Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Madrid

#8101 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Madrid »

veljaca wrote:
ultima_palabra wrote:Xabi Alonso je gospodin čovjek, ustati prvo kad se to ime spomene :D Da ne govorim da uz Pirla ima najbolju bradu u fudbalu 8-)
Xabi Alonso je gospodin mozda van terena. A na terenu - udara uvijek onako hinjski po nogama. Taman na granici za karton. :D
Alonso nikog nije udario (barem koliko ja znam) da bi ga povrjedio, vec da bi zaustavio akciju, takvih igraca imas u svim klubovima...
Realnost je da je Alonso daleko od svog najboljeg nivoa, vise ne moze i kreirat i zatvarat, da je Khedira tu manje bi udarao, ali kad se Khedira vrati Alonso vjerovatno ni nece biti u prvih 11, pored onakvog Modrica mu ni Španska zastava ne pomaze :-D
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#8102 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Picajzla »

Alonso sto zna krvnicki udariti to ne zna niko.
pussysmoke

#8103 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pussysmoke »

barca_9 wrote:Što se tiče Coentraa sjećam se ovog

Zapravo svi iz odbrane Reala su go*na i Marcelo i Arbeloa i Pepe i Ramos i Coentrao, a i Xabi Alonso + Di Maria, Ronaldo glumci ma tačnije svi su go*na osim Casillasa :D
Likovi koji ostavljaju komentare ovog tipa uglavnom ovako izgledaju, (u najboljem slučaju):

Image
pussysmoke

#8104 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pussysmoke »

veljaca wrote:Neymar ce vec od iduce sezone i u narednih 6-7 biti najbolji igrac ....
...badmintona.
pussysmoke

#8105 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pussysmoke »

tendzera wrote:Neymar ima sve predispozicije da bude sama krema svjetskog fudbala, samo mu ne valja što je glumac, al' eto, Ronaldo je dogurao i do titule najboljeg igrača(čak dvaput), iako je sam' tak'i glumac :zoka: :mrgreen:
Samo što je Neymar odglumio više u jednoj utakmici nego Ronaldo u karijeri.
van Basten

#8106 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by van Basten »

Real je pobijedio jer nije igrao Ronaldo.
Barcelona je izgubila jer je igrao Messi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#8107 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Tomahawk11 »

van Basten wrote:Real je pobijedio jer nije igrao Ronaldo.
Barcelona je izgubila jer je igrao Messi.
U ovo nesto nisam siguran....bio je na terenu, doduse... :oops:
tendzera

#8108 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by tendzera »

pussysmoke wrote:
tendzera wrote:Neymar ima sve predispozicije da bude sama krema svjetskog fudbala, samo mu ne valja što je glumac, al' eto, Ronaldo je dogurao i do titule najboljeg igrača(čak dvaput), iako je sam' tak'i glumac :zoka: :mrgreen:
I sad ja ovo trebam uzeti za ozbiljno, je l'? :roll:
I da, ova slika koju si gore postavio, savršeno odgovara tebi samom :mrgreen:
Mo'š ti mislit' Neymar ima više dajvova(da se slučajno ne bi našli ovi naši Bosančerosi uvrijedjenima, vi ovo dajvovi čitajte kao gluma, bacanje i sl. )od Ronalda, a ovaj potonji ima video uradak od cirka še'set minuta u kojima nesebično pokazuje kako se treba dajvati 8-)
Treba Neymar još dosta truda uložiti u isto da bi dostigao level jednog Ronalda, al' da mu ide dobro-ide bome :mrgreen:
Tom_Joad

#8109 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Tom_Joad »

pussysmoke wrote:
Neymar odglumi u jednoj utakmici kao Robert De Niro u karijeri.
pussysmoke

#8110 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pussysmoke »

tendzera wrote:I sad ja ovo trebam uzeti za ozbiljno, je l'? :roll:
Mo'š ti mislit' Neymar ima više dajvova(da se slučajno ne bi našli ovi naši Bosančerosi uvrijedjenima, vi ovo dajvovi čitajte kao gluma, bacanje i sl. )od Ronalda, a ovaj potonji ima video uradak od cirka še'set minuta u kojima nesebično pokazuje kako se treba dajvati 8-)
Treba Neymar još dosta truda uložiti u isto da bi dostigao level jednog Ronalda, al' da mu ide dobro-ide bome :mrgreen:
Uzmi ga kako hoćeš, tvoja stvar.
Čuj izraza molim te, dajv. Maternji jezik. Ne pravi se englez kad nisi englez.
Ronaldo ima, kako si rekao "video uradak" od šest minuta. U redu. Evo ti Neymarov uradak od 7:40 min., a nije mu ni počela karijera kako treba. https://www.youtube.com/watch?v=UCM4b61nZpM
Neymar neće i ne može dostići nivo jednog Ronalda jer je to za istog skoro pa nemoguće. Zar si uopšte ozbiljan?

