Kao prvo pogrešnom se obraćaš, jer ja nikad nisam umanjivao uspjehe tvog kluba, niti u komitetu tražio alibi za neuspjeh svog kluba, za nesupjeh mog kluba je kriv taj klub i problemi koje isti ima, a ne Komitet, Osim i sl. i ne znaš što meni to uopšte pišešDead Man Walking wrote:Da ne citiram ovaj glomazni post...north wrote:U prvoj rečenici sam htio reći da je Sarajevo zaslužilo kaznu, do mene je....
Prijatelju, svi mi razumijemo da je kazna Sirokom smijesna, i da se za onakve ispade treba kazniti puno vise. Niko ovdje nije lud, ali nemojmo brkati kruske i jabuke. Prvo, kaznu sarajevu i kaznu Sirokom ne treba uporedjivati, a narocito ne treba govoriti da je sarajevo kaznjeno drasticnije. Je li ima mozda neki pitar koji bi volio da su kazne obrnute? Bi li neko mjenjao ovih 5 hiljada za 3 hiljade i utakmicu bez publike? Normalno da ne bi, i normalno da stvarni razlog vaseg (cast izuzecima) pljuvanja komiteta, a prije svih Ivice Osima ne lezi ni u (neadekvatnim) kaznama Sirokom, ni u (neadekvatnim) kaznama Zelji, a ni u (neadekvatnim) kaznama vama samim. Vas stvarni problem je rinaka od ekipe kojoj je ove sezone maximalni domet pobjeda u duelu sa Olimpicom (jedna, dabome, ne obje). I naravno, kljucni problem svega i izvor svih frustracija, to sto titule stanuju na Grbavici.
Sve dok je tako, komitetom bi mogao upravljati i sam Dalai Lama, vama ne bi valjao. Nepravilnosti ima, to svi vidimo, ali govoriti kako nema napretka ("Pametnom dosta". Ma pazi molim te.
), a tek ove nebuloze o Ivici koje su citirane u ovih par postova, je van svake pameti. Gadosti sa sjevera ili vaseg foruma o Ivici ne treba ni spominjati. Nesto se ne sjecam da je iko od vas spominjao da treba kazniti sarajevo zbog takvih pjesama, cak i u vrijeme dok je uz rumenog vodja navijanja bio i sam Blekic. A ne cusmo da se neko pozalio sto je kazna Besliji 5 utakmica, i to na osnovu TV snimka, a do tad je maksimalna bila 3 utakmice. To vam nije smetalo, nego ste razvili teoriju kako je to taman toliko da se vrati za derbi. Samo ste se i tu malo zabrojali.
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#8101 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
- kokuz_sa
#8102 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
drug opsjednutost je poremecaj al fakat..cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mislim da je bolji prijedlog da tvoj klub napusti takmičenje na predloženih deset godina, malo ogulite jabuku, dohavizate se svi skupa pa se vratite da se tačkamo.kokuz_sa wrote:sudjenje se koliko toliko popravilo
ima cak i pobjeda u gostima ono da ostanes ovakav![]()
kad vidis ko je uzeo bodove u gostima..
al sve sam uvjereniji da nikad prije nije bilo ovoliko nastimanih tekmi u ovom nam prvenstvu
kod nas bi bio sevap zabraniti ikako fudbal na jedno 10godina..da pola ovih koji namjestaju tekme umre ili nadju bolje nacine za zaraditi pare..pa onda napokon onovo pocet s fudbalom, taman ce stadioni biti puni jer se raja zazelila utakmica
ti nalazis FKS u postovima u kojima i nema spomena Sarajeva..i uvijek moras nesto kao spustit nekom pristalici FKS.
-
north
#8103 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma nikad_izvini je naš stari drug, on i onaj novinarčić i kad spavaju bude se u goloj vodi i psuju Sarajevo i traže vodu da se smire...fakat da se o City-u piše, njih dvojica bi spomenula Sarajevokokuz_sa wrote:drug opsjednutost je poremecaj al fakat..cvrčak_na_hedonizmu wrote:Mislim da je bolji prijedlog da tvoj klub napusti takmičenje na predloženih deset godina, malo ogulite jabuku, dohavizate se svi skupa pa se vratite da se tačkamo.kokuz_sa wrote:sudjenje se koliko toliko popravilo
ima cak i pobjeda u gostima ono da ostanes ovakav![]()
kad vidis ko je uzeo bodove u gostima..
al sve sam uvjereniji da nikad prije nije bilo ovoliko nastimanih tekmi u ovom nam prvenstvu
kod nas bi bio sevap zabraniti ikako fudbal na jedno 10godina..da pola ovih koji namjestaju tekme umre ili nadju bolje nacine za zaraditi pare..pa onda napokon onovo pocet s fudbalom, taman ce stadioni biti puni jer se raja zazelila utakmica
ti nalazis FKS u postovima u kojima i nema spomena Sarajeva..i uvijek moras nesto kao spustit nekom pristalici FKS.
