Ilegalni migranti u BiH
- King Theoden
#8102 Re: Migranti u BiH
Aha. Još ako se potrefi da si neki penzioner iz krajine, onda će doći da provjere imaš li viška para.moonca wrote:Mehini sinovi, ...uce danju, nocu ocu pomazu u radnji, Markov vec ozenjen ..zida kucu..Dino34 wrote:Šta šuti?moonca wrote:Suti
Što se tiče onoga kome dođu, taj će moliti Boga da smrt dođe brzo.
- insomnia78
#8103 Re: Migranti u BiH
Pa sta je logika? Ako imamo nasih ubica, pljackasa i silovatelja daj dovuci jos koju hiljadu potencijalnih bog te pito od kuda?
-
moonca
#8104 Re: Migranti u BiH
Provjeri, kome SI ovo trebalo poslati.Dino34 wrote:Aha. Još ako se potrefi da si neki penzioner iz krajine, onda će doći da provjere imaš li viška para.moonca wrote:Mehini sinovi, ...uce danju, nocu ocu pomazu u radnji, Markov vec ozenjen ..zida kucu..Dino34 wrote: Šta šuti?
Što se tiče onoga kome dođu, taj će moliti Boga da smrt dođe brzo.
- King Theoden
#8106 Re: Migranti u BiH
Poenta je da se prestane osjećati ugroženo i prestane podizati gard na svakog migranata koji naiđe.insomnia78 wrote:Pa sta je logika? Ako imamo nasih ubica, pljackasa i silovatelja daj dovuci jos koju hiljadu potencijalnih bog te pito od kuda?
Veće su šanse da će te u bosni stuć neki meho il marko neg neki madžid iz avganistana.
Pa ako kraj mehe i marka hodaš opušteno, hodaj i kraj ovih.
Meni su jednom prišli, ponizno pitali mogu li im kupiti nešto za jelo i otišli.
- insomnia78
#8107 Re: Migranti u BiH
Jok. Posnta je da su hiljade ljudi bez ikakvih dokumenata i traga o sebi ogromna potencijalna opasnost
-
howdy
#8108 Re: Migranti u BiH
Vidjecemo kad pocnu donosit obicaje iz Kabula ovde hoce li bit jadni migranti.insomnia78 wrote:Jok. Posnta je da su hiljade ljudi bez ikakvih dokumenata i traga o sebi ogromna potencijalna opasnost
-
moonca
#8109 Re: Migranti u BiH
Dusha moja.Prosto zraci dobrotomMeni su jednom prišli, ponizno pitali mogu li im kupiti nešto za jelo i otišli.
-
howdy
#8110 Re: Migranti u BiH
Recenica vristi porukom: NIJESEDESILOmoonca wrote:Dusha moja.Prosto zraci dobrotomMeni su jednom prišli, ponizno pitali mogu li im kupiti nešto za jelo i otišli.
- King Theoden
#8111 Re: Migranti u BiH
Ništa veća opasnost od tebe kojeg handri ptsp. Kae, bivši borac, kliknulo mu u glavi i napravio haos.insomnia78 wrote:Jok. Posnta je da su hiljade ljudi bez ikakvih dokumenata i traga o sebi ogromna potencijalna opasnost
Što se tiče migranata, ako neki bude pravio sranja, murija će mu odbit bubrege i to je to.
Ako su te mjerili, šuti i uzmi to ko komplimentmoonca wrote: Dusha moja.Prosto zraci dobrotom
Vala, ako dođeš onako oskudno obučena, i ja bih te mjerio. Čak bih i dobacivo
- King Theoden
#8113 Re: Migranti u BiH
En ti video pa gledaj. Puca ko ramazanska prangija.insomnia78 wrote:Sta je bolan to to?
Migranti su toliko opasni da ih djeca marišu gor oko bulevara.
- insomnia78
#8114 Re: Migranti u BiH
Jel to odobravas seksualno uznemiravanje?Dino34 wrote:Ništa veća opasnost od tebe kojeg handri ptsp. Kae, bivši borac, kliknulo mu u glavi i napravio haos.insomnia78 wrote:Jok. Posnta je da su hiljade ljudi bez ikakvih dokumenata i traga o sebi ogromna potencijalna opasnost
Što se tiče migranata, ako neki bude pravio sranja, murija će mu odbit bubrege i to je to.Ako su te mjerili, šuti i uzmi to ko komplimentmoonca wrote: Dusha moja.Prosto zraci dobrotom
Vala, ako dođeš onako oskudno obučena, i ja bih te mjerio. Čak bih i dobacivomožda čak i štipno
- King Theoden
#8115 Re: Migranti u BiH
Ma gdje bolan?insomnia78 wrote:Jel to odobravas seksualno uznemiravanje?
