Desavanja u Hrvatskoj
- Danguba
#8101 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kako prodje danas predizborna spika?
- dalmatinka
#8102 Re: Desavanja u Hrvatskoj
area51 wrote:Taman će neko ovu milfaču pitati "glede" budućnosti BiH...It_is_a_Leclerc wrote:Katastrofalan seksizam i zdravoseljački balkanski primitivizam naprosto dominiraju temom. Onako, pravo pubertetski, otužno i neiživljeno.
Fascinantno mi je da je Kolinda Grabar Kitarović odvojila dobar dio ekspozea, poslanice, za temu BiH. Po meni je to vrlo loše. BiH ne treba tretirati kao retardiranog brata koji se jedini nije oženio i kojem prijeti da ostane sam, neobrijan i generalno smrdljiv, već kao državu partnera. To, nažalost, iz "dobronamjernih" govora, kako predsjednice Grabar Kitarović, kako predsjednika Nikolića, jednostavno ne vidim.
Tvoj komentar taman da potvrdiš ovo gore, ali kad si ti u pitanju - više nego očekivano.
- Renta
#8103 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Prekrasna inauguracija. Odličan govor predsjednice.
Sve je odrađeno s mjerom, nigdje kiča niti neukusa osim u onom dvosekundnom fućkanju Mesiću i Josipoviću...ali kako su radili to su i zaslužili.
A na komentare koji pljuju što reći? Jal, ljubomora....neka pati koga smeta!
Hrvatska!!
Sve je odrađeno s mjerom, nigdje kiča niti neukusa osim u onom dvosekundnom fućkanju Mesiću i Josipoviću...ali kako su radili to su i zaslužili.
Hrvatska!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8104 Re: Desavanja u Hrvatskoj

djesi .BA bona dojdi vano da te izfa...izljubim...dodji šHo prije na ĆaršHiju na deset u pola s lukom povedi i prvu damu...
-
Nomo
#8105 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a otkad dalmatinci gotive francuzedalmatinka wrote:area51 wrote:Taman će neko ovu milfaču pitati "glede" budućnosti BiH...It_is_a_Leclerc wrote:Katastrofalan seksizam i zdravoseljački balkanski primitivizam naprosto dominiraju temom. Onako, pravo pubertetski, otužno i neiživljeno.
Fascinantno mi je da je Kolinda Grabar Kitarović odvojila dobar dio ekspozea, poslanice, za temu BiH. Po meni je to vrlo loše. BiH ne treba tretirati kao retardiranog brata koji se jedini nije oženio i kojem prijeti da ostane sam, neobrijan i generalno smrdljiv, već kao državu partnera. To, nažalost, iz "dobronamjernih" govora, kako predsjednice Grabar Kitarović, kako predsjednika Nikolića, jednostavno ne vidim.
Tvoj komentar taman da potvrdiš ovo gore, ali kad si ti u pitanju - više nego očekivano.
- Renta
#8106 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sherbett wrote:svi će sokolovi za te život datiiRenta wrote:Prekrasna inauguracija. Odličan govor predsjednice.
Hrvatska!!
Za tebe su već i dali...s obzirom da živiš u mirnom Zagrebu.
Ah, da, inače kužim, nisi ljubiteljica neke desnice ili HDZ (nisam ni ja lud za njima), možda nije tvoj kandidat pobijedio, možda ti je žena glupa, još je i plava jel, ne odobravaš popis VIP gostiju
ali, imaš li konkretnih zamjerki (osim što nisi fan) govoru predsjednice?
Ili se sve može svesti na običnu žensku ljubomoru i ljevičarsku mržnju...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8107 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Trenutačno mi je najsimpatičnija osoba u susjednoj državi suprug Kolinde Grabar Kitarović. Vrlo dostojanstveno obnaša funkciju "prve dame" (ne znam ni kako se kaže u muškom rodu) i na najbolji mogući način prikazuje, polazuje i dokazuje ravnopravnost spolova. Više nego svi gender centri zajedno. Bravo Jakobe 
- Renta
#8108 Re: Desavanja u Hrvatskoj
KatarinaKosaca wrote:Trenutačno mi je najsimpatičnija osoba u susjednoj državi suprug Kolinde Grabar Kitarović. Vrlo dostojanstveno obnaša funkciju "prve dame" (ne znam ni kako se kaže u muškom rodu) i na najbolji mogući način prikazuje, polazuje i dokazuje ravnopravnost spolova. Više nego svi gender centri zajedno. Bravo Jakobe
Ako tako pozitvno na njega gledaš onda budi pristojna i politička korektna pa ga oslovi kako je i sam zamolio - prvi gospodin...jer dama mu je supruga.
