Sta imaju prosli sa tim kad su dosli u po sezone kao i Osim sada. Licencu smo tada dobili, uprava nije kriva nego Mulalic sa igracima podleglim pritisku.sime_cipol wrote:Sta je sa milionom iz 2016 koji nismo zaradili od evrope?
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mea_parvitas
#80801 Re: FK Željezničar
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#80802 Re: FK Željezničar
A Mulalic i igraci na Grbavicu dosli na asteroidu ?Mea_parvitas wrote:Sta imaju prosli sa tim kad su dosli u po sezone kao i Osim sada. Licencu smo tada dobili, uprava nije kriva nego Mulalic sa igracima podleglim pritisku.sime_cipol wrote:Sta je sa milionom iz 2016 koji nismo zaradili od evrope?
Idi begaj, smiješan si. Smi-je-san!
- Mea_parvitas
#80803 Re: FK Željezničar
Idi slavi sa Violinom, Beganom i Stanicem
- sime_cipol
#80804 Re: FK Željezničar
Bravo, razvalio si argumentima 
Posenilio covjek. Ne može da se pomiri da je zajebao.nosara wrote:Na gospodinu Osimu je da se za svoj novac bori „nogama i rukama“, a Klub će „glavom“ zaštititi svoje interese i neće platiti bilo koji dug, ukoliko ne postoje formalno-pravne pretpostavke", naglasio je Misimović.
Javnite mu da je bivsi. Nema smisla.
-
Avant
#80805 Re: FK Željezničar
Kako sam shvatio bivšeg predsjednika; nakon što mu je Osim rukama i nogama objasnio da je skupštinskoj većini kao i navijačima ipak stalo do fudbala; isti nema namjeru da se vrati sa sve dok "fudbalerima" koje je doveo ne isteknu ugovori?manijak1 wrote:Šta kaže bivši predsjednik F.K. Željezničar
I ovaj u ostavciIzvorU ovom momentu ne želim ništa govoriti, jer pripremam materijal uoči sutrašnje sjednice. Na sjednici ćemo iznijeti sve što imamo kazati“.
- sime_cipol
#80806 Re: FK Željezničar
Netacno.
Gledat ce da se vrati kada Amar opet podigne koeficijent klubu u evropi, kada potpise ugovore sa 3-4 talentovana juniora koji se mogu prodati za milionsku cifru, kad napravimo rezultat slican Ferencu i Standardu i na računima kluba bude 5-6mil KM koje je neko drugi namakao, a on ce tudjim parama glumiti Pereza.
Gledat ce da se vrati kada Amar opet podigne koeficijent klubu u evropi, kada potpise ugovore sa 3-4 talentovana juniora koji se mogu prodati za milionsku cifru, kad napravimo rezultat slican Ferencu i Standardu i na računima kluba bude 5-6mil KM koje je neko drugi namakao, a on ce tudjim parama glumiti Pereza.
-
Avant
#80807 Re: FK Željezničar
dobar izgleda megamix prašak; nespušta nikad, a?!Mea_parvitas wrote:Da se Bogdom borio i rukama i nogama za Zeljinih min. 1.000.000 KM mozda bi sada cekali koga cemo izvuci u 1.pretkolu, ne bi opet sjebali koeficijent za narednih 5 godina. Ali eto bitnije je njemu osigurati sebi fin ugovor, sebe obezbijediti i boriti se rukama i nogama za dugove koje je sam nabio i nigdje nije evidentirao i to bas pred odlazak u Katar, a klupska lova je nebitna, sta je to 10-15% budzeta, sića.nosara wrote:Na gospodinu Osimu je da se za svoj novac bori „nogama i rukama“, a Klub će „glavom“ zaštititi svoje interese i neće platiti bilo koji dug, ukoliko ne postoje formalno-pravne pretpostavke", naglasio je Misimović.
Osim se koliko me sjećanje služi i rukama i nogama izborio na zelenom terenu za Željin minimalo milion. Kriv je za nedobijanje licence isto kao za današnji sunčan dan. Nego 'ebo to, u posjedu si klubskih dokumenata bivše uprave pa nam postuj dokaz da je ista ostavila novac uz otplatni plan dugova prema Petroviću i još nam reci kako je te pare neko od novih struktura ukrao; nebilo ti teško!
- avetinja
#80808 Re: FK Željezničar
Joj, šta nam uradiše. Navijači idu na skupštinu umjesto na utakmicu i idealizuju dva lika koji mjere čiji je veći.