-
ultrarajvoSA
#8104 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Komsije brane komitet i branit ce, sve dok je tu "svemoguci".
Zasto uopste ulazite u raspravu sa njima u vezi komiteta ?
Svaka rasprava zavrsava na isti nacin... kako vam ne dosadi visse ?
Zasto uopste ulazite u raspravu sa njima u vezi komiteta ?
Svaka rasprava zavrsava na isti nacin... kako vam ne dosadi visse ?
- cvrčak_na_hedonizmu
#8105 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Opsjednutost ?
Karina liga, nikad više naštimanih utakmica, kvalitet dno dna, sevap ukinuti ligu u narednih deset godina bla, bla, bla, bla.......
Slažem se, opsjednuti ste Željom jer vam se priča promijenila za 180 stepeni ( od uživo priče do foruma ) na relaciji 16 bodova nakon 6 kola i sada. Nije u pitanju jedna čovjek u pitanju je velika većina. NIje prvi put, nije ni zadnji al eto, svaki put se obradujem i mezim
Ne dijelim ja plate, ja samo čitam vijesti.
@north, đe ćeš me staviti u istu rečenicu sa onim mazlumom
Sve što napišem utemeljeno je i stojim iza svojih riječi 
Karina liga, nikad više naštimanih utakmica, kvalitet dno dna, sevap ukinuti ligu u narednih deset godina bla, bla, bla, bla.......
Slažem se, opsjednuti ste Željom jer vam se priča promijenila za 180 stepeni ( od uživo priče do foruma ) na relaciji 16 bodova nakon 6 kola i sada. Nije u pitanju jedna čovjek u pitanju je velika većina. NIje prvi put, nije ni zadnji al eto, svaki put se obradujem i mezim
@north, đe ćeš me staviti u istu rečenicu sa onim mazlumom
- perke
#8106 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
north wrote:Zanimljiv si i duhovit nema šta, biće nešto od tebe....perke wrote:Naravno da nije sav komitet Svabo Osim, tu vam je i Faruk Hadzibegicnorth wrote:....
Dakle, ako se znalo da je takav pravilnik, onda je Komitet (ne mora uvijek biti za sve Osim, Osim nije sav Komitet, valjda tu ima još ljudi koji mogu potegnuti neke odluke majka mu stara) morao napraviti pravedne izmjene......pozovite se na njega, on vas razumije
hvala, trudim se... vidis da sam prvi pomenuo Hadzibegica
- Dr. Kuca
#8107 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
@LSD i ostali... Ako podrzavate i branite ovu skadalozno katastrofalnu odluku komiteta, onda ste zatuceni ko i ovi dole u Sirokom... Svaki zdravi razum bi trebo da bude protiv ove odluke.. Znaci sa ovim nema veze Sarajevo, Zeljo, Borac, I. Osim, Hase, Pape... Ne znam zasto ste toliko ograniceni i slijepo branite nesto sto ne bi trebo niko razuman? 20.000KM, 10 bodova i 8 utakmica zabrane bez gledatelja, pa bi se svi ostali zapitali bil smjeli i hocel uraditi opet to isto. Sa ovim su dali zeleno svjetlo papcima da se razmasu, pa da opet ne daju da odem gledat utakmicu i da podrzim klub za koji navijam!Šibicar wrote:Ma komitet je za sve kriv,najbolje je bilo prije njih,evo čuli smo ovdje da je sve ostalo isto,samo je još gore kako je komitet tu.Jebo komitet i sve,meni je najviše krivo što se Osim,po stare i bolesne dane,uopšte hvatao u koštac sa svim ovim,šta će njemu to u životu,ah da fotelja ga je privukla,šta ćeš on kokuz gleda kako će Bošnje iskoristiti,ali mislim da to nije ni fotelja,prvi i osnovni cilj je da se šukne FKS-u i da ih tlači,gazi i ponižava,pa to je valjda svima jasno do sada,čitav svoj život je smišljao kako da ih uništi,radio marljivo i strpljivo van BiH i čekao i vrebao iz prikrajka kad će mu se ukazati prilika,i konačno je došlo njegovih 5 minuta i to u pravom trenutku,jer je preko ledja reprezentacije došao na poziciju sa koje je Allah,Isus i Buda,sve u jednom,i može raditi šta hoće,dok se ostali samo povinuju njegovim željama i zapovjedima,svi osim strašnih Hordi Zla koje nikad ništa uništiti neće i koje su već odavno prozrele njegov podli plan i spremno i hrabro stoje i prkose tim tamnim i mračnim silama koje su se nadvile nad njihov voljeni klub i prijete njegovom opstanku.
