Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#80976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@semirsar,
SK4K je bio promotivno otključan korisnicima putem Cam Modula. Akcija je završena.[/quote]
Eno sad?!
Nit sam p'jan nit sam se bunike nazder'o, ocito me drzite za idiota?
Kako drugacije tumaciti kontradiktorne odgovore na obicna i jednostavna pitanja. Ne znam ko se sad predstavlja kao @Telemach, niti me to zanima, ali vasi su me odgovori doveli dotle da bih istog trena iscup'o CAM modul i vratio vam ga, da sam kojim slucajem kuci.
Isfrustriran i izrevoltiran sa svim, vrlo sam blizu otkazivanja svih vasih usluga.

Mozda jos, vrlo kratko vrijeme vas,

Semir[/quote]
@semirsar,
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do nesporazuma u komunikaciji. Trudimo se biti što precizniji. Kanal SK 4K se može pratiti isključivo preko Eon Smart Box-a, a korisnici Cam Modula sa UHD TV prijemnikom su kanal mogli pratiti do 15.1. Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju.
immortalwmostar

#80977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by immortalwmostar »

Telemach wrote:@semirsar,
SK4K je bio promotivno otključan korisnicima putem Cam Modula. Akcija je završena.
A sta tko ima box na jednom tvu i cam modul na drugom a stoji da je jos uvijek dokupljena opcija d3 kuca? Onda posto neide SK 4K na modul a morao bih u sklopu opcije d3 kuca,hoce li biti umanjena cijena jer nije ispostovano,jer nemoze te pruzit sve usluge kako spada?
Samso

#80978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

immortalwmostar wrote:
SK4K je bio promotivno otključan korisnicima putem Cam Modula. Akcija je završena.
A sta tko ima box na jednom tvu i cam modul na drugom a stoji da je jos uvijek dokupljena opcija d3 kuca? Onda posto neide SK 4K na modul a morao bih u sklopu opcije d3 kuca,hoce li biti umanjena cijena jer nije ispostovano,jer nemoze te pruzit sve usluge kako spada?
Ovo je ucjenjivacka politika telemacha, glupo je sto forsiraju koristenje eon boxa za gledanje 4K kanala.

Ne moze me niko uvjeriti da taj 4k kanal bolje radi na nekom kineskom rebrandiranom eon boxu nego na 4K TV kojeg je neko platio preko 1500 KM.
Telemach

#80979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

immortalwmostar wrote:
@immortalwmostar,
Dodatni digitalni uređaj bira korisnik prilikom priključenja. Ukoliko želite da i na njemu pratite kanal SK 4K, može se izvršiti zamjena za Eon Box u skladu sa važećim Cjenovnikom.
afannedim

#80980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Ukratko plati pa klati.
rolacity

#80981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rolacity »

Glupa vam je politika. I ja imam modul i okviru postojećeg paketa imam sve ono što mi treba. Jedina stvar koja me u EON paketima zanima je SK4k, al ne pada mi napamet da uzima box. Zašto tjerate ljude da koriste ono što ne žele kada imate tehničke mogućnosti isporučiti SK4k i bez dodatnog boxa?
rolacity

#80982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rolacity »

afannedim wrote:Ukratko plati pa klati.
Ne razumiješ. Čovjek plaća EON paket, ali ne želi koristiti box već pratiti 4k kanal direktno na svom tv-u.
shalla

#80983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shalla »

rolacity wrote:
Ne razumiješ. Čovjek plaća EON paket, ali ne želi koristiti box već pratiti 4k kanal direktno na svom tv-u.
Više nas je takvih...

Dakle pazi sad, nakon isteka promotivnih 6 mjeseci, plaćaću 79,90 KM paket, plaćaću dodatnih 5 KM jer koristim CI modul umjesto EON boxa (što je već apsurd i nonsens) i na sve to, ne mogu imati kanal za koji mi je TV i više nego sposoban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dakle plaćam 5 KM skuplje od korisnika koji imaju EON box (koji mi se u 2 dana koliko je bio kod mene 3x srušio, restartovao) i imam slabiju uslugu nego oni :lol: :lol: :lol:

Pa Allaha mi dragog, gdje prestaje logika tu počinje BiH. Evo me smijem se na poslu, umirem od smijeha a ljudi me blijedo gledaju...
sencobih

#80984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

shalla wrote:
rolacity wrote:
Više nas je takvih...

