I govor tijela je takav i partije.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#80751 Re: Liverpool FC
Ja sam nesto sve sigurniji da Trent nece produziti i da ce put Madrida.
- BHF_Manijak
#80752 Re: Liverpool FC
Na drugoj strani Lijnders se bas bruka sa Salzburgom.
To mu je drugi put da preuzima kao menadzer ekipu i da ne ide.
Jednostavno neki ljudi su savrseni u odredjenoj ulozi, za nesto drugo - nije to to.
Buvac je tako uskurcio se, pa nestao.
To mu je drugi put da preuzima kao menadzer ekipu i da ne ide.
Jednostavno neki ljudi su savrseni u odredjenoj ulozi, za nesto drugo - nije to to.
Buvac je tako uskurcio se, pa nestao.
- vaučer
#80754 Re: Liverpool FC
Jasno je odavno da neće. A gdje god da ide - sretan mu put. Ostat će kao ‘samo jedan’ igrač, mogao je biti više.BHF_Manijak wrote: ↑06/10/2024 18:59 Ja sam nesto sve sigurniji da Trent nece produziti i da ce put Madrida.![]()
- BHF_Manijak
#80755 Re: Liverpool FC
Ne samo za Trenta, bojim se da je ovo kraj za svu trojicu. Vrlo se neozbiljno pristupilo ovome, da ne kazem amaterski.
Cijelo ljeto smo prvo slusali kako se ceka kraj Eura, pa da se onda ide u neku mega kupovinu - laz.
Onda smo slusali krajem prosle sezone kako ce se na ljeto rjesavati ugovori za njih trojicu, pa je onda bilo "fokus na transfere", ima se u planu, kada pocne sezona pozabavit ce se tim, evo blizimo se sredini oktobra i jos uvijek bas nikakvih pomaka - dakle jos jedna laz.
Mogli uzeti 150-200 miliona na Salahu, ako ode za dzaba neka izvrse kolektivno samoubistvu u Axi.
Mislim da ce se ovaj trenutni sastav sportskog menadzmenta pokazati kao vrlo ublehaski, da je Data freak Edwards debelo precijenjen sto smo i ljetos vidjeli, te da da je Hughes obicna ikebana i nikakva hajra od te ojebine nece biti.
Sve vuce ka tome da se u sljedecu sezonu ulazi bez Salaha, Virgila i Trenta. Naci instant zamjene za njih troje, to ni Real ne bi mogao.
Cijelo ljeto smo prvo slusali kako se ceka kraj Eura, pa da se onda ide u neku mega kupovinu - laz.
Onda smo slusali krajem prosle sezone kako ce se na ljeto rjesavati ugovori za njih trojicu, pa je onda bilo "fokus na transfere", ima se u planu, kada pocne sezona pozabavit ce se tim, evo blizimo se sredini oktobra i jos uvijek bas nikakvih pomaka - dakle jos jedna laz.
Mogli uzeti 150-200 miliona na Salahu, ako ode za dzaba neka izvrse kolektivno samoubistvu u Axi.
Mislim da ce se ovaj trenutni sastav sportskog menadzmenta pokazati kao vrlo ublehaski, da je Data freak Edwards debelo precijenjen sto smo i ljetos vidjeli, te da da je Hughes obicna ikebana i nikakva hajra od te ojebine nece biti.
Sve vuce ka tome da se u sljedecu sezonu ulazi bez Salaha, Virgila i Trenta. Naci instant zamjene za njih troje, to ni Real ne bi mogao.
- drug_profi
#80756 Re: Liverpool FC
Pola milijarde će im trebati da naprave tim da valja.
- vaučer
#80757 Re: Liverpool FC
Jedino se brinem oko Van Dijka, za Trenta i Salaha mi je onako svejedno idu li ili ostaju. Ne sumnjam da su svima ponuđeni ugovori i da se pregovara, isto tako mislim da Arnold odavno planira otići, da Salah neće pristati na manje para i da jedino možda Van Dijk ima baš želju da ostane. Dakle ukupan ishod neizvjestan. Ali uglavnom me boli neka stvar iskreno. Nisu moje pare pa da kukam o nekim izgubljenim sredstvima i igrači imaju pravo birati gdje žele nastaviti karijeru i šta im je prioritet.