Slažem se, apsolutno simpatičan lik.
- KatarinaKosaca
#8109 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Zaista nisam znala da se tako kaže.. ok, "prvi gospodin" i pravi gospodin. Ne viđamo često supruge pratioce posebica na ovim prostorima, nisam znala kako se demoninira. Sjećam se, mala sam bila da je Milka Planinkc svog muža zvala "moj drug"Renta wrote:KatarinaKosaca wrote:Trenutačno mi je najsimpatičnija osoba u susjednoj državi suprug Kolinde Grabar Kitarović. Vrlo dostojanstveno obnaša funkciju "prve dame" (ne znam ni kako se kaže u muškom rodu) i na najbolji mogući način prikazuje, polazuje i dokazuje ravnopravnost spolova. Više nego svi gender centri zajedno. Bravo Jakobe
Ako tako pozitvno na njega gledaš onda budi pristojna i politička korektna pa ga oslovi kako je i sam zamolio - prvi gospodin...jer dama mu je supruga.
Slažem se, apsolutno simpatičan lik.
- Renta
#8110 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Preciznije, drug Jakob
je na provokativno pitanje novinarke uživo, kako da vas zovemo, izjavio - bit će dovoljno sa gospodine, bez ovog "prvog".
Da, njih dvoje su kompletno zamijenili uloge. On je inače radio kao profesor na Riječkom fakultetu ali kako je Kolinda sve više napredovala on je sve ostavio i danas se brine o djeci i pretpostavljam kućanskim poslovima
a ona tjera karijeru.
Zašto ne, bila bi šteta da je ona samo domaćica ako zna i može i ima ambicije za više...a on joj je prava podrška.
Da, njih dvoje su kompletno zamijenili uloge. On je inače radio kao profesor na Riječkom fakultetu ali kako je Kolinda sve više napredovala on je sve ostavio i danas se brine o djeci i pretpostavljam kućanskim poslovima
Zašto ne, bila bi šteta da je ona samo domaćica ako zna i može i ima ambicije za više...a on joj je prava podrška.
- KatarinaKosaca
#8111 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nisam čula da je to rekao zato i nisam znala kako da ga oslovim. Dostojanstven, nenametljiv, pravi gospodin. Ponalvjam pare i pare se suknu u vladine i nevladine za ravnopravnost spolova, a on je to učinio efektnije i bolje nego itko. Pomislim samo kako bi moj muž, koji čak i nije Balkanac reagirao "Ja da hodam sa tobom, ma bježi bona".... i tako njih bar 90%. Najsimpatičniji lik u Hrvatskoj trenutno mi je Jakub. Kolinda je slatka i dostojanstvena, a on je čovjek koji je srušio sve primitivne predrasude i svoj posao obnaša nemoguće bolje.Renta wrote:Preciznije, drug Jakobje na provokativno pitanje novinarke uživo, kako da vas zovemo, izjavio - bit će dovoljno sa gospodine, bez ovog "prvog".
Da, njih dvoje su kompletno zamijenili uloge. On je inače radio kao profesor na Riječkom fakultetu ali kako je Kolinda sve više napredovala on je sve ostavio i danas se brine o djeci i pretpostavljam kućanskim poslovimaa ona tjera karijeru.
- Renta
#8112 Re: Desavanja u Hrvatskoj
100% se slažem. 
-
stari grad Visegrad
#8113 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kolinda i njen muz su jako debeli. Vidi se da Kolinda nema pojma o zdravoj ishrani, samo trpaju hranu u sebe, zderu, sto se vidi kako izgkedaju kao ugojeni prascici.
