Desavanja u Hrvatskoj
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
- ronnie
#8077 Re: Desavanja u Hrvatskoj
s olujom se ne igrat....VigdisAlba wrote:Tesko da i moze bolje, Jasenovac je u Zaostrogu?ronnie wrote:Sad će se primiriti jedno vrijeme, a onda jovo nanovo - Jasenovac i NDH, i tako u nedogled...Renta wrote:Ma da, ignorirajte trola i prokazanog odvjetnika krajinskih četnika.
Njima je dovoljna kazna 1. vojni poraz i 2. Haška presuda o Oluji kao legitimnoj vojno-redarstvenoj akciji.
Sve nakon toga treba shvatiti kao kmečanje gubitnika.
https://www.youtube.com/watch?v=uU2N0HWyOfs
- nosara
#8078 Re: Desavanja u Hrvatskoj
hrvatska puna zivota... 
- Banksy
#8079 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Baš bezze ... Stari je puno bolji.
- nosara
#8080 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dobar fazon sinoc... Neki tip na tviteru napisao "Hrvatska, fulio sam life"...Banksy wrote:Baš bezze ... Stari je puno bolji.
- Banksy
#8081 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Biće toga još, glup je i zahvalan za šegu ...
Prethodni, Mala zemlja za veliki odmor i The Mediterranean as it once was su bili odlični, ovaj je baš niđe veze ...
Prethodni, Mala zemlja za veliki odmor i The Mediterranean as it once was su bili odlični, ovaj je baš niđe veze ...
-
zg2
#8082 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Apsolutni idiotizam,
kretenski slogan; kod nas godišnje umre 50 tisuća a rodi se 30 tisuća ... yeah right - baš smo "Full of Life"
Ne znaš što je veći kretenizam; ovo sad ili ono od prije par godina kad je bivša kancelarka Jadranka Kosor, na foru "sexizma", tražila zabranu turističkog plakata s lijepom ženskom guzom...

kretenski slogan; kod nas godišnje umre 50 tisuća a rodi se 30 tisuća ... yeah right - baš smo "Full of Life"
Ne znaš što je veći kretenizam; ovo sad ili ono od prije par godina kad je bivša kancelarka Jadranka Kosor, na foru "sexizma", tražila zabranu turističkog plakata s lijepom ženskom guzom...

- Banksy
#8083 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ukratko, sažeta suština.
Kolindina VIP loža: Fašisti, lopovi, ubojice
Thompson: "Oj Neretvo teci iza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu"
Bujanec platio prostitutku kokainom
Prisni prijatelji Branimira Glavaša
Bandić: Slučaj Agram i financiranje Željke Markić
Merčep pred sudom zbog ratnih zločina nad civilima
Horvatinčić optužen za ubijanje dvoje Talijana gliserom
http://www.index.hr/vijesti/clanak/koli ... 01382.aspx
- JohnnyS
#8084 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Parada kiča, pokušaj grandioznosti u jednoj irelevantnoj državi.
Apropo Indexa, takvi uvijek antiprotivni mi idu na kurac. Cijelo vrijeme su srali protiv Josipovića, sad KGK milijun nedostataka, koji se kurac nije Matija Babić kandidirao?
Apropo Indexa, takvi uvijek antiprotivni mi idu na kurac. Cijelo vrijeme su srali protiv Josipovića, sad KGK milijun nedostataka, koji se kurac nije Matija Babić kandidirao?
-
zg2
#8086 Re: Desavanja u Hrvatskoj
JohnnyS wrote:Parada kiča ...
... KGK-Kolindu, tek čeka izvlačenje iz predizbornih obećanja tj. dreka/govana u koje se uvalila.
Mislim, svi lažu-baš svi ... ali ipak, HDZ je republički prvak u toj disciplini
Dakle, ako zanemarimo sve druge predizborne laži i obećanja, po Kolindi: “uskoro postajemo jedna od najbogatijih država Europe i svijeta“
BTW. za ljude koji ne poznaju dovoljno “unutrašnjo političku“ kartu Hrvatske; KGK dolazi “službeno“ iz Rijeke, ali iz predgrađa Dužica-Grobnik
Usporedba je jako slična sa (centrom) Zagreba i proHDZ-ovskim predgrađima, koji donose “demokratske pobjede“
- bach
#8087 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Moja mati isto kaže...Banksy wrote:Baš bezze ... Stari je puno bolji.
Ljubomorna žena šta ćeš...
Cura moja, inače iz Hrvatske, sipa drvlje i kamenje...Te Vidi joj ruku seljačkih, te ubila se za njive i za motike
A Josipović im je "dobar" i fin...
Žene i žene se ne mogu, šta ćeš...
- Banksy
#8088 Re: Desavanja u Hrvatskoj
bach wrote:Moja mati isto kaže...Banksy wrote:Baš bezze ... Stari je puno bolji.
Cura moja, inače iz Hrvatske, sipa drvlje i kamenje...Te Vidi joj ruku seljačkih, te ubila se za njive i za motike
Hrvatsku je javnost u četvrtak iznenadila objava Hrvatske turističke zajednice (HTZ) da slogan "Mediteran kakav je nekad bio" odlazi u povijest nakon gotovo 15 godina te na njegovo mjesto dolazi novi - "Croatia, full of life" (Hrvatska, puna života).
Banksy wrote:Baš bezze ... Stari je puno bolji.
- Banksy
#8089 Re: Desavanja u Hrvatskoj
To između njega i Josipovića je bilo nešto lično, čini mi se, krenulo je sa ZAMP-om, a završilo na sudu, mislim ...JohnnyS wrote:Parada kiča, pokušaj grandioznosti u jednoj irelevantnoj državi.
- ronnie
#8090 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Čestitke Kolindi bila je sjajna na inauguraciji. Puno uspjeha u ovom i sljedećem mandatu!
Svi dečki, ili barem oni s kojima se družim su glasovali za Kolindu.
To je tipičan ženski jal, stvar za ozbiljniju sociološku analizu. A ona lignja im je jelte bila okej.bach wrote:Moja mati isto kaže...Banksy wrote:Baš bezze ... Stari je puno bolji.
Svi dečki, ili barem oni s kojima se družim su glasovali za Kolindu.
- bach
#8091 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ovo