P.s. O Mesijevoj kompilaciji ništa ne govoriš?!
TheHound

#8111 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

pussysmoke wrote:
Ronaldo ima, kako si rekao "video uradak" od šest minuta. U redu. Evo ti Neymarov uradak od 7:40 min., a nije mu ni počela karijera kako treba. https://www.youtube.com/watch?v=UCM4b61nZpM
Neymar neće i ne može dostići nivo jednog Ronalda jer je to za istog skoro pa nemoguće. Zar si uopšte ozbiljan?

Prvi bold: Ispravljas covjeka za maternji jezik a ne znas procitati sta je napisao :)
Drugi bold: Ronaldo je bio sinonim za simuliranje kad je bio u Neymarovim godinama (Manchester United), izvalio si glupost totalnu. Ako je onakav glumac Ronaldo postao ovakav igrac, Neymar moze postati isti takav igrac (iako ovo dvoje naravno nije uopste direktno povezano al eto). Jedan hint: samo se prisjeti Ronalda iz Uniteda.
Treci bold: ovo ti je do sad vrhunac, uspio si sam sebe da nadmasis :). Opet jedan hint: ukucaj na youtube 'Messi never dives' :)
pussysmoke

#8112 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pussysmoke »

TheHound wrote:Prvi bold: Ispravljas covjeka za maternji jezik a ne znas procitati sta je napisao :)
Smiješno.
TheHound wrote:Drugi bold: Ronaldo je bio sinonim za simuliranje kad je bio u Neymarovim godinama (Manchester United), izvalio si glupost totalnu. Ako je onakav glumac Ronaldo postao ovakav igrac, Neymar moze postati isti takav igrac (iako ovo dvoje naravno nije uopste direktno povezano al eto).
Pa što spominješ ako nije direktno povezano. Čuj direktno poveznao. Nema veze s vezom. I dalje smiješno.
TheHound wrote:Treci bold: ovo ti je do sad vrhunac, uspio si sam sebe da nadmasis :). Opet jedan hint: ukucaj na youtube 'Messi never dives' :)
A kao nema snimaka gdje se baca kao snajperom pokošen. Zašto želiš da budeš smiješan? Kompleksi?
pussysmoke

#8113 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pussysmoke »

Prvi bold, drugi bold, treći bold, četvrti bold... Legendo! :lol:
tendzera

#8114 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by tendzera »

pussysmoke wrote:

Evo ovako ću :lol: :lol:
Djaba je ćoravom namigivati, uvijek bilo. :mrgreen:
Nisma ja rekao šest, već sma ironično rekao šeset ili ti ga šezdeset :oops:
Postavio bih i ja tebi cijelu kompilaciju od nekih 30 i kusur minuta, al' što da postavljam akd ti to nećeš ni pogledati, nego ćeš i dalje srati po drugima, a Ronaldo će u tvojim očima ostati isto što je i bio.
Otkud ti znaš da neće postati igrač kao Ronaldo? Baba Vanga, jes' to ti? :o
Uostalom, zar mora biti nivo jednog Ronalda da bi bio vrhunski fudbaler, pa što ne i najbolji u godinama koje slijede? :oops: i da, ova riječ da će Neymar dostići Ronalda je bila isključivo u smislu dajvanja :mrgreen:
Kad god je pogledam ostanem bez teksta, kako čovjek s lakoćom igra i zabija.. :mrgreen:
tendzera

#8115 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by tendzera »

pussysmoke wrote:Prvi bold, drugi bold, treći bold, četvrti bold... Legendo! :lol:
Koja dominacija! 8-)
TheHound

#8116 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

pussysmoke wrote:Smiješno.
Naravno da je smijesno, ne znas obicni broj procitati (covjek je napisao 60 s obzirom da jos uvijek nisi skontao) :)
pussysmoke wrote:Pa što spominješ ako nije direktno povezano. Čuj direktno poveznao. Nema veze s vezom. I dalje smiješno.
Spominjem zato sto si ispao glup. Rekao si da Neymar nikada nece dostici Ronalda zato sto Neymar simulira. A ako znamo da je taj Ronaldo vise simulirao nego bilo ko drugi, zakljucit cemo zasto sam spomenuo ;)
pussysmoke wrote:A kao nema snimaka gdje se baca kao snajperom pokošen. Zašto želiš da budeš smiješan? Kompleksi?
Naravno da nema. Kompleksi?
pussysmoke

