prvo prosirenje, stanes, izadjes, protegnes se, ako pusis zapalis cigaru, malo iskuliras i saburli nastavis dalje... placena registracija, ima pravo da bude na javnom putu i sve dok ne krsi ogranicenja i postuje zakone, ima da trpis i takve vozace... do tebe je hoces li se nervirati ili ne...skafiskafsnjak wrote:Najvise me nervira zensko za volanom...ili stariji tipovi. Sad da ne generalizujem, ima zena koje dobro voze ali vala vecina ne zna. Ide 80km pravcem...ne preticem, odgovara mi, cim ugleda krivinu to koci na 50kmh kao da je "osmica" ispred ebote ahahha.
U dosta slucajeva pogledam ko vozi, uglavnom je ona pribijena na volan haaha
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- holowey
#8076 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
kB27
#8077 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
holowey wrote:prvo prosirenje, stanes, izadjes, protegnes se, ako pusis zapalis cigaru, malo iskuliras i saburli nastavis dalje... placena registracija, ima pravo da bude na javnom putu i sve dok ne krsi ogranicenja i postuje zakone, ima da trpis i takve vozace... do tebe je hoces li se nervirati ili ne...skafiskafsnjak wrote:Najvise me nervira zensko za volanom...ili stariji tipovi. Sad da ne generalizujem, ima zena koje dobro voze ali vala vecina ne zna. Ide 80km pravcem...ne preticem, odgovara mi, cim ugleda krivinu to koci na 50kmh kao da je "osmica" ispred ebote ahahha.
Ide 80 pravcem (gdje je vjerovatno 60 ograničenje) - odgovara mu zbog policije da ide neko ispred njega pa ne pretiče. Smanji brzinu pred krivinu, iz njemu/njoj poznatih ali definitivno opravdanih razloga, ne odgovara mu. Dobro je on to smislio.
-
sarajevo-x.com
#8078 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam vala, bolje da smanji i na 20 nego da siječe krivinu 
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#8079 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kada kazu policija. Ma kakva policija! Sinoc na Malti, frajer stao u desnoj traci, prodje policija kraj njega, stali na crvenom na semaforu i odose dalje, a frajer sa sva 4 i dalje ostao blokirati saobracaj.
- DoradO
#8080 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
@tempuser - pogresno sam se odrazio, htio sam reci da je tada bilo puno bolje i da se moglo proci bez stajanja a sada se MORA stati bukvalno na svakom semaforu. MIslio sam da ce se razumjeti sta sam htio rec al sam zaboravio da se ovdje raja fata za svaku greskicu nebi li ispali pametniThe BEN10 wrote:Čuj to, hvata zeleni val drugom.tempuser wrote:Ti kad vozis lagano drugom tj kad milis ne hvatas zeleni val nego se prilgodjavas intervalu semafora. Vozi 60 kmh, na koliko je kalibriran zeleni val, pa vidi da li je prekunut!DoradO wrote:kad nije spica ja uvijek tuda idem kuci prema kosevskom brdu i u krajnjoj lijevoj traci vozim lagano drugom i hvatam zeleno na sva tri semafora i onda do Alipasine dzamije gdje me znalo isto uhvatitcekat zeleno ako ne zurim...
@theBEN10- sta ti vozis pa drugom ne mozes hvatat zeleni val
-
tempuser
#8081 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čuj to, hvata zeleni val drugom.DoradO wrote:
Ti kad vozis lagano drugom tj kad milis ne hvatas zeleni val nego se prilgodjavas intervalu semafora. Vozi 60 kmh, na koliko je kalibriran zeleni val, pa vidi da li je prekunut!
@tempuser - pogresno sam se odrazio, htio sam reci da je tada bilo puno bolje i da se moglo proci bez stajanja a sada se MORA stati bukvalno na svakom semaforu. MIslio sam da ce se razumjeti sta sam htio rec al sam zaboravio da se ovdje raja fata za svaku greskicu nebi li ispali pametni
Ne znam ja sta si ti mislio, ja znam sta si napisao i da to nema veze sa zelenim valom...
- skafiskafsnjak
#8082 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uopste nije tako... Ne preticem jer mi 80kmh magistralom sasvim odgovara. Nisam od onih sto divljaju cestom...kB27 wrote:[emoji106]holowey wrote:prvo prosirenje, stanes, izadjes, protegnes se, ako pusis zapalis cigaru, malo iskuliras i saburli nastavis dalje... placena registracija, ima pravo da bude na javnom putu i sve dok ne krsi ogranicenja i postuje zakone, ima da trpis i takve vozace... do tebe je hoces li se nervirati ili ne...skafiskafsnjak wrote:Najvise me nervira zensko za volanom...ili stariji tipovi. Sad da ne generalizujem, ima zena koje dobro voze ali vala vecina ne zna. Ide 80km pravcem...ne preticem, odgovara mi, cim ugleda krivinu to koci na 50kmh kao da je "osmica" ispred ebote ahahha.
Ide 80 pravcem (gdje je vjerovatno 60 ograničenje) - odgovara mu zbog policije da ide neko ispred njega pa ne pretiče. Smanji brzinu pred krivinu, iz njemu/njoj poznatih ali definitivno opravdanih razloga, ne odgovara mu. Dobro je on to smislio.
Vozi stalno 60, pa cu prestici... Sta imas sad 80 pa 50 bez razloga... Slomis auto voznjom za takvim vozacima.