- haubica_i_to_teshka
#8108 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Da li je trebalo sankcionisati Amara zbog pljuvanja i neprimjerenog rijecnika ?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Opsjednutost ?
Slažem se, opsjednuti ste Željom jer vam se priča promijenila za 180 stepeni ( od uživo priče do foruma ) na relaciji 16 bodova nakon 6 kola i sada. Nije u pitanju jedna čovjek u pitanju je velika većina. NIje prvi put, nije ni zadnji al eto, svaki put se obradujem i mezim![]()
@north, đe ćeš me staviti u istu rečenicu sa onim mazlumomSve što napišem utemeljeno je i stojim iza svojih riječi
Da se to nije desilo, da li bi shiroki bio kaznjen malo rigoroznije ili mozda ovo poredjenje nema veze ?
- cvrčak_na_hedonizmu
#8109 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Neki objektivan navijač gradskog rivala bi se sakrio u tamnu prostoriju i sačekao da sve ovo prođe, kulerski izašao nakon određenog perioda i napravio se blesav na ovakvo dešavanje
Vi se ponašate drugačije, jebo to sve, liga nam je karina, fudbal nam je dno dna, koga to zanima, vidjećemo šta će biti u Europi, a što je Široki kažnjen samo sa tri milje ( zapravo to je kompenzacija da ne bi Amara kažnjavali, đe će babo na sinčinu ) a Sarajevo sa ogromnih pet milja. I tu priča završava al se ne popušta
Mislim, helouuuuu, kuc-kuc, ima li koga
- haubica_i_to_teshka
#8110 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Shto se ljutish, samo pitamcvrčak_na_hedonizmu wrote:Neki objektivan navijač gradskog rivala bi se sakrio u tamnu prostoriju i sačekao da sve ovo prođe, kulerski izašao nakon određenog perioda i napravio se blesav na ovakvo dešavanjeVi se ponašate drugačije, jebo to sve, liga nam je karina, fudbal nam je dno dna, koga to zanima, vidjećemo šta će biti u Europi, a što je Široki kažnjen samo sa tri milje ( zapravo to je kompenzacija da ne bi Amara kažnjavali, đe će babo na sinčinu ) a Sarajevo sa ogromnih pet milja. I tu priča završava al se ne popušta
![]()
Ako se kaznjava onda je “ni po babi, ni po stricevima"
Mislim, jel’ nekada je bolje ostaviti neko stvari da prenoce pa odgovoriti.
- cvrčak_na_hedonizmu
#8111 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Strašno sam se naljutio, toliko sam se naljutio da mislim da je Amara trebalo kazniti sa oduzimanjem trenerske licence. To je mislim poštena kazna 
- haubica_i_to_teshka
#8112 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Zashto se “pokrivash” ironijom, nema potrebe ?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Strašno sam se naljutio, toliko sam se naljutio da mislim da je Amara trebalo kazniti sa oduzimanjem trenerske licence. To je mislim poštena kazna
Za takve stvari postoje adekvatne kazne.
Poshteno ste osvojili titule (vcestitao sam vam na temi), ja mogu da se “vadim” na vjetar i ostale faktore
Necemo se sakrivati
-
LSD
#8113 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Jbg sve bi lakše bilo da njega nema....izvor svih problema, nevolja, nedaca, frustracija...
- cvrčak_na_hedonizmu
#8114 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
AKo je Amar zaslužio kaznu jer je reagovao kada je pogođen upalječem u glavuhaubica_i_to_teshka wrote:Zashto se “pokrivash” ironijom, nema potrebe ?cvrčak_na_hedonizmu wrote:Strašno sam se naljutio, toliko sam se naljutio da mislim da je Amara trebalo kazniti sa oduzimanjem trenerske licence. To je mislim poštena kazna
Za takve stvari postoje adekvatne kazne.
Poshteno ste osvojili titule (vcestitao sam vam na temi), ja mogu da se “vadim” na vjetar i ostale faktoreshto se toga tice, ali ovdje se radi o principu i dosljednosti,
Necemo se sakrivati
- Petit_Beurre
#8115 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
http://www.youtube.com/watch?v=g5nOX-wuvK0
Najbolje iskomentarisana utakmica ikada, u povijesti/historiji sabahudina topalbećirevića, pitara...
I sve će se sad opet početi dešavati, sve zbog Ivice a boga mi i Amara.
Razumijem majke mi, ne bi ni meni svejedno bilo...
+ kolačić za sve zaljubljenike plave boje nalazi se na 1:29

Najbolje iskomentarisana utakmica ikada, u povijesti/historiji sabahudina topalbećirevića, pitara...
I sve će se sad opet početi dešavati, sve zbog Ivice a boga mi i Amara.
