1 i 4 godine su djeca. Poslao upit, cekam odgovor
Poslao 2 upita na dva razlicita nacina hotelu Rivijera u Petrovcu i vec mjesec dana nema odgovora. Tako se gubi klijent
Moderator: anex
1 i 4 godine su djeca. Poslao upit, cekam odgovor
Bolje nazvati... svakako ces lakse doci do informacija. Kasnije ti sve mogu potvrditi putem maila.
Nema na cemu. Mislim da se neces pokajati. Obalom do carsije, ali nema ograde, morao bi pripazitiEasyMan wrote: ↑12/07/2021 17:17Hvala, ako ne bude puno skuplje OK je ponuda. Poslao sam vec upit.Rockefeller wrote: ↑12/07/2021 17:15
Zena i ja. Sad ne znam koliko kosta sa dvoje male djece. Na of. stranici pogledaj.
Za svoje pare nikoga ne cekam niti molim. Naveli su mail na koji da ih kontaktiramo i na njega ne odgovaraju. Poslao poruku direktno na stranici isto ne odgovaraju.
Javim sta su mi odgovorili. Samo da ne bude da racunaju djecu kao odrasle osobe kao u jednom hotelu nedavno sto sam pitaoRockefeller wrote: ↑12/07/2021 17:48Nema na cemu. Mislim da se neces pokajati. Obalom do carsije, ali nema ograde, morao bi pripaziti![]()
Ide gama mutacije korone gratis.foxlife wrote: ↑12/07/2021 18:27 ja juce stigao na kubu trebali mi samo oni pcr testovi do pariskog aerodroma i to je to
kuca bolje reci vila 20 dolara dan
sve super sad malo odmaram na plazi i tipkam po forumu ubijajuci dosadu lezanja
jedino sta je skupo je karta dok dodjes ovamo
nikakvih mjera nema ovdje i sl
Uživaj!foxlife wrote: ↑12/07/2021 18:27 ja juce stigao na kubu trebali mi samo oni pcr testovi do pariskog aerodroma i to je to
kuca bolje reci vila 20 dolara dan
sve super sad malo odmaram na plazi i tipkam po forumu ubijajuci dosadu lezanja
jedino sta je skupo je karta dok dodjes ovamo
nikakvih mjera nema ovdje i sl
znam to vidim oko mene da su nekako ne znam na nogama da kazem al te demonstracije su u centru
Ne bi se ja vraćao prije vremena sa Kube, taman da mi mama umre.
Ma nije to problem nego hrana i ostaloNaslovnica wrote: ↑12/07/2021 19:2120 larado dan, skuckaćemo šta na forumu i uplatiti mjesec, neka te ba.![]()
![]()
Ma ja evo s vrela bosne pisem ne znam ja gdje je jablanickoRaigor Stonehoof wrote: ↑12/07/2021 19:24 Petlja respo po obicaju, nije on dalje od jablanickog dobacio
Ako postavi 2-3 slike moraćemo da povjerujemo!Raigor Stonehoof wrote: ↑12/07/2021 19:24 Petlja respo po obicaju, nije on dalje od jablanickog dobacio