- Mea_parvitas
#80809 Re: FK Željezničar
De ba Violina opismeni se, zaboli me glava dok sam procitao.Avant wrote:dobar izgleda megamix prašak; nespušta nikad, a?!Mea_parvitas wrote:Da se Bogdom borio i rukama i nogama za Zeljinih min. 1.000.000 KM mozda bi sada cekali koga cemo izvuci u 1.pretkolu, ne bi opet sjebali koeficijent za narednih 5 godina. Ali eto bitnije je njemu osigurati sebi fin ugovor, sebe obezbijediti i boriti se rukama i nogama za dugove koje je sam nabio i nigdje nije evidentirao i to bas pred odlazak u Katar, a klupska lova je nebitna, sta je to 10-15% budzeta, sića.nosara wrote:Na gospodinu Osimu je da se za svoj novac bori „nogama i rukama“, a Klub će „glavom“ zaštititi svoje interese i neće platiti bilo koji dug, ukoliko ne postoje formalno-pravne pretpostavke", naglasio je Misimović.
Osim se koliko me sjećanje služi i rukama i nogama izborio na zelenom terenu za Željin minimalo milion. Kriv je za nedobijanje licence isto kao za današnji sunčan dan. Nego 'ebo to, u posjedu si klubskih dokumenata bivše uprave pa nam postuj dokaz da je ista ostavila novac uz otplatni plan dugova prema Petroviću i još nam reci kako je te pare neko od novih struktura ukrao; nebilo ti teško!
- UnKnownBA
#80810 Re: FK Željezničar
avetinja wrote:Joj, šta nam uradiše. Navijači idu na skupštinu umjesto na utakmicu i idealizuju dva lika koji mjere čiji je veći.
Ne bi me cudilo da dozivimo i da se pocnu letvama ubjedivati u fazonu “moj je tata jaci od tvog tate” dok sa druge strane i sa jednim i sa drugim “tatom” jedva prezivljavamo sto na sportskom planu sto finansijski.
Otisli smo fkt u neku stvar i kao klub i kao navijaci ...
- manijak1
#80811 Re: FK Željezničar
Ja kontam na trening
pa na koju Bistričku poslije u Općinu Stari Grad
tamo ću sve saznat ko da sam na Skupščini bio
.
I normalno, pola odbit pola ponovo provjerit.
Jedino se pitam kako li je Amar Osim imao živaca privest ovu sezonu kraju ?
I onaj ga zove poglavicom ....jbt-e ko naučio fino vrijeđat , jel to poenta
I ono što sam danas iščitao , ne pije vode puno , čuj da vidimo đe će bit klub za godinu pet šest , imo je tri na raspolaganju , pa smo prosipali što se prosut nije moglo.
O Šefovima stručnih štabova
sve je rečeno.
Žao mi Adžema pa kako god .Ono da revolucija jede svoju djecu na njemu se potvrdilo .i Sablja je tu neđe , u toj priči.
Igrači , uz par izuzetaka , ko mrtvi konji , boli ih ćuna za dres .
Opet ko da smo se malo ušminkali , ali ništa nije moglo bez dodatnih stresova i afera.
Nikako mi nije jasno kako je onaj iz Sarajevo osiguranja došao gdje je došao kada je iza sebe imao punu ćunu afera o demontiranju te osiguravajuće kuće.A ko ugledan , pun poslovnih veza , šupljara da ne može biti veća , zamalo da je po akciji utalio Croatia osiguranju Sarajevo osiguranje.
Pravi sofisticirani povlo .I on ko dao prvi ostavku pa onda novi president.
A ovi novi ko da su došli izvidit situaciju i ispalit se , ako nema ničega pogodnog za hapit.I oni iza zavjesa najviše hajruju.Oteto prokleto , jbg-a , kad tad će doć na svoje.Al da smo došli do stepenice da se Osimovi vrijeđaju , to mi je još uvijek neshvatljivo , niko nije bezgrešan , ali ....ko da pljujem na sebe.
Ne znam sad taj Violončelo se previše spominje , ne bih rekao da se šta puno pita ili da će se pitat .Uvlakač i interešdžija i lažov .
Činkvina mu pamet oduzela.
Zablude bi trebalo prestat brojat.Što prije to bolje.
I normalno, pola odbit pola ponovo provjerit.
Jedino se pitam kako li je Amar Osim imao živaca privest ovu sezonu kraju ?
I onaj ga zove poglavicom ....jbt-e ko naučio fino vrijeđat , jel to poenta
I ono što sam danas iščitao , ne pije vode puno , čuj da vidimo đe će bit klub za godinu pet šest , imo je tri na raspolaganju , pa smo prosipali što se prosut nije moglo.
O Šefovima stručnih štabova
Žao mi Adžema pa kako god .Ono da revolucija jede svoju djecu na njemu se potvrdilo .i Sablja je tu neđe , u toj priči.
Igrači , uz par izuzetaka , ko mrtvi konji , boli ih ćuna za dres .
Opet ko da smo se malo ušminkali , ali ništa nije moglo bez dodatnih stresova i afera.
Nikako mi nije jasno kako je onaj iz Sarajevo osiguranja došao gdje je došao kada je iza sebe imao punu ćunu afera o demontiranju te osiguravajuće kuće.A ko ugledan , pun poslovnih veza , šupljara da ne može biti veća , zamalo da je po akciji utalio Croatia osiguranju Sarajevo osiguranje.
