Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene nešto strah kupiti ili udomiti mačku jer živim u stanu, iako i njih obožavam i volio bih uzeti. Kontam jednom ću nepažnjom ostaviti vrata ili prozor otvoren.
Burazu je tako mačak pao sa balkona...
Mene nešto strah kupiti ili udomiti mačku jer živim u stanu, iako i njih obožavam i volio bih uzeti. Kontam jednom ću nepažnjom ostaviti vrata ili prozor otvoren.
Burazu je tako mačak pao sa balkona...
I ja živim u stanu
Ali između hodnika i trpezarije su vrata, tako da prvo uđem u hodnik i ne moram brinuti hoće li moron izletiti.
Na prozorima (2) imam mrežu
Strašimir je obična ulična mačka ništa pedigre, neko ostavio njega i sestru u kartonskoj kutiji pored kontejnera ... ja udomila njega, neka cura sestru.
Mi smo imali mačka Gokua dok smo u kući živjeli prije više od 15 godina
Ako budem uzeo, onda ću morati postaviti mrežice...
U dnevnu sam stavila metalnu sitnu mrezicu i preko nje onu za komarce
U kuhinju samo onu za komarce (tu pazim kad otvorim prozor ili otvorim samo na ventus).
I za sada works like charm
Bloo wrote:
U kuhinju samo onu za komarce (tu pazim kad otvorim prozor ili otvorim samo na ventus).
Bloo wrote:
Bloo wrote:
Pa ti zatvor napravila
Imam još prozora genius
Nikad dovoljno opreza kada su macke u pitanju .Ova moja budaletina je umalo odletila sa devetog sprata. Sada sam instalirao kavez na balkonu da mogu izaci u svakom momentu. Za sada je duzina 2m a po potrebi imam djelove za i do 3m.
zijancer wrote:Bushido sve hoću da te upitam Jesi li pokušao u praznu sobu ubaciti gomilu velikih i manjih papira? Izgužvanih, urolanih, normalnih i tako?
zijancer wrote:Bushido sve hoću da te upitam Jesi li pokušao u praznu sobu ubaciti gomilu velikih i manjih papira? Izgužvanih, urolanih, normalnih i tako?
Izvini, mene sad zanima jesi li ti pokusala to o cemu tu pises?
Izvini, mene sad zanima jesi li ti pokusala to o cemu tu pises?
Takodje me zanima... Zasto?
pa to je Mačji Raj gomila papira ima čudan uticaj na mace
zijancer wrote: vole, vole, više nego macinu travu
i to velike A1 formate smotane u tube, razbacane po podu u društvu gomile pak papira, i k tomu još kakfe novine
zijancer wrote: vole, vole, više nego macinu travu
i to velike A1 formate smotane u tube, razbacane po podu u društvu gomile pak papira, i k tomu još kakfe novine