Čini mi se da onaj komentator reče da ih Barsa nikada nije dobila dva puta kada su se utakmice igrale ovako blizu. Ne reče koliko je takvih utakmica bilo.Logovan wrote:BREAKING: For the first time after 87 years, FC Barcelona has more El Clasico wins than Real Madrid.
FC Barcelona: 96 wins
Real Madrid: 95 wins
La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#8076 Re: La Liga Santander
- Distortion
#8077 Re: La Liga Santander
Aj bar nisu dobili tricu opet pa ovako lakse podnose poraz.
Valverde zatvorio sve prilaze golu....
Valverde zatvorio sve prilaze golu....
- tuzlak1212
#8078 Re: La Liga Santander
Proslo je doba Pepa i djece iz LaMasije jbg, i meni je mrak na ocima i muka gledat ovakvo igranjeturbofolk wrote:Kaže navijač Barcelone: Jebote jest me stid
Valverde igra na rezultat i to je nesto s cim se treba pomirit dok je on tu...
- bude
#8079 Re: La Liga Santander
Barcelona ima jednu pobjedu manje od Reala na Bernabeu ove godine. 
-
Crvena Tifoza
#8080 Re: La Liga Santander
bude wrote:Barcelona ima jednu pobjedu manje od Reala na Bernabeu ove godine.
-
Crvena Tifoza
#8081 Re: La Liga Santander
Barcelona are the first team to win four consecutive matches at the Bernabeu in LaLiga history.
-
LSD
#8082 Re: La Liga Santander
Rutinski na trening centru Barce 
- Bosanski_kralj
#8083 Re: La Liga Santander
Barca je nabila opasne komplekse Realu.
Bilo bi dobro da se sretnu i u LP i da ih tu Barca izbaci. Perez bi doživio moždani.
Bilo bi dobro da se sretnu i u LP i da ih tu Barca izbaci. Perez bi doživio moždani.
- Distortion
#8084 Re: La Liga Santander
Ima li ko gif kad ne Asensio upao u 16m kod intervencije Piquea? Lik ne fasova ni zuti karton za ono simuliranje
Pokusavali su glumom veceras da dobiju penal al valjda ima i taj Var majka mu stara.
Steta sto ne udje onaj Messijev sut na kraju, kakva bi ono golcina bila.
Pokusavali su glumom veceras da dobiju penal al valjda ima i taj Var majka mu stara.
Steta sto ne udje onaj Messijev sut na kraju, kakva bi ono golcina bila.
-
°u°
#8085 Re: La Liga Santander
Ne da se ni Pepe baš tako lako. Nikad ne otpisuj Pepeatuzlak1212 wrote:Ramos ide u anale najvecih pizdi u historiji fudbala... Nadjebo je Pepe-a u svakom segmentu
Inače ovaj momak mi se čini puno talentovan.
-
°u°
#8086 Re: La Liga Santander
Premekana igra Reala za kriterij Mourinha. Meni ovo miriše da se on sam nudi 
https://www.goal.com/en/news/mourinho-s ... 8pcdn9lbh9
https://www.goal.com/en/news/mourinho-s ... 8pcdn9lbh9
.I think Sergio Ramos' action probably is coming from a player that knows the game has to change," Mourinho said.
"And probably he does it with the intention of creating a different temperature for the second half, because the game until then was really soft, in my opinion
- animals
#8087 Re: La Liga Santander
Zanimljivo, da od ovoliki komentara ovi poznavaoca nogometa, i navijaca Barse
a ni ostali, niko ne spomenu fantasticni gol Rakitica..
da je dao neko drugi, opjevali bi ga..
da je dao Vilcijinus ili neko drugi, trubili bi o tome tri dana..
toliko o objektivnosti i ozbiljnoscu komentara na ovim stranicama..
kompleksi su cudo..Rakitic jedan od najbolji u zadnja dva susreta, a niko ga ni ne spomenu..
a ni ostali, niko ne spomenu fantasticni gol Rakitica..
da je dao neko drugi, opjevali bi ga..
da je dao Vilcijinus ili neko drugi, trubili bi o tome tri dana..
toliko o objektivnosti i ozbiljnoscu komentara na ovim stranicama..
kompleksi su cudo..Rakitic jedan od najbolji u zadnja dva susreta, a niko ga ni ne spomenu..
-
°u°
#8088 Re: La Liga Santander
Rijetko zahvalan igrač. Šuti i radi svoj posao, pogriješili bi kada bi ga prodali. Isto tako i inteligentan igrač, sve svoje mane i nedostatke pokriva fudbalskom inteligencijom. Sinoćnji gol je baš Messievski.
- AmiĐa_Idriz
#8089 Re: La Liga Santander
Al i ti smori jebote, jes mrzimo Hrvate zato ih ne spominjemo.
- tuzlak1212
#8090 Re: La Liga Santander
Bukvalno niko nije pohvaljen, jedino Ramosa pljujemo... Nezz stvarno cemu ova ogorcenost oko Rakitica 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#8091 Re: La Liga Santander
Ivan koristi opsjednutost protivnicke obrane Messijem, šetka se okolo...sto bi mi rekli "mota" se
i čeka da Leo povuče dva tri protivnička levata i onda krece u akciju (jucerašnji gol i protiv Sevilje ) .
-
kory_galaktikos
#8092 Re: La Liga Santander
Iskusno sam preskocio ovaj cllasico 
Neka se obilo o glavu onako los prelazni rok, ne moze bez jakog imena naprijed.. Sad im se sa razlogom svi smiju.