Ili ovo

Zna se ...

Ili ovo

Zna se ...
- area51
#8092 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Je li rulja urlala "za dom spremni" nisam gledao ?Banksy wrote:Ukratko, sažeta suština.
Kolindina VIP loža: Fašisti, lopovi, ubojice
Thompson: "Oj Neretvo teci iza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu"
Bujanec platio prostitutku kokainom
Prisni prijatelji Branimira Glavaša
Bandić: Slučaj Agram i financiranje Željke Markić
Merčep pred sudom zbog ratnih zločina nad civilima
Horvatinčić optužen za ubijanje dvoje Talijana gliserom
http://www.index.hr/vijesti/clanak/koli ... 01382.aspx
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8093 Re: Desavanja u Hrvatskoj
jel bio izdašHan sastanak piĆkoustog i KITArovićke
- bach
#8094 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Što je Čović očima skida...
-
Nomo
#8095 Re: Desavanja u Hrvatskoj
i bake bi je kresno rado al mu vjera ne dozvoljavabach wrote:
ivanic ce baciti drkicu , njemu je amfilofije i irenej zabranio katolicku mindju
-
Nomo
#8096 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a sva tri banditosa i krimosa sa rukama oko yaya igrajubach wrote:
- area51
#8097 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Labelo kad je zadnji put bio u Zg krkao se sa BBB,sad visokopozicionirani čindbenikpici wrote:jel bio izdašHan sastanak piĆkoustog i KITArovićke
-
zg2
#8098 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ne biserko,area51 wrote: Je li rulja urlala "za dom spremni" nisam gledao ?
pola Zagreba je urlalo "ubi,ubi Srbina"
daj, otrijezni se i skini sa droga..
- It_is_a_Leclerc
#8099 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Katastrofalan seksizam i zdravoseljački balkanski primitivizam naprosto dominiraju temom. Onako, pravo pubertetski, otužno i neiživljeno.
Fascinantno mi je da je Kolinda Grabar Kitarović odvojila dobar dio ekspozea, poslanice, za temu BiH. Po meni je to vrlo loše. BiH ne treba tretirati kao retardiranog brata koji se jedini nije oženio i kojem prijeti da ostane sam, neobrijan i generalno smrdljiv, već kao državu partnera. To, nažalost, iz "dobronamjernih" govora, kako predsjednice Grabar Kitarović, kako predsjednika Nikolića, jednostavno ne vidim.
Fascinantno mi je da je Kolinda Grabar Kitarović odvojila dobar dio ekspozea, poslanice, za temu BiH. Po meni je to vrlo loše. BiH ne treba tretirati kao retardiranog brata koji se jedini nije oženio i kojem prijeti da ostane sam, neobrijan i generalno smrdljiv, već kao državu partnera. To, nažalost, iz "dobronamjernih" govora, kako predsjednice Grabar Kitarović, kako predsjednika Nikolića, jednostavno ne vidim.
- area51
#8100 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Taman će neko ovu milfaču pitati "glede" budućnosti BiH...It_is_a_Leclerc wrote:Katastrofalan seksizam i zdravoseljački balkanski primitivizam naprosto dominiraju temom. Onako, pravo pubertetski, otužno i neiživljeno.