Pa neka igra, bolje on nego Bogičević, Stanić, Sadiković, momak od pionira u klubunosara wrote:Svi su dobrodosli, ako sef kaze da su potrebni to je to.
Za ovog malog sto, kao, ide, ako je tacno, moze bit samo da je trazeno da igra po svaku cijenu. Sef ne voli kad ga neko ucjenjuje. Dakle i tu je sef u pravu.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RasAlGhul
#80901 Re: FK Željezničar
- nosara
#80902 Re: FK Željezničar
Ima sef, on zna sta i kako, ne bih se mijesao. Sef je bog za te stvari, vjerujem mu potpuno.
- cvrčak_na_hedonizmu
#80903 Re: FK Željezničar
Eto Amaru se digo kurac i otjero ga nako. Jah.RasAlGhul wrote:Pa neka igra, bolje on nego Bogičević, Stanić, Sadiković, momak od pionira u klubunosara wrote:Svi su dobrodosli, ako sef kaze da su potrebni to je to.
Za ovog malog sto, kao, ide, ako je tacno, moze bit samo da je trazeno da igra po svaku cijenu. Sef ne voli kad ga neko ucjenjuje. Dakle i tu je sef u pravu.
- Mea_parvitas
#80904 Re: FK Željezničar
Ma hajd navikli smo i na to, Gojak, Hajradinovic, dijelom bih rekao i Dzeko, itd.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#80905 Re: FK Željezničar
Ovaj se mali trebao potpisati i ako nije u planu poslati negdje na kaljenje. Jedino ako je zakerio pa trazio neke nerealne uslove ili je vec nasao angažman vani pa jedva čekao da ga se otpise i sam to isprovocirao.
- manijak1
#80906 Re: FK Željezničar
Ja nekako ne vidim da je upravo sad Hajradinović otjeran ....kad je u najboljoj formi bio neko ga institucionalno , na klupu posadi .
A Džeku je Plišek zajmio ....i.t.d
- cvrčak_na_hedonizmu
#80907 Re: FK Željezničar
Il lazes ili ne znas. Ne znam sta je, iskreno.Mea_parvitas wrote:Ma hajd navikli smo i na to, Gojak, Hajradinovic, dijelom bih rekao i Dzeko, itd.
Gojak uslovljavao mjesto i trazio garantovano mjesto u ekipi, dijete.
Ispred Hajradinovica, lijevi bek bio, igrao Kvesic - uzeli duplu, mali bio na klupi dobio sansu protiv Leotara, ako me sjecanje dobro sluzi
Dzeko bio na klupi protiv Heartsa, tad nekad je Amar i otjeran pa ga strucnjaci vratili u juniore.
Kontam da je ipak Zeljeznicar since 2015
Ne znas gdje si supalj, realno
- Mea_parvitas
#80908 Re: FK Željezničar
Pa gdje su tu ranije potpisani ugovori da momci ostanu, Gojaka je mahnuo Olimpik, vise puta sam procitao da je laz bila da je trazio mjesto u 1 postavi gdje je ranije ugovor za Hajradinovica da postepeno zamijeni Kvesica, za Dzeku sam rekao dijelom jer je i on mozda mogao potpisati za njegovo vrijeme neki znacajniji duzi ugovor, itd. Moras dokazati da si odmah za prvog tima da bi dobio ugovor? Eto taj momak u svim selekcijama kapiten, morali smo ga potpisati. Navijac sam Zeljeznicara since 1998, otprilike kad sam kao dijete poceo pratiti fudbal pa ovaj klub zavolio iz vise razloga, prestani da si dosadan i da smaras na licnoj osnovi.