Neka se obilo o glavu onako los prelazni rok, ne moze bez jakog imena naprijed.. Sad im se sa razlogom svi smiju.
- AmiĐa_Idriz
#8093 Re: La Liga Santander
Realu bolesno fali neko ko će utrpati loptu u mrežu, sve do tog ide odlično, valjda je i Pero to shvatio kroz ova 2 Clasica.
- tuzlak1212
#8094 Re: La Liga Santander
Finishera u fudbalu je sve manje, isti taj problem se moze uociti kod mnogo klubova. Vise se ne cudim sto Real ne pusta Benzemu a Barca ne pusta Suareza 
- AmiĐa_Idriz
#8095 Re: La Liga Santander
Ma Real i Barca će uvijek naći nešto.
-
Korovjev
#8096 Re: La Liga Santander
Fali Realu što šta osim te špice, prije svega širina u kreaciji, gdje se ne može reći da nemaju imena. I stara (Marcelo, Benzema) i ona u najboljim godinama (Bale, Isco) i mlada (Asensio), koji su u prethodnim sezonama pokazali da mogu i znaju. Uz sva ta imena svesti kreaciju na Vicinusa, koji je odličan, ali premlad, i Benzemu, je po meni najveći problem.
Malo je čudno da svi od tih igrača, osim Benzeme, ove sezone igraju katastrofalno. Uzrok je teško skontati, po meni najvjerovatnije treneri, ne tako ‘jaka glava’ kod tih igrača, odlazak Ronalda... Vjerovatno kombinacija svega.
A kad se samo sjetim onog plesa i brze izmjene pasova na lijevom boku, kojom se oslobađao prostor i pravile šanse od prošlih sezona.
Malo je čudno da svi od tih igrača, osim Benzeme, ove sezone igraju katastrofalno. Uzrok je teško skontati, po meni najvjerovatnije treneri, ne tako ‘jaka glava’ kod tih igrača, odlazak Ronalda... Vjerovatno kombinacija svega.
A kad se samo sjetim onog plesa i brze izmjene pasova na lijevom boku, kojom se oslobađao prostor i pravile šanse od prošlih sezona.
- B6Redhell
#8097 Re: La Liga Santander
Trebate zahvaliti ovoj legendi za gol jucerasnji.

- Distortion
#8098 Re: La Liga Santander
Rakitic je zasluzio pohvale za odlicnu utakmicu i majstorski gol. Dosta je trcao i pokrivao sredinu terena zajedno sa Buskeom i Arthurom. Barca je odigrala dobro kao tim, a kad vidis da Dembele ima defanzivne zadatke i da se vraca u odbranu onda je naravno lakse i Robertu na desnoj strani. Barca je odlicno izgledala u defanzivnom dijelu i jasno je da je to Valverdeova postavka.
Rekao bih da je ova utakmica posluzila Valverdeu da demonstrira defanzivnu igru i protiv ofanzivno jakog protivnika isproba defanzivni nacin igre.
Ne znam zasto je jedini Pique dobio 10 od novinara a recimo Lenglet je sinoc odigrao odlicno, nista losije od Piquea.
Real manje vise ima isti kostur tima, naravno bez Ronalda koji je bio prevaga i koji je lakocom zabijao golove. Vidjelo se koliko je nedostajao u ovim utakmicama. Bale vjerovatno ima los odnos s nekim igracima, trenerom pogotovo i to se vidi po igri. Atmosfera u timu je narusena i to se nekad odrazi na igru i rezultat.
Rekao bih da je ova utakmica posluzila Valverdeu da demonstrira defanzivnu igru i protiv ofanzivno jakog protivnika isproba defanzivni nacin igre.
Ne znam zasto je jedini Pique dobio 10 od novinara a recimo Lenglet je sinoc odigrao odlicno, nista losije od Piquea.
Real manje vise ima isti kostur tima, naravno bez Ronalda koji je bio prevaga i koji je lakocom zabijao golove. Vidjelo se koliko je nedostajao u ovim utakmicama. Bale vjerovatno ima los odnos s nekim igracima, trenerom pogotovo i to se vidi po igri. Atmosfera u timu je narusena i to se nekad odrazi na igru i rezultat.
-
Korovjev
#8099 Re: La Liga Santander
Da, Valverde je naučio Barcu da se brani na tradicionalan način, na svojoj polovini i u šesnastercu. Kad sam u drugom sinoć vidio da se ovi iz RM izmjenjuju u šutevima sa 20 i više metara, znao sam da nema šanse da daju gol. A ako se sjetite prije par sezona svaki prelazak na polovinu Barce je bila opasnost po gol, a ulazak u 16 100% šansa. Real to nije naučio, ne znači da ne može jer se odbrana uči, uigrava, unapređuje, samo treba raditi i naravno imati odgovarajuće igrače, a nije da ih Real nema i odozada.
Tako da je ova pobjeda sinoć Valverdeova, a malo je pomogao i ovaj levat iz redhellovog posta. Hebi ga ne može sve i šamaranje i praćenje svog igrača i igranje odbrane.
Tako da je ova pobjeda sinoć Valverdeova, a malo je pomogao i ovaj levat iz redhellovog posta. Hebi ga ne može sve i šamaranje i praćenje svog igrača i igranje odbrane.
- MarlboroGold
#8100 Re: La Liga Santander
https://www.klix.ba/sport/nogomet/realo ... /190303037
Koliko im on može sad pomoći je upitno... bolje bi im Wenger došao
Koliko im on može sad pomoći je upitno... bolje bi im Wenger došao