FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Avant

#80776 Re: FK Željezničar

Post by Avant »

Mea_parvitas wrote:
ultima_palabra wrote:Imali su priliku na prosloj skupstini sve da kazu. Sve poslije toga je hinjavo i dusmanski. A tajming je narocito interesantan.
Izdali saopstenje i nisu se ponavili na skupstini ispred kauboja koji su ih puskama otjerali. Ovi nakon toga poceli da ih pljuju vezano za sve i kao stoka lazu, naravno da ce braniti sebe od tog polusvijeta jer su za njih gospoda, samo argumenti, a njihovi argumenti su laganje i "de da vam ja kazem". A nije ti npr bio interesantan Osimov tajming 2 dana pred skupstinu?
Kažeš puškama otjerali? Ufatili ih nespremne k'o 92? Otjerati ljude koji su ostavili mili0ne na računu bez dugova, sredili Klub, izgradili stadion, unaprijedili omladinski pogon, našli generalnog sponzora i na kraju ono najvažnije; ostavili tim koji vrijedi....
može samo grupa naoružanih klubokradica koji ne mogu oprostiti uspjeh.
nosara

#80777 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Avant

#80778 Re: FK Željezničar

Post by Avant »

Blixen wrote:
nosara wrote: Jebo mahalstinu vise, kapitalizam je.
nista bez gazde
mora se znati ko daje plata i kome se podnosi izvjestaj
Mjesto za novog gazdu je otvoreno; isti kako stvari stoje može računati na SVOG predsjednika nadzornog odbora i direktora Kluba. Jedini uslov pored muda je da u Klub donese svojih par miliončića; ko će se odvažiti značemo sutra.
samoZeljo21

#80779 Re: FK Željezničar

Post by samoZeljo21 »

ma odosmo mi u neku stvar
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#80780 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Cucemo :D
ultima_palabra

#80781 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

"ostavili tim koji vrijedi" - ova mi je najjaca :lol:

Pa nije veca hrpa poluigraca bez karaktera prosla korz klub u istoriji.
cvrčak_na_hedonizmu

#80782 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

ultima_palabra wrote:"ostavili tim koji vrijedi" - ova mi je najjaca :lol:

Pa nije veca hrpa poluigraca bez karaktera prosla korz klub u istoriji.
Vidis da se zajebava :D

Bijedno i jadno ponasanje bivsih, klub ispred svega, jasta je, jadnici jadni, dusmanski.
Tromblon

#80783 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Vala danas mi ovi Misketovi zgadiše dan. Amara nisam stigao pogledati još, a veću količinu spinova nisam doživio. Ne mislim samo na ovaj forum.

Danima nilog ne zovem. Neću da pitam. Ubili su me Misketovci i Amarovci u pojam. Još kad sam čuo da licencu fakat nismo dobili samo zbog manjka krvi u Šiljkovom alkoholu. Jebo ti i pretprošlu i prošlu upravu. Ovim novim sve najbolje i mnogo pameti ko god to bio.
UnKnownBA

#80784 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Pola ovih diskusija na temu bivse i sadasnje uprave koje se ovdje vode to veze sa vezom nema niti bilo cemu konkretnom vodi. Zar nismo sa Misimovicem zavrsili vise, ne znam kako pojedinim vise ne dosadi da dave ovdje ljude jednom te istom pricom.

Meni fkt nije jasno zasto se ovolika drama pravi oko skupstine. Jasno mi je sto mediji dizu halabuku objavljivanjem svega i svacega zbog pregleda ali zasto Manijaci i sta hoce da postignu ovim okupljanjem. Zna se kako skupstina funkcionise i kako se postaje clan skupstine. Hocu da kazem da samo clanovi skupstine mogu prisustvovati i glasati na istoj. Vjerujem da Manijaci imaju svog predstanika u skupstini ili njih vise, to je sasvim dovoljno da iznesu svoje stavove, ovi skupovi su bespotrebni.
nosara

#80785 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Objavili nekakve tajne papire, pojacali na turbo lazi, pljuvacinu i spin, prijetili katastrofom, proklinjali... dobili kurcinu. :D

Image
tibetanac

#80786 Re: FK Željezničar

Post by tibetanac »

Mozda je neko mislio da ce raja prije izabrati nekog iz stare uprave nego Amara Osima. Zalutali su malo, ali dobro desava se. Hvala na pokusaju da se dodatno razjebe klub i da se jos zagadi atmosfera pred skupstinu. Pokazali su da im je Zeljo ispred licnih interesa. Nadam se da ce sutra biti rijesene sve stvari oko NO i UO i da se konacno mozemo posvetiti slaganju ekipe za narednu sezonu. Vrijeme je da se pomjerimo taj milimetar naprijed.
manijak1

#80787 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

Šta kaže bivši predsjednik F.K. Željezničar

I ovaj u ostavci
U ovom momentu ne želim ništa govoriti, jer pripremam materijal uoči sutrašnje sjednice. Na sjednici ćemo iznijeti sve što imamo kazati“.
Izvor
Mea_parvitas

#80788 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Jbt kad ovi lazu i laju na stare onda je sve ok, svi sutite, tj i vi pljujete te stare, tada to nije razdor, a kad se bivsi jave povodom toga, da dokazu ARGUMENTIMA da neko laze, onda je to nekakvo unosenje razdora. Pa jbt... :roll: :-)

Vezano za one lazi o neplacenim terenu:

Image

Meni ovo znaci da su ucinili sve da ocrne bivsu upravu, ogade je raji da bi sebe uzdigli a ustvari popisani otisli nakon 6 mjeseci, marke klubu nisu donijeli, uspjeli usrati licencu, tj Siljak bez ikakve kontrole uprave, nadzornog odbora pa i vrhovnog poglavice Osima, u ko zna kakvim talovima jer nije slucajno da se to radi zadnjih dana, pred istek roka, kao sto nije slucajno i da se da punomoc advokatima da stopiraju presudu i uloze zalbu na kamate istog pomenutog poglavice.
sime_cipol

#80789 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Halo ba, dosadan si :oops:
Last edited by sime_cipol on 14/06/2019 19:21, edited 1 time in total.
Mea_parvitas

#80790 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Kad kupis ovaj portal onda nesto odredjuj, do tad imas ignore opciju.
manijak1

#80791 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

Mogao bi i ti biti malo korektniji sa proizvoljnim kvalifikacijama pojedinih uposlenika F.K.Željezničar .
I jel neko šuti ili se jebe sa mentalnim sklopovima drugačijim od vlastitih , nije tvoj problem.
Jedino što mi je potpuno jasno ko je započeo konverzaciju hrakotinama po neistomišljenicima.
Jbt-e ....sutra je Skupščina .... ne kontam ovu modu sa iznošenjem klupskih dokumenata na portalima.
Jednostavno , užasno i štetno.Svi ko biva za Želju , a svjesnim postupcima urušavaju i već su urušili ugled i dostojanstvo kluba.
ultima_palabra

#80792 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Klub treba tuziti ove mazlume za iznosenje poslovne tajne.
Mea_parvitas

#80793 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Poslovna tajna da je skoro sve placeno, sve predstavljeno transparentno, nema kradje, nema lopovluka, odmah to ne odgovara ovima sto su navikli sve pod velom tajne da se obavlja. Pa ovo samo kod nas ima. Neko te pljuje, laze da si ostavio dugove, ti mu kazes evo ti ga pasa, gledaj ga, o ti kaze eh pa nisi smio to iznositi, to je tajna... hahahah
ultima_palabra

#80794 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Sta je sa dokumentima vezanim za Bekricev transfer? Jel i to vezano za njih?
Mea_parvitas

#80795 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Pa to nisam ja objavio, mislio sam da pricas za ovo moje. Nekada istina mora da boli ako se previse pocnes kofrciti i lagati. Sta je sa dugom menadzeru koji je klub morao platiti jer Osim nije isplatio covjeka? Zasto nam je ostetio klub za 100.000 eura, kad smo vec kod toga. Sta imamo od guranja pod tepih? On ce da kaze kako je posudjivao, nije nista sebi uzimao i vracao i sada cemo eto sve da mu isplatimo, sto i cinimo preo njegove uprave koju je on licno sastavio i dobio ugovor kao u Kataru, sa nevidjenom premijom u slucaju otkaza koji ce mu opet dati neko njegov. Do prije koju godinu nije mi bilo veceg idola u posljednjoj historiji, a sada mi se dobrim dijelom gadi. Sve se sakrivalo pod tepih, a nek se otkrije sve sto koci ovaj klub i cije tuzbe non stop jbu nas klub kad doticnom zafali para.
sime_cipol

#80796 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Sreca pa si ti i sl tebi u manjini.
Sta cemo za 5.5 miliona sjebanih od Misimovica u Kostice, Krcmarevice i sl ublehe od igraca?
Hoće li neko odgovarati za dovodjenje 100 igraca i raskide ugovora za istih 100?
I treba Amar da se zastiti. Da ne bude da ne može da naplati svoje, dok su se svi drugi itekako naplatili.
Svima presude rezultati na terenu, a ne kolicina plaćenog poreza. Misimović gleda Zeljeznicar kao poslovni projekat, uz milione koje je neko drugi namakao i ostavio.
Fudbal, koga boli za fudbal. E pa nije bas tako.
Frajer prica o klubu kao da je tvornica deterdzenta :-)
nosara

#80797 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Na gospodinu Osimu je da se za svoj novac bori „nogama i rukama“, a Klub će „glavom“ zaštititi svoje interese i neće platiti bilo koji dug, ukoliko ne postoje formalno-pravne pretpostavke", naglasio je Misimović.

Javnite mu da je bivsi. Nema smisla. :D
Mea_parvitas

#80798 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Pa dobro, sada smo fkt gledali futbol, Stanic, Bogicevic, Sadikovic, Klepac, Bajic, 0:3 od jufkica i slag na kraju, gledamo Radnik u Evropi i klub zavaljen min. 1.000.000 KM, gdje jos nije uracunata ni marka koju ti racunas na plate i doprinose igraca koji su prosli kroz klub dovodjenih od razlicitih trenera.
sime_cipol

#80799 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Sta je sa milionom iz 2016 koji nismo zaradili od evrope?
Mea_parvitas

#80800 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

nosara wrote:Na gospodinu Osimu je da se za svoj novac bori „nogama i rukama“, a Klub će „glavom“ zaštititi svoje interese i neće platiti bilo koji dug, ukoliko ne postoje formalno-pravne pretpostavke", naglasio je Misimović.

Javnite mu da je bivsi. Nema smisla. :D
Da se Bogdom borio i rukama i nogama za Zeljinih min. 1.000.000 KM mozda bi sada cekali koga cemo izvuci u 1.pretkolu, ne bi opet sjebali koeficijent za narednih 5 godina. Ali eto bitnije je njemu osigurati sebi fin ugovor, sebe obezbijediti i boriti se rukama i nogama za dugove koje je sam nabio i nigdje nije evidentirao i to bas pred odlazak u Katar, a klupska lova je nebitna, sta je to 10-15% budzeta, sića.
Post Reply