Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cunga lunga

#8076 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

a.dis wrote:Da li je jos uvijek moguce uclaniti se u klub ili je taj projekat sada propao zbog odlaska ljudi koji su ga i osmislili?
Mislim da je propao.......
exc0d14c

#8078 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

Kad vidim kako su se danas borili Avdić i Ihtijarević i udarali igrače Širokog, ova Zijadova priča mi nije nerealna.

Šta ste se sjebali!? Sad ćemo mi proigrati :lol: Pa znam da svi ovdje volimo Sarajevo, ali ljudi otvorite oči, na terenu imamo 15 antitalenata za ovaj sport, te 3 mlada igrača koja bi možda mogla izbjeći sudbini ovih 15. Ne znam ko je kriv za to, da li Mirza ili uprava, ali neko mora odgovarati za dovođenje svega osim fudbalera u klub.
Impavidus

#8079 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

danas im na onoj igri ne mogu nista zamjerit, za divno cudo ginuli, meni danas isto kao da nije ni igralo Sarajevo, nakon ovih desavanja sa upravom, al su oni poceli da ginu?!
Opet je zalizani dokazao da je trener, uvodi suljica malog po onakvom terenu, sa njegovih 50-ak kila, nit sta moze uradit, samo mu mogu nesto slomit, jer po onom bazenu (ono terena vidilo nije) samo se na snagu moglo doci do lopte i visokim loptama, a ne kao sto su nasi pasovima po zemlji (blatu)...i opet je suljic jedini uradio ono sto cekam godinama da neko uradi, gubis nema vise sta da se rjesava, oni tebe udaraju a ti stojis kao P i trpis (trpe nasi i na kosevu i na strani), i jedini je suljic imao damu pa uklizao pred kraj tekme onom levatu, sa svojih 19 godina!- bez pardona.
citam ova pisma i izjave G. dina Blekića i Adija, i knedla u grlu sto ti se malte ne sve o cemu si mastao srusilo, sto neke do detalja razradjene planove useru ublehasi u klubu, zgadi se covjeku sve.
JEDNOM SMO SE IZBORILI, I OPET ĆEMO!
Neelix

#8080 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

treba do skupstine nesto skontati. izvrsiti nekakav pritisak na skupstinu, sad mi je krivo sto je kraj polusezone tako blizu, pa bojkot nece imati nekog aman efekta. insistirati da se blekic ponovo izabere za predsjednika. ako skupstina stane uz njega, onda ga alihodzic moze fanflati. ovako :roll:
exc0d14c

#8081 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

Sad vidim da smo 40.000 maraka dali ovosezonskim "pojačanjima". Za taj novac smo mogli dovesti 4 pojačanja.
Dialer

#8082 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

ajde a ko su pojacanja? Arsenijevic odlican. Vucina solidan. Kojasevic podbacio,Todorovic promasaj,Gutic solidan. Ako pricas o tim igracima
exc0d14c

#8083 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

Dialer wrote:ajde a ko su pojacanja? Arsenijevic odlican. Vucina solidan. Kojasevic podbacio,Todorovic promasaj,Gutic solidan. Ako pricas o tim igracima
Tolika su pojačanja da smo već krajem oktobra počeli razmišljati o novoj sezoni i novim igračima.
exc0d14c

#8084 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

A za taj novac smo mogli dovesti Avdukića, Nikolića, Čolića, Džafića i Dajića. Vjerujem da bi bili pojačanja.
dobar,ti?