Razumijem majke mi, ne bi ni meni svejedno bilo...
+ kolačić za sve zaljubljenike plave boje nalazi se na 1:29
- haubica_i_to_teshka
#8116 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Da li je zasluzio, to se ne pitamo mi, postoji neko ko treba da ispita.
Nije bitno, da je i usmeni ukor ali vazna je dosljednost.
Kasno je “provalio” kameru,
inace ne bi tako reagovao. “Shminka", ali samo pred kamerama.... j’ga i kamerman snima shto ne treba pa bez veze daje materijala
p.s. siguran sam da mu je poslije toga Ivica odrzao jedno predavanje iz kucnog odgoja
Kasno je “provalio” kameru,
p.s. siguran sam da mu je poslije toga Ivica odrzao jedno predavanje iz kucnog odgoja
-
caros
#8117 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Osvojili ste duplu krunu i opet visite po našim forumima, stalno raspravljate o nama, a da malo uživate u svojim uspjesima prije nego opet dođe sušni period od cca 7-8 godina ? 
- nosara
#8118 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Vasi forumi...? Vasa tema...? Stavite ih pod hipoteku... Drugo nista i nemate...caros wrote:Osvojili ste duplu krunu i opet visite po našim forumima, stalno raspravljate o nama, a da malo uživate u svojim uspjesima prije nego opet dođe sušni period od cca 7-8 godina ?
- agnostic_front
#8119 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Divovinosara wrote:Vasi forumi...? Vasa tema...? Stavite ih pod hipoteku... Drugo nista i nemate...caros wrote:Osvojili ste duplu krunu i opet visite po našim forumima, stalno raspravljate o nama, a da malo uživate u svojim uspjesima prije nego opet dođe sušni period od cca 7-8 godina ?
- banovan
#8120 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
e cuj kasno provalio kameru,a davao izjavu za tvhaubica_i_to_teshka wrote:Da li je zasluzio, to se ne pitamo mi, postoji neko ko treba da ispita.
Kasno je “provalio” kameru,inace ne bi tako reagovao. “Shminka", ali samo pred kamerama.... j’ga i kamerman snima shto ne treba pa bez veze daje materijala
![]()
- JoeyTribbiani
#8121 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
san o ovome ti je neka utjeha u ovim teškim vremenima, ili šta?caros wrote:Osvojili ste duplu krunu i opet visite po našim forumima, stalno raspravljate o nama, a da malo uživate u svojim uspjesima prije nego opet dođe sušni period od cca 7-8 godina ?
-
El_comadante
#8122 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
sta je ovde problem. nije I Osim nego smjesno male kazne Sirokom i Borcu, a Sarajevo je kaznjeno previse. nego je ranije kazao da je za baklje bila najveca kazna do sada 3.500 km a od kuda sada 5.000. dalje ja sam siguran da bi recimo Borac bio kaznjen i sa oduzimanjem bodova u drugim ligama da igra, pogotovo kada ponovis isti prekrsaj. dakle kriv je Komitet sto nije donjeo pravilnik da se ovo drasticnije kazni. znaci ovi su pogodili gostujuceg trenera, palili baklje, i svasta nesta pjevali i 3.500 km a FKS za samo baklje 5.000 km. to je problem a ne I. Osim ili zeljo. eto vaseg je trenera pogodio ali zato nisu dobili primjerenu kaznu.... u Europi bi sigurno dobili mnogo vise.
- haubica_i_to_teshka
#8123 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Hocesh da kazesh da je znao da je u kadru i uprkos tome pljuvaobanovan wrote:e cuj kasno provalio kameru,a davao izjavu za tvhaubica_i_to_teshka wrote:Da li je zasluzio, to se ne pitamo mi, postoji neko ko treba da ispita.
Kasno je “provalio” kameru,inace ne bi tako reagovao. “Shminka", ali samo pred kamerama.... j’ga i kamerman snima shto ne treba pa bez veze daje materijala
![]()
Ja da ublazim situaciju(josh stavim ovaj zeleni
Kultura “nedodorljivog” na nivou
- JThomas
#8124 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
kazna širokom je smiješna, to nema govora. al' dobio je i bešlija veću kaznu nego mile pehar, pa tad niste ništa pisali. tako da, jebiga, i to djeluje malo licemjerno.
isto imam dojam da neki žele da fudbal, komitet i savez prave državu u zapadnoj hercegovini, to je nemoguće i previše za očekivati, to mora uraditi država.
isto imam dojam da neki žele da fudbal, komitet i savez prave državu u zapadnoj hercegovini, to je nemoguće i previše za očekivati, to mora uraditi država.
- Dr. Kuca
#8125 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Amaru svaka cast sto je ono uradio!!!! Ja bi mu dao 6oprislku nagradu, bi sviju mi!!!!