Kad je vidio kako se skockala za finale kupa, nije mogao odolitiplain vanilla wrote:I ja isto htjedoh pitatimirza_15 wrote:Je li ovo manijak1 bio sinoć na Koševu![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... _k6hGqwGEU
A i usput se slikao s peharom
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kad je vidio kako se skockala za finale kupa, nije mogao odolitiplain vanilla wrote:I ja isto htjedoh pitatimirza_15 wrote:Je li ovo manijak1 bio sinoć na Koševu![]()
![]()
![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/navij ... _k6hGqwGEU
Jel to ona mrka u crvenom?Tomahawk11 wrote: Kad je vidio kako se skockala za finale kupa, nije mogao odoliti
plain vanilla wrote:Jel to ona mrka u crvenom?Tomahawk11 wrote: Kad je vidio kako se skockala za finale kupa, nije mogao odoliti
Jeste. Ja bi joj dao titulu Mis Premier lige. Nije sto je nasa ali brate predobra je.plain vanilla wrote:Jel to ona mrka u crvenom?Tomahawk11 wrote: Kad je vidio kako se skockala za finale kupa, nije mogao odoliti
Ma moze, ali da joj manijak1 metne lentuanimus wrote:Jeste. Ja bi joj dao titulu Mis Premier lige. Nije sto je nasa ali brate predobra je.plain vanilla wrote:Jel to ona mrka u crvenom?Tomahawk11 wrote: Kad je vidio kako se skockala za finale kupa, nije mogao odoliti
necko_hz wrote:Ja bi ih pustio u Evropu. Što da se samo mi brukamo.
Štrajk je stvarno stanje u FK Sloboda
Strašno, majke mi.Trakavica traje još od prošle sedmice, prenosi Faktor, a igračima su danima nuđena razna obećanja, koja su samo odgađana. Fudbaleri su i ranije imali namjeru povući ovakav potez, ali su svoje obaveze izvršavali na molbu trenera Zlatana Nalića.
Pojedinici igrači Crveno-crnih su od novembra dobili tek dvije plaće. Informacije sa Tušnja govore da se iz novog Upravnog odbora niko nije obratio igračima, a novi predsjednik Sead Kozlić od svog imenovanja učinio je to samo jednom.
Situaciju je prokomentarisao i direktora Ademir Smajlović, koji je rekao sljedeće:
- Vjerujte mi da sam tek došao s desetodnevnog puta. Nisam bio tu, bio sam odsutan. Upravo sjedim sa šefom stručnog štaba, a tek večeras bih mogao imati nešto više informacija - kazao je Smajlović za Faktor.
Sloboda u subotu igra domaći meč protiv Mladosti, a s kojim snagama ostaje nam da vidimo.
Bitno je kakav je radnik za klub, jeb`o to kako izgleda.animus wrote:Jeste. Ja bi joj dao titulu Mis Premier lige. Nije sto je nasa ali brate predobra je.plain vanilla wrote:Jel to ona mrka u crvenom?Tomahawk11 wrote: Kad je vidio kako se skockala za finale kupa, nije mogao odoliti
jer recimo npr amar neobrijan sa otkopcanom kosuljom na TVu umanjuje trofeje i uspjeh koje je konama postigaoTomahawk11 wrote:Bitno je i kako izgleda.
Treba držati do sebe.
Ne umanjuje, ali nije fino vidjeti neurednog predstavnika kluba. Neozbiljno je to.todd_smith wrote:jer recimo npr amar neobrijan sa otkopcanom kosuljom na TVu umanjuje trofeje i uspjeh koje je konama postigaoTomahawk11 wrote:Bitno je i kako izgleda.
Treba držati do sebe.
ma zajebavam se, ali tanka je linija kod naseg sovinizma od respektabilno izgleda do uu jes` dobra ocam`Tomahawk11 wrote:Ne umanjuje, ali nije fino vidjeti neurednog predstavnika kluba. Neozbiljno je to.todd_smith wrote:jer recimo npr amar neobrijan sa otkopcanom kosuljom na TVu umanjuje trofeje i uspjeh koje je konama postigaoTomahawk11 wrote:Bitno je i kako izgleda.
Treba držati do sebe.
Nema tu linije, to je do onog koji posmatra i komentarise. Moze zena biti avion, najpozeljnija na dunjaluku ali ce normalan insan imati mjeru u komentarisanju. Papku je docim i rupa u tarabi povod za lascivne komentate...todd_smith wrote:
ma zajebavam se, ali tanka je linija kod naseg sovinizma od respektabilno izgleda do uu jes` dobra ocam`
Ovi su mi dobri. "Za dobijanje licence potrebno je na vrijeme promijeniti vještačku podlogu, a u vom financijski veoma stabilnom klubu još uvijek nisu odlučili da li će novi teren biti pokriven hibridnom ili prirodnom travom."Krupi je preostala samo jedna stvar da dobije licencu za Premijer ligu
gdje su pare od Krupe i Zrinjskog?Logovan wrote:Strašno, majke mi.Trakavica traje još od prošle sedmice, prenosi Faktor, a igračima su danima nuđena razna obećanja, koja su samo odgađana. Fudbaleri su i ranije imali namjeru povući ovakav potez, ali su svoje obaveze izvršavali na molbu trenera Zlatana Nalića.
Pojedinici igrači Crveno-crnih su od novembra dobili tek dvije plaće. Informacije sa Tušnja govore da se iz novog Upravnog odbora niko nije obratio igračima, a novi predsjednik Sead Kozlić od svog imenovanja učinio je to samo jednom.
Situaciju je prokomentarisao i direktora Ademir Smajlović, koji je rekao sljedeće:
- Vjerujte mi da sam tek došao s desetodnevnog puta. Nisam bio tu, bio sam odsutan. Upravo sjedim sa šefom stručnog štaba, a tek večeras bih mogao imati nešto više informacija - kazao je Smajlović za Faktor.
Sloboda u subotu igra domaći meč protiv Mladosti, a s kojim snagama ostaje nam da vidimo.![]()
Žalosno.