Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Sakazulu

#8076 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

afannedim wrote:mamurno jutro :zzzz:
Kad si već krenuo da dopunim :)

Tifa
Mamurno jutro

Mamurno jutro, napolju Kosava
za sankom dripci, poneka kurva nudi, obecava
oci mi vlazne, dusa umorna
poguren, cutljiv, vucem se satima
tebe nema, vec pomalo ljut
isao bih, ali nemam kud, nemam kud

Refren
Crne su mi sve moje zore umorne
i samom Bogu teske ste kada nema je

jos jedno pice, molim
jedno duplo prije spavanja
hej zeno, hej zeno, kako tuzna predstava

Refren
afannedim

#8077 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Sakazulu wrote:
afannedim wrote:mamurno jutro :zzzz:
Kad si već krenuo da dopunim :)

Tifa
Mamurno jutro

za sankom dripci, poneka kurva nudi, obecava
poguren, cutljiv, vucem se satima

Refren
Crne su mi sve moje zore umorne
i samom Bogu teske ste kada nema je

jos jedno pice, molim
jedno duplo prije spavanja
hej zeno, hej zeno, kako tuzna predstava

Refren
:thumbup: :thumbup:
semirsar

#8078 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Da se nadovezem...

Mamurno jutro u glavi mi puklo,
i ne znam gde da krenem sad,
sinoc sam pijan opet se tuko,
bez tebe mrzim ovaj grad.
sinoc sam pijan opet se tuko.

Bilo je tako lako tebe voleti moja ljubavi,
kada smo zajedno sanjali da smo uspeli
kada smo sanjali o guzvi, da ostacemo zajedno
i kad budemo matori i ruzni.
nebitno svetovi bili crni il' beli,
do kraja sa mnom rekla si mi to da zelis.
I mrzeo sam sve sto ocima te gutaju,
i njegov gliser koji vozi te po dunavu,
i mrzeo sam tvog instruktora voznje,
jer hteo je da uzme ono sto je moje.
Voleti nekog znaci oteti mu dusu ,
ti si otela moju , drzao sam te za ruku.
Sklanjao ti kosu mokru od nezne kise,
u nasem parku tu gde nema nas vise.
Kad setas psa tuda da li tad pozelis ,
da me ugledas bas tu prvi put gde smo se sreli?

Rekla si mi da me ne volis ,da te zaboravim
valjda svi smo picke kad nas neko jako povredi.
I volimo i mrzimo i necemo , a zelimo
sinoc sam sanjao da sam te ozenio
a kad sam ustao , svaatio sam da sanjam
ljubavi fali mi nasa ljubav bez kraja.
Jer ti si prva koja ume da me voli,
sve su bivse bile samo hladan mracan hodnik
i sve su bivse bile put sto tebi vodi,
izgubljen u tvojoj nestvarnoj lepoti.
Htela si da ti radim ono sto prolece cini tresnjama,
lepsa od svih ikad napisanih pesama.
Rekla si da ne zelis nikad da te pustim,
voleli se tako ludacki k'o da smo prsli.
Mozda u snu bicemo srecni ko nekad ,
na nasem starom mestu tu gde zauvek me cekas .

Sretno nam svima u ovoj godini sto nam se ledena i sva stisnuta nudi :mrgreen:
Sakazulu

#8079 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

semirsar wrote:Da se nadovezem...

sinoc sam pijan opet se tuko.
– Deniro, zar ne?!
semirsar

#8080 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

:mrgreen: yap
MTV

#8081 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ne znam za Vas al meni zivce izvadi snimalica na OBN -u i jos par kanala tipa FOX Life sjeckanje, kockanje, preskakanje od 10 minuta (nepostoji sadrzaj od 10 -30 minuta), proklizavanje na premotavanju. Resetovao sam sve sto se dalo resetovati al nepomaze.

I jel to tako tesko pustiti teletekst na OBN-u, PINK BH, PTC 1, PTC 2, Hayat BH?
Sakazulu

#8082 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

semirsar wrote::mrgreen: yap

AHA nikad čuo za njega, nego sam potražio na netu stihove pa njega dobio kao odgovor :)

@MTV
Ma slažem se oni i njihova tehnika, prelazim na digitron i to Iskrin!
Dzontra_Volta

#8083 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

MTV wrote:Ne znam za Vas al meni zivce izvadi snimalica na OBN -u i jos par kanala tipa FOX Life sjeckanje, kockanje, preskakanje od 10 minuta (nepostoji sadrzaj od 10 -30 minuta), proklizavanje na premotavanju. Resetovao sam sve sto se dalo resetovati al nepomaze.

