Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
denimb

#8101 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by denimb »

Ne da ti uzivati u necemu i to je, prestanem raspravljati o ovim aktulenim "sranjima" tipa bratic prije 20 dana jer nisam htio da kvarim sebi cejif...

A vidi sad ovo, pa taj jebeni savez citavo vrijeme kao vodi rat protiv novinara i njihovih natpisa a sada zbog istog otpisuju momke, neka im je na dusu...i to kao poslije konsultacija sa strucnim stabom i igracima, kojim ba igracima????

izdajnici jedni, zabili ste noz u leđa momku ko najvece picke jebalo vas i SP, i karijere vase, obraza nemate sekunde!!!
emmir1

#8103 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by emmir1 »

Ne znam šta više preovladava kod mene

osjećaj ljutnje i razočaranje

ili samo osjećaj stida

tačno me sramota šta ljudi rade od reprezentacije
almir1977

#8104 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by almir1977 »

Koji smrad je Sušič, to je nevjerovatno. Zbog ovoga, i nakon ovoga, momka otpisati sa Svjetskog prvenstva, to može samo ona zadnja fukara.
swanfilter

#8105 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

Cekaj, sada odjednom i Tino postao konkurencija Zukanovicu?
SkyLimit

#8106 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SkyLimit »

Begić se u zadnje vrijeme počeo gubiti,plakati ćemo mi za Pašalićem i Ušketom kako je krenulo.Ne vjerujem da je ovo Sušićevo maslo,uostalom Zukanović njega nije ni spomenuo.Ne znam s kojima se to igračima kao selektor konsultovao pa se odlučio na ovaj potez,možda je pitao Sven - Tina treba li izbaciti Ervina.On nije reagirao kad je Misimović rafalao na sred utakmice,Džeko i Spahić odavno rade šta hoće,pa mi nije logično da je par dana prije početka SP sjetio se graditi autoritet.U Savezu su već bili nadrkani zbog Pandže,Zukanović ih prozvao u najgorem mogućem trenutku.Šteta što Amerikanci nisu zabranili ulazak u državu Vršajeviću,imalo bi logike,selektor sa njim teroriše navijače Bosne i Hercegovine godinama.Ode Slavica Pecikoza u Brazil,a ti Ervine probaj ne doživjeti totalni psihički krah zbog ovoga.
Last edited by SkyLimit on 30/05/2014 19:07, edited 1 time in total.
swanfilter

#8107 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

almir1977 wrote:Koji smrad je Sušič, to je nevjerovatno. Zbog ovoga, i nakon ovoga, momka otpisati sa Svjetskog prvenstva, to može samo ona zadnja fukara.
Sušić je, ne Sušič. Nismo u Sloveniji ...
It_is_a_Leclerc

#8108 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Volio bih na prijateljskoj utakmici vidjeti da je neko donio transparent - "Svi smo mi Ervin Zukanović" ili nešto slično, čisto da podržimo lika kojem je urađeno nešto što ja ne bih poželio crnom neprijatelju.
todd_smith

#8109 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Uvijek sam bio na Papetovoj strani...ali ovo je suhveli i smrdi do neba. Ne samo za Papeta, nego za sve, samo se opet digla prasina nakon Egipta.

Jedna od kljucnih stvari ovdje je ono "nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima."

To sto se tice Ervinove izjave, cista izvlakusa. Koliko sam cuo cak su i novinari onog jutra dobili info prije leta da je Zukanovic 24.ti igrac, tj ispada, ali naravno usutili se jer lakse se uvlaciti u guzicu, nego napisati sta.

Pricao sam dosta toga sto sam cuo iz prve ruke kada je tamo sve to bilo, sada necu, nema fajde da se dize/spominje/nagadja. Ali uopce me nece izenaditi ako bude veliko sranje nakon Brazila. I od igraca i od selektora, i od Begica i od novinara. Novinari nasi dosta dosta toga znaju, ali sute jer zele akreditaciju za Brazil i jos neke usluge i picke materine, a dosta ih zna sve u cugu sta se desava, a nece niko da pise jer znaju da ce onda ostali da im zatvore vrata za bilo koju reprezentaciju Bosne i Hercegovine u bilo kojem sportu. Jebi ga tako je kako je.
almir1977

#8110 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by almir1977 »

