pussysmoke wrote:tendzera wrote:I sad ja ovo trebam uzeti za ozbiljno, je l'?
I da, ova slika koju si gore postavio, savršeno odgovara tebi samom
Mo'š ti mislit' Neymar ima više dajvova(da se slučajno ne bi našli ovi naši Bosančerosi uvrijedjenima, vi ovo dajvovi čitajte kao
gluma, bacanje i sl. )od Ronalda, a ovaj potonji ima video uradak od cirka še'set minuta u kojima nesebično pokazuje kako se treba dajvati
Treba Neymar još dosta truda uložiti u isto da bi dostigao level jednog Ronalda, al' da mu ide dobro-ide bome

Uzmi ga kako hoćeš, tvoja stvar.
Čuj izraza molim te, dajv. Maternji jezik. Ne pravi se englez kad nisi englez.
Ronaldo ima, kako si rekao "video uradak" od šest minuta. U redu. Evo ti Neymarov uradak od 7:40 min., a nije mu ni počela karijera kako treba.
https://www.youtube.com/watch?v=UCM4b61nZpM
Neymar neće i ne može dostići nivo jednog Ronalda jer je to za istog skoro pa nemoguće. Zar si uopšte ozbiljan?
P.s. O Mesijevoj kompilaciji ništa ne govoriš?!
Evo ovako ću
Djaba je ćoravom namigivati, uvijek bilo.
Nisma ja rekao šest, već sma ironično rekao šeset ili ti ga šezdeset
Postavio bih i ja tebi cijelu kompilaciju od nekih 30 i kusur minuta, al' što da postavljam akd ti to nećeš ni pogledati, nego ćeš i dalje srati po drugima, a Ronaldo će u tvojim očima ostati isto što je i bio.
Otkud ti znaš da neće postati igrač kao Ronaldo? Baba Vanga, jes' to ti?
Uostalom, zar mora biti nivo jednog Ronalda da bi bio vrhunski fudbaler, pa što ne i najbolji u godinama koje slijede?

i da, ova riječ da će Neymar dostići Ronalda je bila isključivo u smislu dajvanja
Kad god je pogledam ostanem bez teksta, kako čovjek s lakoćom igra i zabija..