I jel to tako tesko pustiti teletekst na OBN-u, PINK BH, PTC 1, PTC 2, Hayat BH?
Što se tiče snimalice - podrzavam. Stvarno nekad zna ići na zivce.
A što se tiče teletexta - fakat, ko još to koristi? Pogotovo txt na tim nabrojanim kanalima je uvijek bio "niðe veze". Kad na CNN-u upalis txt, stoji ti da je taj servis ukinut i mole vas da se okrenete modernijim metodama za dobijanje informacija, odnosno da prosurfate na cnn.com.
semirsar

#8084 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sakazulu wrote:
semirsar wrote::mrgreen: yap

AHA nikad čuo za njega, nego sam potražio na netu stihove pa njega dobio kao odgovor :)
Iskren da bIdnem, ni ja nikad cuo za njega :lol: Takodje upisah u guglj "mamurno jutro" i dobih njega :skoljka:
Snimalica, hm, sta reci... meni snima i ono sto sam davnijeh mjeseci ukin'o, al' djaba, ima ona neku svoju cud, ha ja.
MTV

#8085 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

@sakazulu rekoh njihov sam korisnik dok me nediraju a sad par kanala koje nemam necu umrijeti. Bez koga nema bez njega se moze.

@Dzontra Volta, slazem se al kako objasniti starijim kojima je u jednu ruku vrh tehnike teletext. A i pregled programa je tacniji preko teletexta nego preko epg-a. Mislim sve ok radi, sem snimalice ponekad, zar je tesko staviti teletext. Ne napadam samo konstatujem.

Nemam CNN, kad smo odjavili HS nas su iskopcali. Kamo srece da nisu, sad bi slusao Grand :izet: 8-) :D

Znali tko hoce li biti sta novo od kanala al da ih ne zamjenjuju nego da ih dodaju? :D
Sakazulu

#8086 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Šta smo se u Novoj uhvatili karaktera '@'... Svi nešto etamo nekome oko nečeg :):)
semirsar

#8087 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Hmm, da im ovo ne postane pravilo, 3 restarta modema u 6 dana moradoh odraditi?!
Ima li jos ko problema s LOL-om na Dobrinji?
Uz to jos neJma ni vode od sinoc??!!!
MTV

#8088 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:Hmm, da im ovo ne postane pravilo, 3 restarta modema u 6 dana moradoh odraditi?!
Ima li jos ko problema s LOL-om na Dobrinji?
Uz to jos neJma ni vode od sinoc??!!!
Nisam sa Dobrinje al resiver se morao jedno 10 puta gasit palit iz struje u 2-3 dana. Vode imam. CV2
Praetorious

#8089 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

@sakazulu - ja nikad ne koristim taj karakter, nemam namjeru ni danas ... hm! :-)
@semirsar - pritisak vode u Nedžarićima je bio slab, sad je puna snaga. A za risiver ne znam, slabo ja to koristim, mada je radio za ono malo što sam gledao program. Na kraju ću uzeti samo internet, al' im je preskup za ove premalene brzine. Možda je vrijeme da tražim drugog providera ...
semirsar

#8090 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote: Nisam sa Dobrinje al resiver se morao jedno 10 puta gasit palit iz struje u 2-3 dana. Vode imam. CV2
E vidis, to sa restartima mi smeta. U ovih skoro tri i po godine koliko sam korisnik, nisam morao vise od desetak puta resetovati receiver, kuzis? Jednostavno to je nesto na sto nisam navikao, i ne mislim da se navikaJem, lakse mi je ovdeka i anamotamo na korisnicku da reŽim. :evil:
Praetorious wrote: @semirsar - pritisak vode u Nedžarićima je bio slab, sad je puna snaga. A za risiver ne znam, slabo ja to koristim, mada je radio za ono malo što sam gledao program. Na kraju ću uzeti samo internet, al' im je preskup za ove premalene brzine. Možda je vrijeme da tražim drugog providera ...
Sto se tice provajdera... od svih oviJeh alternativa u ulazu, LOL mi je i dalje DALEKO NAJBOLJA alternativa, ne znam, mozda je kod drugijeh nesto nabolje krenulo, ali sumnjam.
Kako kupih novi tv koji u sebi ima i sat receiver razmisljam i o toj opciji jer imam vec staru zahrdjalu sat antenu s motorom, pa bi mi samo trebalo promjeniti tanjir i LNB i VOILA :mrgreen:

P.S. Voda dosla cim sam ovdeka napisao da je neJma... jbt, to i u vodovodu citaju klix.ba?!! :lol:
afannedim