#8117 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pussysmoke »

tendzera wrote:Evo ovako ću :lol: :lol:
Djaba je ćoravom namigivati, uvijek bilo. :mrgreen:
Nisma ja rekao šest, već sma ironično rekao šeset ili ti ga šezdeset :oops:
Ti si izgleda ozbiljan. Nevjerovatno. I veoma uporan. :lol:
tendzera wrote:Postavio bih i ja tebi cijelu kompilaciju od nekih 30 i kusur minuta, al' što da postavljam akd ti to nećeš ni pogledati, nego ćeš i dalje srati po drugima, a Ronaldo će u tvojim očima ostati isto što je i bio.
Ja sam samo objektivan, ali što ti uopšte govorim kada ti ne znaš ništa o tome.
tendzera wrote:Otkud ti znaš da neće postati igrač kao Ronaldo? Baba Vanga, jes' to ti? :o
Kako si duhovit. Veoma interesantno.
tendzera wrote:Uostalom, zar mora biti nivo jednog Ronalda da bi bio vrhunski fudbaler, pa što ne i najbolji u godinama koje slijede? :oops: i da, ova riječ da će Neymar dostići Ronalda je bila isključivo u smislu dajvanja :mrgreen:
Kad god je pogledam ostanem bez teksta, kako čovjek s lakoćom igra i zabija.. :mrgreen:
Nije pitanje da li mora, već da li može. Odgovor je da ne može. Živi bili pa vidjeli. :wink:
pussysmoke

#8118 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pussysmoke »

tendzera wrote:
pussysmoke wrote:Prvi bold, drugi bold, treći bold, četvrti bold... Legendo! :lol:
Koja dominacija! 8-)
Nisi ti vidio dominaciju u životu... s obzirom na ovo što si do sada rekao.
pussysmoke

#8119 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by pussysmoke »

TheHound wrote:Spominjem zato sto si ispao glup. Rekao si da Neymar nikada nece dostici Ronalda zato sto Neymar simulira. A ako znamo da je taj Ronaldo vise simulirao nego bilo ko drugi, zakljucit cemo zasto sam spomenuo ;)
Citiraj gdje sam rekao da Neymar neće nikada dostići Ronalda zato što Neymar simulira i ja više nikada neću otvoriti ovu temu. Samo da vidim gdje je to napisano. Ako to nije rečeno, onda ne znam zašto izmišljaš gluposti kada za to nema potrebe.
Ajde sada sinko da vidimo gdje sam to rekao. Baš me zanima! Samo da možemo razjasniti ko je i kako ispao glup. Izvol'te ga! :sax:
TheHound

#8120 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by TheHound »

pussysmoke wrote:
TheHound wrote:Spominjem zato sto si ispao glup. Rekao si da Neymar nikada nece dostici Ronalda zato sto Neymar simulira. A ako znamo da je taj Ronaldo vise simulirao nego bilo ko drugi, zakljucit cemo zasto sam spomenuo ;)
Citiraj gdje sam rekao da Neymar neće nikada dostići Ronalda zato što Neymar simulira i ja više nikada neću otvoriti ovu temu. Samo da vidim gdje je to napisano. Ako to nije rečeno, onda ne znam zašto izmišljaš gluposti kada za to nema potrebe.
Ajde sada sinko da vidimo gdje sam to rekao. Baš me zanima! Samo da možemo razjasniti ko je i kako ispao glup. Izvol'te ga! :sax:
Jesil to trazio 'Messi dives' video pa nisi uspio naci :D :D
Hajd ti nama objasni po kojim si to ti onda kriterijima zakljucio da Neymar ne moze dostici Ronaldov nivo, prosvijetli nas molim te? Neymar sa 21 godinu dao golova za repku ko Ronaldo sa 27, i ti se nasao pravit pametan :D :D

Hajd kad nadjes te Messieve simulacije daj da i to vidimo, ocekujem post negdje ok 23h veceras :D
Drzi se trave, prodji se fudbala ne ide ti :)
Madrid

#8121 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Madrid »

Ako cemo tako, onda i Hazard, Goetze, Pogba, Lukaku, Marquinhos, Isco i masa drugih mogu dostic Ronaldov nivo :oops:
Tesko cemo vidjet nekog novog Ronalda ili Messia u skorijoj buducnosti...
Charuga
Globalni moderator

#8122 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Charuga »

Eto ga.
ascari

#8123 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ascari »

Da podgrijemo za pocetak :-D

5 0 5

#8124 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

Je li ovdje riječ o Ronaldu ili Kristini?
Šibicar

#8125 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Šibicar »

Al' najjači je naziv teme,napisan na španskom jeziku.
Locked