Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeli i vama malo cudno kako jedan gigant kao telemah svako malo ima problema sa stranicom i racunima na istoj?
Nikad mi se to desavalo na logosoftu nije dok sam bio ranije.
i agree wrote:Jeli i vama malo cudno kako jedan gigant kao telemah svako malo ima problema sa stranicom i racunima na istoj?
Bitna stvar...
Plati i cao. Sta imas gledati svaki dan.
i agree wrote:Jeli i vama malo cudno kako jedan gigant kao telemah svako malo ima problema sa stranicom i racunima na istoj?
Bitna stvar...
Plati i cao. Sta imas gledati svaki dan.
BH Cabel Net, Elob, ASK, Global Net, HS, HKB-Net, M&H Company, Monet, Velnet, Telekabel, Vinet, VKT-NET, Artnet, Global Net Travnik, BHB Cable i Total TV BiH.
Last edited by crnivrag on 04/02/2019 17:41, edited 1 time in total.
MTV wrote:P.S. U HS, HKB-Net, M&H Company Aca Kabanica ima odredjeni procenat i nije 100% Telemachovo.
Zato se oni jedino i spominju kao "udružene kompanije" na stranici, a korisnicima i dalje dolaze računi sa njihovim logotipima (a logotipi su prisutni i prilikom potpisivanja ugovora): https://telemach.ba/Podrska/Udruzene-kompanije
BH Cabel Net, Elob, ASK, Global Net, HS, HKB-Net, M&H Company, Monet, Velnet, Telekabel, Vinet, VKT-NET, Artnet, Global Net Travnik, BHB Cable.
Kada telemacha bude u RS-u kao u federaciji onda mozemo smatrati da je telemach jedna velika sretna familija, jer ne mozes biti sretna familija ako nisi prisutna kod obadvoje djece ravnopravno
kakaljin wrote:
Kada telemacha bude u RS-u kao u federaciji onda mozemo smatrati da je telemach jedna velika sretna familija, jer ne mozes biti sretna familija ako nisi prisutna kod obadvoje djece ravnopravno
za pocetak neka poklopi Banja Luku kao Sarajevo
Izgleda da je m:tel krenuo u poklapanje RS-a, jer su kupili Telerad i Blicnet, a šuška se da kupuju uskoro i Eltu i TXTV, a odavno su vlasnici Logosofta.
Tako da će na kraju svim kablovskim i IPTV operaterima vladati Telemach i m:tel (osim BH Telecom-a i Eronet-a).
Last edited by crnivrag on 04/02/2019 17:32, edited 1 time in total.
kakaljin wrote:
za pocetak neka poklopi Banja Luku kao Sarajevo
Izgleda da je m:tel krenuo u poklapanje RS-a, jer su kupili Telerad i Blicnet, a šuška se da kupuju uskoro i Eltu i TXTV, a odavno si vlasnici Logosofta.
Tako da će na kraju svim kablovskim i IPTV operaterima vladati Telemach i m:tel (osim BH Telecom-a i Eronet-a).
Zato treba telemach isto uraditi u RS-u da se takmici da ne bude monopola jer je to u interesu korisnika, a to nije u interesu telemacha i m:tela, to sto ti kazes je dogovor podjele plijena da jedan drugome ne zalaze u teritoriji i da svako vlada monopolisticki na svom podrucju i da moze dizati cijenu do iznemoglosti jer svi vidimo sta telemach ovdje radi.
Najbolje bi bilo da svi mogu biti dostupni na cijeloj teritoriji BiH i da se cijenama i uslugama bore za korisnike, pa ko je bolji tog ce korisnik uzeti.
kakaljin wrote:
Zato treba telemach isto uraditi u RS-u da se takmici da ne bude monopola jer je to u interesu korisnika, a to nije u interesu telemacha i m:tela, to sto ti kazes je dogovor podjele plijena da jedan drugome ne zalaze u teritoriji i da svako vlada monopolisticki na svom podrucju i da moze dizati cijenu do iznemoglosti jer svi vidimo sta telemach ovdje radi.
Najbolje bi bilo da svi mogu biti dostupni na cijeloj teritoriji BiH i da se cijenama i uslugama bore za korisnike, pa ko je bolji tog ce korisnik uzeti.
Kako su krenuli sa kupovinama, slabo da će biti šta od toga, s tim ako kupe TXTV, onda se mogu donekle takmičiti u Sarajevu, jer TXTV pokriva jedan dio Sarajeva, kao i Logosoft koji je u vlasništvu m:tel-a.
Ja npr. na svojoj adresi trenutno imam mogućnost priključenja usluga Telemach-a, BH Telecom-a, Logosoft-a i TXTV-a.
Telemach je odavno prisutan u Republici Srpskoj preko platforne Total TV a i mtel ce uskoro sa svojoj satelitskom platformom m:SAT boriti za korisnike u federaciji.
kakaljin wrote:
Kako su krenuli sa kupovinama, slabo da će biti šta od toga, s tim ako kupe TXTV, onda se mogu donekle takmičiti u Sarajevu, jer TXTV pokriva jedan dio Sarajeva, kao i Logosoft koji je u vlasništvu m:tel-a.
Ja npr. na svojoj adresi trenutno imam mogućnost priključenja usluga Telemach-a, BH Telecom-a, Logosoft-a i TXTV-a.
O ovome ti govorim da svi imaju mogucnost biranja pa bi se oprateri bolje borili kod korisnika.
Boban0726 wrote:Telemach je odavno prisutan u Republici Srpskoj preko platforne Total TV a i mtel ce uskoro sa svojoj satelitskom platformom m:SAT boriti za korisnike u federaciji.
Ko prica o satalitskoj platformi, ovdje se prica o kablovskoj platformi ili iptv platformi. O Satalitskoj platformi svi znamo da je dotupna svugdje.
Mene zanima kako cu gledati Eon TV preko smart tv-a tj kako cu aktivirati, akinuo sam eon sa stora na tv-u , i pise mi da posjetim moj self-care portal i unesem kod koji mi daje ali to nisam uspio naci. sve sto sam nasao je lista uredjaja koja koristi eon ali nigdje nisam mogao kod ukucati.
mbenz wrote:Mene zanima kako cu gledati Eon TV preko smart tv-a tj kako cu aktivirati, akinuo sam eon sa stora na tv-u , i pise mi da posjetim moj self-care portal i unesem kod koji mi daje ali to nisam uspio naci. sve sto sam nasao je lista uredjaja koja koristi eon ali nigdje nisam mogao kod ukucati.
Možeš aktivirati kod samo ako koristiš EON Trio/Duo Full/Premium odnosno Trio/Duo Grande Extra/Premium paket, i jedino na tim paketima na portalu postoji polje za unos koda za aktivaciju smart TV aplikacije.
Last edited by crnivrag on 04/02/2019 18:23, edited 1 time in total.
immortalwmostar wrote:
Da promotivno,ali sad je ukljucen u Eon Full paket koji posjedujem,pa bih valjda trebalo da imam iste kanale na modulu kao i na boxu u sklopu d3 kuca.
Usluga D3 Kuća više ne postoji od uvođenja EON paketa, a nažalost kanal je ekskluzivitet EON box aplikacije, i ne žele ga otključavati putem modula.
Izgleda da teletekst odlazi u historiju kod nekih TV stanica. Već dugo opcija teleteksta nije prisutna na RTV BN, a evo već sedmicu ga nema ni na OBN-u.
Da li je to sad do TV stanica, ili do Telemacha, ne zna se.
Sad će neki kazati šta će ti teletekst, e pa volim da čitam vijesti preko teleteksta prije spavanja