto mi je istekao i ugovor a novi nisam potpisao uvijek mogu otkazati uslugu.

EON FULL DUO recimo bi imao promo 6 mjeseci po 32,90×6=197,6, pa onda 18 mjeseci po 57,90=1042,2, ukupno = 1239,8.
@corei3,
Ukoliko imate paket Duo Net Grande i pređete na Eon Full Duo, tri mjeseca biste plaćali staru cijenu paketa i dobili biste na korištenje Eon Smart Box, 24 mjeseca Arena Sport SD i Pink paket kanala. Razlika je što biste imali više kanala, uključujući pored navedenih, CineStar Premiere paket, Sport Klub 4K, brzinu interneta od 80 Mb/s, a sada je 40/6 Mb/s, Video klub sa preko 5000 naslova, uslugu TV unazad 7 dana. Jednostavnije, razlike su brojne :)
corei3

#81049 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by corei3 »

Telemach wrote:
corei3 wrote:Trenutno imam DUO Net Grande, i nuđeno mi je par puta da pređem na EON FULL DUO. Nikad mi niko nije rekao da je to za 10KM skuplja ponuda, nego svaki put ja to moram spomenuti, gdje onda obično glas sa druge strane žice malo zanijemi.

@corei3,
Ukoliko imate paket Duo Net Grande i pređete na Eon Full Duo, tri mjeseca biste plaćali staru cijenu paketa i dobili biste na korištenje Eon Smart Box, 24 mjeseca Arena Sport SD i Pink paket kanala. Razlika je što biste imali više kanala, uključujući pored navedenih, CineStar Premiere paket, Sport Klub 4K, brzinu interneta od 80 Mb/s, a sada je 40/6 Mb/s, Video klub sa preko 5000 naslova, uslugu TV unazad 7 dana. Jednostavnije, razlike su brojne :)
Post sam napisao čisto onako, razgovaramo.
Brzi interent mi ne treba, arene isto tako,sport klub 4K isto, znači pola poboljsanja otpada. Razumite da ne prate svi sport i te famozne arene. Neko ima i zivot jebiga. Cinestar, 5000 naslova i 7 dana unazad bi mi dobro došlo, ali za mene ne vrijedi dodatnih 10KM.
Sad za sad je tako, ali opet kažem, kad se budem selio nekad ubrzo, opet ću ipak izeti Telemach priključak jer sam zadovoljan uslugom kao uslugom dok će cijene vjerovatno samo ići gore
dowydyenya

#81050 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Puno nezadovoljstva korisnika , a isti mi da li sami sebi mozemo pomoci nekom peticijom i potpisima uciniti stvari boljima.

Ako moze pravite kakvu peticiju prvi je potpisujem.
Locked