- drug_profi
#80758 Re: Liverpool FC
A odavno se kilave oko lijevog beka, evo sad će i desni da fali.
Stopera da nije lohotan.
Šesticu.
Nekog napadača sa urođenim vicom.
Kako su menadžera pretvorili u trenera, a menadžment preuzeli ljudi koji ne odgovaraju novinarima na presicama, tako se zauzeo kurs da se ekipa opet vrati u prosjek.
Ovo prvo mjesto sa 2 primljena gola u 7 utakmica ne znači ništa.
Dakle baš ništa.
Raspad slijedi već do nove godine.
Stopera da nije lohotan.
Šesticu.
Nekog napadača sa urođenim vicom.
Kako su menadžera pretvorili u trenera, a menadžment preuzeli ljudi koji ne odgovaraju novinarima na presicama, tako se zauzeo kurs da se ekipa opet vrati u prosjek.
Ovo prvo mjesto sa 2 primljena gola u 7 utakmica ne znači ništa.
Dakle baš ništa.
- BHF_Manijak
#80759 Re: Liverpool FC
Ma da. Objektivno igralo se doslovno protiv ekipa od 10. mjesta nanize. Dakle nijedna ne derbi, vec jaca utakmica te nije zakacila. United osim sto je derbi, neku jacinu nema svakako.
Ako Salah odluci dici sidro, po meni ne bi losa bio opcija ona Johnson iz Tottenhama, kako su ga izvukli iz Nottinghama svaka im cast. Decko ubija. Mada pregovarat sa Tottenhamom i nekoga dovesti, to je vec naucna fantastika, ali eto, moze se mastati.
Lijevi bek je takodjer vrlo klimas, sto drug_profi rece sad je i desno. Mada im tu Bradley. Nije nivo Trenta, ali jebaji ga.
Ako Salah odluci dici sidro, po meni ne bi losa bio opcija ona Johnson iz Tottenhama, kako su ga izvukli iz Nottinghama svaka im cast. Decko ubija. Mada pregovarat sa Tottenhamom i nekoga dovesti, to je vec naucna fantastika, ali eto, moze se mastati.
Lijevi bek je takodjer vrlo klimas, sto drug_profi rece sad je i desno. Mada im tu Bradley. Nije nivo Trenta, ali jebaji ga.
- vaučer
#80760 Re: Liverpool FC
A mislim, koji kurac jebote?drug_profi wrote: ↑07/10/2024 10:49 Ovo prvo mjesto sa 2 primljena gola u 7 utakmica ne znači ništa.
Dakle baš ništa.
- drug_profi
#80761 Re: Liverpool FC
A eto samo gledaj.vaučer wrote: ↑07/10/2024 10:56A mislim, koji kurac jebote?drug_profi wrote: ↑07/10/2024 10:49 Ovo prvo mjesto sa 2 primljena gola u 7 utakmica ne znači ništa.
Dakle baš ništa.
Raspad slijedi već do nove godine.![]()
![]()
Sad idu jače tekme, a roster se osipa.
- vaučer
#80762 Re: Liverpool FC
Chelsea, Arsenal, Brighton i Villa - od tog tri na Anfieldu.
Ne očekujem nikakav raspad u narednom bloku utakmica.
Uzimamo devet bodova barem.
Ne očekujem nikakav raspad u narednom bloku utakmica.
Uzimamo devet bodova barem.
-
Zgembo030
- Pandakonda
#80765 Re: Liverpool FC
Vjerujem da će ovo izaći na dobro. Trent je lokalno dijete i vise je puta ponovio da mu je cilj ostati u Liverpulu i eventualno biti kapiten. Druga je stvar ukoliko mu klub ponudi bezobrazno nisku cifru u nadi da će ostati radi lokalnog sentimenta. Obzirom da nije latinos, jos je englez, jednostavno ne vidim da mu je finalni cilj igrati za real ili barcelonu. Belingem je drugaciji slucaj jer on nije imao priliku napraviti za sebe ime u engleskoj i u nekom lokalnom klubu kao sto je Trent. Pokazao se u Borusiji i uhvatio val kad ga je Real pozvao. Salah zna da mu je odavno prosao vrhunac karijere i da bi mu sad bilo jako tesko da se prilagodi u neku drugu sredinu, a u isto vrijeme mu je rano za saudijsku arabiju.