Ja nigdje nisam rekao da ne smije tako voziti...samo kazem nervira me takva voznja.
-
dgL_
#8083 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kakva je furka tatinih sinova i kvazi mafijasa. U malo boljim autima da ignorisu napisanu kaznu za brisacem za parking i onako sjednu i vozaju se po gradu sa kaznom koja visi? Pokusavaju omalovazavati, kao nije ih briga a to ce morati platit kako god okrenes... Ispadaju glupi samo tako... Hhahahaha 
-
Astrix
#8084 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam koja je to furka ali i ja baš danas vidim curu/zenu za volanom BMW coupe-a nekog, vozi ona a kazna na šajbi...
-
Drogo_rooq
#8085 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zato sto sa tim moze stati opet u zabranu a policija nece pisati drugu kaznu.
-
shandrprcSA
- DoradO
#8087 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
@tempuser - pogresno sam se odrazio, htio sam reci da je tada bilo puno bolje i da se moglo proci bez stajanja a sada se MORA stati bukvalno na svakom semaforu. MIslio sam da ce se razumjeti sta sam htio rec al sam zaboravio da se ovdje raja fata za svaku greskicu nebi li ispali pametnitempuser wrote:Čuj to, hvata zeleni val drugom.DoradO wrote:
Ti kad vozis lagano drugom tj kad milis ne hvatas zeleni val nego se prilgodjavas intervalu semafora. Vozi 60 kmh, na koliko je kalibriran zeleni val, pa vidi da li je prekunut!
Ne znam ja sta si ti mislio, ja znam sta si napisao i da to nema veze sa zelenim valom...[/quote]
... jebo medzed bukvu...
-
mirzet87sa
#8088 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Eki ispadaju glupi..
Na osnovu jedne kazne parkira se jos u zabrani 30puta, nekaznjeno..
-
tempuser
#8089 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam ja sta si ti mislio, ja znam sta si napisao i da to nema veze sa zelenim valom...[/quote]DoradO wrote:@tempuser - pogresno sam se odrazio, htio sam reci da je tada bilo puno bolje i da se moglo proci bez stajanja a sada se MORA stati bukvalno na svakom semaforu. MIslio sam da ce se razumjeti sta sam htio rec al sam zaboravio da se ovdje raja fata za svaku greskicu nebi li ispali pametnitempuser wrote:Čuj to, hvata zeleni val drugom.DoradO wrote:
... jebo medzed bukvu...[/quote]
Postovani kolega, kontriras o prekinutom zelenom valu, slucajno ili namjerno pises o necemu sto nema veze s tim i jos se zalis kako ljudi na forumima pokisavaju biti pametni! Nema to veze sa odrazavanjem i bukvalizmom!
- skafiskafsnjak
#8090 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sta je s ovim kamionima.... Jel oni ne smiju stati na prosirenje da bi pustili 20 auta koje nakupe iza sebe ? X outa se iznerviram tako...jel ljudi stvarno ne smiju da staju ili su papci?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8092 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
drago mi bude kad vidim dvijeDrogo_rooq wrote:Zato sto sa tim moze stati opet u zabranu a policija nece pisati drugu kaznu.
- skafiskafsnjak
#8093 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
al to je nevjerovatno, uvijek me potrefi ... Nece supcina da stane, nema sanse... Sto je jos gore, prodje pored policije, ni oni ga ne zaustave.bitanga_sa_otesa wrote:papci
Ee lijepi autoput.....
- amar1994
#8094 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni neki dan covjek sa dvicom dade desni zmigavac da ga preteknem, svaka mu cast, malo je danas takvih vozaca 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8095 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a potrefi i mene cesto....sto ce stajat,ko je ko on...vozi sleper...guslajte smrtnici za mnom...skafiskafsnjak wrote: al to je nevjerovatno, uvijek me potrefi ... Nece supcina da stane, nema sanse... Sto je jos gore, prodje pored policije, ni oni ga ne zaustave.
Ee lijepi autoput.....
- kloniran
#8096 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
koje je bojeamar1994 wrote:Meni neki dan covjek sa dvicom dade desni zmigavac da ga preteknem, svaka mu cast, malo je danas takvih vozaca
- amar1994
#8097 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bijela mescinekloniran wrote:koje je bojeamar1994 wrote:Meni neki dan covjek sa dvicom dade desni zmigavac da ga preteknem, svaka mu cast, malo je danas takvih vozaca
-
Kataklinger
#8098 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto me nesavjesni vozaci kamiona izhandre preko Karaule to je haos. Sto kaze ovaj iznad, navuce iza sebe svadbu, ne jebe to 2%....i kad fino sidje niz Karaulu stane negdje na ravnici na BP da se odmori :/
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8099 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kamiondzije su uglavnom dokazani samozivi supci.
Jbe se njemu sto se kolona uhvatila. Malo je onih koji ispostuju i stanu na prosirenju.
Jbe se njemu sto se kolona uhvatila. Malo je onih koji ispostuju i stanu na prosirenju.
- dinao
#8100 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja opet imam drugacije iskustvo. Jako cesto kamiondzije propuste kolonu, daju znak da ih obidjes kad je sigurno i sl. Vecinom su to iskusni i profesionalni vozaci.
Naravno ima izuzetaka, papak moze bit i drot i doktor i ...
Naravno ima izuzetaka, papak moze bit i drot i doktor i ...