#8091 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

u ponedeljak išao da platim račun tri lika su bila I uzimala nove pakete uključujući I kupovinu mobitela, ugovori I pečat su LOGOSOFT tako da veze nema sa M-TELOM I to sam provjerio , a ja još koristim TRIO paket I ništa mi nisu ni spomenuli o promjeni na novi paket
Sakazulu

#8092 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Nisam niš resetovao i sve fercera, kao i voda, ali ako im treba spomenuti koga od familije radi vas, tu sam!
MTV

#8093 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote: Nisam sa Dobrinje al resiver se morao jedno 10 puta gasit palit iz struje u 2-3 dana. Vode imam. CV2
E vidis, to sa restartima mi smeta. U ovih skoro tri i po godine koliko sam korisnik, nisam morao vise od desetak puta resetovati receiver, kuzis? Jednostavno to je nesto na sto nisam navikao, i ne mislim da se navikaJem, lakse mi je ovdeka i anamotamo na korisnicku da reŽim. :evil:

Sto se tice provajdera... od svih oviJeh alternativa u ulazu, LOL mi je i dalje DALEKO NAJBOLJA alternativa, ne znam, mozda je kod drugijeh nesto nabolje krenulo, ali sumnjam.
Kako kupih novi tv koji u sebi ima i sat receiver razmisljam i o toj opciji jer imam vec staru zahrdjalu sat antenu s motorom, pa bi mi samo trebalo promjeniti tanjir i LNB i VOILA :mrgreen:

P.S. Voda dosla cim sam ovdeka napisao da je neJma... jbt, to i u vodovodu citaju klix.ba?!! :lol:
Kuzim znaci nisam jedini u 2 godine i koji mjesec koristim ovoliko mi resiver nije pizdio. Router je druga stvar kad je crko...
Meni je nevjerovatno da su i te satelitske resivere tutnuli u TV koji je sve tanji i tanji.
MTV

#8094 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:u ponedeljak išao da platim račun tri lika su bila I uzimala nove pakete uključujući I kupovinu mobitela, ugovori I pečat su LOGOSOFT tako da veze nema sa M-TELOM I to sam provjerio , a ja još koristim TRIO paket I ništa mi nisu ni spomenuli o promjeni na novi paket
Sve je to divno krasno al koji djavo raskomadase Super TV. Sve sto sad imam prelaskom na slicni paket i dokup paketa, koji uopste nevrijede kako su ih razdvojili, moram dati 20-30 KM vise. A sto se telefona tice da imam nekog u Njemackoj bi mi dobavio bilo koji top model jeftinije za 200 KM. Nek vrate Super TV kako je bio i skinu cijene telefona pa bi se mozda i uzeo koji paket sa telefonom a ovako imaju mahanje od mene sto se tice novih paketa.

Sto se tice veze s Mtelom vidjet cemo sta ce biti sa SPORTKLUBOM. Nisu potpisali ugovor za sljedecih 100 godina.
Meni se samo nesvidja sto su ukinuli par ok kanala a ubacuju kopernikuse i mtv igmane, a1 i sl.
Sakazulu

#8095 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

MTV wrote:....ubacuju kopernikuse i mtv igmane, a1 i sl.
Slažem se, čak sam morao izgubiti ključ kad sam zaključao ove kanale!
semirsar

#8096 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:
Kuzim znaci nisam jedini u 2 godine i koji mjesec koristim ovoliko mi resiver nije pizdio. Router je druga stvar kad je crko...
Meni je nevjerovatno da su i te satelitske resivere tutnuli u TV koji je sve tanji i tanji.
Ispravka netocnog navoda, naime, mislio sam na modem kad sam napisao receiver u mom gornjem postu 8)
A receiver za supertv, njega sam ja handrio i zlo i naopako istrazujuci neke kerefeke... i ziv je jos :shock: :lol:

Za sat receiver nedje grba mora ispast' :mrgreen:
Image
MTV

#8097 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ma oprema nam se malo umorila pa se restartuje i koci :D
Ima i manjih grba ;-) al kako je krenulo, ne znam sta jos fali, svasta ce oni ugurat :lol:
MTV

#8098 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Tarot na kanalu Hayat Plus zatamnjen jos 1 sat i kusur minuta uz obavjestenje:
Postovani, kanal kojem zelite pristupiti u ovom trenutku nije dozvoljeno distribuirati na podrucju BiH. Ova TV kuca posjeduje prava za emitovanje trenutnog programskog sadrzaja samo za podrucje svoje maticne drzave... :shock: :-)
Sad su poceli i ove nase zatamnjivati :lol: :lol: bolje da su izbacili...
kakaljin

#8099 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kakaljin »

.
Sakazulu

#8100 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

A što mi je zveknula za 50% brzina preko wifi-a, a na kablu regularna....
Post Reply