#8085 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

evo sad trazi od baljka da ti ih dovede jer ti blekic i BP prijatelji ocito ne odgovaraju ;-)
exc0d14c

#8086 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

dobar,ti? wrote:evo sad trazi od baljka da ti ih dovede jer ti blekic i BP prijatelji ocito ne odgovaraju ;-)
Ako su oni ti koji će dovesti prave igrače i imati rezultate onda imaju moj glas. Ako nisu nek idu u 3 pm i nek dođu oni koji su za to sposobni.
johnny_blazze

#8087 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

exc0d14c wrote:
dobar,ti? wrote:evo sad trazi od baljka da ti ih dovede jer ti blekic i BP prijatelji ocito ne odgovaraju ;-)
Ako su oni ti koji će dovesti prave igrače i imati rezultate onda imaju moj glas. Ako nisu nek idu u 3 pm i nek dođu oni koji su za to sposobni.
:lol: jedino sto oni mogu je da odvedu klub do 2 lige,ali doci ce bolji dani sve ce ovo lose se mora jednog dana vratiti kao dobro aBd
Dialer

#8088 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

Avdukic bi ti igro za 500 maraka ko Kojasevic? bil al u krcu. ;-)
exc0d14c

#8089 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

Dialer wrote:Avdukic bi ti igro za 500 maraka ko Kojasevic? bil al u krcu. ;-)
A u prijedorskom Rudaru je branio za 5000 ili bijeljinskom Radniku :-)
Impavidus

#8090 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

zar vas ima jos koji shvatate tog bivseg ili ti ga exc0d14c-a ozbiljno?! (satrah se dok mu nick napisah, al eto valjda su to te nove generacije) :-)
del piero10

#8091 Re: FK Sarajevo

Post by del piero10 »

Čuj Kojašević podbacio. :-)
exc0d14c

#8092 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

Impavidus wrote:zar vas ima jos koji shvatate tog bivseg ili ti ga exc0d14c-a ozbiljno?! (satrah se dok mu nick napisah, al eto valjda su to te nove generacije) :-)
Majstore, taj codiac uopće nije moj nick, već sam znao da mi je jedan kolega s faksa registrovan a pošto mu znam nick i password onda sam to koristio. Promjenio je password kad je počeo primati prijetnje preko poruka, a ništa mu nije bilo jasno, pa sam ja napravio acc sa ovim nickom da bi vi znali o kome se radi. Kao što možeš vidjeti pravi codiac piše o sexu, guzi i treba mu 3 sata da svrši.

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=81206

Živio ti meni
Topla voda

#8093 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

fakat si naporan,jel ti misija na zemlji da trujes po ovome forumu,a pun si neskrivene mrznje prema fks?
fol kontras,a pitar..tu pricu ne mozes svima prosipati..idi izdrkaj i nasladjuj se :D

kao sto sve dobre stvari imaju svoj kraj,i lose stvari imaju kraj

tako ce biti i ovaj put,ono sto nama treba je energija koju posjeduje hz ,i nema sanse da se ta energija sputa.

u svemu losem sto se dogodi,postoje i dobre stvari,tako ovo trebamo gledati...konacno,nakon godina i godina prica i natlapanja,neke stvari su izvedene na cistac.nikad se ovo zaboraviti nece,i bez obzira kako trenutno prodju stvari sa tipovima koji rade zlo klubu,pobjeda na kraju je neminovna.

iz svega ovoga vidim jedino to, da su konacno postavljeni novi ciljevi borbe za klub kakav zelimo ,svi mi koji ga volimo :)
lerdi

#8094 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

Joj evo opet stručnjaka. Jedina fula od svih koji su dovedeni su Todorović i Brazilac, svi ostali su koliko toliko zadovoljili. Bane je možda i najbolji bio u polusezoni, Kojašević je počeo da pada u zadnje vrijeme u formi ali je npr. donio pobjedu u Banovićima (inače za mene odličan igrač samo što ga jebe ta povreda i što nema trenera koji zna iskoristiti jednog ovakvog igrača), Gutić na početku loše ali u zadnje vrijeme sve bolji i bolji, Vučina isto ko i Gutić, Lede igrač koji zlata vrijedi jer može zakrpiti svaku rupu u ekipi.

