arshavin wrote:Opet nam zakljucase.
dugi nam trajalo
Moderator: Benq
arshavin wrote:Opet nam zakljucase.
pa jel' ti rootiran telefon?brazzo19 wrote:Konacno nekako aktivirah ovaj D3Go i mogu da gledam al kad sam skinuo aplikaciju za mob i pokreno i logovao se , pokusam da gledam neki program pise mi : " da bi ste gledali program , privremeno ili trajno iskljucite rutovanje " . Sta mi je ciniti , Samsung Galaxy S je u pitanju . Hvala
pa ne može na rootirane telefonebrazzo19 wrote:Jes' ubacivao sam jelly bean na njega ...
Imas li instaliran SuperSu app, ako nemas instaliraj i onda preko njega mozes prvremeno iskljuciti root i gledati D3Gobrazzo19 wrote:Pih ..... znaci moro bi se vratit na stock verziju androida samo da bi mogo gledat D3Go ... ne pada mi na pamet !!!
Jel imo neko sliacn problem ?? kako to izbjeci a da ne moram vracat na fabricku verziju androida ???
P.S ove sve kanale sto imam na D3Go hoce li mi ostati zauvijek ili samo ce trajati mjesec dana koliko traju i ovi na resiveru jer sam dobio promotivno mjesec dana sve kanale otkljucane , pa me zanima kad mi se zakljuca i na resiveru hoce li i na d3go i ostaju samo oni sto imam u osnovnom paketu ili ?
Sad su zakljucali i foxove koji nisu bili zakljucaniarshavin wrote:Opet nam zakljucase.
Mislim da neces moci gledat poslije promotivnog perioda, al nisam siguran.brazzo19 wrote:Pih ..... znaci moro bi se vratit na stock verziju androida samo da bi mogo gledat D3Go ... ne pada mi na pamet !!!
Jel imo neko sliacn problem ?? kako to izbjeci a da ne moram vracat na fabricku verziju androida ???
P.S ove sve kanale sto imam na D3Go hoce li mi ostati zauvijek ili samo ce trajati mjesec dana koliko traju i ovi na resiveru jer sam dobio promotivno mjesec dana sve kanale otkljucane , pa me zanima kad mi se zakljuca i na resiveru hoce li i na d3go i ostaju samo oni sto imam u osnovnom paketu ili ?
http://teve.ba/article/15844/sport-klub ... na-moja-tvMustang1 wrote:Ma ko ce uvesti sportklub ?Odakle vam to ?
Telemach ne vrši blokiranje portova na terminacionom uređaju. Na istom se vrši NAT (network address translation) na korisničku opremu te je moguće spajanje više korisničkih uređaja i dijeljenje internet konekcije unutar doma.van helsing wrote:@Telemach : postoje li kakva ogranicenja sa vase strane na mmds internetu u svezi TCP portova?
Mislim da sa 01.08. odjavim adsl od bhtelecoma,ali moram imati otvoreno nekoliko portova.
Vidim da je bullet m5 u pitanju,mogu li se otvorit portovi u njemu ili ne?
Ako postoje neka ogranicenja tj.ako su neki portovi zatvoreni,ne odgovara mi.
Tapatalk 2
Ne moraš, barem kada je moćni Android u pitanju:brazzo19 wrote:Pih ..... znaci moro bi se vratit na stock verziju androida samo da bi mogo gledat D3Go ... ne pada mi na pamet !!!
DON_eARL wrote:http://teve.ba/article/15844/sport-klub ... na-moja-tvMustang1 wrote:Ma ko ce uvesti sportklub ?Odakle vam to ?
Nekad davno sam imao wireless net od provajdera koji nije dozvoljavao otvaranje TCP portova,zato pitam da nije i kod vas tako,jer je wireless u pitanju.Telemach wrote:Telemach ne vrši blokiranje portova na terminacionom uređaju. Na istom se vrši NAT (network address translation) na korisničku opremu te je moguće spajanje više korisničkih uređaja i dijeljenje internet konekcije unutar doma.van helsing wrote:@Telemach : postoje li kakva ogranicenja sa vase strane na mmds internetu u svezi TCP portova?
Mislim da sa 01.08. odjavim adsl od bhtelecoma,ali moram imati otvoreno nekoliko portova.
Vidim da je bullet m5 u pitanju,mogu li se otvorit portovi u njemu ili ne?
Ako postoje neka ogranicenja tj.ako su neki portovi zatvoreni,ne odgovara mi.
Tapatalk 2
e,druze moj,a sto su ih otkljucali par dana-zna se,nije narod toliko glupkakavdanakneiskustvu wrote:arshavin wrote:Opet nam zakljucase.
dugi nam trajalo
E da ih ubace u prošireni paket ili sl. bio bi pravi 'odgovor', ovako nema fajde kada su ti kanali u posebnom paketu.gidra wrote:Neće nam uvesti Pink kanale ali kao odgovor na to ubacit ce još 2 nova Cinestar kanala i to:
CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 koji će biti u HD rezoluciji...(ova informacija je sa jednog srbijanskog foruma na temi sbb)
http://liderpress.hr/lider-trend/novi-c ... ki-kanali/
Došlo je do greške, kod=1 'Could not connect to VCAS'