Zineta Bogunić
Pokazala se kao odlican stranacki kadar, prije svega odan stranci koja ju je imenovala za ministricu.
Kolega,malakh wrote: ↑08/05/2020 22:24nisam izmislio, nego se šprdam. jer očito da nitko ne želi da kaže kako je vlada ks na čelu sa edinom fortom imenovala kemala cacana za v.d. direktora civilne zaštite ks. nitko ne želi preuzeti odgovornost. u konačnoj raspodjeli fotelja, civilna zaštita je pripala narodu u pravdi, što je konaković i sam potvrdio. na to mjesto je htio imenovati izvjesnog đozu, ali ga nije imenovao na mandat od četiri godine, već na je prethodno izabran kemal cacan za v.d. i kada su oni htjeli imenovati đozu, sda ih je smijenila.kluz franjo wrote: ↑08/05/2020 19:14A ovo si sam izmislio ili pročitao na nekom anonimnom facebook profilu ili načuo negdje u mahali?malakh wrote: ↑08/05/2020 19:03 malo mi je smiješno kako od ovog čovjeka svi digose ruke i nitko ne zeli da kaze čiji je kadar.
zapravo rekli su da je nipov, ali nip se pere od njega.
na kraju, zamišljam situaciju da je bila sjednica vlade, forto otvorio tacku dnevnog reda oko imenovanja v.d. direktora civilne zaštite, i dok je iznosio uvodne informacije, netko otvorio prozor na kant da se malo prozraci prostorija.
i par minuta poslije forto pita tko je prijedlog za v.d. direktora cz, a netko sa ulice doviknuo kemal cacan i oni usvoje taj prijedlog.![]()
Kakve li samo frekvencije tebe pucaju, pitam se.
ono, jebao lud zbunjenog. a da je kemal cacan slučajno izabran na tu poziciju ili zbog toga što je uposlenik cz je priča za malu djecu, jer nitko u prethodnoj vladi, a i u vladi prije nje, niti u jednoj ranijoj vladi, nije nitko imenovan ili izabran a da nije stranački kadar.
nego kako ti kao član naše stranke komentiraš činjenicu da je posao dobio sin od člana predsjedništva naše stranke?
ja kontao da ti i ja to raspetljamo, da je ljudima jasnije, jer znam da ti voliš raspetljavati ovakve stvari do u sitni detaljčić, kad ono tač.kluz franjo wrote: ↑08/05/2020 22:39Kolega,malakh wrote: ↑08/05/2020 22:24nisam izmislio, nego se šprdam. jer očito da nitko ne želi da kaže kako je vlada ks na čelu sa edinom fortom imenovala kemala cacana za v.d. direktora civilne zaštite ks. nitko ne želi preuzeti odgovornost. u konačnoj raspodjeli fotelja, civilna zaštita je pripala narodu u pravdi, što je konaković i sam potvrdio. na to mjesto je htio imenovati izvjesnog đozu, ali ga nije imenovao na mandat od četiri godine, već na je prethodno izabran kemal cacan za v.d. i kada su oni htjeli imenovati đozu, sda ih je smijenila.kluz franjo wrote: ↑08/05/2020 19:14
A ovo si sam izmislio ili pročitao na nekom anonimnom facebook profilu ili načuo negdje u mahali?
Kakve li samo frekvencije tebe pucaju, pitam se.
ono, jebao lud zbunjenog. a da je kemal cacan slučajno izabran na tu poziciju ili zbog toga što je uposlenik cz je priča za malu djecu, jer nitko u prethodnoj vladi, a i u vladi prije nje, niti u jednoj ranijoj vladi, nije nitko imenovan ili izabran a da nije stranački kadar.
nego kako ti kao član naše stranke komentiraš činjenicu da je posao dobio sin od člana predsjedništva naše stranke?
ja stvarno preporučujem neku vrstu stručne pomoći.
Nakačiš se na moj post od tri rečenice i bez ikakve poveznice ili argumenata pričaš neke svoje priče, teorije, fantazije...
Ako si me učlanio u NS, molim da me odmah ispišeš. Ja takve stvari i dalje sam radim.
koji je proces imenovanja ljudi na v.d.? Dakle preuzmes vlast, zelis u firmi u kojoj su tvoji politicki protivnici preuzeti vlast i kako onda imenujes v.d.?malakh wrote: ↑08/05/2020 23:31ja kontao da ti i ja to raspetljamo, da je ljudima jasnije, jer znam da ti voliš raspetljavati ovakve stvari do u sitni detaljčić, kad ono tač.kluz franjo wrote: ↑08/05/2020 22:39Kolega,malakh wrote: ↑08/05/2020 22:24
nisam izmislio, nego se šprdam. jer očito da nitko ne želi da kaže kako je vlada ks na čelu sa edinom fortom imenovala kemala cacana za v.d. direktora civilne zaštite ks. nitko ne želi preuzeti odgovornost. u konačnoj raspodjeli fotelja, civilna zaštita je pripala narodu u pravdi, što je konaković i sam potvrdio. na to mjesto je htio imenovati izvjesnog đozu, ali ga nije imenovao na mandat od četiri godine, već na je prethodno izabran kemal cacan za v.d. i kada su oni htjeli imenovati đozu, sda ih je smijenila.
ja stvarno preporučujem neku vrstu stručne pomoći.
Nakačiš se na moj post od tri rečenice i bez ikakve poveznice ili argumenata pričaš neke svoje priče, teorije, fantazije...
Ako si me učlanio u NS, molim da me odmah ispišeš. Ja takve stvari i dalje sam radim.
izvini ako sam te uvrijedio sa članstvom u našoj stranci. želim ti puno sreće, kako god...

Skupština nije usvojila ovaj mafijaški pokušaj !!!sahara1428 wrote: ↑17/05/2020 21:14 Čelik ne odustaje od mafijaškog posla !!!
Nije uspio na prošloj, ide sada opet na sutrašnjoj sjednici SKS
U odnosu na prijedlog od prošli put, daje se Ministarstvu prostornog uređenja da ono odobri mijenjanje regulacionih i urbanističkih planova, mafijaški iskorak više od proslog prijedloga
![]()
da, daRoccohljup wrote: ↑18/05/2020 12:56 Čampi glasao protiv ovog čelikovog zaključka (dević i ostali ZA) i ukinuo se![]()