Dakle pazi sad, nakon isteka promotivnih 6 mjeseci, plaćaću 79,90 KM paket, plaćaću dodatnih 5 KM jer koristim CI modul umjesto EON boxa (što je već apsurd i nonsens) i na sve to, ne mogu imati kanal za koji mi je TV i više nego sposoban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dakle plaćam 5 KM skuplje od korisnika koji imaju EON box (koji mi se u 2 dana koliko je bio kod mene 3x srušio, restartovao) i imam slabiju uslugu nego oni :lol: :lol: :lol:

Pa Allaha mi dragog, gdje prestaje logika tu počinje BiH. Evo me smijem se na poslu, umirem od smijeha a ljudi me blijedo gledaju...
treba boxove prodavati jbg.
MTV

#80985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

shalla wrote: Evo me smijem se na poslu, umirem od smijeha a ljudi me blijedo gledaju...
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
sencobih

#80986 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

kakaljin wrote:
sencobih wrote:Ne damo analognu.
Ukidanje analogije i u svim paketima se dobijaju dva resivera gratis na koristenje
je li se mora vezati ugovorom, dok je ova akcija "stb ili modul po cijeni analogne" ?
afannedim

#80987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

rolacity wrote:
Razumijem ja, al te tjeraju da plaćaš više
Dosadno mii

#80988 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dosadno mii »

Ja pocinjem da mislim da je u danasnje vrijeme smijesno gledati programe na tvu.
Telemach

#80989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

sencobih wrote:
kakaljin wrote:
sencobih wrote:Ne damo analognu.
Ukidanje analogije i u svim paketima se dobijaju dva resivera gratis na koristenje
je li se mora vezati ugovorom, dok je ova akcija "stb ili modul po cijeni analogne" ?
@sencobih,
Ukoliko pitate za akciju besplatne digitalizacije, koja se odnosi na sve pretplatnike Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije, Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Cijena ostaje jednaka cijeni analogne televizije i nakon isteka Ugovora.
shalla

#80990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shalla »

afannedim wrote:
rolacity wrote:
Razumijem ja, al te tjeraju da plaćaš više
Mene evo tjeraju da im plaćam 60 KM godišnje manje :lol:
chudjenhe

#80991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chudjenhe »

Samso wrote:
holowey wrote: eh, ali onda bi te pare prosle kroz knjige... ovako, kes ekonomija - drzavi prijavljujes da radis na nuli
Najvjerovatnije nisu u pitanju tehnicki razlozi nego finansijski, banka uzima najmanje 3% provizije pravnim licima od svake transakcije.

Elektroprivreda BiH u Mostaru takodjer godinama nema mogucnosti placanja karticom na salteru. Smijesno je da male trgovine imaju te mogucnosti, a giganti nemaju.
svratim u lokalni granap, kupim cocacolu (znam, nezdrava je al sta cu :lol: ) i uredno platim karticom
juce odem u jedan veci supermarket, ceh na kasi preko 170 KM, al morao parkirat kolica u stranu dok sam otisao 6-7 km do bankomata, nece karticu

helemnejse...
picim sa nedzarica prema telemachu i zovem 1360
operaterka kaze da nije moguce platiti karticom
produzim do ilidze na bankomat pa se valja vratitti gore do hece pa spustiti do poslovnice telemacha

al zasto mi je operaterka trazila podatke ni dan danas mi nije jasno :?
sencobih

#80992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Ukoliko pitate za akciju besplatne digitalizacije, koja se odnosi na sve pretplatnike Osnovnog TV paketa analogne kablovske televizije, Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Cijena ostaje jednaka cijeni analogne televizije i nakon isteka Ugovora.[/quote]