- cvrčak_na_hedonizmu
#80909 Re: FK Željezničar
Ja ti kazem da lazes i argumentujem svakog igraca pojedinacno. Ne mozes zadrzati sve mlade igrace, ko to misli, lud je ili zlonamjeran. Ne spominjes ko je potpisao Bajica, Amira, Memiju, Sehu.Mea_parvitas wrote:Pa gdje su tu ranije potpisani ugovori da momci ostanu, Gojaka je mahnuo Olimpik, vise puta sam procitao da je laz bila da je trazio mjesto u 1 postavi gdje je ranije ugovor za Hajradinovica da postepeno zamijeni Kvesica, za Dzeku sam rekao dijelom jer je i on mozda mogao potpisati za njegovo vrijeme neki znacajniji duzi ugovor, itd. Moras dokazati da si odmah za prvog tima da bi dobio ugovor? Eto taj momak u svim selekcijama kapiten, morali smo ga potpisati. Navijac sam Zeljeznicara since 1998, otprilike kad sam kao dijete poceo pratiti fudbal pa ovaj klub zavolio iz vise razloga, prestani da si dosadan i da smaras na licnoj osnovi.
Since 2015
- Mea_parvitas
#80910 Re: FK Željezničar
Pa jesam li rekao da nije ili da je to neko drugi bolje radio? Kazem da smo navikli da nam odlaze, niko dobar mi drugi nije na um pao, da nam je pobjegao pa postao uspjesan, kao ta 3.
Smaras dosadnjakovicu sa tim
Smaras dosadnjakovicu sa tim
- cvrčak_na_hedonizmu
#80911 Re: FK Željezničar
Pa Barseloni igraci bjeze, a ne nama. Gojak je bio maloljetan kad je otisao iz Zelje. Takvog igraca NE MOZES zadrzati, jer su ugovori sega i lako se raskidaju. Ne smaram nego ispravljam tvoje neznanje/lazi, ne mogu da definisem.Mea_parvitas wrote:Pa jesam li rekao da nije ili da je to neko drugi bolje radio? Kazem da smo navikli da nam odlaze, niko dobar mi drugi nije na um pao, da nam je pobjegao pa postao uspjesan, kao ta 3.
Smaras dosadnjakovicu.
Ne komentarisete nove akvizicije sefa? Licencu?
Sta fali akvizicijama
Since 2015
Ps. Sto brises napisano
- Mea_parvitas
#80912 Re: FK Željezničar
Ma reko mrsko mi se naglabati, svakako ces samo po svom.
Naguzeni, jer smo izgubili savez 2016, hahahahah, sve si rekao. Ne legendo, nisu uplatili na vrijeme retardi, koje je Amar doveo, jadnih 20.000 KM
Zato si sada u Livnu (sta fali Livnu), zato sada gledas Radnika u Evropi, zato si ostao bez min. 1 milion KM
Naguzeni, jer smo izgubili savez 2016, hahahahah, sve si rekao. Ne legendo, nisu uplatili na vrijeme retardi, koje je Amar doveo, jadnih 20.000 KM
- cvrčak_na_hedonizmu
#80913 Re: FK Željezničar
To je i Megamixova administracija, il lazem. Odnosno ostatak koji nije zaposlio kod sebe, strasni navijac koji vise i ne dolazi na utakmice.Mea_parvitas wrote:Ma reko mrsko mi se naglabati, svakako ces samo po svom.
Naguzeni, jer smo izgubili savez 2016, hahahahah, sve si rekao. Ne legendo, nisu uplatili na vrijeme retardi, koje je Amar doveo, jadnih 20.000 KMZato si sada u Livnu (sta fali Livnu), zato sada gledas Radnika u Evropi, zato si ostao bez min. 1 milion KM
Kad su udarili kajlu Gredicu i Odovicu, pa procedure pocele dovoditi igrace preko zime isto smo zijanili Europu, isto izgubljen milion. Pa onda titulu u Krupi, jedno dva miliona pa onda jos jedna sto niko u ligi ne bi izgubio, 5-6 miliona i koeficient u Europi, jebo to, ko da je bitno
Jebo pricu vise, ti si poceo, ja nisam, pricamo o Zeljeznicaru, ovo ne pomaze. Prati ako hoces, ako neces ne moras, al bas trujes.
