Telemach wrote:
@semirsar,
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do nesporazuma u komunikaciji. Trudimo se biti što precizniji. Kanal SK 4K se može pratiti isključivo preko Eon Smart Box-a, a korisnici Cam Modula sa UHD TV prijemnikom su kanal mogli pratiti do 15.1. Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju.
Vodjen vasim marketingom, odem na ovaj link
https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi i vidim ovaj "EON PREMIUM TV" koji mi se onako na prvu ucinio bas ono sto mi treba i zelim. Znajuci poslovicnu neposlovnost vasih prethodnika koje ste kupili, a cini mi se u paketu ste dobili i izdasno koristite i njihovu opstepoznatu neposlovnost, odnosno nesposobnost, sacekao sam da se sve malo izbistri i iskristalise. Nakon odredjenog vremena se javim i objasnim sta zelim i pitam da li je ono sto se promovise na vasem sajtu zaista tako, odnosno da se ponuda moze koristiti u punom kapacitetu, a to naravno podrazumjeva sve navedeno u ponudi pa i famozni SK 4K, onako kako pise na vasem sajtu, na sta sam dobio vas potvrdan odgovor a koji sam prezentovao postavljanjem linka upravo na taj moj upit i vas explicite odgovor.
Danas u vasim postovima na zalost citam nesto drugo, da bi se gledao sadrzaj sa SK 4K, obavezan je STB EON Box, sto je u potpunoj suprotnosti sa svime dosad izrecenim i napisanim na ovoj temi. ZASTO?!!
Slijedom ovog linka
https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi kad se ode na "NARUCI" dobije se slijedece
Molim vas da mi objasnite gdje se ovdje vidi da je obavezan EON Box?!!
idemo dalje
gdje se na gornjoj slici moze vidjeti da se stikliranjem EON Boxa u sustini ne dobija nista vise nego bez njega, osim znatno vise cijene cijelog paketa kao sto se na slijedecoj slici moze vidjeti
Mozete li ikako objasniti gdje ovdje pise da je obavezan Box?!!
Dalje...
Reklama od 01.02.2019.
slika dolje

u kojoj jasno pise i nikako se drugacije ne moze protumaciti nego upravo tako, citiram;
"
Uz EON Smart TV aplikaciju korisnici će moći da uživaju u cjelokupnoj ponudi kanala i svim EON naprednim funkcionalnostima, kao što su 7 dana unazad na svim kanalima, pristup najvećem Video klubu sa preko 14.000 hit naslova filmova i serija domaće i strane produkcije, jednostavan elektronski programski vodič, pauziranje programa i formiranje sopstvene liste kanala, i sve to pomoću jednog daljinskog upravljača svog televizora.
Za gledanje EON televizije potreban je samo internet, na Telemach mreži ili van mreže[/i][/b]."
Opet vas pitam:
Gdje u svemu ovom pise da je obavezan EON Box?!!
Dali vi kao kompanija svoje korisnike smatrate za debile i ovce za sisanje.
Ovo je ponuda sa vaseg sajta, nije iz moje glave, dali ste ponudu i cijenu za istu, prihvacam je, i ocekujem da me ispostujete kao regularnog korisnika koji sve svoje obaveze redovno izvrsava.
Ako i dalje ustrajete u vasoj izjavi da je obavezan EON BOX i nema druge mogucnosti da se usluga koristi u punom kapacitetu kao sto reklamirate, tad priznajete da svoje korisnike svjesno dovodite u zabludu i na taj nacin vrsite direktnu prevaru istih.
Nije vam ovo trebalo, opustili ste se previse, da ne kazem obezobrazili. Ocito da vam ja i meni slicni nisu potrebni, ali vjerujte, niste ni vi bez alternative, ima, uvijek je bilo, mogucnosti da se vasa exluziva kao SK kanali gledaju djaba odnosno na crno. Moj jedini problem je sto sam zelio, a i dalje to zelim, biti posten prema vama i placati ono sto gledam. ali... postenje izgleda dolazi samo sa moje strane.
do daljnjeg sam zavrsio sa ovom temom i ovim PDF-om
Lijep pozdrav,
Semir