Nema veze modul ili stb nema dodatnih troškova?
immortalwmostar

#80993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by immortalwmostar »

Telemach wrote:
immortalwmostar wrote:
@immortalwmostar,
Dodatni digitalni uređaj bira korisnik prilikom priključenja. Ukoliko želite da i na njemu pratite kanal SK 4K, može se izvršiti zamjena za Eon Box u skladu sa važećim Cjenovnikom.
Image

Onda gospodo ukini te uslugu D3 Kucu ili je drukcije definisite sta se dobiva sve u sklopu sa njom,jer po ovome ste duzni isporuciti SK 4K na modul!!!
crnivrag

#80994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Kanal OTV Valentino ponovo u Telemach ponudi

OTV Valentino ponovo u ponudi Telemach-a u okviru D3 i EON platforme. Kanal je dostupan u okviru D3 Start paketa na poziciji 71, Total TV-u pozicija 751 u okviru Extra paketa i EON-u.

Telemach, kao dio regionalne United Grupe, nastavit će da širi svoju ponudu i bira najbolje domaće i strane kanale kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetan i atraktivan sadržaj.
https://telemach.ba/a33674/podrska/vije ... onudi.html
tinarog

#80995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tinarog »

Telemach wrote:
immortalwmostar wrote:
@immortalwmostar,
Ovo ako je istina, da ne žele isporučiti SK4K, bez EON boxa, a imaju tehničke mogućnosti za one koji imaju UHDTV i CAM module, je naveći blam Telemacha dosad.Ja sam trenutno u fazi obnove ugovora, ali neću sigurno obnoviti ako se ne može pustiti SK 4K preko CAM modula. Kupiš TV, istreses mašala novac, uzmes EON premium i onda ti oni kažu ne može, al je moglo promotivno. Neshvatljiva politika i veliki minus. Pod hitno Telemase da se raspitas kod svoje uprave zašto je to tako, inače...
dembele

#80996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

crnivrag wrote:
Kanal OTV Valentino ponovo u Telemach ponudi

OTV Valentino ponovo u ponudi Telemach-a u okviru D3 i EON platforme. Kanal je dostupan u okviru D3 Start paketa na poziciji 71, Total TV-u pozicija 751 u okviru Extra paketa i EON-u.

Telemach, kao dio regionalne United Grupe, nastavit će da širi svoju ponudu i bira najbolje domaće i strane kanale kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetan i atraktivan sadržaj.
https://telemach.ba/a33674/podrska/vije ... onudi.html
To se čekalo
Image
shalla

#80997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shalla »

Baš blam, dobro si se izrazio. Kažem ti, fucking ironija je ta da ja koji imam CI modul i plaćam skuplje paket nego korisnici koji imaju EON box, imam ustvari osakaćeniju ponudu nego ti isti korisnici :roll:
Samso

#80998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

shalla wrote:Baš blam, dobro si se izrazio. Kažem ti, fucking ironija je ta da ja koji imam CI modul i plaćam skuplje paket nego korisnici koji imaju EON box, imam ustvari osakaćeniju ponudu nego ti isti korisnici :roll:
Suti dobro je pa za full hd kanale ne traze da uzmes eon box. Ko zna mozda je to naredni korak xD
avaks

#80999 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Ta će vam 4K, evo Valentinovo ide udri žilu u kobilu op op :D
Što reče kolega samo Edukativnih u FHD!
shalla

#81000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shalla »

Samso wrote:
shalla wrote:Baš blam, dobro si se izrazio. Kažem ti, fucking ironija je ta da ja koji imam CI modul i plaćam skuplje paket nego korisnici koji imaju EON box, imam ustvari osakaćeniju ponudu nego ti isti korisnici :roll:
Suti dobro je pa za full hd kanale ne traze da uzmes eon box. Ko zna mozda je to naredni korak xD
Jaran uzeo onaj MiBox, kaže otkazao sve kablovske. Moram proučiti to pomno da vidim šta, kako...
Locked