Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nadam se,mada jedni govore ovako,drugi onako
Pretpostavljam da cu platiti 9,5 KM za pregled paketa
usput ,narucih sa ebaya neku sitnicu,prodavac napisa ovaj trn : 11106092793 .......cudno mi,jer China post ima ona slova......a ovo ne ocitava 17 track
Queen_of_hearts wrote:Nadam se,mada jedni govore ovako,drugi onako
usput ,narucih sa ebaya neku sitnicu,prodavac napisa ovaj trn : 11106092793 .......cudno mi,jer China post ima ona slova......a ovo ne ocitava 17 track
Meni su dali ovu adresu da provjerim isto takav TN: http://track.yw56.com.cn/en-US/ i tu je pisalo da je stigla pošiljka u BiH 8 dana prije nego što sam je primila.
Meni su dali ovu adresu da provjerim isto takav TN: http://track.yw56.com.cn/en-US/ i tu je pisalo da je stigla pošiljka u BiH 8 dana prije nego što sam je primila.
nerealno
pise da je 26. usla u BIH
a ja kupila 19. stvar
ako je ovo istina,onda imam obaranje svih rekorda
igorr wrote:Jeste da je tema "Kupio bih nesto sa eBay-a"
ali moram postaviti pitanje,
kako zatražiti refund sa "banggood-a" pošto mi paket nije stigao naručen još prije dva ipo mjeseca ?
Samo da potvrdim da Hong Kong Post i dalje salje za BIH. Meni je neki dan jedan dio kompjuterske opreme narucen sa Ebaya stigao za 11 dana iz HK putem HKP. Kako je koverta bila malena, niko se nije ni trudio da je otvori tako da me je navedeni dio izasao 60 KM jeftiniji nego da sam ga kupovao ovdje s obzirom da mi nisu naplatili cak ni otvaranje koverte (dosla je origigi zatvorena).
Narucila sam cipele iz UK 11-og maja, a zadja trag koji imam je 14-og maja preko naseg track & trace sistema (Otprema pošiljke u inostranstvo (EDI poruka). Do danas se nista nije promijenilo i cudno mi je da toliko dana putuje iz UK, posto mi je sa istog sajta stizalo za 10-ak dana maksimalno. Jel imao neko slicnu situaciju i kasne li mozda jos nekome posiljke iz UK u zadnje vrijeme?
kako zatražiti refund sa "banggood-a" pošto mi paket nije stigao naručen još prije dva ipo mjeseca ?
Posaljes mail na [email protected] da ti narudzba broj taj i taj nije stigla i ponudit ce ti refund ili da ti posalju ponovo.
Je li ikome stigla narudzba iz januara/februara bez TN?
Posaljes mail na [email protected] da ti narudzba broj taj i taj nije stigla i ponudit ce ti refund ili da ti posalju ponovo.
Je li ikome stigla narudzba iz januara/februara bez TN?
Hvala na odgovoru,
Meni je stiglo 90% narudžbi iz januara I februara, sve u ovom mjesecu.
Pozdrav forumaši, nalazim se u sljedećoj situacija:
Imam mogućnost da sa alibabe naručim skroz povoljno PlayStation4 , i sada pošta je DHL ili FEDEX. Međutim, ja tvrdim pošiljaocu da ću platiti carinu i sve što ide uz nju, a on mi tvrdi da će poslati kao poklon( znam da to "ne pije vode" na carini) i da će kurirska služba dostaviti to na moja vrata bez ikakvih dodatnih troškova osim onoga što sam ja njemu platio. Interesuje me vaše mišljenje o ovome i da li imate iskustva sa ovakvim stvarima