Ismet Horo definisao sve od A do Z
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Toffee karamela
#8102 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jao pa niko to nije ni smatrao vrijednim demanta jer je prejadno. Pa i ti pravi graditelji tunela imaju neku liniju dostojanstva koju ne prelazeguber90 wrote: Da se razumijemo ja svaku izjavu politicara uzimam sa rezervom, kada bi on stao ispred mene i rekao da imam dvije ruke, ja bi morao pogledati, da budem siguran.
Medjutim nisam nikada cuo demant te informacije, nije niko nikada rekao da je neko drugi konstruisao taj tunel, pa sam uzeo to za tacno (opet naravno sa rezervom i dozom sumnje), evo ukoliko ti imas bilo kakav dokaz da nije, tebi cu prije povjerovati nego njemu.
- Alfons Kauders
#8103 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
sta znas kolega - mozda je "talentovana" trafikaCorto Maltese wrote:Sve sam jeb'o još trafiku nisamAlfons Kauders wrote:imaCorto Maltese wrote:
Živo mi se jebe za ove ispod 15cm. Ima li šta za one iznad 17cm?
(još jedan način da se unese razdor među demonstrante)
a ni motivacije ne fali.. "sad ima da ti radim ono sto ste vi radili meni 20 godina"
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8104 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Alfons to je svecko a naše
od NeuMarkta
- Toffee karamela
#8105 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pohraniti tu vrijednu građu nadohvat Nebojši po meni je mnogo gore nego je ostavit palikućamaO'zone wrote:Odgovarajući na novinarsko pitanje o tome kako se moglo desiti da se tako vrijedni dokumenti čuvaju u podrumu zgrade Predsjedništva BiH, Radmanović je kazao da se teško mogu sada, u ovoj teškoj situaciji, osuđivati oni koji nisu obezbijedili kvalitetniji prostor.
“Siguran sam da veliki broj građana Sarajeva, a među njima i jedan broj političara, nije znao da se ovdje nalazi Arhiv BiH, a pogotovo nije znao kakva vrijedna građa ovdje ima. Nažalost, sada znaju”, kazao je on.
- Alfons Kauders
#8106 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
jedino sto je svjetsko a nase je prvi svjetski ratJoseMujica wrote:Alfons to je svecko a našeod NeuMarkta
(a i to je vise srpsko nego nase)
- say_cheese
#8107 Re: Odg: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Oligarh wrote:Čak i ovo što preko sudova pokušavaju sa prijetnjama medijskim kućama oko dostavljanja materijala je na istom fonu zastrašivanja i prevencije stvaranja kritične mase. Sinoc su dobili lekciju od profesora komunikologije na BHT Dnevniku oko tih prijetnji medijima i prijedloge Evropske komisije, te prakse evropskih legislativa u takvim situacijama. Čovjek fino rekao - zahtjev suda je pravno neutemeljen i predstavlja po njemu presedan u evropskom pravosudju XXI stoljeca.
Evo ti praksa Evrope u slikama. Mislim da je svaki komentar suvisan.
1) Demonstracije "Stuttgart 21", Oktobar 2010

2) Demonstracije London, August 2011

3) Demonstracije Barcelona, Maj 2011

4) occupy protest Rim, Oktobar 2011

- Drvosjeca iz Dejcica
#8108 Re: Odg: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Da, da, tako to radi kapital. Svako onaj ko bi sutra bio u stanju protiv građana i demonstranata poduzeti ovakve akcije mora biti spreman snositi odgovornost za oružani sukob.say_cheese wrote:Oligarh wrote:Čak i ovo što preko sudova pokušavaju sa prijetnjama medijskim kućama oko dostavljanja materijala je na istom fonu zastrašivanja i prevencije stvaranja kritične mase. Sinoc su dobili lekciju od profesora komunikologije na BHT Dnevniku oko tih prijetnji medijima i prijedloge Evropske komisije, te prakse evropskih legislativa u takvim situacijama. Čovjek fino rekao - zahtjev suda je pravno neutemeljen i predstavlja po njemu presedan u evropskom pravosudju XXI stoljeca.
Evo ti praksa Evrope u slikama. Mislim da je svaki komentar suvisan.
1) Demonstracije "Stuttgart 21", Oktobar 2010
2) Demonstracije London, August 2011
3) Demonstracije Barcelona, Maj 2011
4) occupy protest Rim, Oktobar 2011
- O'zone
- Globalni moderator
#8109 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
13:19 Jedan od demonstranata je nasrnuo na kamermana TV Alfe.
- animus
#8110 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ako nista bar nam nece Incko vise moci reci da mi imamo bonska ovlastenja i da ih upotrijebimo. Evo upotrijebili smo ih kad on nece a nek sad i on razguli jer ionako nista ne radi.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
- muha_sa
#8111 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
nije frajer ostavit ovaj rahatluk--plus platu za nerad od 50 miljaanimus wrote:Ako nista bar nam nece Incko vise moci reci da mi imamo bonska ovlastenja i da ih upotrijebimo. Evo upotrijebili smo ih kad on nece a nek sad i on razguli jer ionako nista ne radi.
-
L u c i f e r
#8112 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ako mene izabereteMister Yes wrote:Napokon nešta i za meneL u c i f e r wrote: 8. besplatna vijagra za penzionere
9. besplatno povećanje čune za sve one ispod 15 cm
svi ćete imate preko 15
-
NeenaSa
#8113 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
De, muha, tko je kriv sto i dalje prima toliku placu?muha_sa wrote:nije frajer ostavit ovaj rahatluk--plus platu za nerad od 50 miljaanimus wrote:Ako nista bar nam nece Incko vise moci reci da mi imamo bonska ovlastenja i da ih upotrijebimo. Evo upotrijebili smo ih kad on nece a nek sad i on razguli jer ionako nista ne radi.
- Alfons Kauders
#8114 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
unutastranacki nesporazum?O'zone wrote:13:19 Jedan od demonstranata je nasrnuo na kamermana TV Alfe.
- muha_sa
#8115 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=icK9XFTcfso [/youtube]NeenaSa wrote:De, muha, tko je kriv sto i dalje prima toliku placu?muha_sa wrote:nije frajer ostavit ovaj rahatluk--plus platu za nerad od 50 miljaanimus wrote:Ako nista bar nam nece Incko vise moci reci da mi imamo bonska ovlastenja i da ih upotrijebimo. Evo upotrijebili smo ih kad on nece a nek sad i on razguli jer ionako nista ne radi.
- Alfons Kauders
#8116 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
btw... za sve one koji ne vide nista lose u izbacivanju policajaca iz stroja i koji bi amnestirali izgrednike