-
moonca
#8117 Re: Migranti u BiH
Ništa veća opasnost od tebe kojeg handri ptsp. Kae, bivši borac, kliknulo mu u glavi i napravio haos.
Što se tiče migranata, ako neki bude pravio sranja, murija će mu odbit bubrege i to je to.
Respect za borce.
Nije ti poredjenje.
- King Theoden
#8118 Re: Migranti u BiH
De na, ne zajebaji. Tebi haman fino u fr, nalijo seb viski i handriš narod po forumu.
Maltene svakodnevna silovanja, horde omladine koja djevojke fata za cice i guzive, a ti praviš dramu jer je grupica migranata mjerila moncu
Maltene svakodnevna silovanja, horde omladine koja djevojke fata za cice i guzive, a ti praviš dramu jer je grupica migranata mjerila moncu
-
Niemand
#8120 Re: Migranti u BiH
Što se tiče kriminalne manjine, država ima aparat da ih stavi pod kontrolu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8121 Re: Migranti u BiH
insomnia78 wrote:Ako ista razjebe Evropu razjebave je ova “lijepa rijec”. Lijepi dragi hladni rat. Granica tebi, granica meni
I onda kae Orban vakav nakav. A Udvar ko Berlin 1967.
Ma valjo bi Orban da su izbjeglice drukcijeg porijekla doduse
-
moonca
#8122 Re: Migranti u BiH
Dino ovo Sam napisala

Insomnia pije svoje, kupljeno svojim zaradjenim novcem.ja sam se iznenadila, na Carsiji, Ferhadiji- nedelja je bila .. hodaju u manjoj grupi, jako vokalni .....nisam se ugodno osjecala, sama setati.....
- King Theoden
#8123 Re: Migranti u BiH
Naravno da nije. Ovi su veća opasnost. Pitaj psihijatre.moonca wrote:Respect za borce.
Nije ti poredjenje
Puna mi famelija takvih.
Dobri ko hljeb, krvi bi dali, al planu zbog nečega što je za ostalu raju sitno, i onda su u stanju da ubiju čovjeka bez da okom trepnu.
Pričo sam da sam sa grupom sarajlija, bivših boraca, Išo u lov.
Kad se smiju, samo se usta smiju. Oči ko staklo.
Ne jebu oni entitetske linije i kurce palce.
Pitam ja, kako će sa oružjem u rs.
Kazu, vam se ne ide bez oružja.
Takvi bi pucali na prvu.
Uzmi pa takvom opsuj mater il pokaži srednjak dok ste u saobraćaju.
Takvih je na hiljade.
Pa samo dragi Bog čuva da se svaki dan ne dešava katastrofa.
I onda dođeš i pričaš mi o šačici neuhranjene balavurdije koja ugrožava javni red i bezbjednost
- Bloo
- Globalna šefica
#8124 Re: Migranti u BiH
Šta ti nije jasno:moonca wrote:Dino ovo Sam napisala
Insomnia pije svoje, kupljeno svojim zaradjenim novcem.ja sam se iznenadila, na Carsiji, Ferhadiji- nedelja je bila .. hodaju u manjoj grupi, jako vokalni .....nisam se ugodno osjecala, sama setati.....
Ono u šali, pa privali...ekletični šećerkov humor, koji niko ne razumije...on se samo šali, a ti bona pazi kakva hodaš.Ako su te mjerili, šuti i uzmi to ko kompliment
Vala, ako dođeš onako oskudno obučena, i ja bih te mjerio. Čak bih i dobacivomožda čak i štipno
- insomnia78
#8125 Re: Migranti u BiH
A stopa ubistava jako niskaDino34 wrote:Naravno da nije. Ovi su veća opasnost. Pitaj psihijatre.moonca wrote:Respect za borce.
Nije ti poredjenje
Puna mi famelija takvih.
Dobri ko hljeb, krvi bi dali, al planu zbog nečega što je za ostalu raju sitno, i onda su u stanju da ubiju čovjeka bez da okom trepnu.
Pričo sam da sam sa grupom sarajlija, bivših boraca, Išo u lov.
Kad se smiju, samo se usta smiju. Oči ko staklo.
Ne jebu oni entitetske linije i kurce palce.
Pitam ja, kako će sa oružjem u rs.
Kazu, vam se ne ide bez oružja.
Takvi bi pucali na prvu.
Uzmi pa takvom opsuj mater il pokaži srednjak dok ste u saobraćaju.
Takvih je na hiljade.
Pa samo dragi Bog čuva da se svaki dan ne dešava katastrofa.
I onda dođeš i pričaš mi o šačici neuhranjene balavurdije koja ugrožava javni red i bezbjednost