Svadja ne pomaze i niko nije ispravan i 100% u pravu, istina je negdje u sredini. Realno.
- nosara
#80914 Re: FK Željezničar
Vazno je da su faraon i njegovi hemoroidi odstranjeni. ZAUVIJEK!Mea_parvitas wrote:Ma reko mrsko mi se naglabati, svakako ces samo po svom.
Naguzeni, jer smo izgubili savez 2016, hahahahah, sve si rekao. Ne legendo, nisu uplatili na vrijeme retardi, koje je Amar doveo, jadnih 20.000 KMZato si sada u Livnu (sta fali Livnu), zato sada gledas Radnika u Evropi, zato si ostao bez min. 1 milion KM
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#80915 Re: FK Željezničar
ovo za Nuhanovica i Alispahica s druge strane je van svake pameti
-
samoZeljo21
#80916 Re: FK Željezničar
pa zar ovaj Nuhanović nema ugovor potpisan sa nama
https://sport.avaz.ba/domaci-nogomet/41 ... eljeznicar
https://sport.avaz.ba/domaci-nogomet/41 ... eljeznicar
- sime_cipol
#80917 Re: FK Željezničar
Ima amaterski, koji je potpisao na godinu dana.
Moze ici, ali kod potpisa prvog profi ugovora nama se mora platiti kompenzacija za treniranje i jos neke stvari. Oko 60k €.
Moze ici, ali kod potpisa prvog profi ugovora nama se mora platiti kompenzacija za treniranje i jos neke stvari. Oko 60k €.
- Radio Sarajevo
#80918 Re: FK Željezničar
Koliko vidim, na ovom forumu je ostao još jedan lobotomac, ostali su prošlost ili su promijenili mišljenje.
Elhamdulillah!
Još da ovog oćeramo, pa da počnemo s dobrim vijestima.
E. Zec na tri godine.
F. Erić doveden, znači Kjosevskom se sprema transfer.
Alispahić stigao, amin.
Rodin otišao za neku nelošu lovu.
Bekrić na pomolu.
Biće još dva-tri pojačanja.
Smiješi se lova od Šehe, a možda i od jednog iz Bašakšehira.
Hoćemo li dobiti lovu ako se Gojak proda?
Elhamdulillah!
Još da ovog oćeramo, pa da počnemo s dobrim vijestima.
E. Zec na tri godine.
F. Erić doveden, znači Kjosevskom se sprema transfer.
Alispahić stigao, amin.
Rodin otišao za neku nelošu lovu.
Bekrić na pomolu.
Biće još dva-tri pojačanja.
Smiješi se lova od Šehe, a možda i od jednog iz Bašakšehira.
Hoćemo li dobiti lovu ako se Gojak proda?
- sime_cipol
#80919 Re: FK Željezničar
Plafon 2% mozda i nesto manje.
- Radio Sarajevo
#80920 Re: FK Željezničar
A zašto ne 3%?sime_cipol wrote:Plafon 2% mozda i nesto manje.
Kako to uopšte ide?
- sime_cipol
#80921 Re: FK Željezničar
Radio Sarajevo wrote:A zašto ne 3%?sime_cipol wrote:Plafon 2% mozda i nesto manje.
Kako to uopšte ide?

- Radio Sarajevo
#80922 Re: FK Željezničar
Znači najviše se po ovome isplati ulagati u Harisa Hajdarevića
, i za tri godine bismo stekli pravo na svih 5% kada iz FK Vukojebina ode u AC Milan za 35 miliona eura.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#80923 Re: FK Željezničar
Zakara otpao u Partizanu 
- Charuga
- Globalni moderator
#80924 Re: FK Željezničar
Vjerujem da Zrinjski uskoro objavljuje da je on njihov novi igrač ...
-
Dead Man Walking
#80925 Re: FK Željezničar
Ovi se bas naklatili da nas pisaju... Mada bi me manje cudilo nego za Lendrica.Charuga wrote:Vjerujem da Zrinjski uskoro objavljuje da je on njihov novi igrač ...