Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mrtva kokoš

#8076 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

valja sad slusati i citati kako onaj specijalac place i zali se na sudije, uefu i koga vec ne :-)
Madrid

#8077 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Sve je to tacno, ali Real je prosle sezone osvojio samo zato sto je bio silno motiviran, a Barca onako, i moze i nije pod moranjem situacija, ove godine je obrnutno izgleda, Real u obe ove ligaske utakmice je usao sa stavom Barce iz prosle sezone, istina i Barcu su danas sudije spasile, igra je bila ispod prosjeka, ali 3 boda su u đepu, a mi u slicnoj situaciji gubimo bodove...
Spanska liga je realno saban liga sama od sebe, tako da 5 bodova puno vise znaci vec u Engleskoj, ali nije u pitanju tih 5 bodova, vec nezalaganje na terenu, izgledaju kao da su nastavili post i poslije ramazana :lol:
kory_galaktikos

#8078 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

auu kako su lose odigrali...nmg trcat nikako,jesl oni imali pripreme uopste ovi ko da nisu potrcali 2 godine,nemogu se sa poptom sastavit..ma daleko od toga da je prvernstvo odluceno al brate mili ovo nikud nevodi i valjda ce ovaj prelazni rok nesto donijet odbranma skripi itekako to se vdjelo prosle god plus ove nema carvalha nikako terba tu neok uletit pod hitno ako cemo se uzdat u albiola tesko nama
skafiskafsnjak

#8079 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

a opet, imajte u vidu da je tesko boriti se s onom Barcelonom... Nije samo fizicka sprema, nego i psihicka
Madrid

#8080 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

L00d wrote:a opet, imajte u vidu da je tesko boriti se s onom Barcelonom... Nije samo fizicka sprema, nego i psihicka
Pa nisu igrali protiv Barce, vec ekipa par klasa ispod po svemu, Getafea :-)
Nemamo rezervnog plana, nas rezervni plan je ustvari nakrcat ekipu ofanzivcima, a izbacit defanzivce kad ne ide, nema neke planske promjene taktike, sve zavisi od 3 igraca (Ronaldo, Ozil, Alonso), a ovaj treci je vec u godinama, a nema zamjene pristojne, pa Barca je smislila igru bez Xavia, a mi ne mozemo bez Alonsa...
A Ako ode Kaka, onda jebada, ko ce zamjenit Ozila kada uđe u ovakvu formu :-)
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#8081 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

ultima_palabra wrote:Mourinho kad gubi zna samo ubaciti na teren sve napadače koje ima na klupi :-) Pa to bi i Braco uradio... ako ganjaš rezultat, treba ti igrač kao Lass koji će prekinuti protivnički napad.

Tri utakmice u kojima su poveli završavaju bez pobjede, to nije više slučajnost... popraviće se to kad se vrati Pepe.
''' ga sad.. kad je mancini to radio u munchenu, oderaše ga ovdje struĆnjaci :D

kakav katastrofalan ulazak u sezonu za real, drama..
skafiskafsnjak

#8082 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

Madrid wrote:
L00d wrote:a opet, imajte u vidu da je tesko boriti se s onom Barcelonom... Nije samo fizicka sprema, nego i psihicka
Nemamo rezervnog plana, nas rezervni plan je ustvari nakrcat ekipu ofanzivcima, a izbacit defanzivce kad ne ide, nema neke planske promjene taktike, sve zavisi od 3 igraca (Ronaldo, Ozil, Alonso), a ovaj treci je vec u godinama, a nema zamjene pristojne, pa Barca je smislila igru bez Xavia, a mi ne mozemo bez Alonsa...
Jedna lasta ne cini proljecce...u ovom slucaju, dvije :)
Ako bude ovakvih problem 5-6 utakmica, e to je vec problem ...Eto mozda je tu nekako Modrica planirao ...
Vrtač Kurble

#8083 Re: Real Madrid C.F.

Post by Vrtač Kurble »

šime.sparina wrote:valja sad slusati i citati kako onaj specijalac place i zali se na sudije, uefu i koga vec ne :-)
ima i razloga, kod drugog gola Getafea, momak je sebi u for gurnuo rukom
irac300

#8084 Re: Real Madrid C.F.

Post by irac300 »

Madrid wrote:
Lukica. :-D
Madrid

#8085 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Ma kakav Modric na toj poziciji, on bi mogao Alonsa mjenjati...
Jbg kad su nam bili preskupi i Hazard i Silva, a nije Kaka, na ciju je sam platu real dao vise nego sto bi dao na transfer jednog od ove dvojice :-)
kory_galaktikos

#8086 Re: Real Madrid C.F.

odesveuhonduras wrote:
ultima_palabra wrote:Mourinho kad gubi zna samo ubaciti na teren sve napadače koje ima na klupi :-) Pa to bi i Braco uradio... ako ganjaš rezultat, treba ti igrač kao Lass koji će prekinuti protivnički napad.