Za Virgila mislim isto da zeli ostati, sam je rekao da prvo hoce da vidi kako će ovaj novi projekt pod Slotom funkcionisati pa da napravi svoju odluku obzirom da su mu 33 godine sto je za stopera taman zrelo. Neka me neko ispravi ali ja u ovom momentu ne vidim neku vrhunsku ekipu da im fali štoper, ili da bi izbacili nekog svog da dovedu Virgila. Sto vjerujem da i on sam zna da su mu vrhunske opcije ogranicene. U PL ne vjerujem da bi ostao mimo liverpula pa odma njih otpisujem, Real ima svoj duo i vec je puno para potrosio, Barselona niti ima para niti ga moze registrovati, sto ostavlja mozda samo PSG i Bayern.
Ako nam Real uzme VVD-a i Trenta nema druge nego bombu na Bernabeu baciti jer se drugacije nosit ne mozemo
Za Virgila mislim isto da zeli ostati, sam je rekao da prvo hoce da vidi kako će ovaj novi projekt pod Slotom funkcionisati pa da napravi svoju odluku obzirom da su mu 33 godine sto je za stopera taman zrelo. Neka me neko ispravi ali ja u ovom momentu ne vidim neku vrhunsku ekipu da im fali štoper, ili da bi izbacili nekog svog da dovedu Virgila. Sto vjerujem da i on sam zna da su mu vrhunske opcije ogranicene. U PL ne vjerujem da bi ostao mimo liverpula pa odma njih otpisujem, Real ima svoj duo i vec je puno para potrosio, Barselona niti ima para niti ga moze registrovati, sto ostavlja mozda samo PSG i Bayern.
Ako nam Real uzme VVD-a i Trenta nema druge nego bombu na Bernabeu baciti jer se drugacije nosit ne mozemo
- BHF_Manijak
#80768 Re: Liverpool FC
Ma on svake sezone ima ovako ispad od po mjesec-mjesec i po, osim mozda jedne-dvije sezone da je proslo bez povrede.
Srecom Kelleher je jako dobar golman i ovo sto je dosad branio je odlicno bilo.
Cak bih razmislio o opciji da u januaru vrate Mamardashvilija, osim ako to nisu stavili u klauzulu - da nema poziva sa pozajmice.
Srecom Kelleher je jako dobar golman i ovo sto je dosad branio je odlicno bilo.
Cak bih razmislio o opciji da u januaru vrate Mamardashvilija, osim ako to nisu stavili u klauzulu - da nema poziva sa pozajmice.
- drug_profi
#80769 Re: Liverpool FC
Pa šta je sa Keleherom?
Čitam da hoće da opozovu posudbu ovog gruzijca iz Valensije.
- BHF_Manijak
#80770 Re: Liverpool FC
Sad za vikend bilo je prehlada, nije nikakva povreda u pitanju. Eh sad je li se sta promijenilo u medjuvremenu nemam pojma.drug_profi wrote: ↑09/10/2024 10:55 Pa šta je sa Keleherom?
- BHF_Manijak
#80772 Re: Liverpool FC
Trent pocinje za Engleze na lijevom beku.
- BHF_Manijak
#80774 Re: Liverpool FC
Pa iskreno kako Robertson igra ili Tsimikas, ne bih imao nista protiv opcije Trent lijevo, Bradley desno.
- vaučer
#80775 Re: Liverpool FC
A ono, ne razumijem potrebu da mu se konstantno izmišlja neka pozicija.
Igraj desnog beka još ovih nekoliko mjeseci, ništa drugo nije potrebno.
Jedinu u slučaju neke havarije s ozljedama na LB poziciji.
Igraj desnog beka još ovih nekoliko mjeseci, ništa drugo nije potrebno.
Jedinu u slučaju neke havarije s ozljedama na LB poziciji.