Prijateljski preporucam dijetu: Izbaci secer, izbaci brasno, izbaci ulje i masnoce, nista przeno, meso 2x sedmicno, sto vise svjezeg povrca i voca.
Prijateljski preporucam dijetu: Izbaci secer, izbaci brasno, izbaci ulje i masnoce, nista przeno, meso 2x sedmicno, sto vise svjezeg povrca i voca.
- Renta
#8114 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Krivi podforum. 
- ronnie
#8115 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jakob je dosta kod kuće sa djecom pa je vjerojatno zato nabacio nekoliko kilograma. Zasigurno nema baš vremena za fitnes, a bilo bi dobro da malo izravna pivski trbušćić. Kolinda mi je baš onako prava, s oblinama na pravmo mjestu.stari grad Visegrad wrote:Kolinda i njen muz su jako debeli. Vidi se da Kolinda nema pojma o zdravoj ishrani, samo trpaju hranu u sebe, zderu, sto se vidi kako izgkedaju kao ugojeni prascici.
Inače danas je čista srijeda, pa evo prilike za sve nas koji smo katolici da započmemo s postom kako nam i vjera nalaže.
-
stari grad Visegrad
#8116 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kako izgleda post kod katolika i ko ga upraznjava?ronnie wrote:Jakob je dosta kod kuće sa djecom pa je vjerojatno zato nabacio nekoliko kilograma. Zasigurno nema baš vremena za fitnes, a bilo bi dobro da malo izravna pivski trbušćić. Kolinda mi je baš onako prava, s oblinama na pravmo mjestu.stari grad Visegrad wrote:Kolinda i njen muz su jako debeli. Vidi se da Kolinda nema pojma o zdravoj ishrani, samo trpaju hranu u sebe, zderu, sto se vidi kako izgkedaju kao ugojeni prascici.
Prijateljski preporucam dijetu: Izbaci secer, izbaci brasno, izbaci ulje i masnoce, nista przeno, meso 2x sedmicno, sto vise svjezeg povrca i voca.![]()
![]()
Inače danas je čista srijeda, pa evo prilike za sve nas koji smo katolici da započmemo s postom kako nam i vjera nalaže.
- Banksy
- ronnie
#8118 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nema tako strogih pravila kao kod muslimana. Većina katolika poste samo na čistu srijedu i veliki petak (dan Isusove muke i smrti) ali poželjno je cijelu korizmu odricati se slatkiša, mesa, alkohola, cigareta, činiti dobra djela, izbjegavati zabave itd.stari grad Visegrad wrote:
Kako izgleda post kod katolika i ko ga upraznjava?
http://hr.wikipedia.org/wiki/Korizma
- seln
#8119 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bogami, ja joj ne bih mahanisao...opleo bih je ko vunenu rukavicu.stari grad Visegrad wrote:Kolinda i njen muz su jako debeli. Vidi se da Kolinda nema pojma o zdravoj ishrani, samo trpaju hranu u sebe, zderu, sto se vidi kako izgkedaju kao ugojeni prascici.
- JohnnyS
#8120 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Predsjednica, kad već postoji, bi trebala biti primjer naciji i slažem se da bi trebala i ona i gospodin pripaziti da ne izgledaju kao trokrilni ormari, pogotovo jer su Hrvati među najdebljim narodima u Europi...
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#8121 Re: Desavanja u Hrvatskoj
E da se i ja složim sa tobomJohnnyS wrote:Predsjednica, kad već postoji, bi trebala biti primjer naciji i slažem se da bi trebala i ona i gospodin pripaziti da ne izgledaju kao trokrilni ormari, pogotovo jer su Hrvati među najdebljim narodima u Europi...
- jao_situacije
-
breuer
#8123 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Proevropska dama i njezin gospodin Gospodinjao_situacije wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/osumnjic ... /150219152
ubice, mrzitelji, lopovi, fašisti...
- jao_situacije
#8124 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Momak ima akreditaciju, nemoj tako...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8125 Re: Desavanja u Hrvatskoj
mogo bi bakir malo pogurati u sljedećem susretu s kolindom hapšenje tog ubice
samo je potrebno potpisati sporazum
samo je potrebno potpisati sporazum