Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Alfa_i_Omega wrote:Bez zafrkancije, ko je pjevao sinoc? Ima li realnih da nam kaze koliko vas je bilo?
Po slikama dobrih tri hiljade.
Poslije tekme sam otisao pravo u BBI na iftar a tamo zatekao jos tonu bordo raje... mnogi koji su postili su otisli pravo kuci itd...
Helem, nekad oko (slagat cu ti) dvajs do 9 sam otisao ispred vjecne. Masa se protezala od Kuloviceve do iza vjecne (tamo oko vatre slasticarne). Bile su neke odvojene grupice tamo oko ceke pa kod kluba (kod McDonaldsa) pa skroz do BBI. Ali ponavljam, masa kao masa je pocinjala negdje od Kuloviceve, znaci bukvalno predjes doticnu i ulazis u masu. Sve to oko mozda 15 do 9 pa negdje do 9 i nesto kada je i zavrsena ceremonija.
E sad, u momentu kad sam ja dolazio neki su odlazili i jako je tesko procijeniti broj raje (pa i ofrlje) jer nisu svi bili tu u istom momentu.
Nije nas bilo kao na proslavi 2015. sigurno. Ni na stadionu ni u Titovoj. Ali tada nije vazdan padala kisa kao juce i nije bio ramazan...
phillie wrote:Jos cete ispast' levati sto ste osvojili duplu
E zaboravih cestitati pobjedu jucer pobjeda poslije toliko godina u gostima, ali nekako ostade u sjeni
Bravo, ne dajte Arslanu da ide.
Rusimo tradicije, nabijamo komplekse Golem li si CeliChe
Hvala na cestitkama, zao mi je sto ne mogu vratiti istom mjerom jbg, doce bolji dani.
Arslan ide to je sasvim sigurno. Jedino ako mogne, on bi ostao, pa zajedno sa buducim trenerom napravio selekciju igraca i pojacanja. Eh sad koliko je to pametno i ucinkovito, vidjecemo.
plain vanilla wrote:
E zaboravih cestitati pobjedu jucer pobjeda poslije toliko godina u gostima, ali nekako ostade u sjeni
Bravo, ne dajte Arslanu da ide.
Rusimo tradicije, nabijamo komplekse Golem li si CeliChe
Hvala na cestitkama, zao mi je sto ne mogu vratiti istom mjerom jbg, doce bolji dani.
Arslan ide to je sasvim sigurno. Jedino ako mogne, on bi ostao, pa zajedno sa buducim trenerom napravio selekciju igraca i pojacanja. Eh sad koliko je to pametno i ucinkovito, vidjecemo.
Ma on sve ode, a ne mice. Nadjite mu kakvu da se cojk zaljubi i ostane
Mogla bi i Mladost.
Radnik igra sa Slobodom zadnju, malo Musija pogura da zapnu, svakako nisu dobili platu odavno, Mladost zavrsi sa Krupom koja je vec ispala i ode MDK u Europu. EL na MGM Farm Areni
sime_cipol wrote:Mogla bi i Mladost.
Radnik igra sa Slobodom zadnju, malo Musija pogura da zapnu, svakako nisu dobili platu odavno, Mladost zavrsi sa Krupom koja je vec ispala i ode MDK u Europu. EL na MGM Farm Areni
Krupa nije još ispala, ako dobiju u zadnjem kolu, a Tuzla izgubi, onda ostaju.
Malo je fakat nezgodno ispalo sa slavljem sinoc u vrijeme iftara. Mogli su malo sacekati. Ja sam se iftario usput ali i zakasnio malo na slavlje. Slijedece godine ce valjda malo bolje isplanirati. Mada kontam da je Sloboda kriva za sve. Da smo ih dobili titula bi se slavila prije 15 dana tj prije ramazana.