A sad o ovim što si ih ti nabrojao. Avdukića nije bilo potrebe dovoditi, jer imamo perspektivnog golmana kojem je trebalo dati šansu i koji ju je po meni dosta dobro iskoristio (par grešaka ali s obzirom na godine i da mu je prva sezona po meni i više nego dobro). Jedina greška je bila što se nije tražio dobar rezervni golman, jer je struka morala primjetiti da Ibro nije kalibar da brani na golu Sarajeva.
Džafić i Dajić potpisali na jednu godinu, pa to nek potpisuju tamo gdje mogu. U startu je rečeno da takvih ugovora neče biti.Čolić i Nikolić otišli onim koji su ponudili više u tom trenutku.

Naši nisu ni mogli ponuditi više jer su morali prvo popuniti rupe nastale odlaskom igrača na kraju sezone. Pa je tako Arsenijević zamjenio Rizvanovića, Šćepanović Muminovića, Kojašević Škoru, Gutić Dudu, Lede Maksumića, Todorović Beloševića. Vidiš malo da uključiš mozak skontao bi da je kod nas prelazni rok bio ustvari krpljenje zatečenih rupa.Uz sve to naveo si četiri napadača, a nikako da se sjetiš da je naš vrli stručnjak rekao da mu napadač nije potreban. Haj sad malo razmisli, pa skontaj nešto drugo da pljuješ po upravi jer ovdje nemaš ama baš nikakvog uporišta ;)
exc0d14c

#8095 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

lerdi wrote:Joj evo opet stručnjaka. Jedina fula od svih koji su dovedeni su Todorović i Brazilac, svi ostali su koliko toliko zadovoljili. Bane je možda i najbolji bio u polusezoni, Kojašević je počeo da pada u zadnje vrijeme u formi ali je npr. donio pobjedu u Banovićima (inače za mene odličan igrač samo što ga jebe ta povreda i što nema trenera koji zna iskoristiti jednog ovakvog igrača), Gutić na početku loše ali u zadnje vrijeme sve bolji i bolji, Vučina isto ko i Gutić, Lede igrač koji zlata vrijedi jer može zakrpiti svaku rupu u ekipi.
Zamolio bih te da mi objasniš kako je moguće sa tako dobrim igračima da smo se već u oktobru okrenuli novoj sezoni?
lerdi wrote:A sad o ovim što si ih ti nabrojao. Avdukića nije bilo potrebe dovoditi, jer imamo perspektivnog golmana kojem je trebalo dati šansu i koji ju je po meni dosta dobro iskoristio (par grešaka ali s obzirom na godine i da mu je prva sezona po meni i više nego dobro). Jedina greška je bila što se nije tražio dobar rezervni golman, jer je struka morala primjetiti da Ibro nije kalibar da brani na golu Sarajeva.
Džafić i Dajić potpisali na jednu godinu, pa to nek potpisuju tamo gdje mogu. U startu je rečeno da takvih ugovora neče biti.Čolić i Nikolić otišli onim koji su ponudili više u tom trenutku.
Avdukića nije bilo potrebe dovoditi jer je Alaim još bio tu, a Dino nas je već do sad koštao dosta bodova. Za rezervnog golmana ne mogu kriviti ni upravu ni struku jer je tu na početku sezone bio Alaim, pa nam i nije trebao treći golman. A kakva nam korist što su naša "pojačanja" potpisala na dvije godine. Evo prvu godinu njihovih ugovora smo već "prošli", tako da nam ostaje isto. Bolje bi bilo sa Džafićem i Dajićem napasti na titulu nego na ovim anonimusima graditi ekipu za dogodine kada će im i isteći ugovori. Nešto ne vjerujem da je željo izletio više od 10 000 za Čolića ili Borac za Nikolića. I ovo što sam ja nabrojao je samo par igrača što je zaobišlo naš klub (kamo sreće da su naš zaobišli ta navedena "pojačanja" iz prvog dijela tvog posta)
lerdi wrote:Naši nisu ni mogli ponuditi više jer su morali prvo popuniti rupe nastale odlaskom igrača na kraju sezone. Pa je tako Arsenijević zamjenio Rizvanovića, Šćepanović Muminovića, Kojašević Škoru, Gutić Dudu, Lede Maksumića, Todorović Beloševića. Vidiš malo da uključiš mozak skontao bi da je kod nas prelazni rok bio ustvari krpljenje zatečenih rupa.Uz sve to naveo si četiri napadača, a nikako da se sjetiš da je naš vrli stručnjak rekao da mu napadač nije potreban. Haj sad malo razmisli, pa skontaj nešto drugo da pljuješ po upravi jer ovdje nemaš ama baš nikakvog uporišta ;)

