dugo nisam cuo gluplju izjavuawaken wrote:vukojebina wrote: eki to, ti nabavio peticu, pa bi sad da svi kolektivno svrsavaju na savrsenstvo zvano ajfouunnn...![]()
![]()
![]()
![]()
kako ih moćno gledati dok jadni traže razlog čemu da se dive na "novom" ajfounu, a dali tolike pare, gledam neki dan klinca na yt kako što ti kažeš svršava jer više nisu 4 reda ikona po defaultu nego 5 i to je tako cool![]()
![]()
S druge strane, ja kad sam prvi put uzeo S3, prvo sam ga spustio da dođem sebi pa tek onda počeo da "čačkam"![]()
Da napomenem, nisam nikakav fanboy....jer imam i previše godina za to, a vjerujem i @vukojebina, nego dječaci....to se zove ekspirijens i zato slušaj šta ti ćiko kaže![]()
Naprotiv, dokaza ima i previše zato vas Apple i uči kako da držite i slikate najskupljim telefonom na svijetu. Prijatelju, bez bilo kakve loše namjere....Apple je dobar samo u uzimanju para, nalože vas da je to nešto posebno i vi odmah kao nenormalni trčite da to kupite. Pravi proizvođač, bilo čega POVLAČI defektne uređaje a Apple? Oni čim uzmu pare odjebu vas i vi opet trčite njima. Pa zamisli samo te drskosti, prodati tako skup telefon i onda pričati šta se smije a šta ne smije slikati ili kako ga držati da imaš mrežu.Vertig0 wrote:Ko je ikakvo svrsavanje spominjao? Ja sam sam momku rekao da navede i drugi dio clanka... To sto ti ne znas normalno komunicirati kako zbog nedostatka dokaza, tako i zbog nekulture nije moj problem.
Ja nisam takav zato ti iskreno porucujem da uzivas u svom mobilnom uredjaju bez obzira koji je, a ja cu u svom.
iPhone je dobar telefon, dobar i ništa više. Odlične telefone pravi Samsung.
Ono u čemu je Apple ispred (barem po meni) je iPad, samo je i on naravno preskup, ali Apple telefoni nemaju šanse protiv Samsunga bez obzira na plastiku kojom "probijate" glavu jer nemate ništa drugo reći protiv njega.
iPhone - All about
Moderator: Benq
- pinokio04
#8101 Re: iPhone - All about
- vukojebina
#8102 Re: iPhone - All about
a dje chaki?? nemoj rec da je u banovicima??
- pinokio04
#8103 Re: iPhone - All about
Vertig0 wrote:Da se pohvalim malo, legla je 5ica)
brzinaa me interesuje iz prve ruke, u odnosu na 4s?????
i koliko realno vrijedi doplatit love za iphon 5 16 gb, a dati iphon 4s 16 gb fabricki otkljucan...
- awaken
#8104 Re: iPhone - All about
doduše, nije lako kad chuckie i shin krenu lupati 154 linka po postu a nijedan nema veze s temom....ali oni to zovu "argumentima"....šta ćeš, k'o Apple userinermin.padez wrote:Što ste se osilili na temi kakonema Chuckie-a![]()
![]()
- Revolucionar ★
#8105 Re: iPhone - All about
Eh bas to . . Sto nisu nista nabacili ovo sto posljednjih sedmicu mozda, gsmarena izbacuje tekstove o defektnosti iPhonea. Kad se samo sjetim shina kad me zatrpao linkovima o cijeni iPhonea jer sam ja rekao da ce petica bit skuplja, sutradan izasle cijene i fakat iPhone skuplji. . i ne demantira lik sam sebeawaken wrote:doduše, nije lako kad chuckie i shin krenu lupati 154 linka po postu a nijedan nema veze s temom....ali oni to zovu "argumentima"....šta ćeš, k'o Apple userinermin.padez wrote:Što ste se osilili na temi kakonema Chuckie-a![]()
![]()
![]()
![]()
- awaken
#8106 Re: iPhone - All about
jesam ja...pinokio04 wrote: dugo nisam cuo gluplju izjavu
traži lik tweak da mu bude življa slika na ekranu poput onog kod S3
Nemoj više molim te, sramota me u tvoje ime.
- nermin.padez
#8107 Re: iPhone - All about
Voleo bih i ja od babe napraviti djevojku ali ne ide
Ne mozes od ultra mega giga tehnologija zvana "Retina"
napraviti AMOLED

- awaken
#8108 Re: iPhone - All about
Pa odveo ih chuckie do Beča da kupe petice, znaš kako on kaže da "skokne" do Beča po iPhone k'o da je Beč kraj MetkovićaRevolucionar ★ wrote:Eh bas to . . Sto nisu nista nabacili ovo sto posljednjih sedmicu mozda, gsmarena izbacuje tekstove o defektnosti iPhonea. Kad se samo sjetim shina kad me zatrpao linkovima o cijeni iPhonea jer sam ja rekao da ce petica bit skuplja, sutradan izasle cijene i fakat iPhone skuplji. . i ne demantira lik sam sebeawaken wrote:doduše, nije lako kad chuckie i shin krenu lupati 154 linka po postu a nijedan nema veze s temom....ali oni to zovu "argumentima"....šta ćeš, k'o Apple userinermin.padez wrote:Što ste se osilili na temi kakonema Chuckie-a![]()
![]()
![]()
![]()
Znaju oni vrlo dobro da je 5 puno lošiji od konkurencije, bez obzira na benchmark koji ga u pojedinim stvarima stavlja ispred Samsunga ali u praksi...to je nebitno i neprimjetno. Kad pogledaš telefon kao cjelinu, ne znaš zašto ga uopće porede sa S3 ili Note 2...šta pruža iPhone, a šta ovi telefoni...stvarno smiješno i pričati o tome.
-
alenthekiller
#8109 Re: iPhone - All about
http://i560.photobucket.com/albums/ss49 ... 741FCD.jpg
http://i560.photobucket.com/albums/ss49 ... F647DB.jpg
Dvije petice, bijela i crna, obje 64 GB i sim free. Uskoro ide slika sa kucnom kolekcijom
Stvarno je zvijer, nema se sta pricati 
Dvije petice, bijela i crna, obje 64 GB i sim free. Uskoro ide slika sa kucnom kolekcijom
-
Vertig0
#8110 Re: iPhone - All about
Brate nemoj postavljati slike, sta sad svi trebamo svrsavati
@awaken apple nas odjebe??
Iphone 3gs koji je preko cetiri godine star jos uvijek podrzava zadnju verziju ios-a...
Samsung galaxy s2 koji je do prije par mjeseci bio najbolji i najpopularniji uredjaj je cekao na update preko godinu za ICS, a jelly bean moze samo sanjati...
Toliko od tome.
Brate samsung pravi dobre televizore, mikrovalne, frizidere i sl..
@awaken apple nas odjebe??
Iphone 3gs koji je preko cetiri godine star jos uvijek podrzava zadnju verziju ios-a...
Samsung galaxy s2 koji je do prije par mjeseci bio najbolji i najpopularniji uredjaj je cekao na update preko godinu za ICS, a jelly bean moze samo sanjati...
Toliko od tome.
Brate samsung pravi dobre televizore, mikrovalne, frizidere i sl..
- pinokio04
#8111 Re: iPhone - All about
alenthekiller wrote:http://i560.photobucket.com/albums/ss49 ... 741FCD.jpg
Dvije petice, bijela i crna, obje 64 GB i sim free. Uskoro ide slika sa kucnom kolekcijomStvarno je zvijer, nema se sta pricati
cijenaa
-
GaRGa
#8113 Re: iPhone - All about
nije bitno sta kaze nego ko kaze, pa da mi je znat profesije od ovih fandroisasha sto fale sljamsung....
- nermin.padez
#8114 Re: iPhone - All about
Bog za elektrotehniku i komputere i telefone...GaRGa wrote:nije bitno sta kaze nego ko kaze, pa da mi je znat profesije od ovih fandroisasha sto fale sljamsung....
- Curve
#8115 Re: iPhone - All about
eno onaj moby shop kod bezistana, nabavio iPhone 5.. samo 1.750 KM

- vivax
#8116 Re: iPhone - All about
Kako se zove onaj tweak, za prikazivanje imena kontakta, (koji nisu ukucani sa +387) ???
- ortodont
#8118 Re: iPhone - All about
A 4s košta oko 1100, nije neka razlika, valjda će četvorka malo pasti.Curve wrote:eno onaj moby shop kod bezistana, nabavio iPhone 5.. samo 1.750 KM![]()
- pinokio04
#8119 Re: iPhone - All about
u pitanju je iphon 3gs, power tipka, ne reaguje, radila i sada ne radi, sve klikne normalno nije zapela, ali ne prenosi na mobitel nista,... imao neko slican problem i zna li neko koliko kosta popravka i je li veliki problem ???
imam tweak quick lock, tako da mi zakljucavanje ne predstavlja problem/
ali kad hocu da ga ugasim ili uradim hard reset moram imat fukcionalnu power tipku..
koliko kosta popravak i gdje da odem savjett???
mobitel ekstra fercera ali eto moram to rijesitt
ali kad hocu da ga ugasim ili uradim hard reset moram imat fukcionalnu power tipku..
-
azdralovic
#8120 Re: iPhone - All about
10ak maraka ti je tipka, obicno ti je oni i zamijene tu gdje uzimaspinokio04 wrote:u pitanju je iphon 3gs, power tipka, ne reaguje, radila i sada ne radi, sve klikne normalno nije zapela, ali ne prenosi na mobitel nista,... imao neko slican problem i zna li neko koliko kosta popravka i je li veliki problem ???
- Revolucionar ★
#8121 Re: iPhone - All about
Bitch please, ako ces potezat tog konja za trku, onda ... Apple isto tako itekako kopira, od softvera pa nadalje ..azdralovic wrote:
toliko od mene

-
GaRGa
#8122 Re: iPhone - All about
ovaj revolicionar fakat konta da je samsung neka firma... pa bolna to ti je isto ko da falis Beko masinu za sudje...
- Qler
#8123 Re: iPhone - All about
Apple ne kopira, on krade, a kako sami kazu, samo veliki umjetnici kradu
Tako da ako apple nesto napravi sto lici na nesto sto je vec bilo prije, to je OK, ako napravi neko nesto sto lici na njihov proizvod, onda su to bezobrazni lopovi, koji po svaku cijenu treba da nestanu sa lica zemlje.
All fun and games
All fun and games
-
azdralovic
#8124 Re: iPhone - All about
Revolucionar ★ wrote:Bitch please, ako ces potezat tog konja za trku, onda ... Apple isto tako itekako kopira, od softvera pa nadalje ..azdralovic wrote:
toliko od mene

cinjenica je da ne mozes vise izmisliti nesto revolucionarno jer se manje vise sve pojavilo ali odjednom napraviti toliki zaokret u dizajnu i to "slucajno" bas sa appleovim predstavljanjem, mora se covjek zapitati
-
iSwagga
#8125 Re: iPhone - All about
Ne mora se covjek nista zapitati. To je vec rjeseno na sudi.