Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- denimb
#8101 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne da ti uzivati u necemu i to je, prestanem raspravljati o ovim aktulenim "sranjima" tipa bratic prije 20 dana jer nisam htio da kvarim sebi cejif...
A vidi sad ovo, pa taj jebeni savez citavo vrijeme kao vodi rat protiv novinara i njihovih natpisa a sada zbog istog otpisuju momke, neka im je na dusu...i to kao poslije konsultacija sa strucnim stabom i igracima, kojim ba igracima????
izdajnici jedni, zabili ste noz u leđa momku ko najvece picke jebalo vas i SP, i karijere vase, obraza nemate sekunde!!!
A vidi sad ovo, pa taj jebeni savez citavo vrijeme kao vodi rat protiv novinara i njihovih natpisa a sada zbog istog otpisuju momke, neka im je na dusu...i to kao poslije konsultacija sa strucnim stabom i igracima, kojim ba igracima????
izdajnici jedni, zabili ste noz u leđa momku ko najvece picke jebalo vas i SP, i karijere vase, obraza nemate sekunde!!!
-
Son1
-
emmir1
#8103 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne znam šta više preovladava kod mene
osjećaj ljutnje i razočaranje
ili samo osjećaj stida
tačno me sramota šta ljudi rade od reprezentacije
osjećaj ljutnje i razočaranje
ili samo osjećaj stida
tačno me sramota šta ljudi rade od reprezentacije
-
almir1977
#8104 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koji smrad je Sušič, to je nevjerovatno. Zbog ovoga, i nakon ovoga, momka otpisati sa Svjetskog prvenstva, to može samo ona zadnja fukara.
-
swanfilter
#8105 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cekaj, sada odjednom i Tino postao konkurencija Zukanovicu?
- SkyLimit
#8106 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Begić se u zadnje vrijeme počeo gubiti,plakati ćemo mi za Pašalićem i Ušketom kako je krenulo.Ne vjerujem da je ovo Sušićevo maslo,uostalom Zukanović njega nije ni spomenuo.Ne znam s kojima se to igračima kao selektor konsultovao pa se odlučio na ovaj potez,možda je pitao Sven - Tina treba li izbaciti Ervina.On nije reagirao kad je Misimović rafalao na sred utakmice,Džeko i Spahić odavno rade šta hoće,pa mi nije logično da je par dana prije početka SP sjetio se graditi autoritet.U Savezu su već bili nadrkani zbog Pandže,Zukanović ih prozvao u najgorem mogućem trenutku.Šteta što Amerikanci nisu zabranili ulazak u državu Vršajeviću,imalo bi logike,selektor sa njim teroriše navijače Bosne i Hercegovine godinama.Ode Slavica Pecikoza u Brazil,a ti Ervine probaj ne doživjeti totalni psihički krah zbog ovoga.
Last edited by SkyLimit on 30/05/2014 19:07, edited 1 time in total.
-
swanfilter
#8107 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sušić je, ne Sušič. Nismo u Sloveniji ...almir1977 wrote:Koji smrad je Sušič, to je nevjerovatno. Zbog ovoga, i nakon ovoga, momka otpisati sa Svjetskog prvenstva, to može samo ona zadnja fukara.
- It_is_a_Leclerc
#8108 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Volio bih na prijateljskoj utakmici vidjeti da je neko donio transparent - "Svi smo mi Ervin Zukanović" ili nešto slično, čisto da podržimo lika kojem je urađeno nešto što ja ne bih poželio crnom neprijatelju.
-
todd_smith
#8109 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Uvijek sam bio na Papetovoj strani...ali ovo je suhveli i smrdi do neba. Ne samo za Papeta, nego za sve, samo se opet digla prasina nakon Egipta.
Jedna od kljucnih stvari ovdje je ono "nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima."
To sto se tice Ervinove izjave, cista izvlakusa. Koliko sam cuo cak su i novinari onog jutra dobili info prije leta da je Zukanovic 24.ti igrac, tj ispada, ali naravno usutili se jer lakse se uvlaciti u guzicu, nego napisati sta.
Pricao sam dosta toga sto sam cuo iz prve ruke kada je tamo sve to bilo, sada necu, nema fajde da se dize/spominje/nagadja. Ali uopce me nece izenaditi ako bude veliko sranje nakon Brazila. I od igraca i od selektora, i od Begica i od novinara. Novinari nasi dosta dosta toga znaju, ali sute jer zele akreditaciju za Brazil i jos neke usluge i picke materine, a dosta ih zna sve u cugu sta se desava, a nece niko da pise jer znaju da ce onda ostali da im zatvore vrata za bilo koju reprezentaciju Bosne i Hercegovine u bilo kojem sportu. Jebi ga tako je kako je.
Jedna od kljucnih stvari ovdje je ono "nakon konsultacija sa stručnim štabom i igračima."
