Splinter wrote:kad smo kod dresova, ovi su mi bili najbolji, mozda sto su sampionski...
a i ova svijetlo plava boja mi se bas svidja...![]()
na kojem god PES-u sam igrao Master Ligu, naraFski da sam pravio ŽeljA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Splinter wrote:kad smo kod dresova, ovi su mi bili najbolji, mozda sto su sampionski...
fino mu stoji dreszlatanko wrote:Karte od 12:00. Tekma počinje u 20:15.Lakat Jebić wrote:od koliko se mogu karte kupit, i jel utakmica u 8 ili u 8 i 15?
Nu što se vratio najveći od svih. Al' lijepo stoji ovoj Dolini
Nit sam opsovao nit sta...Ako je ono vrijedjanje onda nezz sta nijeburek_in_space wrote:@lit3ro - Navijachki animozitet ok, ali ovakvo vrijedjanje nece se tolerisati. Josh jedan ovakav post i letish trajno s foruma.
Navikni se na tolit3ro wrote:Nit sam opsovao nit sta...Ako je ono vrijedjanje onda nezz sta nijeburek_in_space wrote:@lit3ro - Navijachki animozitet ok, ali ovakvo vrijedjanje nece se tolerisati. Josh jedan ovakav post i letish trajno s foruma.al et nek bude tako, zastitio si ih ko polarne medvjede a konstantno vise na nasoj temi, konstantno dolaze da provociraju na nashoj temi, konstantno idu u nasu avliju a ne u svoju..
Da sam moderator ako ti ne bi spuco ban bar 7 dana zbog ovoga.DZONPI wrote:Vidim slavi se vec,prica se o 2 marke,dresovi,a sta ako nam oni sutra uvale go pa se povuku,a mi navalili a lopta nece u go.Izgleda da se zaboravio Travnik brzo.Sta ako bude sudija siljio za njih da i oni nesto osvoje.Nekom ne odgovara da Zeljo uzme bas sve ove godine.Nesto mi previse optimizma za ove naredne 2 tekme.Znate li vi sta se pricalo i sta bi nas zadovoljilo a sad se samo prica o proslavama a jos se 2 tekme igraju.Sabur braco.Ne letit pred rudu.Lopta je okrugla.Bolji jesmo,fizicki takodze ali neka one u glavi a ta je a sta ako da nas ne iznenadi.Ipak nadam se najboljem.
Kopiramo i njih i Inter, pa biraj!Baltazar_khan wrote:Samo znate da kopirate drugeja.neron wrote:![]()
Kako Šime onda ispade protiv Olimpika, smilovao mu se sudijabiće_šta_bude wrote:Da se vratimo malo utakmici. S tim da Bogičević nema pravo nastupa a Kerla se odmetnuo, Bajić ide na štopera a desno ide vrlo vjerovatno Bučan. Radovanović igra kup a neće igrati protiv Laktaša. Krila vrlo vjerovatno Višća i Bešlija.
-----------------Šehić--------------------
---Bučan---Mešić---Bajić---Radovanović
---------Ćulum-----Svraka----------
------Bešlija----Bekrić------Višća/Stanić(mada sumnjam)
------------Popović----------
Sumnjam da će Šimić krenuti od početka jer je, po meni, vrlo loš u odbrani. Ni Sejo nije neki ekstra defanzivac ali je mnogo brži od Šimića.
Može i ChelseaelSaik wrote:Kopiramo i njih i Inter, pa biraj!
bolje da javis miletu, trebace im tako tih pojacanja za druge lige...losmi wrote:manijaci nije sto vas mrzim, ali se stvarno najpoganiji nogometni klub na svijetu
e da, znam jednog dobrog igraca iz srpske trece lige ima li ko brkin broj da mu javim??
Navikni se na toCyrax wrote:
Nit sam opsovao nit sta...Ako je ono vrijedjanje onda nezz sta nijeal et nek bude tako, zastitio si ih ko polarne medvjede a konstantno vise na nasoj temi, konstantno dolaze da provociraju na nashoj temi, konstantno idu u nasu avliju a ne u svoju..
haj ba ne glumi neutralnost, kad sam te vidio juče na Bistriku, kako ubacuješ lovu... svaki prozorčić za jedan gol Borcaburek_in_space wrote:
Kad ste vec otkrili zavjeru protiv vas ovdje, samo da potvrdim vashe navode, da ne bude da ste dzabe pisali.![]()
A sad nazad na temu, sretno vecheras u Kupu
Chmoljo wrote:
haj ba ne glumi neutralnost, kad sam te vidio juče na Bistriku, kako ubacuješ lovu... svaki prozorčić za jedan gol Borca![]()
![]()
![]()
![]()
našlo se dvije markeriko-ga wrote: