Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gledam ovu sliku marindvora koji je tulić jutros stavio na twitter i zapadoše mi ovi stubovi za oko? ne sjećam se tih stubova nikako! je li to ima neke veze sa zebrom ili je nešto drugo u pitanju?
RJ57 wrote:gledam ovu sliku marindvora koji je tulić jutros stavio na twitter i zapadoše mi ovi stubovi za oko? ne sjećam se tih stubova nikako! je li to ima neke veze sa zebrom ili je nešto drugo u pitanju?
RJ57 wrote:gledam ovu sliku marindvora koji je tulić jutros stavio na twitter i zapadoše mi ovi stubovi za oko? ne sjećam se tih stubova nikako! je li to ima neke veze sa zebrom ili je nešto drugo u pitanju?
evo ih na marindvoru:
ja mislim da su to bile oznake za pjesacki prelaz
Mislim da tu to ovi stubovi, koji čak imaju i svoj naziv:
RJ57 wrote:estrada i oloman, dva kafića u kojima je espresso uvijek bio isti .... vrhunski!
koliko smo samo puta sjedili satima tamo popivši kafu - dvije! iz današnje perspektive me stid kad se toga sjetim! inače ova bašta je bila samo zadnjih godinu-dvije
Ispred Olomana sunce cijelog dana, one sa svih strana dolaze u graaad, vesele, vatreneee, kafeneee dolazeeee u grad...