Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The Realist wrote:Meni samo da je vidjeti penal, jer vidim da jedan dio i radi toga cvili.
Ali eto, zašto mi se na ovaj forum ne dolazi. Ne bitno kako sudija sudi, okrenut će se da gura United i šta god da predočiš, neće pomoći.
Ma cist penal, nema sta. Fol stitio lice, ali kad su ti ruke iznad laktova (a njemu su bile i iznad glave), tu nema dileme. Druga je stvar kad te lopta pogodi, a ruke ti spustene niz tijelo. To se u vecini slucajeva ne svira.
Ma malo mi je dosadno, pa komentarisem ovo. Inace to ne radim. Ne znam stvarno zasto se ti toliko trudis i ovdje pises kilometarske postove na tu temu upucene obicnim trolovima.
Hebiga, povuče me i prosto ne mogu vjerovati da baš toliko stvari se ignoriše.... Zato najbolje da ne dolazim više ovdje .
Hvala za info oko penala. Za crveni mi je sve jasno, samo tu nisam bio siguran.
PS
Samo je nevjerovatno da i na RAWK-u neki objašnjavaju ovo za crveni:
As has been mentioned wilshere was given benefit of doubt before sending him off
after wilshere got the benefit of the doubt, cleverley got it too. Ferguson was smart and subbed him, wenger didnt. Cleverley would have got a red too if he made another foul.
niko poseban wrote:U drugom poluvremenu smo mogli još 4 gola dati,udarali sa svih strana.
Gol u zadnjoj minuti je nebitan,već igrači krenuli ka tunelu.
Da, udarali ste sa svih strana i kreirali jednu pravu priliku RVP-Manone.
Pa nije samo prilika kad si jedan na jedan.Opsjedali smo gol čitavo poluvrijeme,jasno je to.
Iskreno,očekivao sam više od Arsenala,ne stvoriše ljudi nijednu šansu sem gola.
The Realist wrote:PS
Samo je nevjerovatno da i na RAWK-u neki objašnjavaju ovo za crveni:
As has been mentioned wilshere was given benefit of doubt before sending him off
after wilshere got the benefit of the doubt, cleverley got it too. Ferguson was smart and subbed him, wenger didnt. Cleverley would have got a red too if he made another foul.
Stvarno je tuzno da neke ljude ovdje i RAWK moze posramiti.
libertyBiH wrote:Jedintsvo dobi zasluzeno ali meni je taj klub toliko odvratan da jednostvano smatram sve njegove navijace van UK retardiranim........a bosance posebno
A simpatizere ostalih velikih evropskih klubova?
Jesu li i oni retardi?
libertyBiH wrote:Jedintsvo dobi zasluzeno ali meni je taj klub toliko odvratan da jednostvano smatram sve njegove navijace van UK retardiranim........a bosance posebno
03 nov 2012, 17:40 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» libertyBiH
E ovo je kompleksas no.1
Mislim da ovakvih kompleksasa i mrzitelja nema ni u samoj UK
Artest wrote:uz suareza najveci glumac u britaniji...i najgori igrac minulog Eura
treba uvoditi kazne za simuliranje nakon pregledanih snimaka, nema druge
Vala, nije kao Suarez, doduše, tu je razlog što Suarez ima heben dribling i stalno ide na igrača, dok ovaj baš i nema hrabrosti, pa se više povlači i onda nema toliko prilike da se baci .
Meni nekad simuliranje nije gore od anti-fudbal tipa odbrane 10-1, simuliranja je uvjek bilo, zato je sudija tu, nek mu da karton, pa ce on sljedeci put razmisljati
Mozda kao u kosarci, ako ne predjes pola lupam za 3 minute gubis loptu
MrBega wrote:Meni nekad simuliranje nije gore od anti-fudbal tipa odbrane 10-1, simuliranja je uvjek bilo, zato je sudija tu, nek mu da karton, pa ce on sljedeci put razmisljati
Mozda kao u kosarci, ako ne predjes pola lupam za 3 minute gubis loptu
Zato se u košarci desi jednom u deset situacija da favorit izgubi. Ma šta jednom u deset, jednom u sto, ako se radi o velikoj razlici, dok u fudbalu je drugačije, jer stilom igre možeš onemogućiti protivnika i na kraju ga i dobiti, pa makar to bila i odbrana.