Pravi sofisticirani povlo .I on ko dao prvi ostavku pa onda novi president.
A ovi novi ko da su došli izvidit situaciju i ispalit se , ako nema ničega pogodnog za hapit.I oni iza zavjesa najviše hajruju.Oteto prokleto , jbg-a , kad tad će doć na svoje.Al da smo došli do stepenice da se Osimovi vrijeđaju , to mi je još uvijek neshvatljivo , niko nije bezgrešan , ali ....ko da pljujem na sebe.
Ne znam sad taj Violončelo se previše spominje , ne bih rekao da se šta puno pita ili da će se pitat .Uvlakač i interešdžija i lažov .
Činkvina mu pamet oduzela.
Zablude bi trebalo prestat brojat.Što prije to bolje.
- sime_cipol
#80812 Re: FK Željezničar
Sad kad Skupština glasa za Misimovica, a Amar ima jos 3 god ugovora

- ellaxaz
#80813 Re: FK Željezničar
"Boriću se za pare i rukama i nogama".
Ostalo je samo ime.
Ostalo je samo ime.
- sime_cipol
#80814 Re: FK Željezničar
Sto Misimović nije iz svog dzepa izvadio i halalio 397 000 KM 
Last edited by sime_cipol on 14/06/2019 22:47, edited 1 time in total.
- manijak1
#80815 Re: FK Željezničar
Za svoje biće da si izostavio 
- sime_cipol
#80816 Re: FK Željezničar
Većina ovih sto zamjera Amaru sto trazi SVOJE pare bi rodjenog brata zatukli sjekirom zbog 2m međe 
-
Avant
#80817 Re: FK Željezničar
Znači da bez 5-6 miliona Klub ne bi mogao apsorbovati bivšu upravu. Nego; na onoj slici iz Atene bivši predsjednik i počasni član Kluba isti Prerezsime_cipol wrote:Netacno.
- sime_cipol
#80818 Re: FK Željezničar
Ukoliko bi se klub uspio uobziriti i uspio namaknuti 5-6 miliona (idealno bi bilo 10), onda bi odgovorna struktura sa Misimovicem na celu pokušala od kluba napraviti, interdisciplinarni poslovni subjekt koji bi se pored svih aktivnosti bavio i fudbalom. Ponekad.Avant wrote:Znači da bez 5-6 miliona Klub ne bi mogao apsorbovati bivšu upravu. Nego; na onoj slici iz Atene bivši predsjednik i počasni član Kluba isti Prerezsime_cipol wrote:Netacno.
-
Avant
#80819 Re: FK Željezničar
Eto prije se navijači nisu tukli radi Osima?UnKnownBA wrote:avetinja wrote:Joj, šta nam uradiše. Navijači idu na skupštinu umjesto na utakmicu i idealizuju dva lika koji mjere čiji je veći.![]()
Ne bi me cudilo da dozivimo i da se pocnu letvama ubjedivati u fazonu “moj je tata jaci od tvog tate” dok sa druge strane i sa jednim i sa drugim “tatom” jedva prezivljavamo sto na sportskom planu sto finansijski.
Otisli smo fkt u neku stvar i kao klub i kao navijaci ...
Novina je da se tučemo sa konama!
Last edited by Avant on 14/06/2019 23:48, edited 1 time in total.
- ellaxaz
#80820 Re: FK Željezničar
Većina ovih što Amaru ne zamjeraju šta radi od kluba,
da im se tako ponaša u vlastitom domaćinstvu, izvrijeđali bi ga gnusnije nego tuzlanske fukare.
da im se tako ponaša u vlastitom domaćinstvu, izvrijeđali bi ga gnusnije nego tuzlanske fukare.
- sime_cipol
#80821 Re: FK Željezničar
Sta to Amar radi od kluba?
Ukrast ce nam Želju?
Otet ce nam naseg Želju?
Moraš biti dobro bezobrazan ( moras biti forumas S1 aka .........) da pljujes covjeka koji ti je u jednom momentu pomogao i kojem si duzan.
Ukrast ce nam Želju?
Otet ce nam naseg Želju?
Moraš biti dobro bezobrazan ( moras biti forumas S1 aka .........) da pljujes covjeka koji ti je u jednom momentu pomogao i kojem si duzan.
Last edited by sime_cipol on 14/06/2019 23:27, edited 2 times in total.
- ellaxaz
#80822 Re: FK Željezničar
Ljubav zvana kult ličnosti.
- sime_cipol
#80823 Re: FK Željezničar
Pricaj nam malo o tome 
- ellaxaz
#80824 Re: FK Željezničar
Ma yyebo tri tačke licencu.
- sime_cipol
#80825 Re: FK Željezničar
J tri tacke evropu 2016, svakako i nisu bile neke ekipe tamo.
Next bitch please
Next bitch please