Eto sad se Ferrari nešto otima, možda ima nade da bude dobra konkurencija mercu.
Čitam sad, Mercedes predložio više konjskih snaga za svoje rivale. Da bi kao ublažili svoju dominaciju.
Ladno se ljudi zajebavaju.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Za Schumija ne pikaj 2002 i 2004, malo ko ce izdominirat sezone na onakav nacin...GAU8 wrote: Schumi i kad je bio najdominantniji, bar pola trka u sezoni je bilo zanimljivo i napeto.
Isto vazi i za dominaciju Williams-a, i McLarena...
Uvijek su favoriti znali biti iznenadjeni od strane protivnika.
Onda su krenuli Vettel i ogromna dominacija Red Bull-a, a zatim fatalna umrtvljujuca dominacija Mercedesa.
Prosla sezona je meni bila najnezanimljivija od 90-te otkad iole pratim F1
Meni je malo cudno kako nekome zvuk preko televizora moze biti toliki problem.beco wrote:Ja sam se pravo zabrinuo, sto su mi u zadnje vrijeme utrke dosadile, onda sam skontao da su mi jedino na RTL dosadne, sad gledam BBC i Skysport i OK su. Zvuk je jos uvijek meni največi problem a zadnja nije bila losa utrka.
P.S. legit ispravljeno
Sta je sad srao?omega369 wrote:i krece hamilton sa kuknjavom, ocekivano...
Govor'teomega369 wrote:i krece hamilton sa kuknjavom, ocekivano...
Moram reci da je Bernie bio najveci protivnik ovih kvalifikacija, medjutim svi su ih jednoglasno prihvatili jer su promoteri trka trazili promjene... nazalost na stolu je jedina ta ponuda bila, pa su svi rekli "ko ga jebe, ajmo probat"... Toto je jutros nakon kvala reko da su katastrofa, i da se pod hitno mora sjesti i porazgovarati da se nesto poduzme, kad ce to bit, haj ga znaj... Merc nije vozio do kraja jer nisu imali vise guma, dok je Ferrari odlucio da sacuva jedan set supersofta za trku, mclaren isto nije vozio jer su spickali gume, dok vecina jednostavno nije imala kad odvesti outlap pa brzi krug... pogotovo smijesno je bilo kad je Grozan odvezao krug koji bi ga smjestio na trece mjesto, medjutim zbog istega 90 sekundi u kojima je on bio zadnji nije mu se pikaloBHF_Manijak wrote:Kvalifikacije zavrsene 6 minuta prije kraja... 'Bem li ti sve zensko, drtino stara, senilna! Kakve morobske kvalifikacije i to su se svi timovi slozili. Sto timovi nisu do kraja vremena vozili, nisam skont'o???
6 ujutru-LIBERO- wrote:U koliko sati je trka veceras?