Tri utakmice u kojima su poveli završavaju bez pobjede, to nije više slučajnost... popraviće se to kad se vrati Pepe.

ma nije to do ulaska u sezonu ovako su oisto poceli i prosle godine nerijeseno i izgubljena i to od losijih ekipa nego valensija i getafe nije to problem,nego problem je ta fizicka sprema po meni,umor i nejasnoca igre nemogu se sastavit sa loptom...ma sad ce se oni poslozit,evo haman da je doso modric,jos jedan pozadi i nzm za tog kaku hebemu misa sta snjim...
ultima_palabra

#8087 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

odesveuhonduras wrote:

Mancini je imao dva zadnja vezna pa ubacio još jednog umjesto napadača, nije to isto ;-)

Nije tolika drama, sad imaju Granadu kući, pa reprezentativna pauza da se presaberu :) I prošle sezone su imali poraz i remi od Levantea i Racinga u 3 dana...
Quark_m

#8088 Re: Real Madrid C.F.

Post by Quark_m »

[/quote]ma nije to do ulaska u sezonu ovako su oisto poceli i prosle godine nerijeseno i izgubljena i to od losijih ekipa nego valensija i getafe nije to problem,nego problem je ta fizicka sprema po meni,umor i nejasnoca igre nemogu se sastavit sa loptom...ma sad ce se oni poslozit,evo haman da je doso modric,jos jedan pozadi i nzm za tog kaku hebemu misa sta snjim...[/quote]

Pa kaku u halu ;) Moro sam, nemojte hatorit :thumbup:
Madrid

#8089 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

I ja bih rado to, al da ima ko da pokrije finansijski tu stolicu, inace ce biti pretvrda stolica :D (znam na sta se provokacija odnosila, moje misljenje je da se nekom uvali, sam da ga se rjesimo, kad vec ne igra
Neka pobjede sad u revansu i sve je oprosteno, mada sa ovakvom formom...
kory_galaktikos

#8090 Re: Real Madrid C.F.

evo ga haman stigo luka,e sad ima ko mjenjat xabija i cinit ozilu konkurenciju..valjda ce se malo probudit svi tu u sredini...ma hoce siguran sam,kolege nam na str barse vec pocele slavit titulu ajmo ih zajebat heh ;)
skafiskafsnjak

#8091 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

eto ga, stiglo "pojacanje" 8-)
skafiskafsnjak

#8092 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

Dominira, k'o Gojko, ako me razumes, takoreci :lol:
aveos

#8093 Re: Real Madrid C.F.

Post by aveos »

L00d wrote:Dominira, k'o Gojko, ako me razumes, takoreci :lol:
:lol: :lol:
skafiskafsnjak

#8094 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

aveos wrote:
L00d wrote:Dominira, k'o Gojko, ako me razumes, takoreci :lol:
:lol: :lol:
I to Srbin Luka Modric.. k'o Luka Velicanstveni :lol:
skafiskafsnjak

#8095 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

E bas me interesuje kako je njega uplanirao Morinjo ...
Sve sam kontao da su ovo price bezveze, da nece doci ..
miki.ba

#8096 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

Muka mi kad vidim onog Ronalda, cim ode iz Reala nastavljam navijati za njih svim srcem, marzim ga ocam.
Tacno imam osjecaj da bi Kaka bio bolji od Kristine, da ima onu slobodu i da mu se onako tetoši.
Onaj Morinjo još veca picka nesmije ga na klupu poslati ni 3 min...ccc, ko da je ovaj njemu trener.
Vrtač Kurble

#8097 Re: Real Madrid C.F.

Post by Vrtač Kurble »

Luka Modric to play for Real Madrid
Luka Modric has become Real Madrid's first signing for the 2012/13 season. The midfielder was Tottenham Hotspur's main playmaker and one of their greatest stars. Modric has great personality and creativity, which allow him to easily connect with teammates and organise the team's game. He is also an excellent assist-man and makes sacrifices for the team.
da mi je drago i nije.
skafiskafsnjak

#8098 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

miki.ba wrote:Muka mi kad vidim onog Ronalda, cim ode iz Reala nastavljam navijati za njih svim srcem, marzim ga ocam.
Tacno imam osjecaj da bi Kaka bio bolji od Kristine, da ima onu slobodu i da mu se onako tetoši.
Onaj Morinjo još veca picka nesmije ga na klupu poslati ni 3 min...ccc, ko da je ovaj njemu trener.
Jedan je Sir Alex Ferguson :thumbup:
ascari

#8099 Re: Real Madrid C.F.

Post by ascari »

missko wrote:Zasto sudije uvije kiksaju na stetu Reala a u korist Barce? Frajer rukom gurno loptu u for al niko nista ne svira i normala da ce pasti gol. Albiol se s pravom ljuti, jer ispada da je on pogrijesio a vidi se da je zastao i trazio ociglednu ruku
:lol: :lol: :lol:
Vrtač Kurble

#8100 Re: Real Madrid C.F.

Post by Vrtač Kurble »

Image
Post Reply