Znači struka je po tvom mišljenju dobro obavila posao jer je zakrpila rupe? Što nam odmah nisu rekli da je ovo sezoan krpljenja rupa, a ne davali bombastične izjave kako će nam drugi gledati u pete? Brate mili ko će nam gledati u pete sa Ihtijarevićem, Avdićem, Todorovićem, Arsenijevićem, Gutićem, Suljićem, Silvama Da Silvama i ostalim igračinama. Pa ja se smijem dok im pišem prezimena. Heeeeeeeej, ko igra u Sarajevu. Ne znam ko je kriv za njihovo dovođenje i ovako težak promašaj i izgubljenu godinu, ali ja sigurno nisam, čak štaviše svojim parama sam i pomogao dovođenje ovih levata. Ja nemam želju pljuvati po upravi, meni da je predsjednik Abramović, a trener Ancelotti ja bih pisao svoje mišljenje i ukazivao na greške.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#8096 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Ti nakon ovog svog posta ne znam kako imaš obraza išta pisati i predstavljati se kao navijač Sarajeva :roll: . Ovo imalo inteligentan čovjek koji makar trunkicu voli FK Sarajevo ne može izjaviti.
exc0d14c wrote:
Obuca9

#8097 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/1 ... -klub.html

Kodijak, ekskodijak, kako se već zoveš (možda si trebao staviti nick el-kodaik, pa da te brate lakse prepoznamo), sjedi bolan, procitaj ovo, ako treba i pet puta, pa onda nešto pričaj.
exc0d14c

#8098 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

hz__semir wrote:http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/1 ... -klub.html

Kodijak, ekskodijak, kako se već zoveš (možda si trebao staviti nick el-kodaik, pa da te brate lakse prepoznamo), sjedi bolan, procitaj ovo, ako treba i pet puta, pa onda nešto pričaj.
Pročitao i ne znam čime ste vi zadovoljni?
Da smo dva mjeseca poslovali pozitivno? Iako je i ovo upitno. Igračima su u 5 mjeseci isplaćene 3 plate iako neki igrači (neka naša djeca) nisu primili ni marku u tih 5 mjeseci. Zašto nije pokazao papir da je dao 140.000 KM i da su njegovi prijatelji dali još 60.000, pa tako ušutkao te koji ga prozivaju?
Ja nikakvu razliku nisam vidio ove u odnosu na prethodne sezone izuzev skupljih karti, lošije igre i boljeg marketinga. Može li mi neko od vas navesti te pozitivne stvari koje ste svi vidjeli osim nas par maloumnika?
exc0d14c

#8099 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

1946 wrote:Ti nakon ovog svog posta ne znam kako imaš obraza išta pisati i predstavljati se kao navijač Sarajeva :roll: . Ovo imalo inteligentan čovjek koji makar trunkicu voli FK Sarajevo ne može izjaviti.
exc0d14c wrote:
Samo rezultat. Gledaj Evropu, nigdje se uprave ne smjenjuju zbog saradnje sa navijačima, retoričkih sposobnosti, fizičkog izgleda, već isključivo zbog rezultata.
Ima rezultata -> ima navijača -> ima para
Nema rezultata -> nema navijača -> igrajte se razlaza
uvjekpospan

#8100 Re: FK Sarajevo

Post by uvjekpospan »

Sve i nekako.. al koja budala potpisa sa neafirmisanim trenerom ugovor na 50 mjeseci?? :D
Locked