Kakv ćemo mi debakl na Svjetskom doživiti sa ovakom atmosferom, to je drama.
hrastov žižak

#8111 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hrastov žižak »

To sto se tice Ervinove izjave, cista izvlakusa. Koliko sam cuo cak su i novinari onog jutra dobili info prije leta da je Zukanovic 24.ti igrac, tj ispada, ali naravno usutili se jer lakse se uvlaciti u guzicu, nego napisati sta.
a kad napišu, onda su oni ti koji dižu prašinu, kvare atmosferu i tako dalje.
Grean

#8112 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

almir1977 wrote:Kakv ćemo mi debakl na Svjetskom doživiti sa ovakom atmosferom, to je drama.
Nikakava novost da je kod nas drama ali ovaj put za utjehu drama je na svjetskom :D To je valjda jedina razlika.
lijek-za-sve

#8113 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by lijek-za-sve »

almir1977 wrote:Kakv ćemo mi debakl na Svjetskom doživiti sa ovakom atmosferom, to je drama.
i hocemo zbog takvi kao ti i slicnih tebi .....bolje nismo ni zasluzili
Paul F.

#8114 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

SkyLimit wrote: On nije reagirao kad je Misimović rafalao na sred utakmice,
Neko je već ovdje na forumu spomenuo to rafalanje ali ja se ne sjećam toga. Sta se tačno desilo ? Hvala.
Last edited by Paul F. on 30/05/2014 19:11, edited 1 time in total.
insaneinthebrain

#8115 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

lijek-za-sve wrote:
zaboravio si i sebe tu dodati
IcedMFEarth

#8116 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Ali zanimljivo je kako je ova tema najaktvinija kada se loše stvari događaju...
House

#8117 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by House »

ne budi lud

:bih:
swanfilter

#8118 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

todd_smith wrote:Uvijek sam bio na Papetovoj strani...ali ovo je suhveli i smrdi do neba. Ne samo za Papeta, nego za sve, samo se opet digla prasina nakon Egipta.

Jedna od kljucnih stvari ovdje je ono "nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima."

Pricao sam dosta toga sto sam cuo iz prve ruke kada je tamo sve to bilo, sada necu, nema fajde da se dize/spominje/nagadja. Ali uopce me nece izenaditi ako bude veliko sranje nakon Brazila. I od igraca i od selektora, i od Begica i od novinara. Novinari nasi dosta dosta toga znaju, ali sute jer zele akreditaciju za Brazil i jos neke usluge i picke materine, a dosta ih zna sve u cugu sta se desava, a nece niko da pise jer znaju da ce onda ostali da im zatvore vrata za bilo koju reprezentaciju Bosne i Hercegovine u bilo kojem sportu. Jebi ga tako je kako je.
Najgori suovi balijanderi sto su, kao, nes negdje culi ... Haj na spavanje ...
almir1977

#8119 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by almir1977 »

lijek-za-sve wrote:
Garant zbog mene :lol: :lol:

Da nisi političar ti? :D
lijek-za-sve

#8120 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by lijek-za-sve »

ja nikad nisam ni na ovoj temi ni na nekoj drugoj nisam da izvinete s... a kamoli zelio nekom ili necemu debakl ili sramotu kao sto vi pojedinci sto to zelite....
szlava

#8121 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by szlava »

swanfilter wrote:
todd_smith wrote:Uvijek sam bio na Papetovoj strani...ali ovo je suhveli i smrdi do neba. Ne samo za Papeta, nego za sve, samo se opet digla prasina nakon Egipta.

Najgori suovi balijanderi sto su, kao, nes negdje culi ... Haj na spavanje ...
Jesi to ti Safete 8)
House

#8123 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by House »

Nigerija-BIH 0:2
BIH-Iran 4:0

Idemo :bih:
Grean

#8124 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

IcedMFEarth wrote:Ali zanimljivo je kako je ova tema najaktvinija kada se loše stvari događaju...
Svi smo mi jedno, i savez, i selektor, i igraci, i forum koji vise voli mahalanje i negativu nego hljeba, jednostavno Balkanci do srzi i nema nikakve razlike medju nama. Znas onu, kakva god da je vlast ona oslikava narod koji predstavlja. To je istina.
simonese

#8125 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by simonese »

House wrote:Nigerija-BIH 0:2
BIH-Iran 4:0

Idemo :bih:
Argentina ?
Post Reply