To sto se tice Ervinove izjave, cista izvlakusa. Koliko sam cuo cak su i novinari onog jutra dobili info prije leta da je Zukanovic 24.ti igrac, tj ispada, ali naravno usutili se jer lakse se uvlaciti u guzicu, nego napisati sta.
Pricao sam dosta toga sto sam cuo iz prve ruke kada je tamo sve to bilo, sada necu, nema fajde da se dize/spominje/nagadja. Ali uopce me nece izenaditi ako bude veliko sranje nakon Brazila. I od igraca i od selektora, i od Begica i od novinara. Novinari nasi dosta dosta toga znaju, ali sute jer zele akreditaciju za Brazil i jos neke usluge i picke materine, a dosta ih zna sve u cugu sta se desava, a nece niko da pise jer znaju da ce onda ostali da im zatvore vrata za bilo koju reprezentaciju Bosne i Hercegovine u bilo kojem sportu. Jebi ga tako je kako je.
-
almir1977
#8110 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kakv ćemo mi debakl na Svjetskom doživiti sa ovakom atmosferom, to je drama.
- hrastov žižak
#8111 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
a kad napišu, onda su oni ti koji dižu prašinu, kvare atmosferu i tako dalje.To sto se tice Ervinove izjave, cista izvlakusa. Koliko sam cuo cak su i novinari onog jutra dobili info prije leta da je Zukanovic 24.ti igrac, tj ispada, ali naravno usutili se jer lakse se uvlaciti u guzicu, nego napisati sta.
- Grean
#8112 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nikakava novost da je kod nas drama ali ovaj put za utjehu drama je na svjetskomalmir1977 wrote:Kakv ćemo mi debakl na Svjetskom doživiti sa ovakom atmosferom, to je drama.
- lijek-za-sve
#8113 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
i hocemo zbog takvi kao ti i slicnih tebi .....bolje nismo ni zasluzilialmir1977 wrote:Kakv ćemo mi debakl na Svjetskom doživiti sa ovakom atmosferom, to je drama.
-
Paul F.
#8114 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neko je već ovdje na forumu spomenuo to rafalanje ali ja se ne sjećam toga. Sta se tačno desilo ? Hvala.SkyLimit wrote: On nije reagirao kad je Misimović rafalao na sred utakmice,
Last edited by Paul F. on 30/05/2014 19:11, edited 1 time in total.
- insaneinthebrain
#8115 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
zaboravio si i sebe tu dodatilijek-za-sve wrote:i hocemo zbog takvi kao ti i slicnih tebi .....bolje nismo ni zasluzilialmir1977 wrote:Kakv ćemo mi debakl na Svjetskom doživiti sa ovakom atmosferom, to je drama.
- IcedMFEarth
#8116 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ali zanimljivo je kako je ova tema najaktvinija kada se loše stvari događaju...
- House
#8117 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
almir1977 wrote:Kakv ćemo mi debakl na Svjetskom doživiti sa ovakom atmosferom, to je drama.
ne budi lud
-
swanfilter
#8118 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Najgori suovi balijanderi sto su, kao, nes negdje culi ... Haj na spavanje ...todd_smith wrote:Uvijek sam bio na Papetovoj strani...ali ovo je suhveli i smrdi do neba. Ne samo za Papeta, nego za sve, samo se opet digla prasina nakon Egipta.
-
almir1977
#8119 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Garant zbog menelijek-za-sve wrote:i hocemo zbog takvi kao ti i slicnih tebi .....bolje nismo ni zasluzilialmir1977 wrote:Kakv ćemo mi debakl na Svjetskom doživiti sa ovakom atmosferom, to je drama.
Da nisi političar ti?
- lijek-za-sve
#8120 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ja nikad nisam ni na ovoj temi ni na nekoj drugoj nisam da izvinete s... a kamoli zelio nekom ili necemu debakl ili sramotu kao sto vi pojedinci sto to zelite....
- szlava
#8121 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jesi to ti Safeteswanfilter wrote:Najgori suovi balijanderi sto su, kao, nes negdje culi ... Haj na spavanje ...todd_smith wrote:Uvijek sam bio na Papetovoj strani...ali ovo je suhveli i smrdi do neba. Ne samo za Papeta, nego za sve, samo se opet digla prasina nakon Egipta.
- Murat Sabanovic
- House
#8123 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nigerija-BIH 0:2
BIH-Iran 4:0
Idemo
Idemo
- Grean
#8124 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svi smo mi jedno, i savez, i selektor, i igraci, i forum koji vise voli mahalanje i negativu nego hljeba, jednostavno Balkanci do srzi i nema nikakve razlike medju nama. Znas onu, kakva god da je vlast ona oslikava narod koji predstavlja. To je istina.IcedMFEarth wrote:Ali zanimljivo je kako je ova tema najaktvinija kada se loše stvari događaju...
- simonese
#8125 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Argentina ?House wrote:Nigerija-BIH 0:2
Idemo