17 godina...Zenička policija je danas poslije 11 sati uhapsila osobu incijala B. T, rođen 1996. godine, iz Zenice, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo silovanje jedanaestogodišnje djevojčice, potvrđeno je Feni iz policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.
- animus
#8117 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nek nam vrate Ashdowna frajer im je pokazao kako se radi oni su samo trebali nastaviti i mi bi danas pricali o tome dali nam treba strana radna snaga ili bi se trebali vratiti nasi gradjani iz evrope
- muha_sa
#8118 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
maksimala 5 godina murijeAlfons Kauders wrote:btw... za sve one koji ne vide nista lose u izbacivanju policajaca iz stroja i koji bi amnestirali izgrednike
17 godina...Zenička policija je danas poslije 11 sati uhapsila osobu incijala B. T, rođen 1996. godine, iz Zenice, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo silovanje jedanaestogodišnje djevojčice, potvrđeno je Feni iz policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.
ovo je rec zakon
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/pogub ... /140213035
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#8119 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
jel misliš na prvi svecki ili na revolucionarku?Alfons Kauders wrote:jedino sto je svjetsko a nase je prvi svjetski ratJoseMujica wrote:Alfons to je svecko a našeod NeuMarkta
(a i to je vise srpsko nego nase)
-
kakonako
#8120 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Vidim,uspjelo se,Jos malo pa vicevi.Cestitke Alfonsu i kompaniji.Ali, ko u svakom pozaru ostane poneko zariste, zakamuflirano...malo suse i "pogodnog vjetra" i eto goreg belaja.Zivi bili pa vidjeli.
- Alfons Kauders
#8122 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
to je problem s dvostrukim arsinimamuha_sa wrote:maksimala 5 godina murijeAlfons Kauders wrote:btw... za sve one koji ne vide nista lose u izbacivanju policajaca iz stroja i koji bi amnestirali izgrednike
17 godina...Zenička policija je danas poslije 11 sati uhapsila osobu incijala B. T, rođen 1996. godine, iz Zenice, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo silovanje jedanaestogodišnje djevojčice, potvrđeno je Feni iz policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.![]()
ovo je rec zakon![]()
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/pogub ... /140213035
kada sjebani klinac baci baklju na predsjednistvo, treba ga amnestirat
kada sjebani klinac siluje dijete, treba ga objesit
obojicu je proizveo isti sistem vrijednosti... ako pustimo da spaljivanje institucija prodje nekaznjeno, sutra ce neko spaliti sportski klub ili skolu iz obijesti... al eto, vecina naroda i dalje smatra da jedne treba amnestirati a druge objesiti
-
zulfo
#8123 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Zabraniti rad u državnim institucijama svim kojima je na spisku plaća veća od 6.000 KM
http://www.znamo.ba/spisak-najvecih-primanja-u-fbih-pla..
http://www.znamo.ba/spisak-najvecih-primanja-u-fbih-pla..
- Alfons Kauders
#8124 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
sta se moze - reci sefu da sljedeci put angazuje kvalitetnije ljude... nisam vam ja kriv sto je ustamujic nesposobni debil...kakonako wrote:Vidim,uspjelo se,Jos malo pa vicevi.Cestitke Alfonsu i kompaniji.Ali, ko u svakom pozaru ostane poneko zariste, zakamuflirano...malo suse i "pogodnog vjetra" i eto goreg belaja.Zivi bili pa vidjeli.
moja dnevnica je 80-120 eura, ovisno o obimu posla i uslovima... pa bujrum, neka se jave ako zainteresovani
amateri
- al_akhisari
#8125 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
maksimala 5 godina murije
ovo je rec zakon
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/pogub ... /140213035[/quote]
to je problem s dvostrukim arsinima
kada sjebani klinac baci baklju na predsjednistvo, treba ga amnestirat
kada sjebani klinac siluje dijete, treba ga objesit
obojicu je proizveo isti sistem vrijednosti... ako pustimo da spaljivanje institucija prodje nekaznjeno, sutra ce neko spaliti sportski klub ili skolu iz obijesti... al eto, vecina naroda i dalje smatra da jedne treba amnestirati a druge objesiti[/quote]
...potpis