Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li na tvrdocu papucice kocnice moze uticati sistem abs-a? Tj da li moze da abs pumpa brljavi pa da od normalne mekane kocnice u nekim trenucima napravi kocnicu tvrdu ko kamen koja hvata odmah na pocetku, slabije koci i zanosi u lijevo kao da koci samo prednji jedan tocak, a vec za par sekundi je kocnica ponovo normalna, mekana i hvata na pola hoda papucice? Ovo pitam jer jedan mehanicar kaze da tvrdocu papucice moze uzrokovati samo servo.
Zna li neko za servis na ilidzi, za citroen, peugeot i renault, u blizini kruznog toka, tacnije preko puta hotela bosna??? Znam da je tu nekad bio dobar elektricar, u istom ulazu, ali vidjeh maloprije, na kuci preko puta, znak servis citroen, peugeot, renault, pa rekoh da vidim, znate li o kome se radi???
konektovan wrote:Zna li neko za servis na ilidzi, za citroen, peugeot i renault, u blizini kruznog toka, tacnije preko puta hotela bosna??? Znam da je tu nekad bio dobar elektricar, u istom ulazu, ali vidjeh maloprije, na kuci preko puta, znak servis citroen, peugeot, renault, pa rekoh da vidim, znate li o kome se radi???
Imaju neki servisi malo iznad elektroprivrede nezz koji je tacno. A ima jos servis msm da je samo za citroen nisam siguran, otvoren je nedavno prije mozda god, malo se produzi iza skretanja za Vrelo Bosne kad se ide starim putem prema Blažuju tacnije Plandište iza pravoslavne crkve.
konektovan wrote:Zna li neko za servis na ilidzi, za citroen, peugeot i renault, u blizini kruznog toka, tacnije preko puta hotela bosna??? Znam da je tu nekad bio dobar elektricar, u istom ulazu, ali vidjeh maloprije, na kuci preko puta, znak servis citroen, peugeot, renault, pa rekoh da vidim, znate li o kome se radi???
Imaju neki servisi malo iznad elektroprivrede nezz koji je tacno. A ima jos servis msm da je samo za citroen nisam siguran, otvoren je nedavno prije mozda god, malo se produzi iza skretanja za Vrelo Bosne kad se ide starim putem prema Blažuju tacnije Plandište iza pravoslavne crkve.
Druze ne mislimo na isto, to je otpad za francuze. Ovo je servis u blizini kruznog.
Imaju i 2 dizalice tako da je mjesovito, svakako je i otpad u sklopu toga, a znam na sta mislis samo nezz sta je tacno, ima i auto praonica, kafić, malo je dalje od elektroprivrede sa lijeve strane.
amar1994 wrote:Radili neko zvucnu izolaciju ili tkz. sound damping/deadening u Sa i okolini , da se odrade blatobrani i vrata
Ja znam da je nekad muha caraudio to radio, u stvari, moglo se nabaviti kod njega, ona izolacija iz podmornica, pa eto,..bude mazda ko kursk podmornica.
amar1994 wrote:Radili neko zvucnu izolaciju ili tkz. sound damping/deadening u Sa i okolini , da se odrade blatobrani i vrata
Ja znam da je nekad muha caraudio to radio, u stvari, moglo se nabaviti kod njega, ona izolacija iz podmornica, pa eto,..bude mazda ko kursk podmornica.
ne radi vise ja mislim
Ne znam da li jos neko ima ko se bavi tim, mozda bitanga zna,.
ja bi za pocetak ovo stavio , pa onda onu plastiku sto ide u unutrasnjost baltobrana , ne da mi se rastavljati tapacirung pa iznutra , iako znam da je to vrhunsko .
Last edited by amar1994 on 18/02/2017 23:36, edited 1 time in total.